Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Halı
Kadinin biri pahali halilar satan bi dükkana girer.. ve ilk bakista çok begendigi bir iran halisina dogru yönelir.Haliya daha yakindan bakmak üzere yere dogru egildiginde istemeyek
sesli bir sekilde gaz kaçirinca çok utanir ve hemen kimse duydumu diye etrafina bakinir ve arkasinda duran saticiyi görünce konuyu unutturmak icin aceleyle adama
-"Bu iran halisi kaç para?"
diye sorar.Satici gayet piskin Şöyle söyler..

-"Valla abla, halıya sadece bakmakla osurduguna göre,fiyatini duysan siçarsin.."

Hadi Attaya
bir köy varmis. Herkes bu köyü seytanlarin geldigini dünüsürmüs ve seytanlarin bebeklere dokunmadigina inanirmis.Adamin biride seytandan çok korkarmis. bir gece adam seytanlarin geldigini düsünerek bebek kiligine girmis ve beklemeye baslamis.birden kapi çalmis ve adam seytanin geldigini düsünerek sogukkanli bir sekilde kapiyi açmis.Adamin karsisina seytan çikmis ve söyle demis :

-"HADI ATTayA!!!!!!!"

Günah
Mykanos Adasinin Papaz efendisi pazar vaazinda
cehenneme gitmemek icin islenmemesi gereken gunahlari anlatiyor.birincisi oldurmeyeceksin, calmayacaksin, zina etmeyeceksin..
-"En buyuk gunah ise, oglanciliktir" diyor..
-"Yunanlinin zaten bu konuda adi cikmis..
Bu gunahi zinhar islemeyin.. Eger islerseniz bilin ki.."
bir nefes alip anlatiyor papaz efendi bu gunahin kefaretini.
"Obur dunyada Sirat Koprusu var ya, Sirat koprusu..Iste bu kopruyu gecerken becerdiginiz butun erkekleri sirtinizda karsi tarafa tasiyacaksiniz.. Ona gore.."
"Yandik ki ne yandik.. Bugune dek en az yuz erkek becerdim ben" diye mirildaniyor Todori, yanindaki arkadasinin kulagina..
"O kopruden gecerken sirtimda yuz adami nasil tasirim?.."
"Dusundugun seye bak" diyor, arkadasi...

"Olmeye yakin verirsin birine, binersiniz hep beraber onun sirtina..

Görmüş
Kekeme ile bir arkadaşı yolda gidiyorlarmış.Kekeme, birden atılmış :
-Gö...Gö...Gördün mü?
Arkadaşı sormuş :
-Neyi gördün mü?
-Ha...Ha...Harika bir ka...ka...kadın...bir de mi...mi...mini bir etek giymiş...
-Hani? Nerede?
-Se...Se...sen ba...ba...bakana ka..ka..kadar ma...ma...mağazaya girdi!
biraz daha yürümüşler.Kekeme yine atılmış :
-Gö...Gö...Gördün mü?
-Neyi gördün mü?
-Şa...Şa...Şahane bir ara...ara...araba!
-Hani nerede?
-sen ba...ba...bakana ka...ka...kadar geçti git...git...gitti!
Daha yürümüşler.Kekeme yine atılmış :
-Gö...Gö...Gördün mü?
ama arkadaşı bu sefer sinirlenmiş:
-Gördüm lan! demiş.Gördüm işte!
Kekeme de öfkeyle çıkışmış :
-Ma... Madem gördün de, ne diye bo...bo...boka bastın!

Göreceli
bir adam, tanrının doğasını anlamak istiyormuş ve ona sormuş;
"Tanrım, bir milyon yıl senin icin ne kadar bir süredir?"
Tanrı söyle cevaplamış;
"bir milyon yıl, benim icin 1 dakika kadardır."
Adam sormaya devam etmiş;
"Peki tanrım, bir milyon dolar senin icin ne kadardır?".Tanrı cevaplamış;
"bir milyon dolar benim icin bir pennydir"
Adam dayanamamış;
"Tanrım bana bir penny verir misin? " demiş.
Tanrıdan söyle bir cevap gelmiş;

-"bir dakika

Git Yat
Üç kovboy teksasta bir barda masaya oturmuş, kafayı çekiyorlar... bir sarhoş girmiş içeri. Parmağı ile ortadakini işaret etmiş: - "senin anan," demiş "teksasın en çılgın seks manyağıdır" demiş..
Masanın etrafı bir anda boşalmış.. ama ortadaki adam duymazdan gelmiş, içkisine devam etmiş. Sarhoş çıkmış gitmiş.. 10 dakika sonra geri gelmiş. Gene aynı masanın başında dikilmiş..
- "senin o fahişe ananı az önce becerdim, harikaydı" demiş. Etraf masalar gene bir anda boşalmış.. bizimki gene kılını kıpırdatmadan içmeye devam etmiş. Sarhoş çıkmış gitmiş.. 10 dakika sonra gene gelmiş..
- "senin anan var ya, senin anan" diye başlarken, kovboy nihayet lafını kesmiş:

- "Evine git de yat.. Gene zurna gibi içmissin, baba!..

