Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Balık Tutuyorum
Deli duvara oturmuş.Elindeki oltanın ucu sokağa sarkmış.... Yoldan geçen soruyor; - Orada bal

Deli duvara oturmuş.Elindeki oltanın ucu sokağa sarkmış....

Yoldan geçen soruyor;

- Orada balık mı tutuyorsun sen?

- Hayır alık tutuyorum.

- Tutabildin mi bari ?

- çook ... seninle 23 oldu !

inanır Mısınız?
bir bayanın yatak odasındaki gardrop bozuktur. Evin yanında bulunan istasyondan tren geçince kap...

bir bayanın yatak odasındaki gardrop bozuktur. Evin yanında bulunan istasyondan tren geçince kapağı açılmaktadır. bunun icin bir gün bir marangoz çağırır. Marangozu yatak odasına ***ürür ve dolabı gösterir. O anda bir tren geçer ve gardrobun kapağı kendiliğinden açılır. Marangoz

menteşelere, kilide bakar. Hanımefendi buradan gardrobunuzun nesi olduğunu anlayamadım. Şimdi ben icine gireyim ve siz kapağı kapatın, böylece ben içeriden bakarım belki böyle anlarım der. Marangoz içeri girer, kadın kapağı kapatır. O anda kapı çalar. Kadın kapıyı açar. Kadının kocası gelmiştir. Kocası doğru odasına gider ve üstünü çıkarıp asmak icin gardrobunu açar. bir bakar ki gardropta bir adam. Kızarak adama bağırır.

"Ne işin var senin burada?" der.

Marangoz korkmuş bir vaziyette cevap verir.

"Şey beyefendi ne desem ki, şimdi size burada tren bekliyorum desem inanır mısınız?"

Neyle Çalıyorum?
Gecenin bir vakti genelevin kapısı yıkılacak gibi çalınıyormuş...güm güm güm. fahişelerd...

Gecenin bir vakti genelevin kapısı yıkılacak gibi çalınıyormuş...güm güm

güm. fahişelerden biri sinirle kapıyı açmış ve karşısında iki koluda

olmayan adamı görünce sormuş.

- noluyor ne biçim kapı çalmak o öyle demiş adam

- çabuk bana bir karı ver acilen demiş

bunun üzerine kadın

- sen bu halinle kadını napıcan neyine güveniyorsun diye sorunca

Adam:

- bir saattir kapıyı neyle çalıyorum sanıyorsun demiş

Diş Çektirmek Mi??
Diş hekiminin odasına giren genç ve güzel kadın : -Ah doktorcuğum, dedi.Bu dişi çektirmekten...

Diş hekiminin odasına giren genç ve güzel kadın :

-Ah doktorcuğum, dedi.Bu dişi çektirmektense, çocuk doğurmayı tercih

ederim.

Doktor :

-Öyleyse koltuğun ayarını yapmadan önce kararınızı verin

Reel Ve Potansiyel
Çocuğun birisi, bir gün matematik dersi sonrasında kafasında bir takım soru işaretleri ile ba...

Çocuğun birisi, bir gün matematik dersi sonrasında kafasında bir takım soru işaretleri ile babasına gelir. Babası, "Oğlum bugün okul nasıl geçti" diye sorunca, çocuk babasına anlatır. "Babacığım her sey iyiydi. ama matematik dersinde anlatılan "reel" ve "potansiyel" kavramlarını anlayamadım".

Bu durum üzerine babası çocuğuna bu kavramları ilginç bir yöntemle anlatmaya karar verir. Çocuğuna, annesine gitmesini ve ona 1 milyon dolar karşılığında Robert De Niro`yla yatıp yatmayacağını sormasını ister.

Çocuk gider ve sorar. Annesi, 1 milyon dolar`a gerek olmadığını, bedava olarakta seve seve Robert De Niro`yla yatabileceğini söyler. Çocuk bu cevabı babasına iletir.

bunun üzerine babası çocuğun ablasına giderek ona 1 milyon dolar karşılığında Leonardo Di Caprio`yla yatıp yatmayacağını sormasını ister. Çocuk ablasına gider ve sorar. Ablasıda annesi gibi, 1 milyon dolar`a gerek olmadığını bedava bile seve seve onunla yatabileceğini belirtir.

Çocuk bu cevabıda babasına iletir. Babası ise söyle der. "İşte oğlum sorularının cevabı. Şu anda elimizde potansiyel olarak 2 milyon dolar para, ve 2 tane reel ****** var

Sen Ne Işe Yaradın
Bektaşi ile hacı osmanlı zamanında ramazanda içki içerken yakalanırlar. Kadı yaptıklarını...

