Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İş
Adamin biri is ariyomus.Cok istedigi bi firmanin gorusmelerine girmis.Sorular.. Sorular.. Sinavlar.Yetkililer de fark etmis ki herif yaramaz.Neyse, Marketing istermisin demisler
-"Yok ben daha guzel.. daha kalifiye bi is ariyorum" demis..
-"Allah allah sansini zorlama.. peki Satis dusunur muydun?"
-"Yok o da olmaz, cok basit bi is o, ne var ki mal satmakta,olmaz."
-"Pekii icinde hem sex hem de seyahat olan bi is sunsak size":
-"Iste bu yaa, bunu niye bastan soylemiyosunuz.tam boyle bisey ariyodum.Neymis o..??"

s....

İstatistik
* Yüzde 10 olasılıkla tüm hırsızlar sol ellidir.
* Tüm kutup ayıları sol ellidir.
* Eğer arabanız çalınmışsa hırsız yüzde 10 olasılıkla bir kutup ayısıdır!

* İşsiz adamların yüzde 39u gözlük kullanır.
* Çalışan adamların yüzde 80i gözlük kullanır.
* Çalışmak gözleri bozar!

* Tüm köpekler hayvandır.
* Tüm kediler hayvandır.
* O zaman tüm köpekler kedidir

* Tüm dünyada her saniye 4000 kutu bira açılır.
* Tüm dünyada her saniye 10 bebek ana rahmine düşer
* Her bira açtığınızda, 1/400 olasılıkla hamile kalabilirsiniz!

isa
Italyada Vatikan yakinlarinda bir eve gece hirsiz girmis. Hirsiz evin icinde karanlikta ilerlerken arkasindan bir ses gelmis: ·seni ben goruyorum. Isa da goruyor! Hirsiz panik icinde bir koseye sinip ve fark edilmemeyi umit ederken ses tekrar yukselmis: - seni ben
goruyorum. Isa da goruyor! Hirsiz sesin kendine seslendigine emin olunca el fenerini acip, sesin sahibini aramaya baslamis ve bakmis bir Papagan! Saskinlikla soylemis:- Konusan sen miydin? Papagan tekrar konusmus:- Evet .. bunun uzerine Hirsiz:- ama
sen Papagansin! Papagan cevap vermis:- Evet ben Papaganim...Isa da Doberman..

İnek
3 erkek çocuğu olan bir aile var.Bunların bir de inekleri var ve bunlar ineklerini cok seviyorlar herşeyleri canları, ciğerleri o inek.bir gün evin annesi ahıra gidip bakıyor ki inek ölmüş.Oda hemen orda kriz geçirip ölüyor.Sonra en büyük oğlan ahıra gidiyor, bakıyor ki inek de anne de ölmüş buda intahar etmek icin boğaz köprüsüne gidiyor.tam atlayacak iken bir peri kızı geliyor. (Peri kızı da kız yani hani).Oğlana benim ile beş kere yatarsan hem ineği hem de annenizi diriltirim diyor.Tabii büyük oğlan hemen tamam diyor..Gelgelelim iki diyor üç diyor dördüncü de kalıyor.5. yi yapamayıp kendini köprüden atıyor aşağı.Sonra ortanca oğlan geliyor ahıra bir bakıyor ki anne ve inek ölmüş.Oda gidiyor köprüye.Peri kızı yine geliyor bu sefer benimle on kez yatarsan ineğide annenizi de abinizide diriltirim diyor.Oğlan bir başlıyor oda en son 8 e kadar gelebiliyor. (ahh ulen ben olecektim ki neyse) ehhh o da kendini atıyor köprüden.En son da küçük oğlan geliyor ahıra bir bakıyor ki anne ölmüş bu da gidiyor abi köprüye.Peri kızı geliyor yine.Bu seferde benimle 15 kere yatarsan 4 ünüde diriltirim diyor.bunun üzerine küçük oğlan 18 olmazmı diyor peri kızı olur diyor.Oğlan ya yirmi diyor tabbii oda olur diyor peri kızı.Oglan bu sefer 25 de olurmu diyor.Tamam deyince peri kızı.Oğlan:

