Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sabah Kahvaltısı

Küçük temel annesine sorar,
- Anne hepimiz laz miyuz?
- Öyle
- Dedem de laz miydu?
- Lazidi.
- Onun babasi?
- Hepisi lazidi.
- Öyle te olsa artik sabah kahvaltilarinda hamsi yemek istemeyrum.

Ne Düşünüyor?

bir bektasi, merkebine odun yükleyip sehre gelirken karsidan tüccar kilikli iki adam peyda olarak:...

bir bektasi, merkebine odun yükleyip sehre gelirken karsidan tüccar kilikli iki adam peyda olarak:" Su zindikla alay edeli! " diye Bektasiye yanasip selam verince Bektasi de durur, merkebi de.

Tüccarlar isaretle:

- Bu esegin ne düsünüyor?

- Odun tasimaktan yorgun düstü de, artik kasabada ticaret etmeyi düsünüyor!

Sevgili Günlük

Guzeller guzeli kizimiz yalniz basina gemi yolculuguna cikmis,gecirdigi her günü de günlügüne aynen not aliyormus....
PAZARTESI:
Sevgili Gunluk,Bu gemi yolculuguna ciktigim icin oyle mutluyum ki.hele daha ilk aksamdan kaptan bu aksam birlikte yemeyi teklif etti....
hic yalnizlik cekmiycem demektir cooook mutluyuuuuum!!
SALI:
Sevgili Gunluk, Gercekten harika vakit geciriyorum..bugun butun ogleden sonrayi kaptanla guvertede gecirdim..cok hossohbet birine benziyor...
CARSAMBA:
Sevgili Gunluk, Kaptan bana sarkmaya basladi!!!!! Napicam ben??
PERSEMBE:
Sevgili Gunluk, Basim fena halde dertte...bu aksam Kaptan dedi ki eger ahlaksiz
tekliflerine evet demezsem gemiyi batiracakmis!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CUMA:
Sevgili Gunluk,
Bu gece 1600 kisinin hayatini kurtardim...

Temel Ve Maymun

Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış.

Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: 'Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze icindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek...' diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : 'Maymunu iyi besle!'

Çözüm

Temel ise girmek icin Amerikada FBI'ya basvurmus,fakat kabul edilebilmesi icin bir sinavi gecmesi gerekmektedir.Sinav tarihi gelir ve Temel sirada beklemektedir,gorevli kisi ilk once bir Ingilize tabanca uzatip"icerideki odada karin var ve sen gorev icabi onu oldureceksin"demis,Ingiliz iceride 5 dakika durup disariya cikmis ve"kusura bakmayin ben bunu yapamam"deyip oradan ayrilmis.ayni olayi Fransiz,Italyan denemis ama hicbiri basaramamis.Sira bizim Temele gelmis "iceriye gir ve bu tabancayla gorev icabi karini oldur"demisler,Temel tabancayi alip girmis odaya,bes dakika sonra iceriden "pat,pat,pat,sangirrrr,sungurrrr"diye bir ses duyulmus.Temel disariya ciktiginda sormuslar neydi bu gurultuler diye,Temel cevap vermis "bu silah kurusiki cikti bende kariyi camdan asagiya attim"

