Güzel Sözler "Part 6"

hastasıyız Dedeee (hisarlı serseri)

üstüme gelmeyin kefen giymeye bahane arıyor bedenim!!!(Nazım Can ŞİMŞEK)

ђєгкєz เçเภ z๏гย ๒คşคг๓คк к๏lคא๔ıг ค๓ค ๒єภเ๓ เçเภ к๏lคאı ๒คşคг๓คк z๏г๔ยг(ภคzı๓ ςคภ şเ๓şєк-58)

şu andan sonra azraili bekliyorum (NAzım Can ŞİMŞEK)

Giderken arkasına bile bakmayana ben nasıl arkadaş diyebilirim....:)(Nazım Can ŞİMŞEK)

beni tanımak için faturaya gerek yop eskiler beni iyi bilr(Nazım Can ŞİMŞEK)

bedenim dondu erimeyi hiç düşünmüyorum(Nazım Can ŞİMŞEk)

bedenim dondu erimeyi hiç düşünmüyor(Nazım Can ŞİMŞEK)

Canım yanıyor, yüreğimin ta içi parçalanıyor adeta susmak zorunda hissediyorum kendimi ve susuyorum! Tüm şiirler şarkıları sözsüz bestesiz bırakıyorum. Cümlelerimi anlamsız kelimelerimi yalnız bırakıyorum ve susuyorum… ! Dudaklarımda ‘sustum’ ibaresi, ellerimde kocaman bir ‘sensizlik’ … ! Ben sustum. Yalnız acılarım konuşuyor… Fakat kimse duymuyor....

Özenti Olmaya gerek yok....Adam olun yeteR..

kral olsan ne yazar??? gireceğin 2 metre mezaaarrrr....

Küçük denen bu Dünya\'da.. Neden bulamadım seni hala..?¿

Hayat dÖrt İŞlemle sinar bİzİ gerÇeklerle Çarpar ayriliklarla bÖler İnsanliktan Çikarir ve sonunda yopla kendİnİ der. Sahİn kİlİmcİ

Hayat dÖrt İŞlemle sinar bİzİ gerÇeklerle Çarpar ayriliklarla bÖler İnsanliktan Çikarir ve sonunda lopla kendİnİ der.

sevgilim aşkta olmaz gurur gururun olduğu yerde ızdırap olur

Ben seni sevmek için değil,sevmenin nasıl olduğunu gör diye SEVDİM...(İSYAN ATEŞİ)

küçükken çok koşardım..koştukça içim yanar susardım..senin hayalinin peşindende çok koştum varsın gerçek olmasın..ben yine çocuklugumdaki gibi yaparım içim yandıkça \'sus\'arım... NUR KLMÇ

ben kabuslarla büyüdün hayal etmek ne haddime ??

...SAKIN ! keşke deme yaşarken yada keşke demeyeceğin bi hayat yaşat kendine... k.n.K

Alemİ alem yapan 3 5 Çakalsa kral bİzİz

Geri