missouri` clan ws NGT| krallar

kanki bida gelsene ts

terkedın burayı artiz veletleri

roxcın yazdı ben kacar gg

Rapresyon geldı artz'ler gg :) rap yapcak

Senin ne haddine bu game Sen git barbie oynayadur Şimdi Onur sonra Berkay Sonra Tipsiz Sefa sonra fake ekipman ssi koyan fake kız hesabı acıp ilişki durumu yapan batuhan siz ne ara 1.6 da dalga konusunuz olum daha uğraşmayın haa bişi sorcam sefa kızlar senı facede eklıyormu la harbi diyorum okulda dışlanmıyorsun demi o tiple bana facede fotoyu sil sil diye ağlıyodun :FSA:D:FAS Sonra onur kardeşim Bak adresi veriyorum tekrar tamam nakil durumlarındanda kontrol ettir istersen tamam?
Bolu/Merkez mustafa çizmecioğlu anadolı lisesi tamam gel bekliyorum hani geliyodunuz boluya geçmi kaldınız yollarmı tıkandı yoksa babanın parasımı yetmedi? sen kendine bi don al öyle gel tamam
Lilwa kardeşim tipine hastayım vallaha o tip sende varken kızlar sana bakıyorsa o kızlar kesin geydir kardeşim jasfjafs
Sonracığıma batuhan ona laf yok beyler aşk ateşiyle yanan Choq dhadLu jojuq o beyler yani söyleycek söz bulamıyorum
97 li diyor kendisi üniver. okuyor beyler diğerleride yüksek lisans. Türkiyeyi kurtarcak insanlar görüyorum :D Bu arada facebookdan amerikanın oyunlarında profıllerınız gorebılırsınız @şukunuzu verdık valla ne ananız kaldı ne bacınız jasdjasfhe bide skda gruplar var profılımde gırın o gruplarda wai brahman gibi isimlerin açtığı gruplarda 1.5 movielerinizle çok ünlü oldunuz valla kingsiniz :D 1.5 movielerinizi silmenizin bi sebebi buydu demi dalga konusu olmanız şimdi bi eliniz mousede diğer eliniz testis yol alın ve rahatlayın hadi koclar.

Kendinizi öne cıkarmak ıcın ıstedıgınız yazıyı yazın tamam koclar ılgılenmıyorum sızın gıbı fakirlerle :) doğru siz fakir değilsiniz çünkü steamınız var demi jasdjfasasf Yenilmizsiniz lan işte yenilmiş daha neyin peşindesiniz batuhan excello sslerın cok guzel kardesım bu arada :D ahmet seninde güzel

ESL MACI ARIYORUM NGT ESL SAYFANIZIN LINKI AT ESL ATALIM KARDEŞ

Rapresyon geldı artz'ler gg rap yapcak

sen ne cins bebesin la. yenildiyseniz yenildiniz ana bacı katıp kufur etmek , burda boş gereksiz post kasmak konusmak çokmu hoşunuza gıdıyor.
delikanlı birileri olsaydınız adam gibi glnizi atıp gecerdıniz ....yenılmeyı kaldıramayan ezmeler.... size dahada mesaj yok kendınızı avutun ....bir avuç bot toplulugu.

Tartışma yeterince büyümüş zaten

konu yoruma kapalı #

Tartışma yaratan kim olursa olsun cezasını alacaktır.

konu yoruma açılmıştır #

tartışma yaratacak yada başarı harici gereksiz post kasacak olursa gereken cezayı alacaktır,

yorum edit # (Noix)

fidyoo ne yaaa :D

Geri