Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Seks Hayatı
Dünya Kupası futbol karşılaşmalarının son maçlarında, futbolcu eşlerinin ve sevgililerinin...

Dünya Kupası futbol karşılaşmalarının son maçlarında, futbolcu eşlerinin ve sevgililerinin kamp otellerine gelmelerine izin verilmiş.

İhtiyar Temel, haberi gazeteden okur ve karısına seslenir: - Bak, futbolcuların seks yapmasını serbest bırakmışlar.

Karısı gülümseyerek: - Sana ne bundan. senin yaşında seks yapmak spor zaten.

2 O..
öğretmeni Aliye dönem ödevi verir .Gerçek ve hayal arasındaki fark nedir araştır oğlum der ...

öğretmeni Aliye dönem ödevi verir .Gerçek ve hayal arasındaki fark nedir araştır oğlum der .Ali hemen eve gider.

Baba salonda gazete okuyordur. ali babasına sorar baba gerçek nedir hayal nedir. Anlatayım der babası:
Oğlum der git mutfağa annene deki komşumuz ahmet bey geldi
Ali koşarak mutfağa gider Anne komşumuz Ahmet bey geldi der
Anne hemen al içeri al al ..der
ali koşarak babasının yanına gider ve al içeri al al.. dedi der

baba şimdide ablana git ve ercan abi geldi de bakalım ne nyapacak ali koşarak gider ve sorar .Abla ercan abi geldi ne yapayım al içeri al all... der Alibabasına ablamda al içeri all all dedi der
babası Aliye şimdi git kapıya bak ercan abin yada Ahmet amcan oradamı der Ali gider ve bakar yoklar baba der..

Babada ali ye gördünmü oğlum işte kapıda kimse yok bu bir hayaldir der Ali sorar Peki ama baba gerçek ne?
baba derin bir of çeker ve
Oğlum gerçek olan bu evde iki or. var.

Boğuluyodum
Adamın biri cinayetten mahkemeye çıkar. Hakim sorar:-Hiç vicdanin sızlamadı mı?-Hayır a..

Adamın biri cinayetten mahkemeye çıkar. Hakim sorar:
-Hiç vicdanin sızlamadı mı?
-Hayır a..
-Nicin işledin cinayeti?
-Sana ne a..
-Ne demek sana ne, 30 yıl yersin he!
-verirsen ver a..
Mahkum 30 yıl yer ve içeri girdikten 1 ay sonra bir cinayet daha işler ve aynı hakimin karşısına çıkar:
-Yine mi sen?
-Evet a..
-Uslanmadın mı?
-Hayır amına koyim
-Bak bu sefer müebbet veririm he ona gore!
-ver A..
Hakim sinirlenir ve idama karar verir, infaz sabahi:
-Son isteğin ne?
-Yok a..
-Emin misin?
-Evet a..

Herifi asarlar, bizimki debelenmeye başlar, bir yandan da ağızında bir şeyler geveler, bir şey söylemek istediğini anlarlar ve indirirler.
-Ne söyleyeceksin?
-BoğuluyoduM A..

Kuyumcuda
Güzel bir kadın, kuyumcuya girer ve tezgahtara burmalı bir bilezik almak istediğini söyler. Bi...

Güzel bir kadın, kuyumcuya girer ve tezgahtara burmalı bir bilezik almak istediğini söyler. Bileziği beğenir ve ücretini ödemek üzere tezgahtara parayı uzatır.

tam kapıdan çıkarken, tezgahtar arkasından seslenir:

- Hanımefendi, verdiğiniz bu paralar sahte.

Kadın kendi kendine mırıldanır: - Vay eşşoğlueşşek, demek dün gece beraber olduğum herif ırzıma geçti...

Üzüm Mânisi
Akşehirde otururken,Nasrettin Hoca'nın evine,dostlarından biri konuk olarak gelmiş. Nasrettin Ho...

Akşehirde otururken,Nasrettin Hoca'nın evine,dostlarından biri konuk olarak gelmiş. Nasrettin Hoca bu konuğuna çeşitli yemekler hazırlatarak ikramlarda bulunmuştu. tam yatacakları sırada, durmaksızın yemek yiyen bu obur konuk,bir mâni söylemeye başlamıştı:
"bizim iller,bizim iller,
Yatarken üzüm yerler..."

