Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ahrette Yaşadık
Bektaşî, vaaz dinlemeye gitmiş. Hoca vaazında içki içmenin bütün kötülüklerini, zararlar

Bektaşî, vaaz dinlemeye gitmiş. Hoca vaazında içki içmenin bütün kötülüklerini, zararlarını sayıp dökmüş, hatta içki içenlerin sırat köprüsünden boyunlarında dünyada içtikleri bütün içki şişeleri asili olduğu halde geçeceklerini anlatmış. Bektaşî sormuş:
"Hocam, boyna asılan şişeler boş mu olacak dolumu?" Hoca, incecik köprüden dolu şişelerle geçilirken dengenin kolay sağlanamayacağını düşünerek:
"Elbette ki dolu olacak" diye yanıt vermiş. "Hay ağzını öpeyim Hocam, desene ahrette de yaşadık!" demiş.

Futbol Camiası
bir gün adamın biri bir geneleve gitmiş. İşini bitirdikten sonra kadınla muhabbet etmeye başl...

bir gün adamın biri bir geneleve gitmiş. İşini bitirdikten sonra kadınla muhabbet etmeye başlamış.

- "siz bu kadar ilişkiye giriyorsunuz.Hiç çocuğunuz olmuyor mu ?"
- "Olmaz olurmu bizde bazen hamile kalıyoruz." der.
- "Peki çocukları ne yapıyorsunuz?" diye sorar.
- "Belli bir cami var hepsini onun avlusuna bırakıyoruz." der.

Adam kadına çocukların ne yaptıklarınla ilgilenmedikleri icin kızarken , kadın cevap verir.

- " İlgilenmez olurmuyuz. Çocukların zenginleri klüplere başkan , yeteneklileri futbolcu , bi bok olamayanlar da taraftar oluyor " diye cevap vermiş.

Affet Beni
Çapkın futbolcu, dans ederken sevgilisinin poposunu tutunca genç kıza sorar: - Hey, ne yapıyor...

Çapkın futbolcu, dans ederken sevgilisinin poposunu tutunca genç kıza sorar: - Hey, ne yapıyorsun öyle?

Futbolcu özür diler: - Ne olur sevgilim, affet beni. Biliyorsun ben kaleciyim. Topa sahip olmam lazım.

Hava Durumu
Adamın biri bayağı günah işlemiş. bir papaza günah çıkartmaya gitmiş.- Papaz efendi, ben ...

Adamın biri bayağı günah işlemiş. bir papaza günah çıkartmaya gitmiş.

- Papaz efendi, ben çok günah işledim. Mesela dün komşunun küçük kızı geldi. Yağmur yağdı şimşek çaktı, ben bir günah işledim.

- Allah affeder oğlum.

- Önceki gün de büyük kızı geldi. Yağmur yağdı şimşek çaktı ben bir günah işledim.

- Allah affeder oğlum.

- Daha önceki gün de komşumun karısı geldi. Yagmur yağdı şimşek çaktı ben bir günah işledim.

- Tamam oğlum, Allah affeder, affeder de ,sen yavaş yavaş gitsen. Hava da bozmaya başladı zaten.

Soba Borusu
Fizikçi, matematikçi, kimyacı, jeolog ve antropologdan oluşan bir heyet bir araştırma icin ar...

Fizikçi, matematikçi, kimyacı, jeolog ve antropologdan oluşan bir heyet bir araştırma icin arazide bulunmaktadır. birden yağmur bastırır. Hemen yakındaki bir arazi evine sığınırlar. Ev sahibi bunlara bir şeyler ikram etmek icin biraz ayrılır. Hepsinin dikkati soba üzerinde toplanır.

Soba yerden 1 m. kadar yukarda, altındaki dizili taşların üzerindedir. Sobanın nicin böyle kurulmuş olabileceğine dair bir tartışma başlar.

