missouri` clan ws NGT| krallar

MakaraKukara. EFSANE CLAN AKAR ALEM BAKAR TORQ REYİZ BÜTÜN CS HAYATIM BOYUNCA 3D ile kastıım demiştin ?

Sen nesin la bebe ? Üniversiteye geçtin bizimmi haberimiz yok ? Yoksa çok mu ***ünüzü kaldırdılar ?

bu artiz clanında tek saygı duyduğum kişi exhoustdur.oda eski real arkadaşım.Ayrıca art`z clanının o kadar ***ü kalktıkı kendilerini v1.5 Dünya 1.si sanıyorlar.

Berkay ve clandaki arkadaşlarım hakkında kullandığın kelimelere dikkat et muhammet eğer bu yorumuma cevap verirsen ben sana yapıcağımı biliyorum yakınız nede olsa :)

Sen nesin la bebe ? Üniversiteye geçtin bizimmi haberimiz yok ? Yoksa çok mu ***ünüzü kaldırdılar ?

bu artiz clanında tek saygı duyduğum kişi exhoustdur.oda eski real arkadaşım.Ayrıca art`z clanının o kadar ***ü kalktıkı kendilerini v1.5 Dünya 1.si sanıyorlar.

İstanbul'da olsaydım emin ol görüşürdük. Ee ayrıca 7-8 aydır 1.5 oynamıyorum varsa teamın şimdi bile senle maç atarız hiç sorun değil.

Berkay ve clandaki arkadaşlarım hakkında kullandığın kelimelere dikkat et muhammet eğer bu yorumuma cevap verirsen ben sana yapıcağımı biliyorum yakınız nede olsa :)

Burak kardeş kimseden korkumuz yok bizim.
Sende clandaki arkadaşlarının kullandığı laflara bakarsan verdiğim cevabın gayet normal olduğunu görürsün :)

MakaraKukara. EFSANE CLAN AKAR ALEM BAKAR TORQ REYİZ BÜTÜN CS HAYATIM BOYUNCA 3D ile kastıım demiştin ?

su csde bana temız adam soyle kardasım :D

ben adamlık yapıp soledım aradn 7 ay geectı ondan oncesı 1.5 yıl hıleyleydım ama sımdı temızım :) bu arada tsmze beklerız muhabbet eder :D

konuyla sızın alakanız ne lan hayrdr yorum atanı banlatrrm :q gereksız hayrdr yendık ssyı koydk bu kadaro hıle bu hıle gh movıesını yapn eyw dıyım sıze ql

Burak kardeş kimseden korkumuz yok bizim.
Sende clandaki arkadaşlarının kullandığı laflara bakarsan verdiğim cevabın gayet normal olduğunu görürsün :)

Nediyim ki sana ben ya adres ver desem veremessin ama sanaldan atar yapmayı bilirsin yazık sana.

artzler susun siz kralsnz tmm oldumu susun artk. yenılen pehlıvan qurese doymazmıs :) semihim knkam bunlar bos adamlar :) qereqi yok.

artzler susun siz kralsnz tmm oldumu susun artk. yenılen pehlıvan qurese doymazmıs :) semihim knkam bunlar bos adamlar :) qereqi yok.

roxcin le konuştuk bu konuya daha başarı harici kimse bişey yazmıcak diye ama sen yazmakta ısrarcısın boşmu dolumu olduğumu sana gösterirdimde uzatmıcam neyse başarılar.

başarılar bize

Hemen su an mac12.prooyun.net ?

Batuhan nıye cıktınız tsden gardaş

Banlattırdınız salaklar :( :(

Banlattınız kardaş ?

Allah'ım 97li velet banlatıyor niye çıktınız diyor hahahaha :D ulan kredin tükeniyor sana diyorum

disconnected ‎(leaving‎)‎ DETECDET.

WASNEU NICKI ALIP PV SORUYOR BİDE ASFASJFFQJSFJ Q

esl 1-1 Champion yazmış hahahaha :D kendi clanındakileri yenerek nerelere gelmiş veled-i zina sana diyecek lafım yok 97li joooooojuq :(

Geri