"Önemli" -Söz, Yazı Arşivi-

Makyajına ve yüzündeki boyalarına güvenme. Yollar da güzeldir ama altından kanalizasyon geçer. ' Tony Montana '

İnsanlar size karşı değildirler. Sadece kendilerinden yanadırlar, o kadar. ' Gerald Fowler '

Köpekler hiç beni ısırmadı ama insanlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. ' Marilyn Monroe '

Hayatımda kimse yok; ama pişman değilim. Çünkü sen aşkı basitleştirenlerden birisin, bense yalnızlığın hakkını verenlerden .

Kırılacak 206 tane kemiğiniz varken, Aptalın biri gelir kalbinizi kırar... ' Longston '

Anlasaydınız, ağlardınız..Ağlasaydınız, anlardınız..

Bakmayın insanların "Beni çok sevecek birini arıyorum" demesine. Büyük bir sevgiye maruz kalınca hepsi kaçacak delik arıyor

Ağladığımı gör diye ağlamıyorum; Ağladığım için ağladığımı görüyorsun. ' Özdemir Asaf '

Her şeyin bir nedeni vardır. Bir şeyin nedenini bulamıyorsanız, onun da bir nedeni vardır.

Her mutluluk birbirinin aynı, ama her mutsuzluk kendine özgüdür. ' Tolstoy '

Şüphesiz ki Allah her şeyi bilir, Seni nasıl sevdiğimi de... ' İlhan Berk '

Güçlü olmanın türlü yolları vardır, dürüst olmanın bir tek. ' Özdemir Asaf '

Ömür dediğin üç gündür; dün geldi geçti, yarın meçhuldür. O halde ömür dediğin bir gündür; o da bugündür. ' Can Yücel '

Artık ne sevmek istiyorum nede sevilmek. Çünkü hep yarım kaldı sevmelerim, ve hep sahteydi sevilmelerim.. ' Haydar Ergülen '

Aptalı sık sık affetmek onu ahlaksız yapar. ' Publius Cyrus '

Biz de bilirdik sevgiliye karanfil almasını, Lakin, aç idik yedik karanfil parasını.. ' Yılmaz Güney '

Topraktan geldik toprağa gideceğiz Mühim olan, çamurlaşmamak... ' Mevlana '

Sizin sevdiğiniz ile sizi seven asla aynı kişi değildir. ' Chuck Palahniuk '

Herkes doğru insanı bulmak ister, yanılmamak için. Oysa kimse uğraşmaz, doğru insan olmak için. ' Freud '

Kadınlar kulaklarıyla severler ,erkekler gözleriyle. ' Oscar Wilde '

Duyduğumu unuturum, gördüğümü hatırlarım, yaptığımı anlarım. ' Konfüçyüs '

Kimse ölmez. Sadece unutulur. ' Ceyhun Yılmaz '

Küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine, sevmek ve sevilmek için çareler arayın. '
Mevlana '

Fazla büyütme kendini, en fazla sevebildiğim kadarsın; dahası yok.. ' İlhan Berk '

Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızla çarpma, geri dönmek isteyebilirsin. ' Don Herold '

Tek bir sözünle beni saatlerce ağlatabilirsin, ama bana yaptıklarını unutturacak bir kelime yok.

Geri