"Önemli" -Söz, Yazı Arşivi-

"Her şarkının bir sonu vardır ama sonu var diye o şarkıdan zevk almayacak mıyız?" [One Tree Hill]

"Seni karalayan karşı cinsse, seni elde edemediğindendir. Hem cinsse, senin elde ettiklerini hazmedemediğindendir." [M. Longston]

"Külkedisi ne yapsın, kendisini ancak ayak numarasından tanıyabilen bir salağı." [Sunay Akın]

''Bağışla ama asla unutma.'' [Murphy Kanunları]

"Bazen gözlerin kapalıyken daha fazla şey görürsün..." [Saw]

"Bir bakarsın hayatının kahramanı; insanlıktan bile yoksundur ve anlarsın ki çizgi roman dışında,kimsenin bir kahramanı yoktur."[Samuelson]

"Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil..." [Fuzuli]

''Bazen olmaz... Hayat istediğini sunmaz, sunsa da uymaz... Ya zaman yanlıştır; ya mekan... Belki de insan..." [Tom Robbins]

"Yokluğunun aroması, seni sevmenin tadını doyumsuz kılıyor..." [Ömer Asaf]

"Sevdiğin kadar sevilirsin" derken, kafan mı güzeldi?" [Can Yücel]

"Gitme zamanı gelmişse "Dur" demenin; zaman geçmişse "Dön" demenin; ve aşk bitmişse "Yeniden" demenin; hiçbir anlamı yoktur.'' [Marquez]

'Aşık olduğun kişi hep başkasına aşıktır. Zaten sen de hiçbir zaman sana aşık kişiye aşık olmazsın...'' [Murphy Kanunları]

''Solup gitmektense yanmak daha iyidir...'' [Kurt Cobain]

"Sevmek güzeldir... Bir daha sevmemek daha güzeldir..!" [Paul Geraldy]

"Keşke kendini bırakıp gidebilse insan; ama olmuyor." [Can Yücel]

"Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canıma okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim..." [İ. Berk]

''Kıskançlık kötüdür.. Ama insan sevdiğini kıskanır. Sevdiği kadar kıskanır... Ve ben kıskancım..'' [Son Ders]

"Kader bazen iki aşığı birbirine kavuşturur ancak sadece tekrar ayırmak için." [Gossip Girl]

"Dünya öküzün üstünde derler, bilmem ama; dünya üstünde nice öküzler bilirim." [N.F.Kısakürek]

"İstediğim tek şey; Gece başını yastığa koyduğunda, aklına gelebilmek..." [İ.Berk] ]26]

"Seni ne zaman uyurken hayal etsem; affediyorum..." Cemal Süreya

Geri