Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kızılderili
Film ekibi, çölün kizgin gunesi altinda cekim yapmaktadir.Zor sartlar altinda calisirlarken, ihtiyar bir kizilderili sete dogru yaklasir
ve yonetmenin yanina giderek ....
-"...Yagmur, yarin !" der ve gider.Sasiran yonetmen, ertesi gun yagan yagmuru hayretle izler. Bu sirada ihtiyar kizilderili yine gelir ve
- ".. Firtina, yarin!" der ve yine aniden uzaklasir. Gercekten de muthis bir firtina
cikar ve colu birbirine katar. Yonetmen emreder ..
- "Cabuk bana o kizilderiliyi getirin!İstedigi parayi verin. O olmazsa biz bu filmi bitiremeyiz!".
Adamlar, kizilderiliyi bulur ancak yasli apaci bir turlu razi olmaz.En sonunda teklif edilen bir milyon dolari reddedemez ve adamlarla birlikte kampa gelir.1 ay boyunca,ihtiyar kizilderilinin soyledigi her sey tutar, yagmur
der yagmur, col firtinasi der, col firtinasi, kavurucu sicak der,kavurucu sicak.Yonetmen gayet memnun mesut durumda filmi cekmeye devam eder. Derken bir gun yasli kizilderili susar ve hicbir sey soylemez. Yonetmen ...
-"Nasil olsa gecer" diye dusunurek bekler.1 gun, 2 gun, 1 hafta, 1 ay derken yonetmenin sabri taşar ve kizilderiliyi bir kenara cekerek ofkeyle sorar ..
-"Bana bak! sana bu is icin dunyanin parasini odedim! Eger susmaya devam edersen,seni buradan atacagim en sonunda !".
Kizilderili omuzlarini silker ...

- "Radyo,kırıldı!"

Kış Çok Soğuk Olmak
Beyaz gocmen Kanadanin ucsuz bucaksiz ormanlarinda bir kulube yapmis, kisa hazirlaniyordu. tam odun keserken bir kizilderili gecti.
"Hey kizilderili", diye seslendi, "Kis nasil olacak?"
"Soguk" dedi kizilderili ve yoluna devam etti. Yerlilerin doga bilgisine buyuk guven duyan gocmen epey endiselendi ve her ihtimale karsi daha fazla odun kesti.
Aksam kizilderili tekrar gecerken "Hey arkadas", diye beyaz gocmen bir kez daha seslendi. "Kis gercekten cok mu soguk gececek?"
"Cok hem de cok soguk", dedi kizilerili ve yoluna devam etti.
Gocmen artik fena halde korkmustu. Cilginlar gibi odun kesip istifledi. Ertesi sabah kizilderili seslendi, gecerken:
"Bu kis, insan oglunun yasayamayacagi kadar soguk olmak!"
"Nereden biliyorsun?" diye nefes nefese butun gece odun durmadan odun kesip bitkin dusen gocmen sordu.
"eski bir kizilderili sozu var, beyaz adam cok odun kesmek, kis cok cok soguk olmak

Kısa Cevap
Bütünleme sınavına girmişti Yılmaz.Akşam evde babası sınavının nasıl geçtiğini sordu :
-Sorulara cevap verebildin mi, oğlum?
-Evet babacığım... Ne sordularsa tümüne tek tek cevap verdim.
-Peki, ne cevaplar verdin bakalım?
-Bilmiyorum, dedim babacığım!...

Keşke
Wilson adinda birinin bir çivi fabrikasi vardir ve reklama ihtiyaci vardir. Pazarlamaci bir arkadasi ile konusurken arkadasi "Wilson Çivileri"diye bir reklam ayarlayabilecegini ifade eder.
"Bana bir hafta ver" der arkadasi, "sana bir kasetle dönecegim"
bir hafta sonra pazarlama uzmani wilsonu görmeye gelir. Kaseti videoya koyar ve çalistirir.
Romali bir asker Isayi Çarmiha çivilemekle mesgul, Yüzünü kamereya çevirir ve "Wilson çivileri kullanin, onlar herseyi tasirlar" der.
Wilson çilgina döner ve bagirir "senin problemin ne? Bunu asla TVde göstermezler, sana ikinci bir sans veriyorum, ama kesinlikle Romalilarin Isayi çarmiha germesi gibi seyler istemiyorum"
Ikinci hafta pazarlamaci elinde baska bir kasetle gelir, Yine kaseti videoya koyar ve çalistirir. Bu sefer kamera Romanin disindan merkeze dogru yakinlasir ve çarmiha asili Isanin önünde durur. Romali bir asker yukari bakar ve Wilson çivileri, herseyi tasir.
Wilson kendini tutar bu sefer. "sen beni anlamiyorsun, Çarmihta bir Isa istemiyorum. Sana son sans veriyorum bir hafta icinde yayinlanabilecek bir reklamla gelmeni istiyorum"
bir hafta daha geçer. Wilson sabirsizca beklemektedir.
Pazarlama uzmani yeni kasetiyle gelir. Saçlari uzamis, çiplak bir adam nefes nefese kosmaktadir. bir düzine Romali askerde pesinden kovalamaktadir. Tepenin basina gelirler ve askerlerden biri kameralardan birine dönerek: Keske Wilson çivileri kullansaydik!.

