Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yarı Yarıya
Bektaşinin birini ramazanda içki içtiği icin yaka paça kadıya ***ürürler. Çakırkeyif Bek...

Bektaşinin birini ramazanda içki içtiği icin yaka paça kadıya ***ürürler. Çakırkeyif Bektaşi'yi görür görmez kadı:
"Behey kafir! Bu yasta hala içiyorsun bu zıkkımı. Utanmıyor musun? Bilmiyor musun haram olduğunu? .." der.

"Sırtınızdaki ipek kaftan da haramdır" diye karşılık verir Bektaşi.
Kadi:
"bunun icine pamuk katarlar"
Bektasi:
"Dünyada doğru adam mı kaldı, şaraba da yarı yarıya su katıyorlar..."

Ön Yüzü
Başkan Bush'un yeni talimatı:-Üzerinde resmim olan pul bastırdım, bundan böyle başkanlığın...

Başkan Bush'un yeni talimatı:
-Üzerinde resmim olan pul bastırdım, bundan böyle başkanlığın bütün mektuplarında bu pullar kullanılacak.
bir süre sonra görülmüş ki pullar zarfa bir türlü yapışmıyor.
Başkan Bush küplere binmiş ve yetkiliyi çağırıp sormuş;
- Üstünde resmim olan pullar yapışmıyor, arkalarına zamk sürmediniz mi?
- Sürdük efendim, demiş yetkili ve eklemiş;
- Yapışmamasının nedeni, herkesin pulun ön yüzüne tükürmesi....."

Agop Ile Haykanus
Agop'la karisi Haykanus kahvalti ediyorlarmis.Haykanus sormus:- Sular akmoor Agop, bir bakarsin degi...

Agop'la karisi Haykanus kahvalti ediyorlarmis.
Haykanus sormus:
- Sular akmoor Agop, bir bakarsin degil mi?
- Nereden cikarirsin simdi Haykanus, ben muslukcu ?
- Peki havagazini kontrol etsen.
- Canim, ben tesisatci?
- Agop, elektrik dugmesi de bozulmus
- Yeter artik Haykanus...
Agop aksam eve geldiginde bir bakmis ki butun aksakliklar onarilmis. Merakla sormus Haykanus 'a:
- Canim karim, kime yaptirdin bunlari?
- Kirkor 'a rica ettim beni kirmadi.
- Ne?... Kirkor mu? O dunyanin en kotu adamidir. Karsiliksiz bir sey yapmaz.
- Evet bana " ya benimle yatacaksin ya da cikolatali pasta yapacaksin" dedi
- Guzel...Pastayi yaptin degil mi?
- Ah Agop, nereden cikarirsin bunu? ben pastaci...

Yeter Be
Adamin biri bir aydir tatilde yalniz basina biraktigi karisini hafta sonu nedeniyle ziyarete gitmist...

Adamin biri bir aydir tatilde yalniz basina biraktigi karisini hafta sonu nedeniyle ziyarete gitmisti. Karisi kendisini garda karsilayip boynuna atladi.

- “Ah sevgilim bilsen seni ne kadar özlemisim...gelmene öyle mutlu oldum ki.”.

Aksam yemekten sonra karikoca oteldeki odalarina çekildiler. Kapiyi kapatir kapatmaz öpüsüp koklasmaya tatli sözler mirildanmaya basladilar.

fakat tam bu sirada komsu odadan bir tekme duvara indi. Ardindan öfkeli bir ses gürledi: - “ Yeter yahu... Her geceki gibi gene baslamayin... birakin da hiç olmazsa bu gece uyuyalim...

Cennetmi Cehennemmi
bir adam varmış şen şakrak bir insan bir gün ölmüş buna 2 seçenek sunmuşlar cennetmi cehen...

bir adam varmış şen şakrak bir insan bir gün ölmüş buna 2 seçenek sunmuşlar cennetmi cehennemmi adam cennete bakmış herkes yatıyor bomboş dolaşıyor demiş birde cehenneme bakıyım demiş.

cehennem de işler kıyak herkes sohbet ediyor gülüp eğleniyor ama hepsi beline kadar bokun icinde neyse bir şey olmaz demiş oda yakmış bir sigara girmiş sohbete biraz sonra zil çalmış yanındakilere sormuş ne oldu demiş

demişler ki mola süresi bitti hepsi birlikte kafa üstü bokun icine dalmışlar

Kazı
İki adam tarlada kazı yapıyorlarmış.KAZ zevkten ölmüş.......

İki adam tarlada kazı yapıyorlarmış.

KAZ zevkten ölmüş....

Adam Atmış
Adamım biri atmış diğeri tutmuş...

Adamım biri atmış diğeri tutmuş

Feribot
Adamın biri botmuş Karısı feribot...

