missouri` clan ws NGT| krallar

qweqweqwe Serdar kanka ne dio bu ya eHeühjewqjeqw dünkü türemeler amk :D

sorma boynuma baltayla vuur

torq kanka skdaki radiona yaptığın videoyu hatırlıyorumda "beni çekemeyen anten taksın" diye bir t-shirt'ün + ağzın yüzün yamuktu dişlerin birbiriyle savaşıyordu kanka o sendin demi HEYşdi fidyo çekiyom saağa diyodun hani herneyse cınımmmm öpüyorum , evdekilere selam akşama bişey isteyen var mı? sor bi. hadi gaçtım ben ganga

Başarılar da bi oyun için değersiz bir oyun için kutsal analarımızı katıyorsunuz.Yazık vallaha yazık...

Başarılar da bi oyun için değersiz bir oyun için kutsal analarımızı katıyorsunuz.Yazık vallaha yazık...

Bır oyun ıcın ana bacı katmak yazmaz bızım kıtabımızda ama ilk onlar bir oyun icin ana bacı katıp kufur edıyorsa kufur etmek ısıme gelir kardeşim.

Yorumumdan sonra laf kalabalığı görürsem konuyu kapatırım.

eyw konu guncel

Bunla Ne Ara Türedi Kanka o.O :)

yalvarırım söyle sen ne zaman türedin 5 yıldır online sxe oynuyorum seni son 4 aydır görüyorum bide hani böle kendini king sanma huyun yokmu :( :( böylelerini konusturmayın beyler cs den sogutuyor :( .

+ Bide benden cfg istediğin günleri ne çabuk unuttun . Maç nedir bilmezdin seni biz adam ettik ki ( kıvamlaştıramamışız. )

onun için dostum git adam ol öyle gel .

-LEXPORS.

+ Bide benden cfg istediğin günleri ne çabuk unuttun . Maç nedir bilmezdin seni biz adam ettik ki ( kıvamlaştıramamışız. )

onun için dostum git adam ol öyle gel .

-LEXPORS.

Adamsın kardeşim bılırsın csde herkez kendını cok buyutur

cd-hack cı meric sen nıe atlıyon konuya ?

MYL1FE kardesm dmde silent açmayla bu oyun oynanmıyor :)
the archermaster arkadaşımızın ekipmanı sağlammış steelseries felan akıyor demi yalan hepsi tw ile pcsine girin ses kartı bile gözükmüyor + 8 gb ram var demişti 512 mb rami var :D:D
(+ excello ssleri buna bonus)

mylife dmde bidaha açma bak son anda aklıma geldi record aldım

http://www.dosya.tc/server11/qAxbhv/myl1fe.rar.html

not bu arada meriç dün clanından atıldı [grasshoperdan] sebebi wall açtığı için link : http://www.facebook.com/GrassHoperTeam

archermaster bana diyormuş benden cfg istiyordu felan ben seni tanımıyordum bile he ben senden niye cfg istiyimki zaten cfgleri ben yapıyodum problem? hadi şimdi naş

BAŞARILAR SERDAR , MAHO , ONUR , ERKAN :D ve takım arkadaşlarına

Batuhan facene bi resmini koyda görelim fake kız hesabı açıp ilişkisi var durumu yapan benmıydım batucun hani ecebekleme yapma ekle gibi biriydi he bi fotonu koy biret phit kqwdasf görelim

başarılar tork ve clanına :)

Semih Cok Dogru Konusmusun KEnkz Ben Bu Lafa Şapka cıkartırım Şapkaaa :)

Geri