Kesin Sonuç
Üç bilim adamı, bir sabah uyandıklarında kendilerini aynı durumda bulurlar; odalarında yangın çıkmıştır!Mühendis hemen yataktan fırlar, bir miktar hesaplama yapar, ne kadar suya ihtiyacı olduğunu saptar, yüzde 10 güvenlik payı ekler, bulduğu miktarda suyla yangını söndürür ve yatar.Fizikçi uyanır, o da oturup hesaplamalar yapar, tam bulduğu rakam kadar suyla ateşi söndürür ve yatar.Matematikçi yataktan kalkar, bir miktar hesaplama yapar,

"Evet! bu problemin kesin bir sonucu var!" der ve yatar!

Alkolik
Alkolik bir adam bir marketin önünden geçerken viskilere bakıp ahbe şöyle işedik mi viski olsa ne olur sanki diye hayel kurmuş. bunun üzerine dileği kabul olmuş. Akşam eve gelip karısına hanım iki bardak getir de viski içelim diyince karısı da ne oldu paramı buldun demiş. Adam olanları anlatmış, karısıda görmek icin hadi yapta içelim demiş. Adam gerçekten viski işiyormuş. Gel zaman git zaman adam bir gün yine akşam olmuş evine gelmiş karısına hanım bir bardak getir kafayı çekeceğim demiş. Karısı da bey bugün bensizmi içeceksin diyince adamda hayır sen bugün şişeden içeceksin demiş.

Kendiliğinden
Varlikli capkinin erkeklik organinda bir ciban cikar.Turkiyede hangi doktora gitse aldigi cevap,
-"Kokunden kesilmesi lazim. Yoksa olursunuz!" olur.Arkadaslari Fransayi onerirler.Gider, basvurmadigi doktor kalmaz. Cevap aynidir. Amerika ya gider.Cevap degismez.Cok kizar.bir zenci doktor, adama acir,
-"Kimseye soyleme,Afrikada bizim kabilenin buyucusu dedemdir,sana yardimci olabilir" der adresi tarif eder.Adamcagiz, Afrika ya gider. Kabileyi ve Buyucu dedeyi bin bir guclukle bulur.Utanarak buyucu dedeye,
-"Butun doktorlar kokunden hemen kesilmesi lazim.Yoksa yakinda olursun dediler" diye uzuntu icinde derdini anlatir.Buyucu dede muayene eder ve kendinden emin bir sekilde guler,
-"Korkma! tam zamaninda beni buldun!".Hemen bitkilerden ve yabani hayvan diskilarindan bir merhem yapar. Guzelce surer, sarar.
-"Her aksam bana gel, 7 aksam merhem surmemiz lazim" der.Adam sevincle ayrilir.Her aksam gelir, merhem surulur, 7.gun aksam yine merhem surulur. Tedavinin iyi gittiginden emin ve mutlu bir sekilde, cok az konusan buyucuye sorar,
-"Nasil kesilmesinden kurtuluyor muyum?"
Buyucu agir agir basini sallar.Cubugundan emin bir eda ile duman ceker. Dumani magrur bir eda ile uflerken,

-"Yok artik kesmek. Yarin gece ay dogarken kendiliginden dusecek."

Kel-Kör-Topal
Üç arkadaş varmış. Bunların biri kel, biri kör, ötekisi topalmış. Bunlar yürüyüş yaparken yanlarından hızla bir araba geçmiş. Kel:
-Allah! Saçım bozuldu. Demiş
Topal:
-Koşun yakalayalım. Demiş
Kör:
-Telaşlanmayın arkadaşlar, ben plakasını aldım. Demiş...

Kel Adam
bir gun kel bir adam ölür.Kelleri cennete almamaktadırlar.Adam bir bakar cennetin onunde kor bir bekçi.Kel,bekçinin yanına gider,adam pantolonunu indirir kör bekçiye arkasini doner.Bekçi eller ve;

-"Saçın az ama ağzında pis pis kokuyor be"

Kekeme
Kekemenin biri bir gun Besiktasta kekeme okulunu ararken okulun yerini bulamamis, en yakinindaki bir bakkala girip:
- Kakakakarrdesssss, bubububurraaalarrrrdaddadadadbi kekekemememe okukukukuluuu varmis, nenenenerededede bibibiliyomusususun ?
diye sormus. Bakkalda:
- Okulun yerini bilmiyorum ama agbiy, senin okula hic ihtiyacin yok bence gayet iyi kekeliyorsun...

