Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Masraf
İki deli, yolda giderken bir direksiyon bulunca çok sevindiler. O sevinçle "saatte 160'la" uzunca...

İki deli, yolda giderken bir direksiyon bulunca çok sevindiler. O sevinçle "saatte 160'la" uzunca bir süre yol aldıktan sonra benzincinin önünde durdular. "Arabayı süren":
- Onbin liralık, dedi, süper olsun.
benzinci ikisini de tepeden tırnağa süzdükten sonra:
- Gidin işinize be! diye bağırdı, sizin civatalarınız gevşek!
İkincisi, "araba kullanana" döndü:
- Gördün mü! Araba masraf kapısı açtı bile!

At Kendini
Öbür dünyaya gelenler sıraya sokuluyor, uygun adım yürüyüşle Sırat köprüsü başına sev...

Öbür dünyaya gelenler sıraya sokuluyor, uygun adım yürüyüşle Sırat köprüsü başına sevkediliyordu. Baş melek Saint Pierre, gelen bir grup erkeğe "Durr!!" buyruğunu verdikten sonra:
- Karısını aldatanlar kendilerini buradan aşağıya, cehenneme atsınlar!!
Gelenlerin hepsi kendini attı, bir kişi kaldı. Saint Pierre ona döndü:
- Hey sen! Sağır numarası yapma! At kendini sen de!

Beş Para Etmez
Adam durdurduğu taksinin şoförüne sorar:- Gençlik parkına kadar kaça ***ürürsün?- Yüz Ru...

Adam durdurduğu taksinin şoförüne sorar:

- Gençlik parkına kadar kaça ***ürürsün?
- Yüz Ruble.
- Peki yanıma karımıda alsam?
-??? Yüz Ruble...

Adam karısına döner:
- Bak sana beş para etmezsin diye boşuna demiyormuşum!.

Nereden Başlasak
Tatlim, gozluklerimi cikarayimmi, yoksa kalsinmi? - Cikar hayatim. - Bluzumu? - Cikar ha...

Tatlim, gozluklerimi cikarayimmi, yoksa kalsinmi?
- Cikar hayatim.
- Bluzumu?
- Cikar hayatim.
- Etegimi?
- Cikar hayatim.
- Sutyenimi?
- Cikar hayatim.
- Kulotumu
- Cikar hayatim.
- tamponumu?
- tu kahretsin, oradan baslasaydin ya konusmaya!..

Bizimde Dedemiz Var
Şapka satarak gecinen bir adamin yolu birgun bir ormana duşmuş... bi sure yurudukten sicaktan ve ...

Şapka satarak gecinen bir adamin yolu birgun bir ormana duşmuş... bi sure yurudukten sicaktan ve yorgunluktan bunalmiş, bir agacin altina oturmuş,
Şapkalarla dolu sepetini de yere koymuş, ve uykuya dalmiş... birkac saat sonra adam tuhaf sesler duyarak uyanmiş.. bir de bakmiş ki yanindaki sepet bomboş, şapkalar gitmiş..!!
bir de kafasini kaldirip agaca bakmiş ki, agacin dallarinda bi suru maymun, herburak birinin kafasinda adamin şapkalari.... adam duşunmeye başlamiş:
"ben şimdi napicam, şapkalari bu maymunlardan nasil alicam...?"..
Duşunceli bi şekilde kafasini kaşirken bi bakmiş maymunlarda adamin taklidini yapiyolar kafalarini kaşiyolar... adam ellerini havaya kaldirmiş , maymunlar da aynisini yapmişlar.. derken adam napicagini bulmuş.. kendi başindaki şapkasini cikartip yere atmiş, tabi maymunlar da kafalarindaki şapkalari hemen yere atmişlar..adam boylece butun şapkalari toplayip sepetine koymuş...
Aradan 50 yil gecmiş... artik adamin bir torunu varmiş, o da dedesi gibi şapka saticisi olmuş... gunlerden birgun onun da yolu ayni ormana duşmuş. hava yine cok sicakmiş ve genc adam bir agacin altina oturmuş, şapkalarla dolu sepetini yanina koymuş ve uykuya dalmiş.... bir saat sonra uyanmiş bir de bakmiş sepetin icinde şapkalar yok?!?!.. derken tuhaf sesler duymuş bir de kafasini kaldirmiş ki agacin ustunde bi suru maymun, hepsinin kafasinda birer şapka.... adam duşunmuş:
"Dedem yillar once bana bir hikaye anlatmişti... napicagimi cok iyi biliyorum....
"Adam kafasini kaşimaya başlamış, maymunlar da aynisini yapmişlar... adam ellerini havaya kaldirmiş, maymunlar da ellerini kaldirmiş.... ve adam gulumseyerek kendi başindaki şapkayi cikarmiş yere firlatmiş. o anda maymunlardan biri agactan inmiş , adamin yere attigi şapkayi kapmiş, adama da bi tokat atmişve :
"Sadece senin mi deden var lan !..??"

