Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3 Mühendis
Makine,elektrik ve bilgisayar mühendisi üç arkadas arabayla giderken, araba bozulur.İlk olarak m...

Makine,elektrik ve bilgisayar mühendisi üç arkadas arabayla giderken, araba bozulur.İlk olarak makinaci derki bu makine mühendisinin isi bana birakin ve motor aksam devir su-bu derken basarisiz olur ve isi birakir.Elektrik müh.Herhalde elektrik sisteminde sorun var ben hallederim der.Akü sigorta mars hepsini kurcalar ise yaramaz.Diğer ikisinin kendisine baktigini ve siranin geldigini anlayan bilgisayar mühendisi;

-"Arkadaslar, arabadan bir çikip tekrar girsek olur mu?" der.

Tutar Mı?
Hocanin cani bir gün sarma çeker.ama elinde yogurt bakraçlari anasi da aglamis ne yapim ne yapim ...

Hocanin cani bir gün sarma çeker.ama elinde yogurt bakraçlari anasi da aglamis ne yapim ne yapim derken aklina göl gelmis.Gelmis gölün kenarina,atmis bakraçlari kenara çikarmis sarmis sigarasini hafif hafif demleniyor.Sonra birden bekçinin düdügünü duymus. Eyvah simdi yandik derken aniden atmis sarmayi bakracin icine sonrada bakraci tutmus göle dökmeye baslamis.O esnada bekçide yaninda bitivermis.Bakmis bakmis anlamamis sonra hocaya sormus ne yapiyorsun diye.Hocada görmüyor musun yogurt mayaliyorum demis. bekçi kahakahalar icinde ilahi hoca koca göl hiç maya tutar mi demis.Hocada ya tutarsa diye cevap vermis.Sonra bekçi ilahi hoca diyip güle güle yoluna devam etmis.Hoca hem keyfine hem yogurda yanarken bekçinin arkasindan bakip simdi bu salak herkese anlatir demis.

Topal
Adamin biri bir gün meyhaneden çikmis tabii kafasida iyi. Yolda bir ayagi kaldirimda bir ayagida y...

Adamin biri bir gün meyhaneden çikmis tabii kafasida iyi. Yolda bir ayagi kaldirimda bir ayagida yolda yürüyormus. Baska biri bunu görüp yanina yaklasmis. ve de merakini gizleyemeden sormus.

-Ya hemserim , niye bir ayagin asfaltta bir ayagin kaldirimda yürüyorsun? bir yerde yürüsene? demis. Adamda ona:

-Allah razi olsun hemserim sana. bende acaba ne zaman topal oldum diye düsünüyordum.

Trafik Canavarı
-Temel bir gun bol miktarda haşere ilaci icer...Koma halinde hastaneye kaldirilir. Komadan cikinca ...

-Temel bir gun bol miktarda haşere ilaci icer...Koma halinde hastaneye kaldirilir. Komadan cikinca doktor:

-Zorun neydi o kadar ilaci ictin?

Temel heycanla inleyerek;

-ben soforum yolda bir tabela gordum.

-Icunuzdeki trafik canavarini oldurun yazayi daa.

Yaşlılıktan
İhtiyar Temel doktora gider, sol ayağı ağırmaktadır. Doktor muayene eder: -"Yaşlılıktan, ya...

İhtiyar Temel doktora gider, sol ayağı ağırmaktadır.

Doktor muayene eder:

-"Yaşlılıktan, yaşlılıktan!"

Temel doktorun teşhisini beğenmez!

-"Doktor bey, haçan sağ ayağum da aynı yaştadır, o niçun ağırmayi?"

Uçan Keçi
Temel & tursun karanlık bir tepe üstünde birşey görmüşler. temel bence bu bir keçi demiş.Du...

Temel & tursun karanlık bir tepe üstünde birşey görmüşler. temel bence bu bir keçi demiş.Dursun ise bence bu olsa olsa kartaldır demiş.Keçiydi kartaldı bir tartışmaya girmişler.Sonra o tepeye çıkarak havyanı görmeye gitmişler.tam yaklaşırken o hayvan uçarak kaybolmuş. bunun üzerine Dursun:

-Ula temel ben sana demedimmi kartal diye.Temel şaşkın bir ifadeyle:

-Ula ömrümde ilk defa uçan bir keçi gördum demiş.

Şerefsizim
Temel anlatıyor:Adi herifler, üc kisi üstüme üstüme geldiler, ya parani, ya namusunu dediler, ...

Temel anlatıyor:

Adi herifler, üc kisi üstüme üstüme geldiler, ya parani, ya namusunu dediler, bes kurus verdiysem serefsizim.

Şanslı
Adamın biri fena halde sıkışmış, ter icinde tuvaletin kapısını çalıyor ve içerden derin...

