missouri` clan ws NGT| krallar

Doğruları söylemek benim işim Doğukancım

Semih Cok Dogru Konusmusun KEnkz Ben Bu Lafa Şapka cıkartırım Şapkaaa :)

ulan dün tsmize gelip semih veledine *ç diyordun şimdi kanka diyor , herneyse geçtim semih kaşıntın duruyor sanırım adres istediğimde ilk o başlattı diyormuş sağa sola ilkokul kavgalarında yakalanıp öğretmenine ağlayan çocuk gibi ben hala da diyorum ver tam adres bekliyorum bu kendi fan page'sinde yorumumu siliyor la bu velet :D:D yılbaşında yaş atlayan çocuk seni sen kimsin

ulan dün tsmize gelip semih veledine *ç diyordun şimdi kanka diyor , herneyse geçtim semih kaşıntın duruyor sanırım adres istediğimde ilk o başlattı diyormuş sağa sola ilkokul kavgalarında yakalanıp öğretmenine ağlayan çocuk gibi ben hala da diyorum ver tam adres bekliyorum bu kendi fan page'sinde yorumumu siliyor la bu velet :D:D yılbaşında yaş atlayan çocuk seni sen kimsin

kanka şu çocuklara fazla yüklenme diyorum :(

Arkadaşlar büyüdü evlendi cocuk sahıbı dede oldular torunları felanda var taklın bebekler 1.6 gectınız gecelı dalga konusu oldunuz bu arada ngt gerek oyunguru gerek adeks gerek 5e5 :D

kanka şu çocuklara fazla yüklenme diyorum

Sen nesin la bebe ? Üniversiteye geçtin bizimmi haberimiz yok ? Yoksa çok mu ***ünüzü kaldırdılar ?

bu artiz clanında tek saygı duyduğum kişi exhoustdur.oda eski real arkadaşım.Ayrıca art`z clanının o kadar ***ü kalktıkı kendilerini v1.5 Dünya 1.si sanıyorlar.

Bir daha tartışma yaratırsanız konuyu kapatırım.

gh ci konusduuuuuuuu

Semih senı bekolar adam ettı lan ne ara sowmeyı flan ogrendın sen sana bautnun laflarınıda ıletıyım amk cocu senı tum teamına ws dıorum 1 ınız gelmıyorsunuz onceden attıgın tk ları yenıden yenıden yapıp duruyorsun kendını kral gıbı gosterıyorsun oc senı senın fast dedıgın tk lar en az 30 sanıye oc gu

onur dan laf yıyon azını acamıyorsun onur senın ananı sıktırecekmısdı hemen konuyu tatlıya bağlamaya calısmıssın oc korkak oc mamy ananı sıkecke korkma :)

facede cs sayfasının sahıbı bunun ark ı onun sayesınden ortam yapıp kendını duyuruyor :) oc senı ekıpman yokmus ? kınzu fnatıc edıtıon gamecom 367 kulaklık + siberia ses kartıyla beraber oc en yakın zamandan ss sını atarım kafanı yorm a usb arıyorum ananı sıkecem :D

Banlat benİ bebeĞİm :d

ben bekolarla pubda tanıstım 1.5 de o kadar onlar mı benı adam ettı ? :D 1.6 geçtim 1.5 cileri msnden sildim sen ne diyon batuhan :)
Al verdim adresi
Bolu/Merkez Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi 9/B okey
Ev adres : bolu izzetbaysal mah OrhanGazi cad. ülkü sokak samanyolu villaları no 20 okey

Adam villada oturuyo dağılın :D

Fakir diyormuş kanka gelsinde hayatında yaşamadığı görmediği şeyleri görsün ganki :$

Olm ben vıllada oturmuyom apartmandada oturmuyom ama cok sey yasadım gordm bende ılla vıllada oturmak mı lazım yaşamak ıcın

Yok yaşamadığı şeyleri görsün kanki :D

a4Tech isimli üye banlanmıştır.

konu guncel seviyeli yorumlar

ben bekolarla pubda tanıstım 1.5 de o kadar onlar mı benı adam ettı ? :D 1.6 geçtim 1.5 cileri msnden sildim sen ne diyon batuhan :)
Al verdim adresi
Bolu/Merkez Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi 9/B okey
Ev adres : bolu izzetbaysal mah OrhanGazi cad. ülkü sokak samanyolu villaları no 20 okey

şu adresi ben istediğimde niye yanlış veriyordun 2011 Age :14 2012 age : 15 ben istediğimde Bolu değilde Gerede'den adres veriyordu herneyse gereği yapılır Allah'a Peygamber'e küfür eden solcu velet ilk o küfür etti abi diyor adam atarlı ama sanaldan ana bacı sövmeye devam şimdi bu adresde yanlış çıkmasın boştan yere masrafa sokma beni velet tamam mı? yada tel no ver gelince çaldırıyım evden izin al dışarı çık ııım yoksa annen izin vermez mi?

Geri