Bektaşi ile hacı osmanlı zamanında ramazanda içki içerken yakalanırlar. Kadı yaptıklarının cezasının ne olduğunu bilip bilmediklerini sorar bunlara. Hacı af diler şeytana uyduk kadı efendi der ve hacı ya idam cezası verir. Bektaşiye sıra gelir ve derki ben Kadı efendi ben gayri-müslümün bana oruç farz değil der. Kadı Bektaşiyi serbest bırakır.Bektaşi kadıya sorar kadı efendi ben de şeadet getirsem müslüman olsam arkadaşımı da bağışlar mısın? Kadı efendi düşünür gavuru müslüman yapmanın ona sağlayacağı sevabı hesap eder ve hacıyıda affeder. Kadının huzurundan ayrıldıktan sonra hoca şaşırararak bekaşiye sorar; sen ne biçim adamsın be bir dinli oluyon bir dinsiz, sende iman yokmu bire münafık deyip azarlar. Bektaşimizde gavur oldum kendimi , müslüman oldum seni kurtardım. Peki sen ne işe yaradın?

Dünya İşleri
Akşemsettin, birgün, padişah Fatih Sultan Mehmet ile konuşurken sözleri padişahı çok etkiled...

Akşemsettin, birgün, padişah Fatih Sultan Mehmet ile konuşurken sözleri padişahı çok etkiledi. Padişah:

-Hocam... beni de halvetinize kabul eder misiniz?

-Hayır, olmaz.

-Nicin?

-Halvet, pek tatlıdır. Bu manevi aleme dalınca insan dünyayı unutur. Bu Dünya işlerinin de düzene girmesi icin sizin gibi büyük bir padişaha ihtiyaç vardır da

Eşek Vali
birgün; Kamil Paşa, yapılan bir şikayet üzerine, Şair Eşrefi vilayet makamına davet etmişt...

birgün; Kamil Paşa, yapılan bir şikayet üzerine, Şair Eşrefi vilayet makamına davet etmişti. Davete icabet eden Eşref, vilayete geldiği zaman, kendisine valinin encümende olduğunu ve biraz beklemesi icap ettiğini söylediler.

Valiyi bekleyen şair, bir ara konuşulanları dinlemeye çalıştı. O esnada; valinin, münakaşa edilen bir mesele hakkında "O kadar incelemeyin, millet eşektir, anlamaz" dediğini duydu. Bu sözlerden fena halde üzülen şair, cebinden çıkardığı bir kağıda şu kıtayı yazdı ve ordaki odacıca valiye verilmek üzere bıraktı, sonra da çıkıp gitti...

Karagah
bir kasabanın kilisisinde papaz vaaz vermektedir. Konu, kasaba nufusunun azlığına gelir ve papaz...

bir kasabanın kilisisinde papaz vaaz vermektedir. Konu, kasaba nufusunun azlığına gelir ve papaz, halkı çocuk yapmak icin "Eşiyle cinsel ilişkide bulunan her kimse bir tabur düşman askeri öldürmüş kadar sevap kazanır" der. Vaazdan sonra evine dönen çiftlerden birinde kadın kocasına yaklaşır ve "Hadi kocacığım, bir tabur asker öldürelim" der, kocası kabul eder ve seks yaparlar. Aradan yarım saat geçer, kadın yeniden gelir ve "Hadi kocacığım, bir tabur askeri daha öldürelim" der. Adam yine kabul eder ve yeniden birleşirler. Aradan bir saat geçer, kadın yeniden gelir ve "Hadi kocacığım, bir tabur daha öldürelim" der, adam oflaya puflaya kabul eder ve yaniden birleşirler. bunun üzerinden bir saat geçer, kadın yine ister, adam bir nevi çaresiz yine "Hadi" der. Bu sırada çıkardıkları seslerden rahatsız olan oğulları gelir odaya:

-Yaa çok gürültü yapıyorsunuz, uyuyamıyorum.

Babası yakınır:

-Ne yapayım oğlum, düşman askerleri ****** *mına karargah kurmuş, öldür öldür bitmiyor...

Taksi...
GEÇEN GÜN YOLDA BİR TAXİ ÇEVİRDİM HALA DÖNÜYO HA HA HA...

GEÇEN GÜN YOLDA BİR TAXİ ÇEVİRDİM HALA DÖNÜYO HA HA HA

Kilotsuz Gezseydin
yeni evli çift sabah uyanırlar ve yatakta muhabbet başlar. Kadın sorar kocasına: -Ya senin ayak...

yeni evli çift sabah uyanırlar ve yatakta muhabbet başlar. Kadın sorar kocasına:

-Ya senin ayakların neden bu kadar büyük?

-Çocukluğumda çok yalın ayak gezdim de ondan.

-Peki ya, kafan neden bu kadar iri?

-Çocukluğumda hiç şapka giymezdim de ondan.

Kadın, bir süre düşündükten sonra:

-Vah vahh! Ne olurdu çocukluğunda biraz da kilotsuz gezseydin!...

