"Önemli" -Söz, Yazı Arşivi-

Yalnızlık dışarıdan gelmez; insanın içindedir. ' Özdemir Asaf '

Hayatta yaptıklarımız, sonsuzlukta yankılanır.. ' Maximus' -Gladyatör -

İnsan, hayata iki anlam yükler: Biri ağlarken, diğeri gülerken ve tek bir kere kıymet bilir; O da elindekini kaybederken. ' Dostoyevski '

Bilgili bir ahmak, cahil bir ahmaktan daha çok ahmaktır. ' Moliere '

Gideceğin yoldan eminsen, engeller 'dinlenme noktan' olmaktan öteye gidemez. ' Paulo Coelho '

Seversin, alırsın, karın olur / Seversin, alamazsın, karasevdalın olur. ' Aşık Veysel '

Önce sevdiğiniz terk eder sizi,ardından uykunuz. Sonra ne sevdiğiniz geri gelir, ne de uykunuz. ' Cemal Süreya '

Bazı umutlar başka zamanlarındır... ' Murathan Mungan '

Sana söz hayat ! Bundan sonra kimseyi göz çukurlarıma ekip, büyümesi için gözyaşı dökmeyeceğim..

Üç Şeyden Yoruldum; Ağlamak, Affetmek, Hayal Kurmak. ' Ceyhun Yılmaz '

Ayrılıktan hemen sonra kendini; Başkasının kollarına bırakana rezil alkole bırakana sefil zamana bırakana ise asi denir . ' Gore Vidal '

Yalnız olduğunu en çok, ‘Yalnız değilsin’ dediklerinde hissedersin. ' Emma Goldman '

Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür... ' Necip Fazıl Kısakürek '

Eğer biraz aklın varsa; mutluluk için istediği şartları bulamayınca, bulduğun şartlarda mutlu olmayı bilmelisin. ' Marquez '

Bazı insanlar bulut gibidir. Ortadan kaybolduklarında, gününüz aydınlanır.

Kelebeğin ömrüne bir gün deme, o senin gibi ayları değil anları yaşar. ' Tom Robbins '

Bekle' deseydin, gelmeyeceğini bilsem bile beklerdim... ' Özdemir Asaf '

Dün yağmur yağacaktı, gün döndü, yarın yağdı, Bugün dindi.. Ağlayacaktı.. Kim anlayacaktı…

Yumuşak olma ezilirsin sert olma kırılırsın. ' Victor Hugo '

Artık hep hayal ettiğimiz yeni bir başlangıcı değil; Hiç düşünmediğimiz mutlu bir sonu istemeliyiz.

Her güne hayatının en güzel günü olması için şans ver. ' Mark Twain '

Güzellik göreceli falan değildir; sevgilin sana güzel bakıyorsa güzelsindir.

Unutmak zaman ister demiştim, yanılmışım.. Zaman değil yürek istiyormuş.. Oda sende kaldı. ' Yılmaz Güney '

Geri