Geberin Homolar
Dokuz yasindaki oglan cocugu elinde sineklik, gozunu pencere camina konmus ciftlesmekte olan sineklere dikmis..
- "Anneee!!" diye bagirmis.. "Sineklerin erkegi olur mu?"
Anne bu masum sorudan kuskulanmadigi icin "Olur yavrum.." cevabini verince, oglan sorusunu ikilemis:
- "Peki sinegin disisi olur mu?"
Kadin o zaman sorularin cetrefilli bir yere gidecegini sezip, yan cizmis:
- "Olmaz evladim.."
Oglan aradigi cevaplari alinca elindeki sinekligi hirsla sineklerin uzerine yapıstırmıs|

"Geberin Homolar!"

Afrika
bir adam ucagiyla Afrikanin uzerinde gezerken birden ucagi arizalanir ve ormanlik bir alana duser.Adam ne yapayim ne yapayim
diye dusunurken birden bir Afrika kabilesinin ona dogru yaklastigini gorur.Adam icinden "Iste simdi boku yedik" der.O anda
dusuncesinde Nur yuzlu dedenin sesini duyar.- Hayir evladim boku yemedin.- Peki ne yapmam gerek.- Suradaki mizragi goruyor
musun?- Evet.- Al onu ondeki renkli giysili adamin tam kalbine batir.Adam mizragi alir ve adamin tam kalbine batirir.- Evladim iste
simdi boku yedin.

10 Zenci
Köleler ciftlikten kacarken sihirli lamba bulmuslar ve cini lambadan cikarmislar.Cin 10 zenciye sormus:
Dileyin benden ne dilerseniz. birer dilek dileme hakkiniz var.
1. zenci beyaz olmak istiyorum demis, olmus.
10. zenci tebessum etmeye baslamIs.
2. zenci de beyaz olmak istedigini soylemis, olmus.
10. zenci sIrItmaya devam etmis.
3. zenci de beyaz olmus diledigi dilegiyle...
10. zenci kIkIrdamaya baslamIs.
4. zencinin de istegi aynI... 10. zenci gulmeye devam...
5,6,7,8 derkeeen 9. zenci de beyaz olma yonunde istegini kullanmIs.
sIra 10. zenciye gelmis ama adam yerlerde... Gulmekten geberiyor. Cin istegini sormus... Adam nefes almaya firsat buldugu bi ara
istegini garip bir bogurtu ile belirtmis:

"HEPSINI ZENCI YAP!".

Tüfek
İki arkadaş pazar günü golf oynarlar. bir pazar yine golf oynamaya hazırlanırken, biri de, onlara katılmak istediğini söyler. Elemanlar birbirine baktıktan sonra adamın teklifini kabul ederler. Oyun ilerler ve elemanlar, adama ne iş yapyığını sorarlar. Adam:
-Öğrenmek istemezsiniz. ben tetikçiyim. Tüfeğim golf çantasında ve nereye gitsem onu yanımda taşırım. İstersen bir göz at.
biraz beklemeden sonra biri cesaretini toplayıp çantaya bakar. Gerçekten de orada, büyük bir dürbünü olan tüfek vardır. Eleman heyecanlanır ve "Vaaay! Şuna bak. Eminim ki, buradan, bu dürbünle bizim evi görebilirim" der. bir iki saniye baktıktan sonra "Evet görebiliyorum! Hatta pencereden yatak odasını bile görebiliyorum. İşte karım... Dur bir dakika, çıplak! Yanında da kapı komşum var, o da çıplak!!!" der ve düşünmeden tetikçiye dönüp "bir atış icin kaç para istiyorsun?" diye sorar. Tetikçi
-Her tetiği çekişim 500 milyon.
-500 milyon!!! Çok para. ama tamam. senden iki atış yapmanı istiyorum. birincisi karımın ağzına, ikincisi ise, komşumun penisine... Güzel bir ders alsın!
Tetikçi kabul eder. Tüfeği kaldırıp evi nişanlar ve beklemeye başlar. 5 dakikalık bir beklemeden sonra, eleman(golfçü)dayanamayıp neden ateş etmediğini sorar. Tetikçi, "biraz daha bekle. İşi tek kurşunda halletmek üzeriyim" der...

