Güzel Sözler "Part 6"

DeGeR VeRdİk YeTeRi KaDaR BuNdAn SoNrA HeRkEz EdErİ KaDaR.(RuHi)

Herkes birilerinin peşinde koşuyor,onlar tavşan biz kaplumbağa. Kemal ŞERAMET

Herkez delİ alayisina gİder bİz antalya ÇocuĞuyuz Şeklİmİz yeter yazan:turan akkaŞ yer:antalya

neyi ısLatmak istiyorsun yağmur caddeLer ısLak sokakLar ısLak eğer ısLtmak istediğin gözLerimse onLar zaten ısLak .. (zuhaL)

seni sevdiğim kadar ibadet etseydim şu anda cennette köşküm olurdu.... talip sanır ...ben zaza

Bu zamanda en cok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli Esmanur K.

İhanet mazeret gerektİrmez... Samsunlu bela mustafa Çelİk 90/3 lere slm hayirli teskereler

gözlerinin kahvesinden bir fincan koyda kırk yıl hatırın olayım ****elif***

beklenen gün gelecekse çekilen acılar kutsaldır

bazen birine açılamazsınız ♥ ama bilmiyorsunuz ki elinizden nelerin uçup gittiğini bazen söyleyemezsiniz ♥ ama geç olmadan söyleyin onu kaybetmeyin kendime ayittir [gökhan MUTLU]

bazen birine açılamazsınız ♥ ama bilmiyorsunuz ki elinizden nelerin uçup gittiğini bazen söyleyemezsiniz ♥ ama geç olmadan söyleyin onu kaybetmeyin

ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyide bilmez hasan

Gözümde Bir Damla Yaş Olsaydın Seni Kaybetmemek İçin Ağlamazdım...

Ayakta olmek diz ustu yasamaktan daha cok onur vericidir...!(C4_D3rMaN...)

▓▓ ./¯¯ \\ / .... \\ |____| |‾‾‾‾| |YENİ| |RAKI| |‾‾‾‾| |_.-._| Unutmayın biz , siz sokağa çıkarken annelerinizin uyardığı o kötü çocuklarız .. ///^^^_♥ ♥ ♥ ♥ _^^^/// /(,\")\\ ♥♥(\",) ./♥\\. + ./█\\. =

Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin...(C4_D3rMaN...)

Kafayı ßir kadeh rakıda.. namusu da ßir damLa kanda aramadım ki.. hayat üstüme kaLsın!..(C4_D3rMaN...)

Hadi simit satanı anlıyorum. Kestane satanı da. Peki dost satan ne oluyor o da mı ekmek parası ?(C4_D3rMaN...)

Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. . . !(C4_D3rMaN...)

Geri