Kimyacı, "adam sobayı yükselterek aktivasyon enerjisini düşürmüş, böylece daha kolay yakmayı amaçlamış";

fizikçi, "adam sobayı yükselterek konveksiyon yoluyla odanın daha kısa sürede ısınmasını sağlamak istemiş";

jeolog, "burası tektonik hareketlilik bölgesi olduğundan herhangi bir deprem anında sobanin taşların üzerine yıkılmasını sağlayarak yangin olasılığını azaltmayı amaçlamış";

matematikçi, "sobayı odanın geometrik merkezine kurmuş, böylece de odanın düzgün bir şekilde ısınmasını sağlamış";

antropolog, "adam ilkel topluluklarda görülen ateşe tapmanın daha hafif biçimi olan ateşe saygı nedeniyle sobayı yukarıya kurmuş".

Bu sırada ev sahibi içeri girer ve ona sobanın yukarda olmasının nedenini sorarlar., Adam cevap verir: - "Boru yetmedi."

Nefes Alamıyorum
Adamın biri birgün kendini asmak icin ipin bir ucunu ağaca bağlamış diğer ucunuda beline dol...

Adamın biri birgün kendini asmak icin ipin bir ucunu ağaca bağlamış diğer ucunuda beline dolamış, hasta bakıcı sormuş.
-Ne yapıyorsunun sen,
-Görmüyonmu kendimi asıyorum.
-İyide boğazına dolaman gerek ipi,
-Denedim ama o zamanda nefes alamıyorum.

Berber Dükkanı
Bakanliklar Caddesinde mutevazi bir berber dukkani...Mutevazi ama unlu bir berber dukkani...Fikret u...

Bakanliklar Caddesinde mutevazi bir berber dukkani...
Mutevazi ama unlu bir berber dukkani...
Fikret usta yillardir musterilerini ayni mekanda tras etmekte..

Gunun birinde kapi acilir... Iceri giren musteri Aziz YILDIRIM dir...
-Acelem var...! der... Saclarimi soyle bir duzeltir, sakal trasimi yeniler misin ?
Onemli bir randevum var , gec kaldim...

Fikret usta meslegine ozgu maharetini sergiler, bir cirpida sac-sakal trasini bitiriverir...

- Eline saglik usta...Borcum ne kadar? ?? diye sorar gayet memnun bir bicimde Aziz YILDIRIM...

- Aaaa, olur mu? siz koskoca Fenerbahce baskanisiniz... sizden para almam soz konusu olamaz...
Dukkanimi sereflendirmeniz yeter bana...
Kesinlikle almam...

Israr falan....nafile.....

tekrar tekrar tesekkur eder, dukkandan ayrilir Aziz YILDIRIM...!

Fikret usta ertesi sabah dukkanini acmaya geldiginde, kepengin hemen onunde koca bir paket ve pakede
ilistirilmis bir zarf bulur....

Pakette 15 adet sari-lacivert forma, zarfta ise 15 adet 100 Dolarlik bankonot vardir...

Mutlu mutlu kafasini iki yana sallar Fikret usta,ne geregi vardi....

Aradan bir kac gun gecmistir, dukkaninin kapisi acilir... Iceri giren musteri Suleyman SEBA dir...
- Seyyy..der...Acelem var...!
Saclarimi soyle bir duzeltir, sakal trasimi yeniler misin ?
Biyiklarima dokunma ama.. Onemli bir randevum var , gec kaldim...??

Fikret usta meslegine ozgu maharetini sergiler, bir cirpida sac-sakal trasini bitiriverir...

- Eline saglik usta...Borcum ne kadar? diye sorar gayet memnun bir bicimde Suleyman SEBA...

- Aaaa, olur mu? siz BESIKTASlilarin onursal baskanisiniz...Turk sporuna hizmet etmis cok degerli bir
insansiniz..sizden para almam soz konusu olamaz... Dukkanimi sereflendirmeniz yeter bana...
Kesinlikle almam..

