Güzel Sözler "Part 6"

seni benim kadar sevenler sana benim kadar hasret kalsınlar digorlu ERTAN ÇAĞDAVUL

yağarsa yağmur yağar ben zaten ıslanmışım..O.Z.A

bana benden olur her ne olursa,başım rahat eder dilim dudrusa... O.Z.A

Unutmak zaman ister demistim yanilmisim zaman degil yurek istiyormus oda hain vefasiz sevgilide kaldi. Selahattin levent den adini caney dedigime gitsin.inaninki ben gideni degil giden beni kaybetmistir

DünyaDa HiÇ KimseYe GüvenMe ÇünKü ßeyaZ GülüN BiLe GölgeSi SiyahTır ♥♥ :)

*Suskunluğum Asaletimdir...her lafa verilecek bir cevabım var ama ; lafa bakarım laf mı diye ; bir de söyleyene bakarım adam mı diye...

♥ İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim? bratzcloe00

Unutmak zaman ister demistim yanilmisim zaman degil yurek istiyormus oda hain vefasiz sevgilide kaldi. Selahattinden adini caney dedigime gitsin.inaninki ben gideni degil giden beni kaybetmistir

Düşünmeden konuşmak konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır...

kalpte taş gözde yaş hayat budur arkadaş:)ENKAZ BABA

sensiz kalan bu yürekte sukütümun haykırışlarını dizginliyorum...

hayat zor ama bende kolay biri sayılmammmmm...

Gerçekleri Tarih Yazar Tarihide Galatasaray

Tecawúzden sonra \'zewk aLdInmI\' diye sormak nasIL abesLe i$tiqaLse, qidi$inin ardndan ayLar snra arayp \'Naber, naslsn?\' diye sormanda o kadr aBesti i$te.. erzincalı prens

VEFA EKSİKLİĞİ nedeniyle, SAHTELİK SENDROMU HASTALIĞINA tutulmuş İNSANLAR..! Reçetenize YOL yazdım, hergün biraz alırsınız. erzincanlı prens

asalet boyda degil soyda... incelik belde degil dilde... dogruluk sözde degil özde.... güzellik yüzde degil yürekte olur..!! erzincalı prens

Elimden gelen bir şey yoktu kalbimden geleni yaptım SEVDİM işte okadar...... erzincalı prens

sevmek bu kadar güzelse kim bilir sevmeyi yaratan ne kadar güzeldir..... erzincanlı prens

sen benim için bakmaya bile gerek duymadığım ezberimsin aşkın gelişi aklın gidişidir.. erzincanlı prens

Keşke şöyle yapsaydımbelki severdi” Deme... O senin için ne yaptı da sevdin ölesiye? Bu gönül işi arkadaşım hepsi bahane! erzincanlı prens

Geri