Güzel Sözler "Part 6"

EĞer bİrİne bakaÇak sevgİ dolu gÖzlerİn yoksa ona sevgİ İle bakma

Sen kurumuş yaprak olsan Çıkmaz tozlu sokak olsan Ölsen kuru toprak olsan Yine seni sevecegim

seni kalbimden öğle bir silerim ki arkeolglar kazı çalışması yapsalar bulamazlar !!! AlpereN BozkurT

Evvel sende Yücelerden uçardın Şimdi enginlere indinmi gönül? Derye,deniz,dağ,taş demez geçerdin Şimdi karadan menzilini aldınmı gönül?

Kalbİnİn sesİnİ dİnleyen İnsanlar mantigini kulanamaz

- Dinle sevgili ; - Sana olan aşkımı anlattım bu Gece Van\'a sus ve dinle dedim . - Kalbim atıyor ama onsuz . - Nefes alıyorum ama onsuz . - Hayal kuruyorum ama onsuz . ... ne yapsam hep onsuzum dedim. Şaşkındı Gözleri dolarak neden dedi ? verilecek tek bir cevap vardı : anladın mı aşkımı Van ! sen bile ağlarken ona , ben ne yapayım tek başıma ~

VarliĞimizin deĞerİnİ bİlmeyenlere yokluĞumuz kapak olsun mİdyatli bİlgİn:))))

En agir isci benim. Cunku 24 saat seni dusunuyorum..

Zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını hüzün bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım.

İnsan suretli olmak insan olmak değildir. Maharetin çoksa da o mazaret değildir.

Ağlamayı sevmesemde gözlerine baktığımda ağlamayı seven gözlerini sörmeyi özledim. <3

Belki sıkıca sarılabilecegımız bir sevgilimiz olmadı belki yalnızız ama bilinsin ki adam gibi sevdigimizdendir yalnızlıgımız...!

Haydi Gel.. Yoksa Kayıp Olacağım Karanlıkta Belki Sisli Bir Kış Gecesi Belki Bir Sonbahar Akşamı Cesedimi Bulacaklar Karanlıklar Arasında Gelip Sana Haber Verecekler İnanmayacaksın Koşarak Geleceksin.. Beni Görünce Taş Kesilecek Bir Elimde Silah Bir Elimde Resmin Sarılacaksın Soğuk Vücuduma

yusuf baştan aşağı iffet olduktan sonra züleyha baştan aşağı afet olsa ne yazar..............

Gerek yok her sözü laf ile beyana, Bir bakış bin söz eder bakıştan anlayana.

ucurumun kenarinda da olsan sirf hayata inat olsun diye gulumse

hayat buysa insan nedir ki insan insan olsaydı için de b...k olmaz dı :d

Ben lafla peynİr gemİsİ yÜrÜten deyİl yÜreĞİmle yÜrek hoplatanim İlhan karakuŞ...

bunu untmakı hayat bıkerelık degıl

Benİ hak edenİ hayatima sokarim hak etmİyenİn hayatina sokarim

Geri