Adamın biri fena halde sıkışmış, ter icinde tuvaletin kapısını çalıyor ve içerden derin ıkınma sesleri duyuyor....sesleniyor: "hadi kardeşim, altıma kaçırıyorum!" İçerden kısık bir yanıt geliyor.. "hnmmmgh ulannn şanslı pezvennkkhhh"

Bayramdan Bayrama
Bektaşiye sormuşlar : -Rakı içer misin? -Akşamdaaaan akşaaaama... -Namaz kılar mısın? -Bayr...

Bektaşiye sormuşlar :

-Rakı içer misin?

-Akşamdaaaan akşaaaama...

-Namaz kılar mısın?

-Bayramdan bayrama, bayramdan bayrama...

Vurduk Oni
- Babam öldü, demis Temel. Ilyas sormus: - Neden öldü? - Apartmanin sekizinci katinin balkonunda...

- Babam öldü, demis Temel.

Ilyas sormus:

- Neden öldü?

- Apartmanin sekizinci katinin balkonundan düstü.

- Eyvah parçalandi mi?

- Yok, giristeki bakkalin tentesine düsünce oradan havalanip karsi apartmana yöneldi.

- Apartmana mi çarpti, nasil oldu?

- Yok, karsi apartmanın balkonunda çamasirlar asili idi.

Çamasir ipine vurup fabrikanin bahçesine düstü.

- Orada mi öldü?

- Yok, fabrika çelik yay fabrikasi, bahçedeki yaylarin üzerine düsüp havalandi yeniden...

- Peki sonra?

- Sonrasi ne? Baktik ki yere inmiyor, biz de vurduk oni.

İstifa Mı Ediyorsunuz?
Ders yılı sonunda sınıfta kalan öğrencilerden biriyle öğretmen arasında şu konuşma geçti...

Ders yılı sonunda sınıfta kalan öğrencilerden biriyle öğretmen arasında şu konuşma geçti.

Öğretmen :

-bir daha sınıfta kaldığını görmeyeceğim, anladın mı?

Öğrenci :

-İstifa mı ediyorsunuz, öğretmenim?

Siyah Ve Beyaz
Temel ile İdris bir gün 2 tane at almışlar. ancak bir tane ahırları varmış iki atı da aynı...

Temel ile İdris bir gün 2 tane at almışlar. ancak bir tane ahırları varmış iki atı da aynı ahıra koymuşlar. Temel demiş ki:

-Yaw İdrus, biz ha punlari kariştiriruk. Pen penumkinin yelesini kesayum daa - Ha çan temamdur, diyor İdris. Aradan bir iki gün geçiyor. bir de bakıyorlar iki atında yeleleri kesik. Temel hemen olaya el koyup,

-Ulu uşağum baksana daa. İkusinin de yeleleri kesuktur. Pen penumkinin kuyruğunu kesayum, haçan sen kesmeyesun. Temel kendi atının kuyruğunu kesiyor. bir iki gün sonra yine bakıyorlar iki atında kuyrukları kesik. Temel de İdris de hayvanların bir taraflarını kesmekten bıkıyorlar sonunda Temel bir çözüm söylüyor:

-Uşağum İdrus cel piz şöle yapalum. Siyah olanı sen al beyazı ben.

Yüzme Yarışı
Istanbulda özürlüler icin açılan bir olimpiyat salonunda, yüzme yarışları yapılmaktadır....

Istanbulda özürlüler icin açılan bir olimpiyat salonunda, yüzme yarışları yapılmaktadır. Yüzücüler yerlerini alırlar. 1. Kulvarda bacağından sakat bir yüzücü, 2. Kulvarda kolundan sakat biri vs vs. 10. kulvarda ise Temeli getirirler, Temel sırf "Kafa" dan oluşmakta:

Sonra yarışma başlamış tüm sporcular kulvara çıkmışlar,bizim temelin kafasınıda koymuşlar kulvara.Start verilmiş tüm sporcular havuza atlamış. Neyse oradan biri de temelin kafayı sallamış havuza. Herkes finishe doğru giderken bizim temelin kafa dibe doğru gidiyormuş. Yarışma bitmiş görevliler temelin kafayı çıkartmışlar "hani 1. olcakdın" demişler.

Temel "Ya hiç sormayın, olacaktım ama kulağıma kramp girdi" demiş.

Nası Bileyim
Akıl hastanesinde koğuşları gezen başhekim, bir hastanın oturmuş, birşeyler yazdığını g

Akıl hastanesinde koğuşları gezen başhekim, bir hastanın oturmuş, birşeyler yazdığını gördü :

-Kolay gelsin, ne yazıyorsun?

-Mektup yazıyorum efendim.

-Yaaa...Kime yazıyorsun?

-kendime...

-Peki, ne yazılı mektupta?

-İlahi doktor bey, deli misiniz siz?Mektubu daha almadım ki...İçinde ne yazdığını bileyim.

Üç Dil
Temel ile Dursun Sultanahmette gezinirken bir turist gelip kendilerine bir adres sorar.Turist ingili...

Temel ile Dursun Sultanahmette gezinirken bir turist gelip kendilerine bir adres sorar.

