Güzel Sözler "Part 6"

Kendİ gİttİ deme ben gÖnderdİm dekİ o lanet olasi gururum İncİlmesİn. Kral 75 yeŞİl gÖlelİ.

Aldatan kİŞİnİn cİnsİyetİ ne olursa olsun medenİ halİ Şerefsİzdİr.. Kral 75 yeŞİl gÖlelİ

Benİm eŞİm benzerİm yok sen benİm eŞİm ol benzerİmİ bİrlİkte yapariz kral 75 yeŞİl gÖlelİ

Gölgeler Dussede yureginin ustune fenerini hic sondurme umıt yoksa yarınlar uzak kalır ınsana unutma bir sen daha yok şu dunyada... tu.gba se.nem

KiMinè qôRe Ask MutLuLuk , KimiNe qôRe Acı Wèrèn , Kimine qôRe YaLan .. Ama ßnCe Tek Taßiri DoqRu İnSanLa YaSanan Duyqu .. AnCak OzaMaN qèrÇekLiqine Kawusur (matrak liseli) AnTaKyAlı CuMaAlİ

sana gittim hayatı anlat bana diye sende anlamamışsın sevdamı yalanmı söyle

Eskiden derdim ki; İnsanın başına gelebilecek en kötü şey, Bir gün yapayalnız kalmasıdır. Öğrendim ki; Hayatta insanın başına gelebilecek en kötü şey: Yapayalnız hissetmesine neden olan insanlarla yaşamasıdır..

Çıkamıyorum karanlıktan.. Ne bir ses duyorum nede bir insan görebiliyorum sadece hayalimdeki insanı bekliyorum..Ya beni aydınlığına çıkarsın yada benim karanlığıma gömülsün..

GeceyLe güngüz düğümLeşmiş gözLerimde.. Ne sevebiliyorum.. Nede nefret ediyorum sadece düşünüyorum ..Düşünüyorum ve bişeye karar vermeye çaLışıyorum tek oLup sezsizce yok oLmakmı yoksa eş oLup hayaLLerime kavuşmakmı

bosver gec artik hircin denizlerden gelip yanastigin liman kayboldu artik sonsuza dek..........aksarayli fermani

seni sevmeseydim sana gelmezdim ama sen beni sevseydin bana gelirdin

yıldızlar gibi parlayan gözlerin sımsıcak güneş gibi ısıtan ellerin bir kucakta alırım kollarımın içine dünyayı(seni)

Biz; bize gerici diyenlere \'DEHHH..\' demek için gerdideyiz...

DenizDe Esen rüzgar değiLimki efKarım sahiLe vursun !

Seni sevmek ölmekse ben her gün ölüyorum. Gel kalbime bir kurşun sık güzelim. Beni bu dertten kurtar.

İsnİsnalar kaİdeyİ bozmaz dedİk İsnİsnalar etrafimiza doldu ve korkarim kaİdemİzİ bozmaya baŞladilar //İzmİr gÜzelİ ecrİn ece//

Hayat bİzİ resmen 4İŞlemle sinirir gerÇeklerle Çarpar ayriliklarla bÖler ve sonunda topla kendİnİ der ♥

aşkın en büyük mucizesi kendi varlığına hepimizi inandırmaktır ...

BİR İNSAN SÖYLEDİĞİ SÖZÜN ARKASINDA DURUYORSA O SÖZÜN EFENDİSİ; DURMUYORSA O SÖZÜN KÖLESİ OLUR.\" Cumali Özdek

\"BAYRAĞINI ÇİĞNEMEDİKLERİ SÜRECE, TOPRAĞINA GÖZ KOYMADIKLARI VE ŞEREFİNE LEKE SÜRMEDİKLERİ SÜRECE ASLA BİR CANA KIYMA.\" Cumali Özdek

Geri