Nasrettin Hoca,konuğun ne demek istediğini hemen anlamıştı. Ona bu saatte üzüm ikram etmeyi uygun bulmadığı icin, hemen bir karşı mâni söyledi:
"bizde böyle adet yoktur,
Saklarlar da güzün yerler.

Soğuk Ama Çook Soğuk
Kadının bırı varmıs ıkıncı donem kurtarmıs .....ha ha ha...

Kadının bırı varmıs ıkıncı donem kurtarmıs .....ha ha ha

Topun Hacmi
bir matematikçi, bir fizikçi ve bir mühendise bir kırmızı top verip bunun hacmini nasıl bulac...

bir matematikçi, bir fizikçi ve bir mühendise bir kırmızı top verip bunun hacmini nasıl bulacaklarını sormuşlar. Matematikçi, bir mezura ile etrafını ölçüp formülle yarıçapını hesapladıktan sonra diğer bir formülle yarıçapından hacmini bulacağını söylemiş. Fizikçi ise topu suya batırıp yer değiştiren suyun hacmini ölçerek topun hacmini bulabileceğini söylemiş. Top son olarak mühendisin eline verilmiş, mühendis topu şöyle biraz çevirip bakmış ve sonra: "Bana kırmızı toplar kataloğunu bulun"

Eski Karısı
Taksi ışık icin durmuş, adamda kapıyı açıp içeri binmesi ile kapıyıkapatmış, araba ha...

Taksi ışık icin durmuş, adamda kapıyı açıp içeri binmesi ile kapıyı
kapatmış, araba hareket etmiş.. "10 saniye gecikseniz hareket etme zorunda kalacaktım. Harika bir zamanlama!" demiş şoför.. "Tıpkı Bill gibi!"
"Kim?"
"Bill Smith.. O her şeyi mükemmel yapan biridir..!"
"Poh!" demiş adam, "Herkesin yapamadığı bir şeyler vardır..!"
"Bill icin bu kural geçerli değildir!" demiş şoför.. "Muhteşem bir
sporcudur.. Teniste üstüne yoktur, Pavarotti gibi şarkı söyleyebilir,
Broadway starları gibi dans edebilir!"
"Bill gerçekten acayip biriymiş!" demiş adam..
"Oh! evet!" diye devam etmiş şoför,"Bill'in müthiş bir hafızası
vardır,
herkesin yaş gününü hatırlar, şarap konusunda bir numaradır, ne hangi çatalla yenir, bilir.. Her şeyi tamir edebilir.. benim gibi beceriksiz
değildir.. ben bir sigorta değiştirsem mahalle kararır.."
"Bu Bill'i çok iyi tanıyorsun" demiş müşteri..
"Yooo" demiş, şoför.. "Hayatımda hiç görmedim!"
"Peki, nasıl bu kadar çok şey biliyorsun hakkında?"
"Sorma!" demiş şoför, "Onun eski karısıyla evliyim!..

Kervan
Dört gündür develeri ile tek başına yol süren kervanın biri nihayet bir oase de mola verir.

Dört gündür develeri ile tek başına yol süren kervanın biri nihayet bir oase de mola verir. Çölün sıcağını biraz olsun serinletmek icin güzelce bir yıkanıp sonra palmiyeler altında şöyle bir uzanır. Yorulmuş olan develer de dinlenmekte ve aheste aheste geviş getirmektedirler.
bizim genç kervancı biraz kendine gelince develere kötü kötü bakıp niyetini iyice bozar. Bu çöl ortasında nasıl olsa ne gören, ne de duyan olacaktır ama kendinden iki boy yüksek olan deveyi nasıl edip de becereceğini de iyiden iyiye düşünür.

Aklına gelen bir fikir ile deveyi palmiye ağacın altına kadar çeker ve sonra da ağacın dalından sallanarak bir güzel işini bitirir. Tabii bu işi yapar yapmaz da hemen aklı başına gelir. Binpişman olup çarçabuk abdestini alıp namaza durur.