Sidikli Yazı
Olay Tokatın bir ilçesinde geçer:
bir grup, karlı bir kış günü ava giderlaer, avcılar rastgele deyip birbirlerinden ayrılırken birbirlerine -falan yerde- işaret bırakmalarını söylerler ve ayrılırlar. İşaret bırakılacak yere ilk gelen ilçenin tapucusu ve bir köylüdür. Tapucu, işaret bırakmak icin karın üzerine sidikle "BİZ GEL..." yazar ve sidiği biter. Yanındaki köylüye dönerek "Şu yazıyı sidikle tamamla" der. Adam gayet safiyane bir tabirle "Tapucum sidiğim var ama okuma yazmam yoktur. Al sen yaz" der...

Nasıl Birşey ?
Milli Park Polisleri, adamın birini, nesli tükenmekte olduğu icin koruma altına alınan bir Boz Kartalı kesmiş, pişirip yerken görmüş ve derhal tutuklamışlar...Mahkemede adamın avukatları müthiş bir savunma yapmışlar:
-"Bu adam ormanda yolunu kaybetmişti.Günlerdir aç olduğu icin ya kartalı öldürecekti,ya kendisi ölecekti." diye...Yargiç bu savunmayı kabul edebileceğini söylemiş.Kararını açıklamadan önce, sanığa dönmüş:
-"Son bir şey sormak istiyorum,ben de av meraklısıyım da.. Bu Boz Kartalın tadı nasıl bir şey?"
-"Valla efendim!" demiş adam, "tam olarak Kelaynak ile Mavi Gagalı Puhu Kuşu tatlarının arasında bir şey..!"

Koparsan Da
bir kazanın kaymak***** yemeğe alırlar ve yemeğe kaymakam, yazı işleri müdürünü de yanına alır. Almasının tek sebebi kaymakam fazla yalan atarmış. Kaymakam, yazı işleri müdürüne "ben fazla atarsam, kamışıma iiip bağlayacağım, ipin bir ucunu sana vereceğim. sen de çekersin, ben de. Anlar, durumu düzeltirim" demiş ve yemekten sonra av muhabbeti açılmış. bizim kaymakam dayanamayıp av maceralarını anlatmaya başlamış:
-birgün dağda avlanırken önüme 50 kurt çıktı ve ben çiftemi çekip 30 tanesini vurdum. Deyince yazı işleri müdürü ipi çeker, kaymakam "30 tane yoksa bile 20 tane vardı" der. Yazı işleri müdürü ipi çeker. Kaymakam "20 tane yoksa bile 15 tane vardı" der. Yazı işleri müdürü ipe tekrar asılır. Kaymakam:
-Koparsan bile 15in altına inmem...

Başkası
80 yaşında bir adam muayene icin doktora gider. Doktor, adamın sağlığını sorduğunda şu cevabı alır:
-Sağlığım çok iyi. ayrıca 18 yaşında bir karım var ve benden hamile
bunun üzerine doktor, bir kaç dakika düşündükten sonra adama döner ve kendisine bir hikaye anlatacığını söyler ve başlar anlatmaya:
-Avlanmaktan çok hoşlanan bir adam varmış. Her gün tüfeğini alarak ava gidermiş. fakat bir gün dalgınlıkla tüfeği yerine şemsiyesini almış ve ormana gitmiş. Ağaçların arasında yürürken karşısında bir geyik görmüş. Hemen şemsiyesini çıkarmış, nişan almış veee patt....Geyik yere yıkılmış.
Adam şaşırmış ve doktora dönerek:
-Olamaz!... Başka birisi vurmuş olmalı.
-Kesinlikle!!!.

Üç Kez
Ava çıkmış adam, başına gelenleri anlatıyormuş :
-Ormanda ilerlerken, karşıma kocaman bir ayı çıkmaz mı?Çifteyi doğrultacak vakit yok!..Silahı bir kenara attığım gibi başladım kaçmaya.fakat ayı peşimde!benden hızlı koşuyor.bir ara ayının sıcacık nefesini ensemde hissettim.O kadar yaklaşmıştı.Derken ayının ayağı kaydı, yere düştü...Fırsat bu fırsat, tabana kuvvet arayı açtım.ama ayı toparlandı, kalktı, bana yetişti.Yine nefesi ensemde... Pençesini uzatsa omuzumdan yakalayacak.Allahtan tam o sırada yine ayının ayağı kaydı, yere düştü.Talih bana gülüyor!Hızımı arttırabildiğim kadar arttırdım, yeniden arayı beşyüz metre kadar açtım.Tanrı sizi inandırsın arkadaşlar, ayı yine bana yetişti.Yine nefesi ensemde...şansa bakın...ayının tekrar ayağı kayıp yere düşmez mi?
Serüveni dinleyenlerden biri dayanamamış :
-sen de çok yürekliymişsin kardeşim!...Hayvan bana üç defa nefesi enseme gelecek kadar sokulsa, çok ayıptır söylemesi, ben korkumdan altıma ederim.
Avcı dönüp ters ters sözünü kesene bakmış :
-Lafı karıştırma yahu!ayı üç kez neyin üstüne bastı da ayağı kayıp yere düştü sanıyorsun?