-"Bak sonra inek gibi ölmek yok haa"

İmam, Papaz Ve Haham
bir imam, bir haham ve bir papaz ormanda geliyorlarmış. bir gölün kenarına gelmişler. Hava sıcak mı sıcak. Bakmışlar çevrede de kimse yok, soyunup göle girmişler. Çıktıklarında bir bakmışlar ki kıyafetleri ortada yok. Aramışlar taramışlar ama bir türlü bulamamışlar. Sonunda haham "benim evim ormanın icinde, biraz ileride. benim eve gidelim, ben size giyecek bir şeyler veririm" deyince beraber ormanın icinde anadan üryan hahamın evine yürümeye başlamışlar. tam eve yaklaştıkları sırada bir grup kadın belirmiş. Kaçacak biryerde yok. Papaz hemen şeyini kapatmış. Haham da hemen şeyini kapatmış iki eli ile. İmam ise yüzünü kapatmış. Kadınlar geçtikten sonra hahamla papaz imama neden şeyini kapamadığını sormuşlar. İmam "sizi bilmem ama benim cemaatte beni yüzümden tanırlar, demiş."

İmam
bir köyün imami ögle namazini köylüye kildiriyor tam secdeye giderken imam osuruyor.Tabii bunu bütün köylü duyuyor. İmam bu olayi kendine yediremiyor, köyden ayrilma karari aliyor ve köyden ayriliyor. Aradan 15 sene geçiyor,köyünü özlüyor ve geri dönüyor.
Köyün girisinde 18 yaslarinda bir çocukla karsilasiyor :
-"sen kimlerdensin?", diyor, cocuk söylüyor.
İmam :
-"Peki sen kaç yasindasin?" diye soruyor.
Genç çocuk :

-"Valla pak emin degilim ama imam osurdugunda 3 yasindaymisim"

İlginç Cenaze
bir adam sabah yürürken ilginç bir cenaze kafilesi fark eder; önde giden köpekli bir adam, arkasında bir tabut ve 10 metre arkadan gelen bir başka tabut ve tek sıra olmuş yaklaşık 200 adam. Tuhafına gider. Kafilenin başındaki adam kuşkusuz cenazenin sahibidir, yanına yaklaşır ve sorar; "Beyefendi, bu üzüntülü gününüzde hatırlatmak istemem ama ölenler neyiniz oluyor ? "Adam yanıtlar "Öndeki karım arkadaki de kayınvalidem." "Vah vah başınız sağ olsun. Nasıl oldu ?" "Köpeğim karıma saldırıp öldürmüş.Kayınvalidemde karıma yardıma gelmiş onu da öldürmüş." Adam biraz düşündükten sonra;"Beyefendi köpeğinizi ödünç alabilir miyim ?"
-"Sıraya geç"

İktidar
Yeryuzundeki herkes ölür ve Tanrinin huzuruna cikarlar.Tanri der ki:
-"Erkekler 2 sira olsun,bir sirada karilari tarafindan yonetilen erkekler, diger sirada karilarini yoneten erkekler..ayrica bütün
kadinlari cennete aldim onlar meleklerle birlikte gidicekler simdi..."
Boylece kadinlar gittikten sonra Tanri erkeklerin karsisina gecer.bir bakar ki karilari tarafindan yonetilen erkeklerin sirasi 100 km.uzun ama karilarini yoneten erkeklerin sirasinda sadece bir adam duruyor.Tanri diger siradakilere cok kizar:
-"kendinizden utanin!! sizi bu dunyada güc ve idarenin temsilcisi olarak yarattim ve suraya bak,hepiniz gücsüz karaktersiz 100 km.lik bir sürü olmussunuz.Bakin bir tek erkek kulum su yan sirada tek basina gururla ikiliyor.Ondan ders alin!Oglum,sen anlat bunlara,sen ne yaptin da "karilarini yoneten erkekler" sirasinda bir tek sen oldun?"
ve adam cevap verir:

-"Bilmem.Karim bana burda durmami soyledi de."

