Güzel Sözler "Part 6"

Söylediklerimden Cook Sakladıklarımla Saklıyım , Gizlediklerimle Gizliyim , Bu yüzden Konustuklarımdan Cok Sustuklarıma Kulak Veriiin !

‎\"Unutsun Beni\" Diye Haber Göndermişsin.. Bir Düşün BakaLım , Hatırlanmaya Değermisin ?

Unutamîyorsan Umursama . Hayat seni deqil Sen Hayatî Üzmelisin. İste bu Yuzden Altîni Cizdiklerinin Bazen Üstunu Cizmelisin ..

Bir İnsana zorla Kendini Sevdiremezsin . Bana Guven Diyemezsin .. Karsindaki Bunu Hissetmiyorsa Tek Bir Söz Soylemelisin “Sen Bilirsin !“

Heey Sana Söylüyorum Cook ßilmiş Hayat ; ßaak Yinee Mutluyum Herseyee İnatt ;)

Milletin eline kalem werdik. Sekil cizmeye basladilar. Ama unttuklari bsey war. Silgi hala bzim elimizde. !

yandıysam biri için bir tek sevdiğim kişi içindir.

zamanında bir adım atmayan tembel sonradan yüz adım atmak zorunda kalır

geleceği görememek bir suç değildir..

‎****+KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım... +BaktıM oyuN §ıkTı, bıRakıR kaLkaRıM !! +HaYaTtA HeR §eÇiM BiR KaYbEdݧTiR ÇüNkÜ bEn +Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL,KaLaCaK +oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu +BeLiRLeMi§TiR ZATEN*** DENİZHAN SEZER KIYGA

SÖz bİlİrsen sÖz sÖyle sÖzÜnden İbret alsinlar sÖz bİlmessen susta senİ adam sansinlar

SeWgİsİz hAyAt DüNyA bAyAtttttttttttttttttttttttttttt

beni annemden ve babamdan çok sevecek ve merak edecek kimse yok bu yüzden bana AŞKTAN bahsetme

Yarın Kurban Bayramı olmasına rağmen,kesilemiyecek o kadar çok öküz var ki.. :)

senn için yasak dediler, yasaklar çignenmek için dedim. senn için imkansız dediler, önemli olan imkansızlarınbaşarabilmek dedim. senn için olmaz dediler, dünyada olmayacak şey hyok dedim. senn için zor dediler,kolay olsaydı degeri olazdı dedim. senn için ne dediler, hayattaki gülen yüzüm dedim. oda snn gibi sewdimi dediler, işte cwp weremediqim tek şey buydu. bilmiyorsun waz geç dediler, waz geçecek olsaydım sewmezdim dedim....

Sew dersin sewemezsın! Öp dersın opemezsın Aşk dersın Biter! Sewgili Buldum dersin kızar

Runye eznur dilber reblid

sevmek çay sevilmek şeker gibidir!!!bizim gibi gaaribanlar çayı şekersiz içer!!!

O BeNsİzLiĞi GöZe AlDıYsA BeN OnSuZlUkTaN BiSeY KaYbEtMeM(;

esrardır dedikleri dumandır cektikleti cook hoşuma gidior inceden yapıstır dedikleri yalovalı apooooo77

Geri