Güzel Sözler "Part 6"

Kader zinciri ile bağlamış beni Biliyorum bana zulüm edeni Al istersen tanrım ruhsuz bedeni Çünkü ben yanlış bir yerde doğmuşum !!!

Hayat sevgiyle gÜzellesir imanla huzura varilir hergÜn enerji dolu olur kavgasiz bir dÜnyada yasamin anlami olur fatma duran yazar

Fazla qurur olmasaydı be kalbim şu an çok farklı yerlerde olacaktn ...

gözlerindeki gizli sifre cözemiyorumlan annamı neydi seviyormu yoksa sevmiyormusun papatya falını buraktım artık gizemlimi olmak istiyorsun ama bilki herkeslesiyorsun söyle gülüm ne diyorsun sosyete güzeli..

kendi geleceğimizi kendimiz hazırlarız memnun kalmazsak kader deriz...

Zaman zaman göz yaşınla ıslanırsa güzel yüzün iki elin arasına al kalbini beni düşün..!!!

Provαsı yok hαyαtın. Ne yeniden yαşαmαk mümkün, Nede yαşαdıklαrını silebilmek. Önemli olαn, ilk defa değil son defa sevebilmek...BsRa

Zamanında kaybettiklerime inat, karşımda duran kahve yudumladığım fincanınla, geçmişin de yanlış duraklar da inen bir yolcunun pişmanlıkları yok. Yolcuyum çünkü ben, tamamlayamadığım yolculuklar şevkimi kırmıyor. İnandığımdan elbet bana da ait bir durakta birinin beni kolumdan çekeceğine. Üzülmen için önce sevmen gerekirdi beni, sevmek bir tercih meselesidir, hoş üzülmede zaten. Çünkü sensiz içimdeki ayazlar yerini bahara bırakmak üzere. Doldurduğum gibi boşaltmasınıda bildim sana verdiğim değeri. Yerine esen küllerin rüzgarında üşütmen artık ilgilendirmiyor beni. Engel olamasamda bu gece canım anımsamak istemiyor seni. Fatiha\'dan vazgeçtim, mezarımdan taş çalma.. Shady SeKO

öğretmen sınıfa ödev vermiş.aşağıdaki konularla kısa ve etkili bir şekilde değinen bir yazı yazın.ve kızımızın kompozusyonu 100 alan tek ödev olmuş.ALLAHIM HAMİLEYİM.ACABA KİMDEN

Bakınma sağa sola / Ne kaybettin ne buldun / Hakk\'ı arayan o gözler / Acaba neyi özler..

seni seviyorum sümeyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

dünya yuvarlak ozon delik ulan ne sapık bir dünyada yaşıyoruz...... ah kih ko kooooooooooooo

M USTAFA ADIM aklında bulunsun U LASILMAZ OLSANDA GUZELIM s evıyorum senı ısterse yolunda olum olsun T aklıt yapmam ben be guzelım senı olumune severım A alacakaranlıkta olsada olumum hıne senın ıcın olurum F ARK ETMEZ BE gulum ben senın ıcın de tekrardan olurum A LLAH SAHIT OLSUN KI senın benım kadar seven zor bulunur be gulum sebı ben sevıyom senden gelsın olumum yeterkı sen ol be gulum

Delikanlılık Tespii Sallayıp Silahı Cekmek Degildir Delikanlılık Silahı Saklayıp Tespihi Cekmektir

Üzülmüyorum.. Bir gün diner elbet gönlümdeki derin sızı. Hep hayırsız değil ya bu insanlar; bir gün beni de bulur hayırlısı...

Ecelle Sözlü Ölümle Nikahlıyız. Tesadüfen Doğduk Yaşamak Zorundayız. Değil mi sonumuz Bir Avuç Toprak Hiç Korkumuz Yok Tek Korkumuz Unutulmak!!!( Çılgın Konyalı) M.N

eğer bir ğlüşün seni etkileseydi üzüntümde yok eder di çağatay özçelik

Fatih sultan mehmet\'e sorarlar: -İstanbul’u niçin fethettin? Cevap verir: -Önce o benim gönlümü fethettiği için!

Beyazlar içinde hayatıma yenilikler ararken, Karanlıklar içinde Sırtımdan Vurulmayı öğrendim… berker

KaH ÇıkarıM GökyüzüNe SeyrederiM aLeMi, KaH iNeriM YeryüzüNe SeyredeR aLeM ßeNi..! Beni BiR \" ALLAH\'IM BiR\'de DOST\'Larım BiLSin , GeriSi İLerLeSin!! biZ gEceLErE MAhKUm oLSayDıK gÜnDüzLerE HaKim OlAmAZdIk Ne DaVaMiZi AnLaYaCaK BiR KiZ BuLaBiLDiK NeDe BiR KiZin İsTeDiGi KaDaR BaSiT OLaBiLDiK.. berker

Geri