"Önemli" -Söz, Yazı Arşivi-

Bir insana sırrınızı verdiğinizde, özgürlüğünüzü de verirsiniz. ' Elif Şafak '

Öyle güzel gülmelisin ki, İnsanlar seni ağlatmaya utanmalı. ' Marquez '

Seni sevmeyene asla sabır gösterme. Çünkü, Sabrının adı yüzsüzlük, fedakarlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur.

Gerçeği asla hak etmeyenlere söylemeyin. ' Mark Twain '

En kötü öğretmen deneyimdir. Hep önce sınav yapar, sonra öğretir. ' Benjamin Franklin '

Hiç çaba sarfetmeden ulaştığımız tek şey ihtiyarlıktır. ' Gloria Pitzer '

Bizimkisi bir aşk hikayesi değildi. Aşk'tı bizimkisi, gerisi hikayeydi ...! ' Can Yücel '

Söylenemiyor çok şey, susmadan. ' Özdemir Asaf '

Hayat seni güldürmüyorsa, espriyi anlamadın demektir. ' Anton Çehov '

Bir milletin büyüklüğü, nüfusunun çokluğu ile değil , akıllı ve fazilet sahibi adamlarının sayısı ile belli olur. ' Victor Hugo '

Senden vazgeçemediğimi anladığımda, herkesten vazgeçtim. ' 50 İlk Öpücük '

Ateş olmana gerek yok, Düştüğün yeri yaktın zaten... ' Olcay Derecik '

Senin gibi birini değil, sadece seni aradım ben. ' Nicholas Sparks '

Günün adamı olmaya çalışma,hakikatin adamı olmaya çalış... Çünkü gün değişir, Hakikat değişmez... ' Mevlana '

Eğer bir kıza "sen çok özelsin" diyorsanız, O'nu özel hissettirecek şekilde davranmalısınız.

Ya kal, ya da git. Ama sakın '' bekle gelirim'' deme. Çünkü ben, şimdiye kadar giden birinin, geri geldiğini hiç görmedim. ' Ece Ayhan '

Ne para istiyorum ne de pul. Tek bir istediğim var, o da yalansız bir kul. ' Özdemir Asaf '

Aklıma gelme diye dinleyemediğim şarkılar var benim. ' İlhan Berk '

Hayatta hep mutlu olursam, Hayalini kuracak neyim kalır? ' Dostoyevski '

Ìnsan ulasamadigi herseyin "delisi", ulastığı herseyin "nankörüdür. ' Pablo Neruda '

Öyle insanlarla birlikte olacaksın ki; Onlar için "iyi mi ?" diye sormadan "iyi ki" var diyebilesin. ' Ece Ayhan '

Sigaraya ilk başladığında saklarsın ya hani. Taki ailen görene kadar. Bende aşka öyle sakladm kendimi, taki seni görene kadar. 'Sunay Akın

Mutlu edemeyeceksen, meşgul de etmeyeceksin. ' Özdemir Asaf '

Madem yalandı herşey, bıraksaydın öyle kalsaydı. Bana son yalanın "bende sevdim" olsaydı.

Herhangi birisi özel bir şey yaparak sizi mutlu edebilir. Ama sizin için özel olan birisi hiç bir şey yapmasa bile siz mutlu olursunuz.

Günümüzde insanlar her şeyin fiyatını biliyor , hiçbir şeyin değerini bilmiyor. ' Oscar Wilde '

Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir. ' Balzac '

Erkeklere sevgilerini sık söyleyen kadınlar en az seven kadınlardır. ' Shakespeare '

Geri