Kadınlar

Hatunların erkekleri avuçlarında oynatmak icin programlanmış bir
toplumsal bilinçaltları var. Bu kurallar her hatuna kadınlık hormonlarıyla
birlikte geçiyor, genetik olarak devam ediyor. Kadın genlerindeki kodların şifrelerini çözdüğünüzde karşınıza çıkan liste şöyle:
1. Asla gerçekten düşündüğün şeyi söyleme. Asla!
2. Her zaman anlaşılmaz ol.
3. aylar evvel tartışılmış bir konuyu gündeme getir,
hır çıkar. Yıllar
evvelki bir olayı gündeme getirerek devam et.
4. Erkeğin her şey icin özür dilemesini sağla.
5. Ağla ve "Hep senin yüzünden" de.
6. Adamın çantasına, elbisesinin cebine, arabasının
torpido gözüne
üzerinde "seni seviyorum" yazan notlar bırak.
7. Erkeğin gözlerinin icine bak sonra bir kahkaha at,
adam ne olduğunu
anlayamasın, bir kahkaha daha at.
8. Ağla.
9. Adam "Güzel gözlerin var" dediğinde "O kadar mı"
diye sor.
10. Her yere ve her şeye geç kal. Adam gecikecek
olursa bas bas bağır.
11. Regl döneminin cinayeti affettici unsur
olabileceğini anlat.
12. "Bilmem anlatabiliyor muyum" de adamın gözlerine
bak, sonra adamın
soyleyeceği her şeye "Anlamamışşın" cevabını ver.
13. Babanın silah koleksiyonundan, abinin kara kuşak
karateci
olduğundan bahset.
14. Ailedeki herkes bana "Prenses" der diye anlat.
15. eski erkek arkadaşının göbeği olmadığını her
fırsatta söyle.
16. Tuvalete gruplar halinde git. Asla yalnız başına
birşey yapma.
17. Bağımsızlık bir zaafiyet işaretidir, anne baba
evinde oturmaya
devam et.
18. Ağla.
19. "Bil bakalım canım ne istiyor" diye sor,
bilemediğinde azarla.
20. Herşeyi dakikası dakikasına planla, sonra asla o
plana uyma.
21. Kız arkadaşlarını eve cağır balkonda avaz avaz
"Kapı açık, arkanı
dön ve çık" diye sarkı söyle.
>
>22. Adamın konuşmasını "E leri açık söyleme" diye kes.
>
>23. "Kilo mu aldım" diye sor, cevabı beklemeden
>tereyağlı ekmeği
>yemeye başla.
>
>24. Ağla.
>
>25. Fıkraların sonunu unut.
>
>26. Sadece arkadaş grubundaki erkeklere merhaba de ve
>onları
>birbirlerine düşür.
>
>27. Adamın giyimine sürekli karış, üç dakikada bir
>"Dik yürü" diye
>uyar.
>
>28. "Neyin var senin" sorusuna "Madem anlamıyorsun ben
>de
>soylemiyorum" cevabını ver.
>
>29. Adamla ilgileniyor gibi görün, o sana ilgi duyduğu
>anda azarla.
>
>30. Bes saniyelik bir sessizlik olduğu anda "Ne
>düşünüyorsun" diye
>sor.
>
>31. Saçlarının uçlarını düzelttirdiğinde, adam
>farketmezse bütün gece
>somurt.
>
>32. İnsanların sürekli kafasını karıştır.
>
>33. "Meclis'te kadın kotası" fikrini aç, bütün gece bu
>konuyu anlat,
>başka konuya geçmek isteyenleri "Maço" ilan et.
>
>34. Ağla.
>
>35. Kızarmış patatesleri erkeğin tabağına koy, bunun bir sevgi gosterisi olduğunu söyle, sonra "sen biraz kilo aldın" de.
36. Tuzluğa bak ve adama "Bu tuzluk sana neyi hatırlatıyor" diye sor.
Adam bilemediğinde "Daha dogru dürüst tanışmıyorduk bile... ben senden tuz istemiştim, tuzluğu verdiğinde küçük parmağın küçük parmağıma değmişti" diye anlat ve "Aramızdaki elektrik bitti" de, tuvalete git.
Döndüğünde masada şampanya yoksa olay çıkar.
37. Ağla.
38. Kulağında kac delik olduğunu sor, bilemezse eski sevgilinin bunlarin hepsini bildiğini anlat.

Mustafa

bizim Temel ajanliga soyunmus ve talimatlari ögreniyor tabi ajan oldugu icin Temel ismi yerine takma isim kullanmasini söyleyip adini Mustafa koyuyorlar ve Temeli Ingiltereye gönderip oradaki ajanlarla tanismasini söylüyorlar.Temel Ingiltereye gidiyor ve burada ajanlarin bulustugu bir bara giriyor.Burada karsisina çikan birine tanismak icin adini soruyor.Tabi ingiliz cevap veriyor:
-Bond,James Bond
James Bond da Temele adini soruyor ve bizim Temelde:
-Tafa,Mus tafa

Tuvalette Muhabbet

Adamın bağırsakları bozulmuştu. Telaşla boş bir kabin buldu ve hacetini giderirken yan taraft...

