Güzel Sözler "Part 6"

Aşk bir bakıma sobaya dokunmak gibidir. Bir defa yanarsın, İzi kalır. Sonra yanına yaklaşırsın ama bir daha asla dokunmazsın.. erzincanlı prens

Sen bir şeyler verdikçe dost görünen çok olur . Birde sen iste gör . Hepsi birden yok olur erzincanlı prens

hayatta herkes acı çekmek için doğmuştur ama ben acı çektirmek için yaşıyorum erzincanlı prens

Genç : Sarhoşken araba kullanmak bambaşka. Azrail: Bunu beğendi, Şeytan dürttü, Ölüm arkadaşlık isteği gönderdi erzincanlı prens

Facebook\'da takip etsem hoşuna gider ama sokakta takip etsem \"ay gerizekalı gitsene be\" dersin canını yediğim Türk kızı erzincanlı prens

Gördüğün kadar vardım, baktığın yerde. Dinleyebildiğin kadar konuştum aslında. Anlayabildiğin kadar anlattım herşeyi.. Şimdi susabildiğim kadar susuyorum ! \'\' GÖRMEDİM \'\'.. \'\' DUYMADIM \'\'.. \'\' BİLMİYORUM\'\'!!!! erzincanlı prens

her gördüğünü ona benzetmektir aşk erzincanlı prens

Bir varmış bir yokmuş düzeltiyorum ha varmış ha yokmuş erzincanlı prens

eroin gibisin varlığın ölüm yokluğun kriz erzincanlı prens

ben seni tahmin edebileceğin kadar değil tahammül edemiyeceğin kadar sevdim erzincanlı prens

hayat kısa değmez bir kıza erzincanlı prens

Zordur benmle yurumek,benimle yola cikanlar bilir,hepsi yari yolda gittiler.Suc kimde?ben zoru seviyorum onlar sevmyo.yapacak bsy yok sucum varmi?tabiki var zor yola kolay kisilerle cikmak en buyuk hatadir Murat Erden

bu günü yaşıyorsam yarını seni görmek içindir!!!!bedirhan bal

O kadar çk hayal ettim ki seni!Bir hayalden ibartsin artık!

zaten anlamı olmayan söz yokki anlamlı sözler yazmışlar

BuLuTlAR AğLaMaSaYdI,YeŞiLlİkLeR GüLeRmİyDi :)...

Sen İmkansizsin ben İse İmkansizi severİm...

akıl akıl olsaydı adı gönül olurdu gönül gönül bulsaydı bozkırlar gül olurdu

rüzgar özür dilesede dal kırıldı bır kere...

Karpuz seçerken gösterdiğımız özenın yarısını sevglı de gosterseydik böyle kelek Aşklar yaşamazdık

Geri