"Önemli" -Söz, Yazı Arşivi-

"Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur." [Che Guevara]

"Utanırım sana gel demeye... Ben çağırmasam ama sen yine de gelsen..." [Teoman]

"Kader ayırmaz insanları... İnsanları, insanlar ayırır!" [Ezel]

"Öyle bir serüven ki hayat; Karanlıkta Polyanna'lar, ışıklarda palyaçolar dolaşır..." [Yılmaz Odabaşı]

"Kıyıyı gözden kaybetmeye cesaret etmedikçe, insan yeni okyanuslar keşfedemez.." [Andre Gide]

"Konuşmak ihtiyaç olabilir.. ama susmak bir sanattır..." [Goethe]

"Bazen, ne yaparsan yap olmuyor bazen..." [Teoman]

"Ben de ilk bilgisayarımı ödev yapacağım diye aldırmıştım.." [Bill Gates*?]

''Eğer sevgi gerçekse ve iki insan beraber olmak istiyorsa kimse onları ayıramaz'' [The Crow]

"Hayat öyle lanet bir şey ki; ya yanlış zamanda doğru insanı karşına çıkarır yada yanlış insanla; zamanını harcatır..." [Seneca]

''Ölmekten korkmuyorum.Yeterince yaşamamış olmaktan korkuyorum.'' [Mr. Nobody]

"....ve bir kadın sevilmeyi bekler, gecenin en ince yerinde..." [Ahmet Uysal]

"Bir şeyin olma olasılığı, istenme olasılığı ile ters orantılıdır..." [Murphy Kanunları]

"En zoru da; yüreğinde söyleyemediğin sözlerin kalmasıdır." [Elif Şafak]

"Bu şehri sevmemin tek nedeni; köşebaşını döndüğümde seninle karşılaşma ihtimalimdir." [Lawrence Durrell]

Şeytan sadece sunar, insan isterse seçer! [Oscar Wilde]

"Kahkahasız geçen bir gün, harcanmış bir gündür." [Charlie Chaplain]

"Birbirimiz için yanlış kişiler olduğumuzu söyleme. Ben şöyle görüyorum. Biz başka hiç kimse için doğru kişiler değiliz." [The Cutting Edge]

"Köpekler hiç beni ısırmadı. Ama insanlar için aynı şeyi söylemeyeceğim..." [Marilyn Monroe]

"Her insan huzur verir; kimi geldiğinde, kimi gittiğinde..." [Marquez]

Ne komünizm.., Ne kapitalizm.., Ne ateizm.., Ne sosyalizm..; KISMETSİZİM! [Aziz Nesin]

"Eğlenerek harcadığınız zaman, harcanmış sayılmaz." [John Lennon]

"İnsan karar vererek aşık olmaz! Sadece bir bakar, olmuş!" [Kaybedenler Kulübü]

Geri