Israr falan....nafile.....

tekrar tekrar tesekkur eder, dukkandan ayrilir Suleyman SEBA.... !

Fikret usta ertesi sabah dukkanini acmaya geldiginde, kepengin hemen onunde kucuk bir paket ve pakede
ilistirilmis bir zarf bulur....

Pakette 15 adet BJK rozeti, zarfta ise 15 adet 1? er milyonluk Turk Lirasindan toplam 15 Milyon TL
vardir...

Mutlu mutlu kafasini iki yana sallar Fikret usta. Ne geregi vardi....Hem de emekli maasindan...!!!

..........

Tesaduf bu ya....aradan bir kac gun daha gecmistir,dukkanin kapisi aralanir... Iceri giren musteri Faruk
SUREN dir...

-Cok acelem var...! der... bir yandan da telasli telasli saatine bakmaktadir...
Saclarimi soyle bir duzeltir, sakal trasimi yeniler misin ?
Onemli bir randevum var , gec kaldim..

Fikret usta hemen ise koyulur, meslegine ozgu maharetini sergiler, bir cirpida sac-sakal trasini
bitiriverir...

- Bravo sana usta...Dedikleri kadar hizliymissin...Borcum ne kadar? diye sorar gayet memnun bir bicimde
Faruk SUREN ..

- Aaaa, olur mu? siz koskoca UEFA sampiyonu Galatasaray'in baskanisiniz... sizden para almam soz
konusu olamaz...
Dukkanimi sereflendirmeniz yeter bana...Kesinlikle almam....

Peki usta...Nasil istersen der...aceleyle berber dukkanindan ayrilir Faruk SUREN....

Fikret usta ertesi sabah dukkanini acmaya geldiginde, kepengin hemen onunde 15 adet Galatasaray yoneticisi
sira beklemektedir....

Kilo
Temel Istanbul'a gittikten sonra bir otele yerlesir.Otelin tuvaletleri o kadar temizdir ki tuvalete ...

Temel Istanbul'a gittikten sonra bir otele yerlesir.
Otelin tuvaletleri o kadar temizdir ki tuvalete siçmaya kiyamaz.
bir posete siçip aticagi bir yer arar.
tam o saatlerde 1 kilo altin çalinmistir.
Polisler Temeli elinde poset icinde sari bir sey görünce hemen yakalarlar.
Posetin icine bakmadan tartarlar. tam 750gr'dir.
bunun 250gr'ini ne yaptin deyip bir güzel döverler.
Sonra posetin icindeki altin olmadigi anlasilir ve temeli serbest birakirlar.
Temel bu olaydan sonra köye geri döner.
Köy ahalisi Temel'e:
-"Istanbul nasil bizde gidelim mi?" diye sorarlar.
Temel ise:

-"siz siz olunda Istanbul'a gitmeyin. Istanbul'da 1 kilo siçmayanin agzina s..

Çocuk Yapmak
- senin dört çocugun var, benimse hiç yok... Nasil yaptin bunu?- Karini al ve yavasça soy.- Sonr...

- senin dört çocugun var, benimse hiç yok... Nasil yaptin bunu?
- Karini al ve yavasça soy.
- Sonra?
- Banyoya ***ür ve küvete sok.
- Sonra?
- iyice yika, hatta kesele.
- Sonra?
- Sonra onu yataga tasi.
- Sonra?
- beni çagir...

Fermuar
Kadin kocasina bir pantolon alacakti. Dukkana gidip istegini soyledi. Satici sordu :-Onu dugmeli mi ...

Kadin kocasina bir pantolon alacakti. Dukkana gidip istegini soyledi. Satici sordu :

-Onu dugmeli mi olsun hanimefendi, fermuarli mi?

Kadin telasla konustu :
-Sakin fermuarli olmasin, fermuarli bir ceketi var, durmadan gravatini sikistirip duruyor.