Adamın biri botmuş Karısı feribot

Kaşınıyon Mu Cabbar
Cabbar eve papağan almışama papağan buna her gün küfrediyomuş.Yine bir gün cabbar işten gel...

Cabbar eve papağan almış
ama papağan buna her gün küfrediyomuş.
Yine bir gün cabbar işten gelmiş kapıdan içeri girmiş
papağan buna :
"ananı tikeyim cabbar , sülalene atlıyım cabbar" diye sıralamış
bu böyle günlerce devam etmiş.
adam papağana giderek "ulan bi daha küfredersen dünya ile ilişkini keserim demiş
Papağan:
"kesmeszen *mıma koyem" demiş
adam bunun üzerine bir örtü kapatmış
aradan haftalar geçmiş papağandan ses seda yok en sonunda dayanamamış ve örtüyü hafifçe aralamış.
bunun üzerine naif bir ses duyulmuş "Kaşınıyon mu Cabbar"

Beyaz Tavşan
bir sabah iki yavru tilki ormanda yururlerken aniden onlerine beyaz bir tavsan atlayip parmagini ne...

bir sabah iki yavru tilki ormanda yururlerken aniden onlerine beyaz bir tavsan atlayip parmagini neredeyse bunlarin gozune sokarak "Tidin ananizi tideceem!!!" demis. Odleri kopan minik tilkiler kosarak yuvalarina gitmisler.

Anneleri bunlari soluk soluga gorunce ne oldugunu sormus. Yavrular: "biz yolda yururken bu sabah onumuze beyaz bir tavsan atlayip 'Tidin ananizi tideceemm!!' dedi, cok korktuk, hemen eve geldik" demisler. Anne tilki cok sinirlenmis: "Kimmis o tavsan, bir gorursem gununu gosteririm ben ona!" demis.

Ertesi gun yine yavrular ormanda oynarken ayni beyaz tavsan yine dehsetengiz bir sekilde ortaya cikip repligini soyleyip ortadan kaybolmus. Yavrular aksam yine annelerine soylemisler ve anneleri daha da sinirlenmis.

bir sonraki gun anne tilki ormanda cocuklarini uzaktan izlemeye karar vermis. Saklandigi yerden beyaz tavsanin yavrularinin onune atlayip "Haaa, tidin ananizi diteceem!!" diye tehdit ettigini gorunce firlayip tavsani kovalamaya baslamis.

Tavsan onde anne tilki arkada kosarlarken tavsan bir agac kovuguna dalip obur tarafindan cikmis. ancak O HIZLA KOVUGA DALAN ANNE TilkI KOVUGA SIKISMIS. Kafasi kovugun icinde, poposu disarida kurtulmak icin debelenirken tavsan kovugun etrafindan kosarak dolasmis ve anne tilkinin arkasina gecip seslenmis: "TITMIYCEKTIM ama COCUKLARA SOZ veRDIM!"

Islık
Adamin birisi karisiyla iliskiye giremiyormus çunku ev de tek oda varmis ve herkes o odada yatiyorl...

Adamin birisi karisiyla iliskiye giremiyormus çunku ev de tek oda varmis ve herkes o odada yatiyorlarmis. birgun tarlada kara kara düsünürken bir adam gelmis derdini sormus.adam bu durumunu anlatmis.bu gelen adam derdine bir çare bulmus.

- karina bir islik çal tarlaya gelsin isini bitir sonra tekrar eve gitsin
demis. adam dediklerini yapmis.birgun tekrar kara kara düsünürken yine o adam gelmis ve sormus.

- yine neden düsünüyorsun demis.adamin cevabi ise
- hiç sorma kardesim, o gün iliskiye girdikten sonra karim her isliga gidiyor demis.

Fenerbahçeli
bir ana okul da öğretmen kendisinin Fenerbahçeli olduğunu övünerek açıklamış ve büyük ...

bir ana okul da öğretmen kendisinin Fenerbahçeli olduğunu övünerek açıklamış ve büyük bir heyecanla çoğunluğu 4 yaşındaki
çocuklara, aralarındaki Fenerbahçe taraftarlarının ellerini kaldırmalarını söylemiş.

Taraftar kelimesinin ne olduğunu bilemeyen, fakat çok sevdikleri
öğretmenleri gibi olmak isteyen ufaklılar zıpkın gibi kollarını kaldırmışlar hemen, küçük bir kız hariç.

Öğretmen Zeynep'e neden diğerlerinden farklı olmak istediğini sormuş. "ben Fenerbahçeli değilim de ondan", diye cevap vermiş Zeynep.

Öğretmen, biraz sinirli,"Peki sen nesin o zaman?" diye
sormuş."Galatasaraylıyım ben",demiş küçük kız gururla.

