"Önemli" -Söz, Yazı Arşivi-

"Eğer bu hayatta illa kıymet bilmek gerekiyorsa, sadece kendi kıymetini bil. Boşver be! Nasılsa her rüya güneşle sona eriyor." [Bob Marley]

"Bazı insanların düşmanlığı, dostluklarından daha yararlı oluyor." [Dostoyevski]

"Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın, her baş ağrılı bir kadının arkasında kesinlikle bir erkek vardır..." [Can Dündar]

Sen ordaydın ve bir gün benimle tanışacağını henüz bilmiyordun...." [Issız Adam]

İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur. [Mevlana]

"Özlemin azı çoğu olmaz, ağırdır işte!" [Nazım
Hikmet]

"Erkek, ulaşamadığı kadını lanetler. Kadın, ulaşamadığı erkeğe "Aşk" der..." [M. Gorki]

"Dinde zorlama yoktur, herkes özgürdür elbette. İsteyen dünyada pişer, isteyen ahirette..." [Necip Fazıl Kısakürek]

"Gün sonunda yapmadıklarınla değil yaptıklarınla yargılanırsın." [Charlie Chaplin]

Yaşamak için bir "Neden" i olan, her türlü "Nasıl" a dayanabilir..." [Nietzsche]

"Aşk zordu senin için, basit olanı seçtin ve gittin. Zamanla anladım ki; zor olan ben değildim, basit olan sendin.." [Cemal Safi]

"Neden insanlık hep bende kalıyor? Gidecek kimsesi yok mu? " [R.Sharma]

"Boşuna yorulma gönül.. Sadece sevmek yetmiyor..." [Özdemir Asaf]

“Ben senin hayatından gittim oğlum… Hadi yerime koy birini koyabilirsen!” [S.Aksu]

Kalp ruha der ki: Ben severim, aşık olurum; ama acısını nedense hep sen çekersin. Ruh da cevap verir: "Sen yeterki sev!". [Şems]

"Değilsek de yakın, birbirimize uzak da sayılmayız büsbütün..." [Edip Cansever]

"Güçlü olmaya benden daha çok ihtiyacın var. Çünkü haksız olduğunu kalbinin bir yerinde biliyorsun..." [Murathan Mungan]

Aşk, gülü dikeniyle avuçlamak; ama kanayan ellerin hesabını gülden sormamaktır.

İskender Pala

Gözleri uzaklara dalan birinin, yakınlarda olmayan bir hikayesi vardır.

City of Angels filminden

Aşk, gülü dikeniyle avuçlamak; ama kanayan ellerin hesabını gülden sormamaktır.

İskender Pala

Geri