Neredeyiz?
İki Türk Fransa'ya geyik avına gitmiş. Av da av yani... Deniz uçağıyla bir krater gölüne in...

İki Türk Fransa'ya geyik avına gitmiş. Av da av yani... Deniz uçağıyla bir krater gölüne inecekler, dağlarda avlanacaklar sonra dönecekler... Şimdi onlara katılalım...
Pilot: Beyler göle indik, size iyi avlar. bir hafta sonra tekrar bu göle sizi almak üzere iniyorum. ancak şunu peşin peşin söyleyeyim, adam başı bir geyik taşıma hakkınız var. Deniz uçağı daha fazlasını kaldırmıyor.
bizimkiler: Tamam, biz zaten seri avı düşünüyor değiliz, asıl kafamız dağılsın diye buradayız.
Pilot: Harika, iyi avlar. Rastgele!
bir hafta sonra deniz uçağı göle iner... Pilot bir bakar ki... bizimkilerin yanında, adam başı iki geyik!
Pilot: Bravo da, adam başı tek geyik demiştik. Bu uçak, bu ağırlığı taşımaz.
bizimkiler: Taşır taşır.
Pilot: Taşımaz.
bizimkiler: Taşır taşır.
Pilot: Beyler bakın! Burası Avrupa birliği, her şeyin bir kuralı var. Nizam var intizam var! Dört geyikle binerseniz bu uçak havalanamaz.
bizimkiler: Havalanır havalanır.
Pilot: Olmaz!
bizimkiler: Geçen yılki pilot havalandı ama...
Pilot: Havalandı mı? Dört geyikle mi? Buradan mı?
bizimkiler: Evet tastamam öyle. Geçen yılki pilot, dört geyikle havalandı!
Pilot: Madem o pilot yaptı, ben de yaparım. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yapıyor olacağım ama kanıma girdiniz. Hadi yükleyin geyikleri, binin, bağlayın kemerlerinizi, kalkalım.
Pilot gazı verir... Deniz uçağı göl üzerinde süratlenir... Süratlenir... Kızaklar sudan kesilir ama uçak bir türlü ağırlığı kaldırıp yükselemez.... ve sonuçta burun üstü ormanın icine çakılır, bin parçaya ayrılır. Şans eseri kimsenin burnu kanamadan herkes kurtulur. Ormanda, yarı baygın, paramparça olmuş uçağın yanında, bizim avcılardan biri kendine gelir, kafayı kaldırır... Arkadaşı da gözlerini açmıştır...
Gözlerini açan sorar:
- Len Ahmet, neredeyiz biz?
bizimki şöyle bir etrafa bakar...
- Hemen hemen.... Geçen yıl düştüğümüz yerin 200 metre kadar gerisinde!

On Dakika
Fırlamanın biri bir adama yaklaşır : - Bayım , saatiniz kaç acabaAdam durur , paltosunun ve ce...

Fırlamanın biri bir adama yaklaşır : - Bayım , saatiniz kaç acaba
Adam durur , paltosunun ve ceketinin düğmelerini açar, yelek cebinden saatini çıkarır, bakar ve : Üçe çeyrek var , genç adam .." der.

"Teşekkürler " der çocuk "Lütfen saat tam üçte gelip kıçımı yalar misiniz ? "

Adamın tepesi atar , caddelerde nefes nefese çocuğu kovalamaya başlar. ancak birkaç dakika sonra eski bir arkadaşına rastlar ve durmak zorunda kalır.

"Hayırdır ?! " der arkadaşı " sorma !.." der adam nefes nefese , "
picin biri geldi saati sordu. Üçe çeyrek var dedim.
O da "saat tam üçte gelip kıçımı yalar misin " dedi, Onu kovalıyorum
".