-aman Allahım, ben ettim, sen etme, diye dövünür. ben hangi lanete uydum da yaptım bu işi... ben nasıl şeytana uydum da, ben nasıl şeytana kandımda... derken birden şeytan bunun yanında beliriverir.

-Ulan be adam! der Şeytan. ben şeytan olduğum olalı çok halt karıştırdım ama şimdiye dek ağaçtan sallanarak bir deve becermedim. Bunu sakın ve sakın olada benim üstüme atma.

Telefonu O Gün Almis
Namazin ortasinda acemi abinin telefonu basliyor zit dirii zit diriii çalmaya... Bütün mill...

Namazin ortasinda acemi abinin telefonu basliyor zit dirii zit diriii
çalmaya...
Bütün millet küfür ederken abinin çabalarini gören arkadasi aynen
söyle diyor:
- kul euzu birabbin nas
- yes'e bas
- melikin nas
- yes'e bas
- ilahin nas
- yes'e bas -... ".

Başlıyalım
Temel Fadime'ye çok düşkünmüş. saat kaç olursa olsun uyandırır, tikis yaparmış. Fadime'ni...

Temel Fadime'ye çok düşkünmüş. saat kaç olursa olsun uyandırır, tikis yaparmış. Fadime'nin canına tak demiş. birgün Temelum demiş .Dursun sigarayı bıraktu, haçan Cemal de kumarı bıraktu, cel sen de bu tikisten vazgeç demiş.Temelin çok gücüne gitmiş, odasını ayırmış.

Günler geçmiş, hafta geçmiş, ay geçmiş. Fadime bakmış ki bu iş böyle olmayacak. bir gece Temelin odasının kapısını tıklatmış.
"Temel saa bir şey diyeceğum daa : Dursun sigaraya, Cemal da kumara başladı, bilesun temel ?

Daha Gelmedik
- Doktor beni morga mi ***ürüyorsunuz?.. - Evet. - ama ben daha ölmedim ki... - olsun biz de dah...

- Doktor beni morga mi ***ürüyorsunuz?..
- Evet.
- ama ben daha ölmedim ki...
- olsun biz de daha gelmedik zaten...

Seks Ve Spor
Dünya Kupası futbol karşılaşmalarının son maçlarında, futbolcu eşlerinin ve sevgililerinin...

Dünya Kupası futbol karşılaşmalarının son maçlarında, futbolcu eşlerinin ve sevgililerinin kamp otellerine gelmelerine izin verilmiş.

İhtiyar Temel, haberi gazeteden okur ve karısına seslenir:
- Bak, futbolcuların seks yapmasını serbest bırakmışlar.

Karısı gülümseyerek: - Sana ne bundan. senin yaşında seks yapmak spor zaten.

Rus Ruleti
bir Afrika ulkesinin devlet baskani Rusya'ya Yeltsin'e ziyarette bulunur. Resmi gorusmeler derken ...

bir Afrika ulkesinin devlet baskani Rusya'ya Yeltsin'e ziyarette bulunur. Resmi gorusmeler derken Rus ruletini ogrenir ve cok begenir. Yeltsin'e de kendi ulkesine geldigi zaman Afrika ruleti ogretecegine soz verir. bir zaman sonra Yeltsin bu ulkeye gider.

Resmi gorusmelerden sonra "Sayin Baskanim, bana Afrika Ruleti ogreteceginizi soylemistiniz" der. Baskan: -Tabi sayin Yeltsin.

Yanlarina 6 tane birbirinden guzel (zenciler de guzeldir) ve ciplak kiz getirilir. Afrikali baskan: -Iste Sayin Yeltsin bunlardan sectiginiz bir tanesi size oral seks yapacak.

Yeltsin: -iyi ama heyecan bunun neresinde?
Afrikali Baskan: -Sayin Yeltsin, bu kizlardan biri YAMYAM !...

Rolex
Avukat arabasını bürosunun önüne çekmişti inmek icin kapıyı açtı tam o sırada arkadan h...