Turist ingilizce,almanca,fransızca sorar fakat bizim lazlar anlamaz...

-Ula dursun bir yabancı dil öğrenemedik gitti, der Temel,

Dursun:

-Ula neye yarayacakki bak adam üç dil biliyor yine derdini anlatamıyor..

Besbelli Sarhoş
Yaşlı ve çirkin bir kadın soluk soluğa karakola gelip şikayetçi olur :-Adamın biri beni bir ...

Yaşlı ve çirkin bir kadın soluk soluğa karakola gelip şikayetçi olur :

-Adamın biri beni bir saattir izliyor, kendimi buraya zor attım, galiba sarhoştu memur bey, der.

Polis çirkin kadını tepeden tırnağa süzüp cevaplar :

-Galiba değil, besbelli sarhoşmuş, der.

Toyota
Japon"u biri Rize"de bir kahveye girmis ve herkese kafa tutmus: - Var mi aranizda delikanli, varsa c...

Japon"u biri Rize"de bir kahveye girmis ve herkese kafa tutmus:

- Var mi aranizda delikanli, varsa ciksin disari!

Tahmin edeceginiz uzere Temel kapiya dogru yurumus.

- Cikiyorum ulan, gorelim bakalim erkekligini!

birkac dakika sonra Temel agzi burnu dagilmis kahveye geri donmus. Pesinden de Japon kasilarak iceri girmis. Temel"i gosterek

soylenmis:

- Kore - Teakwon Do!

Ertesi gun Japon yine gelmis. Yine meydan okuma. Yine Temel"den rest. ve birkac dakika sonra kapida yine agzi burnu dagilmis bir

Temel! ve pesinden kasilarak yaptigi oyunu aciklayan Japon:

- Cin - Kung Fu!

Ertesi gun yine ayni hikaye: dayak yemekten ayakta duramaz hale gelmis Temel ve hergun degisik bir stil kullanan Japon:

- Japon - Karate!

ve bir sonraki gun Japon yine kahveye gelip, yine herkese kafa tutmus. Japonun restini goren yine Temel olmus. birkac dakika

sonra herkes surati dagilmis bir Temel beklerken bu defa Japon her tarafi kanlar icinde kapida belirmis! Temel de hemen arkasindan

gelmis, Japon"u gosterek gulumsemis:

- Toyota - Kriko

Temele Annesinden Mektup
Sevgili oglum Temel,senin hizli okuyamadigini bildigim icin bu mektubu yavas yavas yaziyorum.Artik, ...

Sevgili oglum Temel,

senin hizli okuyamadigini bildigim icin bu mektubu yavas yavas yaziyorum.Artik, senin buyuk sehre gittigin sirada yasadigimiz evde yasamiyoruz. Baban bir gazetede, insanlarin basina genellikle evlerinin 2 km civarindaki bolgelerde kaza

geldigini okumus; o yuzden tasindik. Sana yeni adresi veremiyorum cunku yeni evimizde bizden once oturan hemsehrilerimiz,tasininca adresleri degismesin diye kapi numarasini sokup ***urmusler.Bu evde garip bir camasir makinasi var. Gecen gun icine 4 gomlek koydum, calistirmak icin duvardaki zinciri cektigimden beri bir

daha o gomlekleri gormedim.Gecen hafta sadece iki kez yagmur yagdi. ilki 3 gun surdu; ikincisi ise dort gun.

benden istedigin yelegi postaya verdim, ancak halan, o koca dugmelerle paketin cok agir olacagini soyledi; o yuzden dugmeleri

kopartip yelegin cebine koyduk. Orada bulabilirsin.

Sevgiler,

Annen

(Safinaz)

NOT : Sana biraz da para gonderecektim ama zarfi bir kere yapisturmus bulundum.

Temel Çıplak
Temel soyunma odasindayken kapi çaliniyor. -Cirme,çirilçiplagum. bir kadin sesi, -Afedersiniz. -A...

Temel soyunma odasindayken kapi çaliniyor.

-Cirme,çirilçiplagum.

bir kadin sesi,

-Afedersiniz.

-Affettum,cir.

Uçan Temel
Temel bir gün parasütle atlamaya karar verir.Alir dursunuda yanina dogru bir havacilik sirketine g...

Temel bir gün parasütle atlamaya karar verir.Alir dursunuda yanina dogru bir havacilik sirketine gider.Gün gelir ve Dursun ile Temel 5000 metreden parasütle atlarlar.Dursunda bir sey bilmedigi icin Temele uymaya karar verir.Dursun sorar:

-Temel parasütü nezaman açacaguz

Temel de:

-Daha var der

3000 metre kalir.Dursun yine sorar:

-Temel daha açmayacakmuyuz da

Temel de:

-Az sonra az sonra der

1000 metre kalir

Dursun yine sorar:

-Temel hadi açalum

Temel de:

-Ne gerek var gelduk zaten