Güzel Sözler "Part 6"

Sevme kızım ben \'sebzeciyim\' ben pırasa soğan kokarım. Elini uzatsan maydonoz gibi tutarım, benim gözlerime bakma sana müşteri gibi bakarım, ben uyku nedir bilmem geceleri hale giderim gündüzleri tezgahıma bakarım tezgahıma gelme kaç kilo diye sorarım, ben disko dans bilmem günün karını sayarım sobayı 200 lük bankanotlarla yakarım.üstüme gelme senide domatez biber gibi satarım Çünkü ben (PAZARCI)yım...

Her silişimde sil baştan yazdığım...Beynimde Ezberim....Kalbimde Yasaklım....Dilimde Mühürümsün...Her sabah uyandığımda koynumda bulamadığım ama her yeni güne senle uyandığımsın...!!.. Benligimdeki\'\'sen\'\'sin..Buz keserken bile yüregim\'\'yaramsın\'\'Gönlümün ucurumda koparıp atamadığım tek\'\'dalsın\'\'Ve Varsa bu gözlerde\'\'Sevgi\'\'Sebebi Sensin..Sebebim Sensin!!! Sorma nasıl, niye diye..!! !!!Ezberimsin!!!CANOM!!!

yalnız yürümek zor onları kolayını öğret AŞRKIM

seni serçenin gözyşlrı kadr çok seviyorum... bu kadar az görme çünkü serçeler ağladıkları zaman ölürler..:))))

hüznün dibinden bir avuç sevgi çıkarmak isterken vurgun yedi dalgıç ciger parçalansada yürek atmakta delgıç yine dalacak çünkü dipte sevgi yatmakta... serkan y.....

ben ağlarken yanımda yoksan ben gülerken gölge yapma

İnkar Etmiyorum Seni Sevmek Gibi Büyük Bir İşe Kalkıştım.. Ama Sende İnkar Etme, Sana En Çok Ben Yakıştım...! ♥ engin eser <3

Bir İnsan Bir Kaç Defa Seve Bilir...Ama Bu Bir Öncekini Unuttuğu Anlamına Gelmez...Artık Sevmez Belke Ama Unutmaz...(Eğer Gerçekten Sevmişse)...

Bir köpeğin dostluğu bir dostun köpekliginden iyidir

DİledİĞİmbugÜndİledİgİn tÜm dİleklerİgerÇekolmasi.belkİyanindadegİlİmamabİklkİkabmİnenderİnyerİndebugÜnÜsenİkutluyorum

SerSeriyim SerSeri SokakLardır Evim DinLe Cici Kız DinLe Sanıyorsun ki SerSeriLer AğLamazSerSeriler ßir ßir Ağladımı Kimse Tutamazİnanki Sosyete Kızı Herkes SerSeri Olamaz

Dunya bana bir kıyak yapsana o yanım dayken dursna. <3

Ôlüm dediğin nedirki gülüm ben senin icin yaşamayı göze aldım yazan:vlkn zybk

unutmayın,ufak şeylerde unutulursunuz

allahım beni dost dediklerimden korusun ben düşmanlarımla baş ederim

Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme...

KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider, KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim...

BEn YaŞaDıĞıM SeYlErDeN sOnRa 2 ŞeY öĞrEnDiM; 1.sİ HiÇ BiR ErKeK DĞiŞmEzMiŞ, 3.sİ hİç BiR ErKeK tE deLiCe sEViLmEyE DeĞmEzMiŞ...

Geçtim borandan,kardan,Yitirdim bahçeleri,Ellerini tutamazsam qülüm,Yakarım GECELERİ.

Sen gıdersen belkide ben belkilerle kalırım

Geri