99 Aslan
Avcının biri palavra sıkıyormuş..
-"Geçen yaz Afrika'da 99 aslan vurdum.." Arkadaşı dayanamamış,
-"100 de şuna bari" demiş. Avcı da
-"1 aslan icin yalan mı söyliycem sana" demiş.

Ateist
Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyormuş. 'Evrim ne güzellikler yaratıyor!' diye düşünüp mest oluyormuş. birden arkasında kocaman bir ayı belirmiş ve onu kovalamaya başlamiş. Adam bütün gücüyle kaçıyormuş ama her arkasına bakışta ayının daha yaklaşmış olduğunu farkediyormuş. dakikalarca süren bir kaçışın sonunda adamın ayağı yerdeki dala takılmış, ayi adamın üzerine atlamış, pençesini kaldırmış.

tam vurmaya hazırlanırken adam 'TANRIM!!!' diye bağırmış. bir anda zaman durmuş, ayı donmuş, ormandaki nehir bile akmaz olmuş. bir anda orman kararmış ve gökyüzünden bir ışık hüzmesi adamın üzerine parlamiş. Çok derinden gelen ilahi bir ses adama: - 'Yıllarca bana inanmadın, yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?' demiş. Adam utanç icinde: - 'Biliyorum bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksızlık, ama belki ayiyi dindar yapabilirsiniz.' demiş. Ses: - 'Peki.' diye karşılık vermiş ve ışık kaybolmuş. Nehir tekrar akmaya baslamis. Herşey eski haline dönmüş. ayı pençesini indirmiş, iki pençesini de göğe doğru çevirmiş, ve konuşmaya başlamiş: - 'Tanrım, senin rızkınla orucumu açıyorum, hamdolsun verdiğin nimetlere.'

Bayan Ajan
İsrailli güzel casus Suriye'den dönüp İsrail Genelkurmayı'na rapor verir: - Hafız Esad'ın son saldırı planını gece masasından çaldım.

Üstelik, bununla kalmayıp oğlunu da hapsettim. Generaller sevinçle haykırırlar: - Harika, oğlunu hemen bize ver, sorguya çekelim. Güzel casus üzgün bir yüzle cevaplar: - İşte bu hemen olmaz, dokuz ay beklememiz lazım...

Zenciler Beyazlaştırılır
bir gün Smith ve John adında iki zenci New York sokaklarında dolaşırken bir tabela görürler: 'Zenciler beyazlaştırılır. Fiyat 100 dolar.' Smith'in 101 doları, John'un ise 99 doları vardır.

John, Smith'e: 'sende fazla olan 1 doları bana ver birlikte girelim' der. Smith'se: 'Önce ben gireyim. Eğer beyazlaşırsam sen de girersin' der ve içeri girer. Az sonra içerden beyaz bir şekilde çıkar Smith. John: 'Smith ne kadar beyazlaşmışsın. Şu 1 doları ver de ben de girip beyazlaşayım.' Smith cevap verir: 'Defol burdan pis zenci!'

Sobadaki Hikmet
Fizikçi, matematikçi, kimyacı, jeolog ve antropologdan oluşan bir heyet bir araştırma icin arazide bulunmaktadır. birden yağmur bastırır. Hemen yakındaki bir arazi evine sığınırlar. Ev sahibi bunlara bir şeyler ikram etmek icin biraz ayrılır. Hepsinin dikkati soba üzerinde toplanır.

Soba yerden 1 m. kadar yukarda, altındaki dizili taşların üzerindedir. Sobanın nicin böyle kurulmuş olabileceğine dair bir tartışma başlar. Kimyacı, 'adam sobayı yükselterek aktivasyon enerjisini düşürmüş, böylece daha kolay yakmayı amaçlamış'; fizikçi, 'adam sobayı yükselterek konveksiyon yoluyla odanın daha kısa sürede ısınmasını sağlamak istemiş'; jeolog, 'burası tektonik hareketlilik bölgesi olduğundan herhangi bir deprem anında sobanin taşların üzerine yıkılmasını sağlayarak yangin olasılığını azaltmayı amaçlamış'; matematikçi, 'sobayı odanın geometrik merkezine kurmuş, böylece de odanın düzgün bir şekilde ısınmasını sağlamış'; antropolog, 'adam ilkel topluluklarda görülen ateşe tapmanın daha hafif biçimi olan ateşe saygı nedeniyle sobayı yukarıya kurmuş'. Bu sırada ev sahibi içeri girer ve ona sobanın yukarda olmasının nedenini sorarlar., Adam cevap verir: - 'Boru yetmedi.'

Geri