Ağzında Varken
Adamın biri, üç kızını da evlendirmiş ve gece sırayla gezmeye başlamış. birinci kızın ...

Adamın biri, üç kızını da evlendirmiş ve gece sırayla gezmeye başlamış. birinci kızın kapısını dinlerken felaket bir şekilde bağırmış. Baba:

-Ne oldu kızım, niye bağırıyorsun?

-Baba, çok büyüktü...

İkinci kızın evine gitmiş, o da bağırmış. Ona da aynı soruyu sormuş. Cevap gelmiş:

-Baba, çok büyüktü...

Adam, üçüncü kızın evine gitmiş ama ne ses var ne seda. Adam şaşırmış:

-Ne oldu kızım, senden niye ses yok?

-Eeee babacığım, ağzında birşey varken bana konuşma diyen sen değil miydin!...

Telefon Hakkı
Keyifli bir aksamdan sonra, kari koca yataga girmisler. Adamin geceyi henuz bitirmeye niyeti yok.. h...

Keyifli bir aksamdan sonra, kari koca yataga girmisler. Adamin
geceyi henuz bitirmeye niyeti yok.. hafif hafif yanasmis esine.
'Tatlim'demis.
'Bu gece soyle bir seviselim ister misin?.
'Olmaz' demis karisi.
'Bu gece olmaz'
'Emin misin?' demis kocasi.
'Eminim' demis kadin.
'Bu son kararin mi?' diye israr etmis adam.
'Son kararim' demis kadin.
'O zaman' demis adam 'bir arkadasa telefon etme hakkımı
kullanabilir miyim?'

Yönetici & Mühendis
Büyük bir şirketin üst düzey yöneticilerinden biri bir gün New York üzerinde balonla dolaşm...

Büyük bir şirketin üst düzey yöneticilerinden biri bir gün New York üzerinde balonla dolaşmaya çıkar. Aksilik bu ya, pusulasını aşağıya düşürür ve kaybolur.
İnmek icin uygun bir yer ararken bir gökdelenin tepesinde sigara içen bir adam görür ve alçalır.

- "Pardon. ben neredeyim acaba?" diye sorar.

- "Yerden 500 feet yükseklikte, bir balonun icindesin." der adam.

Yönetici sinirlenir: "sen mühendissin değil mi?" diye sorar.
"Evet." der adam. "Nereden bildin?"

- "Çünkü başım belada ve sana bir soru soruyorum. verdiğin cevap 100% doğru fakat hiç bir işime yaramıyor." Der yönetici.

Bu kez adam sorar: "sen de yöneticisin değil mi?"

"Evet." der yönetici. "sen nereden bildin?"

Adam cevap verir: "Çünkü yerden 500 feet yükseklikte bir balonun icinde kaybolmuşsun, pusulan yok, berbat durumdasın. fakat bu şimdi benim suçum oldu..."

sende Dene
Eleman :- "Efendim, bugün çok hastayım. Başım ağrıyor, midem bulanıyor,vücudumun her yer sa...

Eleman :

- "Efendim, bugün çok hastayım. Başım ağrıyor, midem bulanıyor,vücudumun her yer sanki dayak yemiş gibi. Korkarım işe gelemeyeceğim."

Durumu telefonda dinleyen patron :

"Kerim bey, biliyorsun bugün çok önemli müşteriler geliyor ve sana
mutlaka ihtiyacımız var. Böyle durumlarda ben karıma bir masaj
yaptırır, bir de seks yaparım. Kesinlikle kendime gelirim. Lütfen sen
de dene ve hemen işe gel."

Aradan iki saat geçer ve Kerim bey patronu tekrar arar:

-"Efendim, dediğinizi yaptım. Gerçekten iyi geliyormuş. Sanırım kısa bir süre
sonra işte olurum. Haaa bu arada evinizin manzarası inanılmaz güzelmiş."

Sen De *ik
bir zamanlar saf bir adam varmış. Hiç birşey bilmediği icin seks hakkında da birşey bilmezm...

bir zamanlar saf bir adam varmış. Hiç birşey bilmediği icin seks hakkında da birşey bilmezmiş. Annesi, babasına "Bu çocuğu evlendirelim" demiş. Baba "Tamam" demiş. Demiş, demesine ama çocuk seks hakkında bir şey bilmiyormuş. "Ne yapalım" diye düşünürlerken "En iyisi; biz önünde seks yapalım, öğrensin" demişler... Çocuk çobanmış...