"Anladım da birader " der arkadaşı , " bu acele niye ? Daha on dakikan var!"

Sıçmana Bak
bir umumi tuvalette arkadaşım tuvalete girmiş.Bakmış kapının arkasında sola bak yazıyor, so...

bir umumi tuvalette arkadaşım tuvalete girmiş.
Bakmış kapının arkasında sola bak yazıyor, soluna bakmış.
solundaki duvarda da sağına bak yazıyor, sağına bakmış.

Sağındaki duvarda da arkana bak yazıyomuş bakmış.

Arkada da şu yazıyomuş : sağa sola bakmayı bırak da sıçmana bak!

Çalınan Araba
Temel evinde oturuyormuş. dursun gelip temel araban çalınıyor demiş. temel arabanın arkasında...

Temel evinde oturuyormuş. dursun gelip temel araban çalınıyor demiş. temel arabanın arkasından koşmuş ve bir süre sora geri dönmüş. dursun ne oldi yakalayabildin mi demiş. temel yakalayamadum ama plakasını aldım demiş.

Millet Vekili
birgün bizim temel millet vekilleri ile uçağa biner başlarlar birşey sallamaya birinci millet v...

birgün bizim temel millet vekilleri ile uçağa biner başlarlar birşey sallamaya birinci millet vekili şurdan on milyon atsam biri bulur ve bir kişiyi sevindiririm ikinci millet vekili ben yirmi milyon atsam iki kişi bulur ve ikikişiyi sevindirimiş olurum üçüncü dördüncü derken hepsi birşey sallar sıra temele gelir temel düşünür ve ULAN ben BURDAN HEPİNİZİ ATSAM YETMİŞ MİLYON SEVİNİR NEDİYORSUNUZ LAN

Korsanlar
bir gün temel, ingiliz, fransız uçakta giderlerken bunları korsanlar kaçırır,korsan:"bunları...

bir gün temel, ingiliz, fransız uçakta giderlerken bunları korsanlar kaçırır,
korsan:
"bunları alın ve önce mesleklerine göre şeylerini kesin ve sonra öldürün" der.

ingilize sorarlar " ben terziydim" der makasla keserler.
fransıza sorarlar " ben kasaptım " der satırla keserler.

temel sırıtırken " temel sen ne iş yapardın " derler
oda ben de dondurmacıyım yalaya yalayamı keseceksiniz. der

Hoşgeldin
Kadın evinde beslemek üzere bir kuş almaya gider. Pet shop a gidince kedi, köpek ve bir papağa...

Kadın evinde beslemek üzere bir kuş almaya gider. Pet shop a gidince kedi, köpek ve bir papağanın fiyatını sorar. Papağanın fiyatının çok ucuz olduğunu gören kadın sorar:

"Bu papağan neden bu kadar ucuz".

Pet shopun sahibi yanıtlar:
"Bu papağan daha önce bir genelevde duruyordu, ağzı biraz bozuktur, alanlarda ondan şikayetçi onun icin fiyat ucuz."

Kadın bu fiyatı kaçırmak istemez ve bir papağan ne kadar kötü
konuşabilir ki diyerek alır evine ***ürür. Eve gelince kadın papağanın örtüsünü kaldırır. yeni ortamı gören papağan
"Ooo yeni mekan, yeni patron" der.

Kadın bunlara gülüp geçer. Daha sonra evin iki kızı okuldan gelir.
Papağan bunları görerek: "Ooo, yeni mekan yeni patron, yeni kızlar" der...

Tabii kızlar şaşkın. Anneleri olayı anlatınca kızlar da gülerler. Bu
sırada evin babası gelir. Papağan yine açar ağzını:
"yeni mekan, yeni patron, yeni kızlar"

Sonra evin babasına bakarak:
"Ooo, Mehmet ağabey hoş geldin yaaa!!!"

Çeşitli Fıkralar
Sayfalar:1 8 22 36 50 58 63 64 68 73 76 77 [78] 79 80 83 88 92 93 98 106 120 132

Hoşgeldin
Kadın evinde beslemek üzere bir kuş almaya gider. Pet shop a gidince kedi, köpek ve bir papağa...

