Güzel Sözler "Part 6"

ulaşayacağını bildiğin halde neden arıyorsun derler bende öleceğimi bile bile neden yaşıyorsam ondan.......... şeyma sakar

gözlerın den Süzülen tek yaş ıcın dunyayı feda edrım

denize dokundum tenin diye aya baktım yüzün yüzün diye rüzgarları dinledim sesin diye sensizlik zorr bir işgence[ÖZKAN]

karşılıksız sevmek damla damla ölmektir....

hayat deyilmi insana güzelliği tattırıp açıyı sözdüren güzelikte bulduğunu sanıp nankolluğu bulunduran ne kadar kötü bir dünya olsa bile içindeki bir umut bile insan bütün açıyı unutturan ¿ hamdullah ak

Yağmuru kıskandım sana dokundu diye,rüzgara kızdım kokunu çaldı diye,kaderime küstüm bana imkansızsın diye,birtek geceleri sevdim seni rüyalarıma yolladı diye...

HİÇbİr yokluk gÖzlerİn kadar can yakmiyor yeŞİl gÖzlÜm

\"sevmek nedir sevdiğim?\" diye sorsam.\"sevdiğim heran her saniye seninle olmak ellerini tutup gözlerine bir ömür boyu bakmak\" diye bilir misin?

çek kendini aradan ortaya çıksın yaradan...

Hic ama hic bosu bosuna kendini bana ovme Babanin sadece 5 dakkalik Zevkisin :)

Her seye ragmen kucuk bır gulumseme :)

Aşka ınanmayanlar aşkla alakası olmayan kışılerdir

Bİz kanka dedİĞİmİz kİŞİler İÇİn Ölmeyede gİderİz gÖmmeyede!...

hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye.İşte ben onlardan değilim.Onsuz da yaşarım, ama onunla farklı yaşarım...NURSENA:)

Vaz geçilmez deyilsin cekil kenara yenisi gelsin!!!

Sevmek suÇ deĞil Önemli olan seve bilmek murat y

Sakin dÜnyanin sİzİn etrafinizda dÖndÜĞÜnÜ zannetmeyİn, aŞk sarhoŞluĞundan baŞiniz dÖnÜyordur.yalÇin turan

Çok konuŞtuĞuma pİŞman olduĞumzaman olmuŞumdur, fakat sustuĞuma asla.y.turan edİsoon.

Sakin aŞk denen kavrami suÇlamayin onu kullanamayip zora sokan İnsanlardir..yalÇin turan

EĞer sevİyosan kaybetmeyİde bİleceksİn. ÇÜkİ mutluluk peŞİnde aciyida getİrİr..yalÇin turan

Geri