Öğretmen, biraz daha sinirlenerek, Zeynep'e neden
Galatasaray'ı tuttuğunu sormuş. "benim annem de ,
babam da Galatasaraylı diye cevap vermiş gururla.

Öğretmen Artık epey kızmış, yanakları al al olmuş ve
dayanamayarak, "Böyle saçma bir sebep olmaz, bir düşün
bakalım, annenle baban birer geri zekalı olsalardı,
sen ne olurdun?" Küçük kız önce duraklar , sonra
gülümseyerek cevap verir;
"Tabii ki Fenerbahçeli"

Kim Lan Bu?
bir gün otururken pamuk prenses demiş ki: - benim çadırımda sihirli ayna var girip sorayım hal...

bir gün otururken pamuk prenses demiş ki: - benim çadırımda sihirli ayna var girip sorayım hala en güzel ben mıyım?
Çadıra girip çıkan pamuk prenses demiş ki:
- aynaya sordum hala en güzel benmişim.
bunun üzerine herkul :
- bir de ben sorayım hala en kuvvetli ben miyim ?
ve çadıra girer. Çadırdan çıkınca derki
- Hala en kuvvetli benmişim.

Sıra notre dame'ın kamburuna gelmiştir. Oda
En çirkin hala ben mıyım sorayım diye çadıra girer.

Çadırdan on karış suratla çıkan nortedome'ın kamburu sınırlı bir
şekilde derki;
- Kim lan bu Reha Muhtar?

Yiaah
Adam bi gün duş alırken ani olarak küçük banyoya girmiş.Babasını çıplak görünce, baba b...

Adam bi gün duş alırken ani olarak küçük banyoya girmiş.
Babasını çıplak görünce, baba bu ne mu? demiş.
Babası da : "kuş olum kuş demiş"

bir hafta sonu baba çok sarhoş sızmış , anne de bir toplantıya gitmiş babası uyurken çocuk babasının başına gelmiş. Kuş ile oynamaya başlamış.

Akşam saatlerinde anne toplantıdan dönmüş evin önünde kalabalık ambülans filan var. Çocugun yanına gelmiş polisler çocuğun ifadesini alıyorlar,

polıs demişki "oğlum babanın kusuna ne yaptın".

Çocuk anlatmaya başlamış:
- Seviyodum. Yüzüme tükürdü bende ilk önce tüylerini yoldum sonrada kafasını kopardım.

Alaman Garısı
Temel antalyaya gitmişmaksat hem çalışmak hem de s.kmek neyse bi gün bi alman karı görmüş, ...

Temel antalyaya gitmiş
maksat hem çalışmak hem de s.kmek

neyse bi gün bi alman karı görmüş, bakmış ortalık da tenha,
dayanamamış bikinili almana.. tabi hoop dalmış

kız bağırır :
-yooo, yapma ben Alamaaaan....!!!

Temel de aynı anda :

- Alaaan alan..!!

Zamane Çocukları
Küçük afacan elinde bir kutu sekerle parka gitmis, bir banka oturmus, etrafa bakinirken sekerleri...

Küçük afacan elinde bir kutu sekerle parka gitmis, bir banka oturmus, etrafa bakinirken sekerleri ardarda agzina atiyomus.. yanindaki bankta oturan yasli adam çocuga bakmis bakmis ve...
"evladim.."demis.. "seker güzeldir ama çok yemek zararlidir... hem dislerin çürür, hem yüzünde sivilce çikar, hem de sismanlarsin..."
Çocuk bunun üzerine adama dönmüs:
"benim dedem 107 yasina kadar yasadi..."
Adam "Yaa.." demis... "Yani deden de mi çok seker yerdi?"
" Hayir, herseye burnunu sokmazdi.!

Senfoni Analizi
bir sanayi şirketinin Genel Müdürü ve aynı zamanda bir Kültür Vakfınca kurulan senfoni Orkes...

bir sanayi şirketinin Genel Müdürü ve aynı zamanda bir Kültür Vakfınca kurulan senfoni Orkestrası'nın Yönetim Kurulu Başkanı, o ayın konseri olan Schubert’in "Bitmemiş senfonisi'ne gidemediğinden yerine şirketin verimlilik uzmanını gönderir.
Ertesi hafta, verimlilik uzmanından bir teşekkür ve değerlendirme raporu alır:
"Sayın Genel Müdürüm"
* 4 Obuacı, konserin önemli bir zaman diliminde boş oturmuşlardır. Bunların sayısı azaltılmalıdır ve diğerlerinin konsere daha çok katkısı sağlanmalıdır.
* 12 kemancı aynı anda aynı hareketleri yapmakta, aynı notaları seslendirmektedir. Burada da personel tasarrufu şiddetle tavsiye ediyorum.
* Özellikle 16'lık notaların çalınması oldukça gereksizdir. Çünkü izleyiciler 8'lik notalarla 16'lık notalar arasındaki farkı anında hissedememektedirler. Dolayısıyla 8'lik notalarla eser icra edilmeli, yüksek ücretli keman ustaları yerine stajyerler kullanılarak masraflar düşürülmelidir.
* Yaylı sazlarla işlenen pasajların, nefesli sazlarla tekrarının yol açtığı gereksiz tekrarlamalar önlenebilir. Böylece 2 saatlik konser de 20 dakikaya inmiş olur.
* Eğer Schubert bütün bunları bilmiş olsaydı, Bitmemiş senfoni, bitmiş olurdu.
Saygılarımla....."