Adamın bağırsakları bozulmuştu. Telaşla boş bir kabin buldu ve hacetini giderirken yan taraftan hoş bir ses duydu,
- MERHABA
- merhaba dedi birazda şüphe ile
- NASILSIN ?
- şimdi biraz daha iyiyim.
-NE YAPIYORSUN ?
-kakamı yapıyorum diye cevapladı. birazda tuvalette yapılabileceklerin az seçenekleri ile
-HayATIM TELEFONU KAPayALIM TUVALETtekİ BİR GERZEK SANA SORDUKLARIMA CEVAP veRİYOR

Öküzün Derdi

İneklerin arasinda bir öküz endiselenip duruyormus.
- Ne oluyor, diye sormuslar.
- Döllenmeye boga getiriyorlarmis, demis öküz. beni de inek sanar da basima
birsey gelir mi diye endiseleniyorum...

Öğünmek Gibi Olmasın

yeni gelen erata yzb. sırayla nereli olduklarını sormaktadır.
-Ispartalıyım.
-Adanalıym.
Sıra Nuh'a gelirNuh:
-Sivaslıyım gadasını aldığım yüzbaşım der.
Yüzbaşı:
-senin şiven Kayseriliye benziyor.Doğruyu söylesene der.
bizim Nuh:
-Sivaslıyım gözünün yağını yediğim.
Yzb.Nuh'u kulağından tutup,
-Son kez soruyorum doğruyu söylüyormusun?Yoksa seni vuracağım der.Öbür eliyle de çıkardığı tabancasını Nuh'un kafasına dayar.Yzb.adeta deliye dönmüştür.bunun üzerine Nuh mırıldanır bir sesle:
-Gayseriliyim yüzbaşım der.
Yzb:
-Peki şimdiye kadar niye söylmedin?Diye kükreyince bizim Nuh:
-Öğünmek gibi olacaktı da yüzbaşım...

Askerlik
Kara' cıların komutanı bir asker çağırmış. Asker
- "Emret komutanım" diyerek yanına gitmiş.
Komutanı yere yatmasını istemiş. Daha sonra da bir tanka askerin üzerinden geçmesi icin emir vermiş asker kılını bile kıpırdatmadan yattığı yerde beklemiş ve malumunuz ezilmiş. Komutan diğerlerine dönerek
-"İşte cesaret" demiş.
Havacıların komutanı bir asker çağırmış. Asker yine
- "Emret komutanım "diyerek komutanının yanına gitmiş.
Komutanı helikoptere binmesini emretmiş. Asker helikoptere binmiş ve havalanmış daha sonra komutanı askere aşağıya paraşütsüz atlamasını emretmiş asker de emre itaat etmiş ve atlamış. Yereçakılmış ve can vermiş. Komutan da diğeri gibi dönerek
- "İşte cesaret " demiş.
Sıra gelmiş denizci komutana. Denizci komutan askerini çağırmış. Asker çakı gibi hazırola geçmiş ve
-"Emret komutanım" demiş. Komutan
- Derhal denize atla ve 10 dakika yüzeye çıkma demiş.
Asker;
- "Hadi lan" demiş.. Komutan diğer komutanlara dönerek
- "İşte asıl cesaret bu " demiş. Erdal KIRIKTAŞ

Köylü Parolayı Ne Bilsin...

Yzb.nizamiyeye gelince nöbetçi Memet silahını doğrultur ve dur parola der.Yzb.o sırada eşeğinin üstünde nizamiyeden geçip giden ve Memetçiğin parola sormadığıköylüyü gösterip oğlum bana parola soruyorsun adam eşeği ile geçip gidiyor ona sormuyorsunder. Memet
-Yüzbaşım o köylü...Parolayı ne bilsin:::
diye cevap verir.

Anam Babam Sensin

Yüzbaşının çok sevdiği ve güvendiği Onbaşı Mehmet`in cezalandırdığı er, yüzbaşının karşısında :
-Komutanım benim bir şikayatim var.
-Söyle.
-Mehmet onbaşı beni döğdi.
-Git, ben onun cezasını veririm.
-ama yüzbaşım; hem döğdi , hem söğdi.
-Anladım, git cezasını veririm.
-Anama babama laf etti.
-Git cezasını veririz dedik ya.
-benim anam da yohtur, babam da yohtur.
-Allah rahmet eylesin.benim de öyle.sen git anladım.
-ama yüzbaşım, Mehmet onbaşı benim anama da laf etti , babama da laf etti.Anam da yohtur, babam da yohtur.Anam da sensin, babam da sensin.
Yüzbaşı :
-Derhal koş; çağır Mehmet Onbaşı`yı buraya! dedi.