Masumlar
Başkan Temel,bir hapishaneyi ziyaret etmiş.bir tanesi dışında tüm mahkumlar suçsuz oldukları...

Başkan Temel,bir hapishaneyi ziyaret etmiş.bir tanesi dışında tüm mahkumlar suçsuz olduklarını, haksızlığa uğrayıp hapse düştüklerini anlatıyormuş.O tek mahkum şeytana uyup bir suç işlediğini, cezasını hak ettiğini söyleyince Temel hapishane yöneticilerine dönerek;

- Ha pu atamu serbest bırakun, öteçi masum insanların ahlakını bozmasun!

Araştırma
Avrupa'da yapılan bir araştırma sonucunda Fransız erkeklerinin gece, hangi sebepten yataktan ç

Avrupa'da yapılan bir araştırma sonucunda Fransız erkeklerinin gece, hangi sebepten yataktan çıktıkları ortaya çıkar:

Evlerine gitmek icin.

3 Kardeş
bir gün üç tane kardeş bakkala gideceklermiş birinin adı Sanane,birinin adı Banane birinin ad...

bir gün üç tane kardeş bakkala gideceklermiş birinin adı Sanane,birinin adı Banane birinin adı da Terbiye imiş. Terbiye hastalanmış Annesi diğerlerini ***ürmüş bakkala bakkalın sahibi sormuş Sanane'ye;
-"senin adın ne?"
-"Sanane"
-"Bari kardeşininkisini söyle"
-"Banane"
-"E oğlum sizin hiç terbiyeniz yok mu?
-"TERBİYE evde kaldı amcacığım"

Sarışın Ata Binerse
Kahraman görevli Sarışın bir gün ata binmeye karar veriyor. Daha önceden hiç ders almamasına...

Kahraman görevli Sarışın bir gün ata binmeye karar veriyor. Daha önceden hiç ders almamasına rağmen yardım istemeden sıçrayarak atın üstüne çıkmayı başarıyor. ancak atın üstüne çıktığı anda at harekete geçiyor ve hızlanarak yola koyuluyor.

biraz ürken sarışın atın boynuna sıkıca tutunuyor. Bu arada at biraz daha huysuzlanarak üstündekini atacakmış gibi çırpınmaya başlıyor. Sarışın atın altına doğru kayarken can havli ile atın yelesine tutunuyor.

bir eli yelede bir ayağı üzengide yere deşecek gibi hızla hareket eden atın altında durmaya çalışırken, lunaparkın kahraman görevlisi gelerek atlı karıncayı durduruyor...

Büyük Britanya
bir erkek doktora gider ve doktor bey benim seyim her gun kuculuyor der. Doktor bir ilac verir ve gi...

bir erkek doktora gider ve doktor bey benim seyim her gun kuculuyor der. Doktor bir ilac verir ve git bunu her gun at der.bir hafta sonra ayni hasta yine gelir doktor bey ilaciniz bir ise yaramadi yine kuculuyor der.

Bu sefer doktor ona baska bir ilac verir.Yine bir hafta gectikten sonra ayni erkek gelir doktor bey bu da bir ise yaramadi.Doktor bey sasirarak olamaz hele sen bir seyini cikar da bakayim.Adam seyini cikarir ve gosterrir.

Doktor bakip gorur ki normal bir sey ve uzerinde tanya yazili.hani kuculuyordu tam normal bir sey bak uzerinde de tanya yaziyor.

Adam:
Doktor bey bunun neresi normal orda BUYUKBRİTANYA yaziliydi

Pasaport
Genç kız adama: - Pasaportun yanında mı?- Gecenin bu saatinde aklına böyle bir soru nereden g...

Genç kız adama: - Pasaportun yanında mı?
- Gecenin bu saatinde aklına böyle bir soru nereden geldi?
- Şekerim, sınırı aşmaya başladın da...