Kekeme 2
Terzi Husmen tam dukkanı kapatacakmış, iceriye bir kekeme muşteri girmiş:
-Mmmmerrrhaba, bbbben eeelbise ddiktirmmek iiistiyorum.
-Tabi efendim, dikeriz
Kekeme istedigi elbiseyi detaylI bir $ekilde anlatmaya baslamış.Aradan 1 - 2 saat gectikten sonra bizim Terzi iyice kafayI yemiş.
-YyyakalarI uuuzun ooolsun, pppacalari bbbol ooolsun...
Terzi lafını kesmiş Dugmeleri şeyimin başı gibi olsun mu?!!

-OOOolsun olsun, iiilikleri de ..... gibi olsun.

Kaza
Genc cocuk son model Porschesi ile yolda ilerlerken kirmizi isikta durur. tam o sirada arkadan gelen bir kamyon buyuk gurultu ile
arabaya carpar. Ikisi de inerler bakarlar ki arabanin arkasi hasat. Kamyonun soforu gencin ayaklarina kapanir: "Abicim sen beni affet.
ben 30 yil calissam bunu odeyemem. sen su kardesini affet" der.
Cocuk bakar ki adamin hakkaten hali vakti pek yerinde degil. Adami affeder ve arabasina binip yoluna devam eder. Cocuk iki, uc isik
sonra tekrar durur. Derken yine buyuk bir gurultuyle
arabasina arkadan carparlar. Cocuk arabadan iner bir de bakar ki yine ayni kamyon soforu arabasina vurmustur. ancak bu sefer
sofor kamyondan disari cikmadan sadece kafasini pencereden uzatir ve:
"Abi benim ben. Devam et!"

Kaynana
Admın birinin evi yanar. Adam ilk, yangından oğlunu kurtarır. Sonra da eve girip kızını ve karısını kurtarır. Adam sürekli içeri girer ve eli boş döner. Komşulardan biri
-Yahu sürekli içeri gelip eli boş dönüyorsun!..
Adam yanıtlar:
-Kaynanam evde de, arada bir içeri girip çeviriyorum...

Kaybolmuş
Mahallenin iki afacan kardesi tüm mahalleliyi biktirmis. Sürekli ana-babalarina sikayet geliyor mahalleliden. Kirilan camlarin, kuyruguna teneke baglanan kedilerin,lastigi indirilen arabalarin sorumlusu hep afacan kardesler.
Ana-babasi usanip bu durumdan kilisenin papazina anlatirlar durumu ve yardim isterler. Papaz "gönderin çocuklari konusayim" der.
Çocuklari gönderirler. Papaz önce büyük oglani çagirir. "Söyle bakiim evladim,Tanri nerede?". Çocuk susar. Papaz tekrar sorar:"evladim söylesene Tanrimiz nerede?". Çocuk susmaya devam eder. Papaz israrla sormaya devam eder, çocuk susmaya.. Sinirlenir Papaz,"konussana be çocuk nerde Tanri?".
Çocuk aniden firlar,kiliseden kosarak kaçiyorken seslenir kardesine "kaçalim çabuk!". Eve giderler,odalarina çikip kapiyi iyice kapatirlar,küçük oglan sorar büyügüne "neden kaçiyoruz?" Büyük yanitlar:
"iste simdi hapi yuttuk, Tanri kaybolmus bizden biliyorlar!!!"

Karpuz
Ilyas elini beline koymus dalgin dalgin yürüyormus.birinin dikatini cekmis, onu seyrediyormus.Ilyas belediye otobusune binmis eli hala belinde, inmis yarim saat yürümüs eli hala belinde.Onu izleyen dayanamamis kosup, önüne gecmis.
-"Ya kardesim sen delimisin!." demis,
Ilyas :
-"Yooo!." demis
-"Hastamisin demis
-"Yooo!." demis
-"seni iki saattir izliyorum elin belinde yürüyosun" demis.
Ilyas bi de bakmis:

-"Vay anasina da karpuz nereye dusmus"

Karnıyarık
Adamın biri başka bir şehire gider. Karnı acıkır ve lokantaya girer. Yemeklerden neler olduğunu sorar. Garson "Kuru fasulye, bamya, nohut, karnıyarık, kavurma, köfte" diye sıralar. Vatandaş karnıyarık ister. Yemeği yer ve çok beğendiğini belirtir. Evine döndüğünde hanımına, karnıyarık diye bir yemek yediğini anlatır. Hanımı neyden yapıldığını sorar, adam "Patlıcandan" der. Hanımı görünümünü sorar. Adam "Valla hanım, yandan benim yar*k gibi, üstten senin a***ık gibi" der...

