Güzel Sözler "Part 6"

Bİn yildiz bİr araya gelse ve sende olsan gÖkyÜzÜnde doya doya sana bakardim heralde :)

UÇurumun dİbİnde bİle olsan gÜlÜmse sirf hayata giciklik olsun dİye

Hande seni çok ama çok seviyorum....<3

Sadece susarak ÖzlÜyorum senİ mensur hattapoĞlu

Senİ benİm kadar seven varsa senİ unutmaya raziyim yarali hattapoĞlu

cebindeki para sadece kuru ekmek almaya yetiyorsa sadece onu hayal et!!! ama yok aç tavuk gibi buğday ambarını hayal edersen hayatın hep sana vurduğunu düşünürsünnn!!! düşüncesizzz...

tekerleklı sandalyeye mahkum olan bırıne bır gun artık yuruyeceksın dedıklerınde onun kuracagı hayalı hayal edebılırmısın . ya colde su bulmayı hayal eden bır adamın caresızlıgını bılırmısın .. işte bende senın hayalınde caaresızım

insan şair olduğunu bir yazılarından iki zekasından anlar.ben şair olduğumu doğum günümde yanımda olan ailemin gözlerine sevinçle baktığım zaman anladım

Senin bir papatyan vardı ama sen bir gülün olsun istedin gülünü bulmak için papatyandan vazgeçtin HELAL SANA SENDEN DE BU BEKLENİRDİ

herşeyin bir fiyatı her insanın bir deqeri vardır fiyatı olmayan eşyaya \\\'ÇÖP\\\' deqeri olmayan insana \\\'GİDERKEN KAPIYI ÖRT\\\' denir Levent yilmaz

aklını almaya aklın yetmez uğraşmaya sabrın yetmez ben kendimden eminken alayı gelsin hiç farketmez.....

insanlari tanimak sadece isimlerini bilmek den ote bir sey degildir

Hayatimizda İkİ Şik vardir.. Ya hayati tozu dumana katarsin..ya da hayat boyu toz duman yutarsin!!

Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardırkelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ki asla unutulmayan,işte sende onlardansın!!

kul olmus ates yanar mi?buz tutmus su akar mi?bu gozler seni sevdı baskasina bakar mi ankaralı cemalettin yagı hanif\'e seni cook sewiyom

Vefα, αrtık sαdece İstαnbul\'dα bir semtin αdı. (Ergin Borobey)

ÇIkIp GeLiRsem SeviyoRum SaNma kafam gúzeldir o yúzden anla

GözLeRine ßakamaDan eLLeRini TutamaDan DuDakLaRınDan ÖpmeDen +18 DüSünmeDen SahiCi MeRtCe SevmiStim KaLpSizim Seni..! ♥ (:MiDyaTlı:)

VATAN UĞRUNA GÖĞÜSLSERİNİ KURŞUNLARA SİPER ETMİŞ OLANLARI BAYRAĞIMIZIN RENGİNİ KANLARIYLA ISLATMIŞ OLANLARI BİR KALLEŞ KURŞUNA ŞEHİT DÜŞMÜŞ OLANLARI UNUTMAK MÜMKÜNMÜ?(ÖYLEYSE) NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.çakırbey

kavak ağacını seven az kişi gördüm çünkü dosdoğrudur

Geri