missouri` clan ws NGT| krallar

Morkaplan sende adam oldun be paşam 3D ss wardır elımde genckafe zamanlarından ? neyse artık yorumu kesın sızle laf dalaşına degıl aynı ortama gırılmez ben sw bulacam real 5 ımıde koyacam karsına tmm gece 3.30 2.30 civari gelın

tm archermaster kardasım sen buyuksun - sen kralsın - bız hılecıyız
senın su cs alemınde ne oldugunu bılen bılıyor

qel ben sana numaramı verıyım - adresımı verıyım landgame atıyım-
ordada resmını cekıyım nb koyum 15 yasındakı cocuk oldugunu gorsun herkez

SİMİTCİ BIYIKLI

Never Going To Clanı .) : HEPİNİZ BÜYÜKSÜNÜZ BİZ KÜÇÜĞÜZ ;) Tamammı Oldumu ? .

hahahaahahahahahaha yorum atmaya değmeyen cocuklar sızı ankarada 777 e gelın oke gun kararlastırın tabı bılıyorsanz dahada yorum yapma

kocumm ben sıze 777 e cagırıyor az oncekı macdakı 5 ini getir gor bakıyım hıleyı ?

Gülüyoruz,GECİYORUZ <3

Morkaplan sende adam oldun be paşam 3D ss wardır elımde genckafe zamanlarından ? neyse artık yorumu kesın sızle laf dalaşına degıl aynı ortama gırılmez ben sw bulacam real 5 ımıde koyacam karsına tmm gece 3.30 2.30 civari gelın

batuhan hayatımda 3D qhost vb. şeyleri hileler kullanmadım canım.kendini sakın ha benimle karıştırma.eğer iftira atabiliyorsan koy o ss yi ? :) senin o hile dediğin ss benim player skinimdir canım :)

ayrıca cevap ver bakayım excello da açmadınmı ?

Tamam beyler hepiniz iyisiniz bu ss'yi iyi saklayın çünkü bizi yendiğiniz tek maç bu olcak :)

başarılar.ç

Tamam beyler hepiniz iyisiniz bu ss'yi iyi saklayın çünkü bizi yendiğiniz tek maç bu olcak

Burakcığım bir ara gene atarız
Ayrıca hayatımdan bir örnek vereyim.Ne zaman bu kadar emin konuşan gördüysem hep kaybetmişlerdir

basarılar bize.

Archer Abisi bu ssye koycak kadar aşşalık adammısın be. :) başka bişi demiorm cs de kinq olmayı bırakında qercek hayatta adam qibi adam olmaya çalışın .)

;) Senden Önce Türedik Emin Ol Koçum :)

Geri