"Önemli" -Söz, Yazı Arşivi-

Tüm kızlar sadece güzel hissetmek, sevilmek ve saygı duyulmak ister.

Ben ölseydim, o belki ağlardı. Ama o ağlasaydı; Ben ölürdüm... ' Özdemir Asaf '

Aslında kötü insan yoktur hayatın hiçbir evresinde, her insan huzur verir; kimi geldiğinde, kimi gittiğinde. ' Marquez '

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı, Kimileri hep odun kaldı. ' Goethe '

Bir okul fazla yapın, bir hapishane eksiltmiş olursunuz. ' Victor Hugo '

Budalalar geçmişten, akıllılar şimdiki zamandan, deliler de gelecekten bahsederler. ' Napolyon '

Anlatamıyorsan yaz, Yazamıyorsan anlat. Her ikisini de beceremiyorsan sadece sus. ' Gore Vidal '

İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, Yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın. ' Bob Marley '

"Susmak" tüm küfürlerin atasıdır.

Yanında olduğum zaman değerimi bilmezsen; değerimi bildiğin gün beni yanında bulamazsın! ' Necip Fazıl Kısakürek '

Eğer bitmiş bir şey sana acı veriyorsa, duyduğun acı o şeyin kendisinden değil; Verdiğin değerin ona değmemesindendir. ' William Golding '

Her erkek zeki, güzel, anlayışlı ve onu çok sevecek bi kadın ister. İyi güzelde adama sormazlar mı, bunları hakedecek ne yaptın. 'Marquez'

Hayat küçük şeylerden oluşur. Eğer sen seversen büyük olurlar. ' Osho '

İyi bir karın mı olmasını istiyorsun? Öyleyse tam bir koca ol! ' Goethe '

Birini özlemenin en kötü yolu, yan yana oturduğun halde onu hiçbir zaman elde edemeyeceğini bilmendir. ' Marquez '

Biz başka severdik. O yüzden başka sevemedik. ' Nazım Hikmet '

Kadın çok defa hoşlandığı şeye dudak büker. ' Shakespeare '

Ruhumun güçlenmesini sağlayan çektiğim acılardır... ' Descartes '

Kolay diyorsun, gel bir de sen yaşa sensizliğimi... ' Attilâ İlhan '

Senin için yapraklarını kopardığım papatyalardan özür diledim dün gece. Haklısınız dedim, ne sevdiği belli ne sevmediği... 'Pablo Neruda'

Dost öndenbıçaklar. ' Oscar Wilde '

Aşk kapıyı çaldığında hemen açma. Bazıları, çocuklar gibi zile basıp kaçıyor.

Kadın psikolojisi üzerine 35 yıl okumama rağmen, bir soruya cevap bulamadım. Bu kadınlar gerçekten ne istiyor... ' Paulo Coelho '

Ayrılık diye bir şey yok. Bu bizim yalanımız. Sevmek var aslında, özlemek var, beklemek var... ' Ümit Yaşar Oğuzcan '

Seni ne zaman uyurken hayal etsem, affediyorum... ' Cemal Süreya '

Bazen birinin dikkatini çekmek için ona dikkat etmemen gerekir.

Geri