Kadın evinde beslemek üzere bir kuş almaya gider. Pet shop a gidince kedi, köpek ve bir papağanın fiyatını sorar. Papağanın fiyatının çok ucuz olduğunu gören kadın sorar:

"Bu papağan neden bu kadar ucuz".

Pet shopun sahibi yanıtlar:
"Bu papağan daha önce bir genelevde duruyordu, ağzı biraz bozuktur, alanlarda ondan şikayetçi onun icin fiyat ucuz."

Kadın bu fiyatı kaçırmak istemez ve bir papağan ne kadar kötü
konuşabilir ki diyerek alır evine ***ürür. Eve gelince kadın papağanın örtüsünü kaldırır. yeni ortamı gören papağan
"Ooo yeni mekan, yeni patron" der.

Kadın bunlara gülüp geçer. Daha sonra evin iki kızı okuldan gelir.
Papağan bunları görerek: "Ooo, yeni mekan yeni patron, yeni kızlar" der...

Tabii kızlar şaşkın. Anneleri olayı anlatınca kızlar da gülerler. Bu
sırada evin babası gelir. Papağan yine açar ağzını:
"yeni mekan, yeni patron, yeni kızlar"

Sonra evin babasına bakarak:
"Ooo, Mehmet ağabey hoş geldin yaaa!!!"

Korsanlar
bir gün temel, ingiliz, fransız uçakta giderlerken bunları korsanlar kaçırır,korsan:"bunları...

bir gün temel, ingiliz, fransız uçakta giderlerken bunları korsanlar kaçırır,
korsan:
"bunları alın ve önce mesleklerine göre şeylerini kesin ve sonra öldürün" der.

ingilize sorarlar " ben terziydim" der makasla keserler.
fransıza sorarlar " ben kasaptım " der satırla keserler.

temel sırıtırken " temel sen ne iş yapardın " derler
oda ben de dondurmacıyım yalaya yalayamı keseceksiniz. der

Şişme Kadın
Temel ile Idris geneleve giderler. Burada parali, derli toplu tiplere normal kadin, az parali tipl...

Temel ile Idris geneleve giderler. Burada parali, derli toplu tiplere normal kadin, az parali tiplere de sisme kadin verirler. Temel'e de, Idris'e de sisme kadin düser. Idris isini bitirir. Temel'i beklemeye koyulur.

bir saat geçer, iki saat geçer. Temel ortalikta görünmez. Idris merak eder. Temel'in bulundugu odaya girer ve bakar. Temel, cam açik saskin, saskin camdan disari bakmakta...

Idris sorar: -Ula Temel ne oldi? Temel cevap verir: -Bu karilar da amma da nazik oluyorlar karinin memesuni bir isiralum dedik osura osura camdan kaçti!

I Love You
Temel'in yabancı bir sevgilisi varmış.Temel,sevgilisine:-I love you.demiş.sevgilisi:-I love you ...

Temel'in yabancı bir sevgilisi varmış.Temel,sevgilisine:
-I love you.demiş.
sevgilisi:
-I love you too.demiş.
temel icinden:"bu karı beni daha çok seviyor"deyip ona
-I love you three

Yavru Ayı
yeni doğmuş bir kutup ayısı annesine sorar,anne sen kutup ayısısın değilmi der,anne evet yav...

yeni doğmuş bir kutup ayısı annesine sorar,anne sen kutup ayısısın değilmi der,anne evet yavrum kutup ayısıyım diye cevap verir.

yavru ayı bu kez babasının yanına giderek baba peki sen kutup ayısımı sın der baba evet yavrum nicin sordun,

yavru ayı her ikinizde kutup ayısı olduğunuza peki ben niye ÜŞÜYORUM..

İmam Ve Bekçi
Kasabanın birisinde çapkınlıklarıyla ünlü imam ve bekçi varmış. O kadar zampara imişler k...

Kasabanın birisinde çapkınlıklarıyla ünlü imam ve bekçi varmış. O kadar zampara imişler ki, uçan dişi sineği bile ***ürüyorlarmış. bir gün kasabaya, mesleğinin baharında genç, idealist bir dostor bey atanmış. Genç doktor, hem yakışıklı hem de çok parlak kız gibi bir şeymiş.

