Sen nesin la bebe ? Üniversiteye geçtin bizimmi haberimiz yok ? Yoksa çok mu ***ünüzü kaldırdılar ?
bu artiz clanında tek saygı duyduğum kişi exhoustdur.oda eski real arkadaşım.Ayrıca art`z clanının o kadar ***ü kalktıkı kendilerini v1.5 Dünya 1.si sanıyorlar.
Sen nesin la bebe ? Üniversiteye geçtin bizimmi haberimiz yok ? Yoksa çok mu ***ünüzü kaldırdılar ?
bu artiz clanında tek saygı duyduğum kişi exhoustdur.oda eski real arkadaşım.Ayrıca art`z clanının o kadar ***ü kalktıkı kendilerini v1.5 Dünya 1.si sanıyorlar.
Berkay ve clandaki arkadaşlarım hakkında kullandığın kelimelere dikkat et muhammet eğer bu yorumuma cevap verirsen ben sana yapıcağımı biliyorum yakınız nede olsa![]()
MakaraKukara. EFSANE CLAN AKAR ALEM BAKAR TORQ REYİZ BÜTÜN CS HAYATIM BOYUNCA 3D ile kastıım demiştin ?
Burak kardeş kimseden korkumuz yok bizim.
Sende clandaki arkadaşlarının kullandığı laflara bakarsan verdiğim cevabın gayet normal olduğunu görürsün![]()
Nediyim ki sana ben ya adres ver desem veremessin ama sanaldan atar yapmayı bilirsin yazık sana.
artzler susun siz kralsnz tmm oldumu susun artk. yenılen pehlıvan qurese doymazmıssemihim knkam bunlar bos adamlar
qereqi yok.