Avukat arabasını bürosunun önüne çekmişti inmek icin kapıyı açtı tam o sırada arkadan hızla gelen tır kapıyı aldı ***ürdü hemen kalabalık birikti ambulans polis ...vs polis avukata sordu nasıl oldu avukat sinirli inecekken arkadan geldi kapıyı aldı ***ürdü eyvah o kadar para vermiştim. Polis: peki beyfendi kolunuz nasıl koptu Avukat bagırarak eyvah rolexim rolexim

Hamile Kadın Ve Çocuk
Küçük çocuğun karşısına hamile olan genç bir kadın oturur. Çocuk bir süre kadını göz...

Küçük çocuğun karşısına hamile olan genç bir kadın oturur. Çocuk bir süre kadını gözlerinin ucuyla süzdükten sonra, sinsi sinsi gülmeye başlar.

Çocuğun bakışlarından rahatsız olan kadın bir süre sabrettikten sonra dayanamayarak sorar: - Neye bakıp gülüyorsun, yumurcak? Yoksa beni birine mi benzettin?

- Hayır, sizi tanımıyorum, ama ne yaptığınızı biliyorum.

Şu Köpeği Bi Tutda
Temel köyünün en sapık erkeğiymiş. Herekezin karısına kızına sarkarmış. Köylü rahatsı...

Temel köyünün en sapık erkeğiymiş. Herekezin karısına kızına sarkarmış. Köylü rahatsız olunca bunu köyden kovmaya karar vermişler. Temel yanına köpeği ve keçisiyle binmiş sandalına denize açılmış.

birden bir rüzgar çıkmış ve sandal batmaya başlamış. Temel yüzerek bir adaya çıkmış. Köpeğininde bacağı kırılmış keçi köpeği kurtararak kıyıya çıkarmış. Aradan yıllar geçmiş temel azmış keçiye gözünü dikmiş. tam becericekken köpek saldırmış temele, çünkü keçiye bir can borcu varmış. bir kaç sefer denemiş ama becerememiş.

bir zaman sonra adanın diğer tarafından bir kadın sesi gelmiş, İMDATTT beni kurtarın diye...Temel gitmiş bir görmüşki güzeller güzeli seksi bir sarışına iki korsan tecavüz ediyor.Temel bu ik adamıda öldürmüş..Kadın temele sen benim canımı kurtardın dile benden ne dilersen demiş..

Temelde "şu köpeği tutda keçiyi bii si*yim demiş."

Dırt Ettim
bir gün ingiliz fransız ve bizim temel helikopterde giderken fransız elindeki elmayı aşağı f

bir gün ingiliz fransız ve bizim temel helikopterde giderken fransız elindeki elmayı aşağı fırlatmış. İngilizde elindeki armutu aşağı fırlatmış. bizim temelde elindeki el bombasını aşağı fırlatmış. sonra aşağı inmişler.

yolda giderken çocuğun biri çok ağlıyormuş sormuşlar neden ağlıyorsun çocukta: it oğlu itin biri kafama elma attı ondan.

Neyse oradan ayrılmışlar ki bir çocuğun daha ağladığını görmüşler onada sormuşlar neden ağlıyorsun diye oda: ****** çocuğunun biri kafama armut attı demiş.

Neyse tekrar yollarına devam ederken bir çocuğun kahkahalarla güldüğünü görmüşler ve merak edip sormuşlar ne oldu diye çocukta: Vallahi amca bir DIRT ettim arkamdaki bina yıkıldı.......

Yine Mi?
Temel bir gün yolculuğa çıkmaya karar vermiş. Valizlerini toplamış pasaportunu yanına almı

Temel bir gün yolculuğa çıkmaya karar vermiş. Valizlerini toplamış pasaportunu yanına almış. Hava alanına gitmiş vize işlemlerini halletmiş uçağa binmiş. birde bakmış ki İngiliz, Fransız, Alman da uçakta Allah Kahretsin Yine mi siz Demiş ve uçak tan inmiş.

Yibe Bi Adamın Biri
Adamın evi yanmış karısı düz...

Adamın evi yanmış karısı düz

Geri