Aklınızda Bulunsun
Adamin birini kirmizi isikta gectigi icin polis durdurmus, adamdan
ehliyet ruhsat istemis. Adam da "Yanimda yok, arkadasin evinde
iciyorduk, sanirim fazla kacirdim, biraz sarhosum orada unutmus olmam
lazım" demis.. Polis dumur olmus tabii..Kirmizi isik, alkol, ehliyet ruhsat yok...Gitmis komiserine durumu anlatmis...
Komiser gelmis adama ehliyet ruhsat sormus, adam cikartip uzatmis hemen.Komiser sasirmis tabiii...
Alkolmetreyi cikarip ufletmis, adamda zerre alkol yok...
Sasirmis tabi..
"Yaw memur bana sizin alkollu oldugunuzu ve ehliyetinizin yaninizda
olmadigini soyledi" demis.
bizim uyanik donmus komisere..
"siz ona aldirmayin, pek iyi degil galiba.. birazdan size kirmizi isikta
gectigimi filan da soyleyebilir"

ikram
Adamın biri yabancı bir şehirde, bir evin kapısını çalarak şu ricada bulunur :
-Pek susadım, buralarda su bulamadım, lütfen bana bir bardak su verir misiniz?
Kapıyı açan çocuk, adamın yüzüne bakarak, kısa bir tereddütten sonra :
-İstersen ayran getireyim, der.
Adam bu teklifi teşekkürle kabul ettikten az sonra, çocuk bir çanak ayran getirir.
Adam ayranı içtikten sonra çocuk :
-İstersen daha getireyim, der.
-Zahmet olur yavrum.
-Hayır, zaten bu ayranın icine fare düştüğü icin nasıl olsa dökecektik!
bunun üzerine, adam iğrenerek, elindeki ayran çanağını hiddetle yere atıp parçalayınca, çocuk feryadı koparır :
-Anne, kapıdaki adam köpeğin çanağını kırdı!

İki Tane
bir karpuz tarlası olan çiftçi her akşam tarlasına çocukların dadandığını ve birkaç karpuzun eksildiğini fark etti. bir süre düşündükten sonra, tarlaya bir uyarı levhası koymaya karar verdi:
"Dikkat! Karpuzlardan birine siyanür enjekte edildi!"
Ertesi akşam çiftçi karpuz yiyemeden kaçan çocukları keyifle izledi. bir hafta sonra, çiftçi tarlasında geziyordu. Karpuzlarını denetleyerek eksik olmadığını düşünürken gözü kendi levhasının yanına konan bir levhaya ilişti:
"Şimdi o karpuzlardan iki tane var!"

İçki Yasağı
Kral içkiyi yasaklamış.
-"Eğer içki içen olursa kafası kesilecek içenleri bana getirin demiş.İçenleri bana getirin" demiş.vezirleride araştırma yaparken üç kişiyi yakalamış.İkisi içki içyomuş digeride mezesinden yiyormuş.Yakalanalar
kralın karşısına cıkarmışlar.vezir:
-"Kralım demiş ikisi içki içiyodu
biride mezesinden yiyiyordu"
Kral:
-"İçki içenlerin kafasını kesin mezesinden yiyenide sikin" demiş ve vezirle bunları göndermiş.Mezeden yiyen de:

-"Sikilcek olan benim,kafası kesilcek olanlar onlar sakın karışturmayın"

