Güzel Sözler "Part 6"

Aşk bir tiyatro dediler, herkese bir rol verdiler. En zoru bana nasipmiş.. önce sev, sonra unut dediler. Bense rolümü oynayamadım. Sevdim ama unutamadım. ( unutmak-mümkünmü?)

Bi HayLi Kırgınım . Kime Oldugunu, Neden Oldugunu Bilmeden .Belki Hayata Belki Kendime . Belkide Dilimden Düşmeyen Keşkelere !!! \' YoNca\'

Nokta kadar menfaat İÇİn vİrgÜl kadar eĞİl me

Herkes kendİnİ bİr kahraman zan eder ama gerÇek kahraman aŞktir

Biz senLe çaydanLq qibiyiz ben üstüyüm sen aLtı ben kendi başıma çay demlerim ama sen bensiz anca su kaynatırsın...

sen seversen seveni sevende sever ÖLESİYE SENİ AŞKIM SENİ ÇOKKKKKKKKK SEVİYORUM (JASMİN)

Leylanın Aşkı Unutturacaksa Mevlayı, Unutmaktansa Mevlayı Unuturum Leylayı Ali Fuat Tuncay

Kalbimde uc cicek yetistirdim bunlar sevilmek sevmek ve beklemek sen bunlardan 2 ikisini kopardin bana kaldi beklemek beklemek beklemek !!!!!!!

Arkana qüvenme arka her canLıda vR .d

Korkma allahtan korkandan kork allahtan kormayandan(poyraz)

dikkat edin düşüncelerinize dikkat edin sözleriniz olur sözlerinize dikkat edin davranışlarınız olur davranışlarınıza dikkat edin karakteriniz olur karakterinize dikkat edin kaderiniz olur kaderinize dikkat edin HAYATINIZ olur.

baksır çıktı çıkalı mılet kıçında pantolon tutmuyor :imparator

Sen geçiyordun yollarımdan Yollarıma hep aşk yagıyordu Güller açıyordu bahçelerde Güllerin gölgesinde gözlerin gülüyordu Gökyüzü hep agliyordu seherlerdgül yapraklarına hep çig düşüyordu Yüregime hep sen düşüyordun Günler geçiyordu ömrüm bitiyordu Kaç pınar başında nefeslensem Kana kana seni içiyordum Yüregimde sen, yollarda ben Aşk yagmurunda ıslanip Sana yürüyordum

ben sensilige harmanken sen kafayı kimlerde buldun?

Sırtından vurana kızma, ona guvenip arkanı donen sensin. Arkandan konusana da darılma, onu insan yerine koyan yine sensin...[ßy dmL]

ağlamak kaderini dğiştirmez sadece kirpiklerini ıslatır

2 dakika insan ol diyecem de seni zor durumda bırakmak istemiyorum :))) metin bakır.......

Haha. I woke up down today. You\'ve chreeed me up!

Bugün bensem Dün sensin, Deli bensem Zincirim sensin, Sarhoş bensem Şarabım sensin,Aşık bensem Aşkım sensin ve ben hala yaşıyorsam Sebebi Sensin Olmayan Bir Sevdanın, Olmayacak Bir Hikayenin Yazılmaması Gereken Kelimeleri Olmuşuz Şimdi Seninle...( damla meleği)

Sigara gibi olacaksın bu hayatta ..Yanacaksın ama kendini zehirlenmeyeceksin ! Bağımlı olacak seni seven bırakamayacak . Üstünde öldürür yazacak ama yinede vazgeçilmez olacaksın ..NuReTtİn KuRt

Geri