Kahraman Asker

Erler sabah yoklamasında, çavuş içlerinden birine soruyor;
- Söyle bakalım nerdensin ?
- Maraş'lıyım komutanım..
Çavuş sinirleniyor ve askere okkalı bir tokat atıyor. Ardından tekrar soruyor
- bir daha söyle bakalım nerdensin ?
Çavuş bu sefer iyice hiddetleniyor ve askere okkalı bir tokat daha atıyor. Ardından tekrar soruyor
- ulan sona son defa soruyorum nerelisin ?
- Kahramanmaraş'lıyım komutanım..
- Hah şimdi oldu diyor çavuş ve yanındakine soruyor,
- Oğlum sen nerelisin ?
- Kahramansinop'luyum komutanım !

Kayseri'li Asker

Askerde komutan okuma bilenlerin öne cikmasini istemisti. Ortaya firlayan bir tanesinden süphelemis. tekrar sorunca, asker,
- Okumam yazmam yok, ama Kayseriliyim, demis

Keresteci

Askerin biri bir bakışta herkesin boyunun ölcüsünü tam olarak doğru söylüyormuş ve arkadaşları buna çok şaşırıyorlarmış.bir gün bunu komutana ***ürmüşler ve olan biteni anlatmışlar.Komutan inanmamış.
-"söyle bakalım benim boyumun ölçüsü kaç demiş".Asker aşağıdan yukarıya komutanı süzmüş ve " 1.75 efendim demiş."Komutan "Doğru hayret nasıl bildin" demiş.Asker "Bilirim tabi efendim ben kereste uzmanıyım demiş"

Asker Fıkraları
Sayfalar: [1] 2 3 4 6 7 10 11 13 16 19 21 22 25 28 30

Öğünmek Gibi Olmasın

yeni gelen erata yzb. sırayla nereli olduklarını sormaktadır.
-Ispartalıyım.
-Adanalıym.
Sıra Nuh'a gelirNuh:
-Sivaslıyım gadasını aldığım yüzbaşım der.
Yüzbaşı:
-senin şiven Kayseriliye benziyor.Doğruyu söylesene der.
bizim Nuh:
-Sivaslıyım gözünün yağını yediğim.
Yzb.Nuh'u kulağından tutup,
-Son kez soruyorum doğruyu söylüyormusun?Yoksa seni vuracağım der.Öbür eliyle de çıkardığı tabancasını Nuh'un kafasına dayar.Yzb.adeta deliye dönmüştür.bunun üzerine Nuh mırıldanır bir sesle:
-Gayseriliyim yüzbaşım der.
Yzb:
-Peki şimdiye kadar niye söylmedin?Diye kükreyince bizim Nuh:
-Öğünmek gibi olacaktı da yüzbaşım...

Askerlik

Kara' cıların komutanı bir asker çağırmış. Asker
- "Emret komutanım" diyerek yanına gitmiş.
Komutanı yere yatmasını istemiş. Daha sonra da bir tanka askerin üzerinden geçmesi icin emir vermiş asker kılını bile kıpırdatmadan yattığı yerde beklemiş ve malumunuz ezilmiş. Komutan diğerlerine dönerek
-"İşte cesaret" demiş.
Havacıların komutanı bir asker çağırmış. Asker yine
- "Emret komutanım "diyerek komutanının yanına gitmiş.
Komutanı helikoptere binmesini emretmiş. Asker helikoptere binmiş ve havalanmış daha sonra komutanı askere aşağıya paraşütsüz atlamasını emretmiş asker de emre itaat etmiş ve atlamış. Yereçakılmış ve can vermiş. Komutan da diğeri gibi dönerek
- "İşte cesaret " demiş.
Sıra gelmiş denizci komutana. Denizci komutan askerini çağırmış. Asker çakı gibi hazırola geçmiş ve
-"Emret komutanım" demiş. Komutan
- Derhal denize atla ve 10 dakika yüzeye çıkma demiş.
Asker;
- "Hadi lan" demiş.. Komutan diğer komutanlara dönerek
- "İşte asıl cesaret bu " demiş. Erdal KIRIKTAŞ

Köylü Parolayı Ne Bilsin...