Hoca Efendi
Hocanin biri doguda bir köye yeni tayin olmus
Köydeki en samimi arkadasi Vakkasun yavuklusu Haticeye göz koymus.Aradan geçen zaman icinde hocaefendi türlü numaralar çevirsede bu isi becerememis ve hoca bunu kendine dert edinmis. Bu derdiyle yasamaya devam ederken günlerden
birgün ikindi ezanini okurken minareden Hatice ile Vakkasi kaçamak yaparken yakalamis
aklina bir cinlik gelmis. Ezani bitirir bitirmez kosarak iki kaçak asigin yanina
gelerek onlar is üzerindeyken :

-"siz allahtan korkmazmisiniz kuldan utanmazmisiniz!.."diyerek onlari korkutmus.bunun üzerine;
Vakkas:
-"biz böyle ücra bir yerde senelerdir bu isi yapariz, sen nerden gördün hocaefendi bizi.."
Hoca :
-"Çik bakalim minarenin tepesine de görünüyormu görünmüyor mu?."
Bu olay Vakkasa biraz garip gelsede kosarak minareye çikmis.bir de ne görsün Hatice ile hoca isi pisiriyor almis mikrofonu eline

-"HOCA EFENDI.. HOCA EFENDI.. HARBIDEN GÖRÜNÜYORMUS.."

Hitler
Hitler üç esir yakalamis, Ingiliz, Fransiz ve bir Yahudi.
- "size soru soracagim, bilirseniz sizi birakacagim" demis.
Ingilize sormus
- "Titanik kaç yilinda batti?"
Ingiliz hemen cevap vermis
- "1912" diye.
Hitler göndermis Ilgilizi. Fransiza sormus bu kez:
- "Titanikte kaç kisi öldü?"
Fransiz cevap vermis
- "1050".
- "Tamam, sen de gidebilirsin" diye özgür birakmis.
ve Yahudiye dönmüs;
- "Say lan isimlerini!"

Heykel
Pariste bir heykel sergisi açilmis.Bütün ülkelerin heykelleri sergileniyormuz.Tesadüf bu ya Türk heykelinin tam karsisinda Yunan heykeli varmiz.Yunan heykeli aynen söyleymis:
-"Dizlerinin üstüne çökmüs ve iki elini yukari dogru açmis yalvaran bir adam".Türk heykeli ise :
"ayakta duran bir adam, bir eli seyinde, bir elinde ekmek".Yunanli heykeltras bizimkine laf atmis:
-"Yahu ne terbiyesiz adamsiniz, ekmek yerken seyiyle oynuyor..".bizim heykeltras cevap verir :

-"sen tasfiri anlayamadin galiba.sizinki bizimkine yalvariyor."Nolur bir lokma da bana ver, bizimki ise "sen benim seyimi alirsin..." diyor."

Hepsi Birden
Oymakbeyi, izci adaylarını karşısına toplamış, onlara izciliğin ilkelerini anlatmaya çalışıyordu:
-Bakın çocuklar, dedi.bir izci, her gün, hiç olmazsa bir kez birine yardımcı olmalıdır.Hastalara,
yaşlılara,muhtaçlara,Her sabah okula geldiğiniz zaman size birgün önce nasıl bir iyilik yaptığınızı soracağım.Tamam mı?
Ertesi sabah Oymakbeyi çocukları toplayıp sordu :
-Söyleyin bakalım...Dün ne gibi bir iyilik yaptınız?
Bütün çocuklar, hep bir ağızdan :
-Yaşlı bir kadının karşıdan karşıya geçmesine yardım ettik efendim.
Adamcağız şaşırdı :
-hepiniz mi?
-Evet efendim, hepimiz birden.
-Neden?
Çocuklardan biri cevap verdi :
-Kadın karşıdan karşıya geçmek istemiyordu, ondan efendim!