Can Sıkıntısı
Aslan kralin cani fena halde sikiliyormus..veziri tilkiyi cagirmis yanina.."bir sey dusun de nesemiz...

Aslan kralin cani fena halde sikiliyormus..
veziri tilkiyi cagirmis yanina..
"bir sey dusun de nesemizi bulalim" demis..
"Ormandaki patikada duralim. Karsimizi ilk cikani dovelim" demis tilki..
"Dovelim de durup dururken adam dovulur mu?" demis aslan..
"O kolay" demis tilki.. "senin niye sapkan yok, deriz ve doveriz..
Orman ahalisinin Ertekin gibi gezecek hali yok ya.."
Az sonra seke sek tavsan cikmis ortaya..
"Gel bakiim buraya" diye kukremis aslan.. "senin niye sapkan yok?.."
"aman aslan kralim, ne sapkasi" demeye kalmamis, patakuta girismisler, aslanla tilki..
ayagi da eglenmisler..
Ertesi gun gene ayni patikanin yaninda beklemisler..
Gene tavsan ama bu defa ziplayamiyor, topalliyor..
"Vay niye sapkan yok?.." Patakuta..
Ucuncu gun aslan kralin adalet damarlari kabarmis..
"Yahu her gun sapkan yok diye adam dovemeyiz ki..
bir baska sebep bul, vezir tilki" demis..
"Buldum" demis tilki.. "ilk karsimiza cikani sigara almaya gonderelim.
Ya filtreli alacaktir, ya filtresiz..
biz de niye otekini almadin diye gene doveriz.."
Gitmisler patikaya baslamislar beklemeye..
Kismet gene tavsan..
Yuzu gozu bagli, koltuk degnegi ile bu kez..
"Git bize sigara al" demis aslan kral..
Tavsan aksaya aksaya giderken, tilki ile aslan birbirlerinin gozlerinin icine bakip keyifle gulmusler..
tam bu sirada tavsan donup bagirmis oteden..
"Afedersiniz, filtreli mi olsun, filtresiz mi?.."
"Gel ulan buraya" diye ofke ile kukremis aslan..

"senin niye sapkan yok bakiim!.."

Nüdist
Kapıdan kapıya satış yapan bir satıcı, bir evin zilini çalar. Kapıyı çıplak bir kadın a...

Kapıdan kapıya satış yapan bir satıcı, bir evin zilini çalar. Kapıyı çıplak bir kadın açar. Satıcının şaşırdığını gören kadın:

- Lütfen şaşırmayın. ben nüdistim.
Satıcı rahatlar ve içeriye girer. Evin icinde birçok çocuk vardır.
Satıcı çekinerek sorar:
- Bu çocukların hepsi sizin mi?
- Evet.
- Maşallah, kaç tane var?
- Yirmi.

Satıcı gülümseyerek: - aman hanımefendi, siz nüdist falan değilsiniz. Anladığım kadarıyla siz giyinmeye fırsat bulamamışsınız.

Ağzımdan Aldın
birgün iki kafadar yolda gidiyormuş karşılarına iki tane fıstık gibi kadın gelmiş soldaki a...

birgün iki kafadar yolda gidiyormuş karşılarına iki tane fıstık gibi kadın gelmiş soldaki adam demişki
-mafoldum...
-soldaki karım, sağdaki sevgilim
diğer adam hiç uslubunu bozmadan
-ağzımdan aldın
-tam ben söyleyecektim ya...

37
Temel bir gün dursun'a sormuş. bir .bneyi nasıl şaşırtırsın diye.Temel "ona 37 derim" diye c...

Temel bir gün dursun'a sormuş. bir .bneyi nasıl şaşırtırsın diye.
Temel "ona 37 derim" diye cevap vermiş.
Dursun ;
- 37 mi nasıl olur ? demiş
Temel
- Nasıl şaşırdın .bne seni...

Geri