Anneyle baba, oğlunun yanına gitmişler. Babası "Oğlum gel, annenin başından tut" demiş. O da "Tamam" demiş... Çocuk tutunca, adam başlamış sokup çıkarmaya ve ***üne boşalmış. Çocuğa öğretip evlendirmişler. Çocuk karısını *ikecekmiş. Karısını, koyunlarını otlattığı yere ***ürmüş. ama birisi, karısının başını tutuması gerekiyormuş. Dağın tepesinde bir varmış, onu çağırmış ve "Şunun boynundan tut" demiş, o da tutmuş. Çocuk karısını *ikmiş. Sonra

-benim babam çok vefasız. Anamı *ikti. Bana gel de sen de *ik demedi, ama ben vefalıyım, gel sen de *ik..

Üç Seçenek
Adamın biri, yolda gidiyormuş. Yolda bir tane kadına ratlamış. Kadın adamı demiş ki: -Sana

Adamın biri, yolda gidiyormuş. Yolda bir tane kadına ratlamış. Kadın adamı demiş ki:

-Sana üç tane seçenek, bunları yapmazsan burdan geçmene izin vermeyeceğim. birinci seçenek; ya benimle beraber olacaksın... İkinci seçenek; hasta bir çocuğum var, onu öldüreceksin... Üçüncü seçenek; bir şişe içki var, onu içeceksin...

Adam düşünmüş: "Kadınla beraber olmak zina büyük günah, çocuğu öldürmek yine büyük günah. En iyisi içki içeyim, 40 gün sonra temiz olurum" demiş. Adam, içkiyi içmiş, sonra kadını *ikmiş, çocuğu da öldürmüş...

Ayı
Avcının biri, ormanda gezerken uyuyan bir ayıya rastlar. Tüfeğini ayının başına dayar ve t...

Avcının biri, ormanda gezerken uyuyan bir ayıya rastlar. Tüfeğini ayının başına dayar ve tetiği çeker. ama sadece klik diye bir ses gelir. Yani fişek patlamaz... ayı, adamı tutup bir güzel *iker. Adam, ***ünün acısı ve *ikilmenin hırsıyla ertesi gün de ayının peşine düşer. ayıyı yine uyur halde bulur ve tüfeği doğrultur, tetiğe basar. fakat klik sesi gelir, tüfek patlamaz. ayı, avcıyı bir güzel *iker.

Avcı, intikam ateşiyle ertesi gün de ayının peşine düşer. ayıyı yine uyur vaziyette yakalar, silahını doğrultur ve fişek yine patlamaz. ayı uyanır, adamı yakalar, *iker ve "Ulan yeter artık. Avcı mısın **** mi?" der...

Usta Tamirci
Jinekoloğun biri mesleğinden usanır, kahretsin diyerek doktorluğu bırakır.ve araba tamircisi o...

Jinekoloğun biri mesleğinden usanır, kahretsin diyerek doktorluğu bırakır.
ve araba tamircisi olmaya karar verir. Eğitimini almak icin okuluna gider. Kursu başarıyla tamamlaması icin mezuniyet sınavına girmesi gerekir.

Sınavdan 100 üzerinden 150 almıştır. ama böyle bir sonuca itiraz edilir ve müfettiş çağrılır okula. Müşettiş hocaya bu nasıl oldu der.

Hoca da:
-yağı değiştir dedim değiştirdi. filtreyi değiştir dedim değiştirdi.
müfettiş peki ama neden 150 verdiniz deyince hoca:

-çünkü bunların hepsini egzozdan yaptı der.

Lastiksiz
Yaramaz ve bir o kadar da ağzı bozuk olan Can, sürekli tırnaklarını yemeklemeşgulmüş. annes...

Yaramaz ve bir o kadar da ağzı bozuk olan Can, sürekli tırnaklarını yemekle
meşgulmüş. annesi bu huyunda vazgeçirmek icin birgün;

-bak oğlum demiş; sakın tırnaklarını yeme karnın şişer.

can yine tırnaklarını yemeye devam edince, annesi canın parmaklarına lastik
geçirmiş, ve can tırnaklarını bir daha yememiş,

anne bir gün komşusuna misafirliğe gidecek ve tabiki can da beraberinde,ama
annesine can'a :

-"bak oğlum sakın abuk subuk konuşma ,yoksa seni birdaha ***ürmem"
demiş, derken komşularının kapısının zilini çalmışlar, komşuları hamile bir
bayanmış.

can kadını böyle görünce ; teyze ben senin karnının neden şiştiğini biliyorum
demiş, annesi can'a kızmış, oğlum çok ayıp demiş ,tabi kadında biraz utanmış ve
kızarmış,,

oturma salonuna geçilmiş, çaylar içilirken, can yine ; teyze ben senin karnının neden şiştiğini biliyorum demiş,

anne yine kızmış, tabi bu birkaç kez tekrarlanınca , hamile kadın dayanamayıp
ve de bilmediğini düşündüğü can'a söyle bakalım benim karnım neden şişmiş, tabi can 'a gün doğmuş,

-LASTİKSİZ YEDİN DEMİ...?

Geri