Hata Mesajları
Microsoft, yaptığı bir duyuru ile Windowsta çıkan hata mesajları icinde reklam alanı satmaya başladığını açıkladı.
Böylelikle Microsoft, ilk defa olarak kullanıcıların karşısına her gün onlarca defa anlamsız hata mesajları çıktığını kabullenmiş oldu. Bu durum karşısında Microsoft yetkilileri, bunun ciddi bir finansal avantaj olduğunu görüp, değerlendirmeye karar verdiler!

Bunu, "kaçınılmaz bir fırsat" olarak niteleyen Microsoft yetkilileri şöyle devam ediyorlar, "Tüm dünya çapında, bir saniyelik bir zaman sürecinde yaklaşık olarak bir milyon kişinin Windowsundan General Protection Fault veya Illegal Operation benzeri bir hata mesajı ile karşılaştığını hesaplıyoruz. Her hata mesajının altına küçük bir reklam ekleyerek bu işten ciddi paralar kazanacağımızı tahmin ediyoruz."

Adalet bakanlığı, bu yeni durum karşısında şaşkın durumda. Bu olayın, Microsoftun tekel gücünün mü yoksa çarezliğinin mi bir yansıması olduğunu henüz çözemiyorlar. Hata mesajları konusundaki tekel hakkında ise Microsofta dava açılması düşünülüyor!

ağlayan Eşşek
Kralın bir eşşeği varmış.Onu çok severmiş.Eşeğine okadar düşkünmüşki onun icin yapmayacağı şey yokmuş.Eşeğinin hiç gülmediği
kralın dikkatini çekmiş.Ferman vermiş eşşeğimi güldürene 10 kese altın vereceğim demiş.Gelenin gidenin hesabı yokmuş ama kimse başaramamış.Derken köyün çobanı gelmiş eşşeğin kulağına birşey fısıldamış eşşek başlamış
gülmeye.Kral durumdan memnun ve şaşkın vermiiş çobana 10 kese altın.Aradan günler geçmiş eşşek susmaz kral çağırın çobanı susutursun eşeğimi demiş.Çoban gelmiş susuturum ama demiş bir odada bizi yalnız bırakacaksınız,5 kesede altın isterim kral tamam demiş.Çoban odadan çıkmış eşşek başlamış ağlamaya kral çobanı çağırmış nasıl oldu anlat demiş.Çoban 10
kese altın isterim demiş.Kral vermiş altını çoban başlatmış anlamaya:

-"Önce benimki seninkinden büyük dedim güldü demiş bugünde gösterdim" demiş.

Hastır Len
Adamın biri cennette çok küfür ediyormuş.En çok kullandığı küfür de has******lenmiş.Allah bunu huzuruna almış.Üç defada küfür edersen
seni cehenneme atarım demiş.Adam da tamam demiş.Adam bir yerden düşünce ayağı burkulmuş ve has******len demiş.Ağzından kaçırdığı icin de has******len demiş kızmış ve
hastır len

Hasan Dayı
Hasan Dayi çok zengindi.Bu rada 100 tane de koyunu vardi.eski çoban ayrildigi icin yeni bir çoban ariyordu.Gazetelere ilan vererek 100 koyunu bir yil daglarda otlatmak icin çoban aradigini bildirdi.
Ilani gören açikgöz bir çoban Hasan Dayiya çoban olmak istedigini söyledi.bir yilligina 500 milyonuna anlastilar.
ama çoban koyunlari pazarda satar.Hasan Dayiya gelir ve söyle der...
-Bana 500 milyonumu ver ben de sana koyun sayisini söyleyeyim.
-ilk önce koyunlari görelim.
-Ah!!!Ne sen sor ne ben söyleyeyim.
-Anlat.yoksa parani vermem haa!!!
-Peki Hasan Dayi.
Yagmur yagdi gök çatladi.
Yetmis ikisinin ödü patladi .
Önden gitti bas toklu.
Arkasindan bes toklu.
Onunu verdim kasaba
Onunuda katma hesaba
Kurt kapti birisini
birisinin getirdim derisini