Yzb.nizamiyeye gelince nöbetçi Memet silahını doğrultur ve dur parola der.Yzb.o sırada eşeğinin üstünde nizamiyeden geçip giden ve Memetçiğin parola sormadığıköylüyü gösterip oğlum bana parola soruyorsun adam eşeği ile geçip gidiyor ona sormuyorsunder. Memet
-Yüzbaşım o köylü...Parolayı ne bilsin:::
diye cevap verir.

Anam Babam Sensin

Yüzbaşının çok sevdiği ve güvendiği Onbaşı Mehmet`in cezalandırdığı er, yüzbaşının karşısında :
-Komutanım benim bir şikayatim var.
-Söyle.
-Mehmet onbaşı beni döğdi.
-Git, ben onun cezasını veririm.
-ama yüzbaşım; hem döğdi , hem söğdi.
-Anladım, git cezasını veririm.
-Anama babama laf etti.
-Git cezasını veririz dedik ya.
-benim anam da yohtur, babam da yohtur.
-Allah rahmet eylesin.benim de öyle.sen git anladım.
-ama yüzbaşım, Mehmet onbaşı benim anama da laf etti , babama da laf etti.Anam da yohtur, babam da yohtur.Anam da sensin, babam da sensin.
Yüzbaşı :
-Derhal koş; çağır Mehmet Onbaşı`yı buraya! dedi.

Kahraman Asker

Erler sabah yoklamasında, çavuş içlerinden birine soruyor;
- Söyle bakalım nerdensin ?
Çavuş sinirleniyor ve askere okkalı bir tokat atıyor. Ardından tekrar soruyor
- bir daha söyle bakalım nerdensin ?
Çavuş bu sefer iyice hiddetleniyor ve askere okkalı bir tokat daha atıyor. Ardından tekrar soruyor
- ulan sona son defa soruyorum nerelisin ?
- Kahramanmaraş'lıyım komutanım..
- Hah şimdi oldu diyor çavuş ve yanındakine soruyor,
- Oğlum sen nerelisin ?
- Kahramansinop'luyum komutanım !

Kayseri'li Asker

Askerde komutan okuma bilenlerin öne cikmasini istemisti. Ortaya firlayan bir tanesinden süphelemis. tekrar sorunca, asker,
- Okumam yazmam yok, ama Kayseriliyim, demis

Keresteci

Askerin biri bir bakışta herkesin boyunun ölcüsünü tam olarak doğru söylüyormuş ve arkadaşları buna çok şaşırıyorlarmış.bir gün bunu komutana ***ürmüşler ve olan biteni anlatmışlar.Komutan inanmamış.
-"söyle bakalım benim boyumun ölçüsü kaç demiş".Asker aşağıdan yukarıya komutanı süzmüş ve " 1.75 efendim demiş."Komutan "Doğru hayret nasıl bildin" demiş.Asker "Bilirim tabi efendim ben kereste uzmanıyım demiş"

Bir Askerin Rüyası

bir tatbikat sırasında paraşütçü komandolar uçaktan atlıyorlardı. Atlama sırası gelen en son paraşütçü epey bir vakit geçtiği halde atlamamıştı. Komutan sinirli bir şekilde "Atlasana oğlum" diye bağırdı.
Paraşütçü "Atlamam komutanım"
Komutan iyice sinirlenmişti "Ne demek atlamam lan sana emrediyorum çabuk atla" deyince, asker;
"Komutanım bırak emretmeyi, öldür yine atlamam." diye cevap vermişti.
Komutan bakmış olacak gibi değil, rica eder bir tavırla;
"Bak oğlum aşağıda benim komutanlarım var, onlarda benden hesap sorarlar, haydi atlayıverde senni yüzünden benim başım belaya girmesin."
Asker inadım inat cinsinden,
"Atlamam komutanım"
"Peki neden atlamıyorsun evladım, geçerli bir sebebin varmı?"
"Komutanım benim annem çok mübarek bir kadındır, gördüğü bütün rüyalar çıkar. Sabah telefon açtı, oğlum rüyamda senin paraşütün açılmadığını gördüm sakın atlama dedi, onun icin atlamıyorum." deyince komutan,
"Oğlum inanma böyle şeylere hadi atla gözünü seveyim." diye yalvarıyordu asker ise kararından vazgeçmiyor "Atlamam" diye diretiyordu. Ne yapacağını şaşırmış olan komutan çaresizlik icinde,
"Peki oğlum gel paraşütleri değişelim, benimkini sen tak, seninkini ben, o zaman atlarmısın?" diye ümitsizce sordu. Asker bu teklife olumlu baktı ve kabul etti paraşütleri son sürat değiştirdiler ve delikanlı kendini uçaktan boşluga bıraktı. Paraşütü açıldı ve sakin süzülürken yanından,
-Ananııı!!! diye komutanının feryadı geçip gitmiş, asker komutanının feryadınının sonunu bile duyamamıştı.