Alev Alev
Pinokyoya 31 çekmesini öğretmişler;alev almış.

Kardinal
Kardinal, genc rahibi aksam yemegine evine davet etmisti. Gece boyu,genc rahip, kapali giysiler icinde de olsa, hizmetcinin
fevkalade vucudundan gozlerini pek ayiramadi. bir ara, bir kardinale bakti, bir bu guzellige.. Aralarinda bir sey var miydi acaba?..
Kardinal genc rahibin dusuncelerini okumustu sanki..
"Bu genc ve guzel kizla iliskimiz, tamamiyle profesyonel. Evin islerini gormek uzere tutulmus bir hizmetcidir o.. Degil bir gece, bir
saniye bile benim yatagima girmedi. Aklina baska sey getirme oglum" dedi.
bir hafta kadar sonra, hizmetci, kardinalin calisma odasina geldi. "Misafirinizin geldigi aksamdan beri, o guzel gumus corba
kepcesini bulamiyorum. Onun alip ***urdugunu dusunmezsiniz degil mi?" dedi.
"Ondan asla suphe etmem. ama gene de bir mektup yazarim" dedi, kardinal ve yazdi..
"Sevgili Oglum, evimden bir gumus corba kepcesi aldigini soylemiyorum. Almadigini da soylemiyorum. ama bildigim bir gercek var.
sen geldigin geceden beri, gumus corba kepcesini bulamiyoruz."
birkac gun sonra, kardinal, genc rahipten bir yanit aldi.
"Muhterem Peder, hizmetcinizle yattiginizi soylemiyorum. yatmadiginizi da soylemiyorum. ama bildigim bir gercek var. Eger geceleri
kendi yataginizda yatiyor olsaydiniz, gumus corba kepcesini simdiye kadar coktan bulurdunuz."

Kandırdıım
Yolcu gemisi bir kaza sonucu paramparca olmus, yolculardan kurtulan tek adam zar zor yuzerek bir issiz adaya cikmis.Adada bol bol yiyecek ve su olmasina ragmen, adamin oyalanacak hicbirseyi yokmus o yuzden surekli
degisik sex fantezileri kurup kendini tatmin ederek vakit geciriyormus..Boyle haftalar gecmis, fanteziler de adami kesmez hale gelmis.Adam artik ereksiyon olamiyormus..
Zavallim gun gectikce hem sikintidan patliyor hem de artik erkekligimi hissetmiyorum diye kivraniyormus, derken bir gun.Adam kumsalda otururken
birden
-"amaN ALLAHIM bir GEMI GECIYOR" diye bagirmis, kosmus hemen ates yakmis ve
-"NIHayET..!!" demis..
-"Bu lux yolcu gemisi beni burdan
alicak...gemiye cikar cikmaz once uzun sicak bir banyo yaparim, sonra bana
verecekleri kiyafetleri giyerim, gemide guzel fistiklar da vardir bi tanesini
ayarlarim yemege davet ederim, butun gece sarap icer dans ederiz sonra benim kamarama gideriz, sonra opusmeye baslariz onu yavas yavas soyarim veeeeeee...."
Derken adam birden sertlestigini farketmis, elini boxerindan iceri sokmus ve kahkahayi basmis:

-"HAHAHAHAAAA... KANDIRDIIIM GEMI FALAN YOKTUUUUU KANDIRDIIIIIIIIM

Kanatlar
Uçak fabrikasında yeni bir tasarım. Herşey mükemmel. İlk test uçuşu fakat uçağın kanatları gövdeyle bağlantı yerinden kopuyor. Tüm ekip enkazın başında. birisi
-"Kanatla gövdenin birleştiği yerlere delik delin" diyor. yeniden hesaplamalar, iki yıllık çalışma, test uçuşu. Ne yazık ki akıbet aynı. Kanatlar yok. Fabrikaya taşınan enkazın başındaki acayip adamdan aynı öneri.
-"Delik delin kardeşim."
Üçüncü denemenin de akıbeti aynı olunca proje sorumluları acayip adamın dediklerini uygularlar. Sonuç tam bir BAŞARI. İnanılmaz bir sağlamlık. Acayip adamı fabrika icinde bulurlar ve proje müdürünün önüne getirirler.
-"biz bu kadar Profesör ve Mühendis, bilim adamı çözemedik, sen çözdün bu sorunu; kimsin sen?" Adamcağız sıkılarak:

-"Tuvalet temizleyicisiyim, kahrolası tuvalet kağıtları hiç bir zaman delikli yerlerinden kopmazlar da!".

Geri