Doktoru gören bekçi ile imam, birbirleriyle iddiaya girmişler. Doktoru önce kim ***ürürse iddiayı o kazanacakmış. Günlerden bir gün, akşam üzeri kasabanın bekçisi doktorun muayenehanesine gitmiş. Doktora rahatsızlığını söylemiş. Doktor, bekçinin üzerini çıkartıp, sedyeye uzanmasını söylemiş. Bekçiyi muyene etmeye başlamış. Elini bekçinin kırtına ve göğsüne sürerken bekçi doktorun elini nazikçe tutmuş;

BEKÇİ:"Doktor bey sana birsey söylemek istiyorum"
DOKTOR:"Söyle bakalım"
BEKÇİ:"ben senden hoşlanıyorum. Mümkünse seni birkere yapmak istiyorum"
DOKTOR:"Hay hay neden olmasın. biz hastalarımızın her türlü ihtiyacını karşılamak icin görev yapıyoruz."
DOKTOR:"Yalnız, şimdi akşam üzeridir, insanlar işten çıkmıstır, muayenehaneme uğrayabilirler, sen şu pencereden bir bak bakayim sokak sakin mi, yakalanmayalım." der.

Pencereler yukarıya doğru açılıp altan mandallanan pencerelerdenmış. Bekçi pencereyi yukarıya doğru kaldırıp başını dişarı çıkartıp sokağa bakmaya başlamış. tam bu sırada doktor pencerenin mandalını çevirerek pencereyi kapatmiş ve bekçinin başı dışarıda kalacak şekilde bekçi sıkışmış. Doktor bekçinin arkasına geçip pantolonunu indirmiş ve başlamış gidip gelmeye. Doktor gidip geldikçe bekçinin ağzındaki düdük "düüürt düüürt" diye ötüyormuş. tam bu sırada sokaktan geçmekte olan imam efendi;

İMAM:"Hayırdır bekçi efendi, o pencerede ne işin var"
BEKÇİ:"Bakıyorum asayiş berkemal mi?"
İMAM:"sen onu benim külahıma anlat. ben dün gece sabaha kadar o pencerede ezan okudum" demiş.

Diyet
Adamın biri çok şişmanmış diyete girip zayıflamak istiyormuş bundan dolayı doktora gitmiş ...

Adamın biri çok şişmanmış diyete girip zayıflamak istiyormuş bundan dolayı doktora gitmiş doktor saymaya başlamış kibrit kutusu büyüklüğünde peynir 2 zeytin bir dilim ekmek........... ve saymasını bitirmiş dediklerimi aynen uygulayacaksın demiş

adam sormuş : peki ben bunları yemekten öncemi yoksa yemekten sonramı yiyeceğim

Kadın Ve Havlu
Soru: bir havlu ile bir kadının arasında ki fark nedir?biri kuru sevilir, diğeri ıslak sevilir....

Soru: bir havlu ile bir kadının arasında ki fark nedir?
biri kuru sevilir, diğeri ıslak sevilir.

Bir Dişte Arkada
birgün köyün bütün gencleri toplanarak köyün ulasımını saglayan köprünün basına gider...

birgün köyün bütün gencleri toplanarak köyün ulasımını saglayan köprünün basına giderler ve birbirlerine ulan bugün bu köprüden kim gecerse onu tutup sikecez demisler. ve akşama kadar bekliyorlar . ve gele gele 80 yasında bir dul kadın geliyor.kadın köprüyü gectıkten sonra

GENCLER:HEY TEYZE BİR dakika DİYORLAR ve SÖZE BASLIYORLAR. BİZ KENDİ ARAMIZDA BUGÜN BU KÖPRÜDEN KİM GECERSE ONU TUTUP SİKECEZ DİYE BİRBİRİMİZE SÖZ veRDİK DIYORLAR .

KADIN:cocuklar yapmayın etmeyın diye yalvarır. ama gencler vazgecmezler. neyse kadın razı olur. Genlerden biri yazıktır der ve en azından kac tane dis varsa o kadar sikelim der ve anlasırlar. kadının dislerini sayarlar ve ise koyulurlar. kadını siktikten sonra.. tamamdır gencler hadi gidelim derler ve o sıra kadın birden ayaklanır ve BÜYÜK BİR HEYECANLA'DURUN NEREYE GİDİYORSUNUZ BİR DİŞTE ARKADA VARDI ONU UNUTTUNUZ ' diye bagırır

Geri