bir tatbikat sırasında paraşütçü komandolar uçaktan atlıyorlardı. Atlama sırası gelen en son paraşütçü epey bir vakit geçtiği halde atlamamıştı. Komutan sinirli bir şekilde "Atlasana oğlum" diye bağırdı.
Paraşütçü "Atlamam komutanım"
Komutan iyice sinirlenmişti "Ne demek atlamam lan sana emrediyorum çabuk atla" deyince, asker;
"Komutanım bırak emretmeyi, öldür yine atlamam." diye cevap vermişti.
Komutan bakmış olacak gibi değil, rica eder bir tavırla;
"Bak oğlum aşağıda benim komutanlarım var, onlarda benden hesap sorarlar, haydi atlayıverde senni yüzünden benim başım belaya girmesin."
Asker inadım inat cinsinden,
"Atlamam komutanım"
"Peki neden atlamıyorsun evladım, geçerli bir sebebin varmı?"
"Komutanım benim annem çok mübarek bir kadındır, gördüğü bütün rüyalar çıkar. Sabah telefon açtı, oğlum rüyamda senin paraşütün açılmadığını gördüm sakın atlama dedi, onun icin atlamıyorum." deyince komutan,
"Oğlum inanma böyle şeylere hadi atla gözünü seveyim." diye yalvarıyordu asker ise kararından vazgeçmiyor "Atlamam" diye diretiyordu. Ne yapacağını şaşırmış olan komutan çaresizlik icinde,
"Peki oğlum gel paraşütleri değişelim, benimkini sen tak, seninkini ben, o zaman atlarmısın?" diye ümitsizce sordu. Asker bu teklife olumlu baktı ve kabul etti paraşütleri son sürat değiştirdiler ve delikanlı kendini uçaktan boşluga bıraktı. Paraşütü açıldı ve sakin süzülürken yanından,
-Ananııı!!! diye komutanının feryadı geçip gitmiş, asker komutanının feryadınının sonunu bile duyamamıştı.

Akıllı Asker

bir albay, bir er, bir yasli kadin ve bir de genc kiz trende ayni kompartmanda yolculuk etmektedir. Tren bir tunele girip kompartman karardigi zaman, MUCUK bir öpücük sesi ve ardindan SIIRRRRAAAK ! diye bir tokat sesi duyulur. Tünelden ciktıktan sonra yasli kadin "Aferin genc kiza Nasil yapistirdi tokadi" diye düsünmekte ve kafasini sallamaktadir.
Genc kiz da "Zevksiz herif bu morukta ne buldu ki , bi de öpmeye kalkti ama kadin da iyi yapistirdi " diye dusunmektedir.
Albay ise "Ulan bizim esoglusu er, kizi öptü. Tokadi biz yedik" diye yanarken er de icinden soyle düsünmektedir:
"Hehe. Aferin lan bana. elimi öpüp nasil yapistirdim tokadi albaya...

İyi Ki Scanner İstememişim

Komutan Emir erini çağırmış :
-" Bana derhal bir lazer yazıcı bul!
-"Emredersin komutanım"
deyip fırlamis emir eri...ve üç dakika sonra yanında başka bir erle beraber komutanın karşısına dikilmiş...
-"Komutanım ! Bu hem Laz, hem de er...ayrıca okuması yazması da var. size yazıcılık yapar..."
Komutan: ( burnundan soluyarak )"

-İyi ki scanner istememişim! ...

Uzman Asker

Geri