Kanca
bir liman barinda bir denizci ve bir korsan sohbet etmekte ve karsilikli maceralarini anlatmaktadirl...

bir liman barinda bir denizci ve bir korsan sohbet etmekte ve karsilikli maceralarini anlatmaktadirlar.
Korsanin tahta bacagini, elindeki kancayi ve bir gözünü kapatan bandi farkeden denizci sorar:
"Eee, bacagini nasil kaybettin?"
Korsan anlatir:
"Denizin ortasinda firtinaya yakalanmistik. Dev bir dalga beni güverteden aldi ***ürdü. Adamlarim beni gemiye çekerken bir grup köpek baligi ortaya çikti ve aralarindan biri bacagimi kopariverdi.."
"Korkunç..."
diye sizlandi denizci.
"Peki o kanca nedir?" "Aaa...,"
diye devam etti korsan,
"bir ticaret gemisine borda etmistik, tabancalar patliyordu, kiliçlar sakirdiyordu. O kargasada elim koptu gitti... Kimin yaptigini göremedim bile.."
"aman Tanrim.. Dehset verici bir sey bu.... Peki gözünün üstündeki bant nedir?"
"bir marti geldi ve gözümün üstüne pisledi..."
diye cevap verir korsan.
"Yani gözünü bir kus pisligi mi kör etti?"
diye merakla sorar denizci..
"ama nasil olur?"
Korsan gayet sakin anlatir:
"Kancayi taktiklari ilk gündü, tamam mi?"

Kavga Sebebi
Karakolun kapisindan iceri bir kucuk oglan girmi$... "Polis amca, lutfen yardim edin babam sokak...

Karakolun kapisindan iceri bir kucuk oglan girmi$...
"Polis amca, lutfen yardim edin babam sokakta 3 ki$iyle kavga ediyo..."
ve birlikte sokaga inmi$ler gercekten de cocugun babasi 3 tane adamla tekme tokat dovu$uyo, polis sormu$:
"Peki hangisi senin baban????"
Cocuk cevap vermi$:
"Bilmiyorum.. zaten bu yuzden kavga ediyolar...."

Maaş Az
Yaşlı bir adam emekliye ayrılır ve kendine bir lisenin yanında küçük bir ev alır. Emeklili

Yaşlı bir adam emekliye ayrılır ve kendine bir lisenin yanında küçük bir ev alır. Emekliliğinin ilk bir kaç haftasını huzur icinde geçirir ama sonra ders yılı başlar. Okulların açıldığı ilk gün, dersten çıkan öğrenciler yollarının üzerindeki her çöp bidonunu tekmelerler, bağırıp, çağırarak. Bu çekilmez gürültü günler sürer ve yaşlı adam bir önlem almaya karar verir. Ertesi gün çocuklar gürültüyle evine doğru yaklaşırken, kapısının önüne çıkar, onları durdurur ve, "Çok tatlı çocuklarsınız, çok da eğleniyorsunuz. Bu neşenizi sürdürmenizi istiyorum sizden. ben de sizlerin yaşındayken aynı şekilde gürültüler çıkarmaktan hoşlanırdım bana gençliğimi hatırlatıyorsunuz. Eğer her gün buradan geçer ve gürültü yaparsanız size her gün 1 dolar vereceğim..."
der. Bu teklif çocukların çok hoşuna gider ve gürültüyü sürdürürler. birkaç gün sonra yaşlı adam yine çocukların önüne çıkar ve onlara şöyle der;
"Çocuklar enflasyon beni de etkilemeye başladı bundan böyle size sadece 50 sent verebilirim."
Çocuklar pek hoşlanmazlar ama yine devam ederler gürültüye. Aradan bir kaç gün daha geçer ve yaşlı adam yine karşılar onları.
"Bakın" der, "Henüz maaşımı alamadım bu yüzden size günde ancak 25 sent verebilirim, tamam mı?"
"olanaksız bayım" der içlerinden biri, "Günde 25 sent icin bu işi yapacağımızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. biz işi bırakıyoruz."

Geri