Güzel Sözler "Part 6"

Kocaman bir dünya istiyorum kendi iç dünyasındakilerin özgürce haykırabileceği bir dünyaaaaaaa yaşamayı sevenlerin dünyası hayata dair ne varsa yaşanabilecek bir dünyaaaaaaa.... by_ceee

Sevgiye hasret çekerken sevipte ayrılmak niye be SEVGİLİ...???

ben senin yerinde olsam senin yerin özel olurdu

öyle bir padişahın kölesi oldum ki kölesi bile padişah rabiş

Herşeyinle seversin, tüm gücünle belki; ama yine kaybedersin. Neden mi? Çünkü her \'seviyorum\' diyeni insan zannedersin..

<<<.Şehadet nakiŞlari gİbİ İŞledİm senİ yÜreĞİme sesİz masum.>>> ^^f.arda^^

Hayat ; Microsoft Office dosyasın da 2 saat ya da daha fazla emek harcayıp bir yazı hazırlayıp kafa dargınlığından kaydetmeden çıkıp, yeniden başlamaktır. / Arzu Gülazer ..

Ben hayatı rakı diye içerken, kafayı meze diye yedim, hani sarhoşluk kötüydü, ben sevdiklerimi ayınıkken kaybettim.

Soğuk Ol İzmir Madem Yanımda Değil Üşüsün GeriZekalı

yüreğimin en güzl derinliklerine yazmştm oysaki seni bilemezdimki gün gelir bir yılan misali sokup gideceğini

Aynı yolu beraber yürüdüğümüzü sandığımız insanlar, aslında bize sadece gidecekleri yere kadar eşlik ediyor..(M_Y_K)

ben sevdim hayatı .ama hayatı sevmeyenler yaşıyor YUSUF BAHADUR

ßirine verecek sevgin yoksa.. O\'na umut dolu gözlerle bakma..!

Hataları Kendimde Aradım... Acı Cektim , Lakin \" Dönmek İsteyenleri Görünce \" En Büyük Hatanın Onlar Olduğunu Anladım...

benim hayatım cak bana karışmayın her zaman özgürümdürbirdir bir kala

ilim serveten daha kiymetlidir cunku sen serveti korursun ilm seni edanur yusuf

ayrılıklar deil ayrıntılar bititrir aşkı... bizim aşkımız ayrıntılara deil hiç bişeye takılmamalı bitanem.....(fatih=edanur)

sevgi varsa tasıdığın yükün ağırlıgı vız gelir ihanet varsa akıttıgın bir damla göz yası fazla gelir

bir hayaldi gözlerin ? gelmesende beklerim inan yanıyor içim beni yıktı gidişin her kelimemde vardın sen bu canıma candın şimdi anlamsız herşey varsın bu dünya yansın !

kimi insanlar gördüm üzerinde giysi yok. kimi giysiler gördüm içerisinde insan yok (kocaözlü muhammet ÖZKAN) afyonlu 03 yiğen

Geri