Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nah Vardır
Temel'in askerlik yaptığı bölükte bir gün Temel'in arkadaşının babası ölür.Komutanları ...

Temel'in askerlik yaptığı bölükte bir gün Temel'in arkadaşının babası ölür.
Komutanları der bunu alıştıra alıştıra kim söler.
birden Temel akılarına gelmiş.Temel'i çağırmışlar. Anlatmışlar durumu.
Temel hemen arkadaşı cemali yanına çağırır.
- Ula Cemal senin Amcan Varmudur?
Vardur.
Dayin Varmudur?
Vardur.
Teyzen Varmudur?
Vardur.
Annen Varmudur?
Vardur.
Baban Varmudur?
Vardur.
Nah Vardur!

Dimdik
Adamın biri bir kadınla ilişkiye girmak icin keraneye gider. ikisi birlikte odaya çıkar ve sev...

Adamın biri bir kadınla ilişkiye girmak icin keraneye gider. ikisi birlikte odaya çıkar ve sevişmeye başlarlar. kadın ne yapar neder adamın şeyini kaldıramaz en sonunda dayanamayıp küfür ede ede odadan atar.

Adam mahçup ve çekingen tavrıyla oradan çıkar. Yolda gidereken bankanın orada ayakta dimdik duran bir adam görür ve adama sorar; kardeşim hiç kıpırdamadan ve dimdik nasıl duruyosun adam ona işinin o olduğunu söyler ve yaklaşık 15 dk adamla sohbet eder ve sinerlenir adama kızgın bir şekilde.
ulan o.spu çocuğu tam s.kim olucak adammışsın!

KBB Doktoruna
Bi adam iç hastalıkları uzmanına gitmiş. Doktor: - Şikayetiniz nedir ? dediğinde: - bir sured...

Bi adam iç hastalıkları uzmanına gitmiş.
Doktor:
- Şikayetiniz nedir ? dediğinde:
- bir suredir sessiz sessiz yellenmeye başladım. Ne tavsiye edersiniz? demiş.
Doktor:
- Önce bir kulak burun bogaz doktoruna gitmenizi tavsiye ederim !!!

Üstü Açık
Iki sarışın, anahtarları içeride unuttukları icin bir arabanınkapısını telle açmaya çal...

Iki sarışın, anahtarları içeride unuttukları icin bir arabanın
kapısını telle açmaya çalışırlar.

biri diğerine "çabuk ol, yağmur başladı, ıslanıyorum" der.

Diğeri yanıtlar: "Ne farkeder? İçerde de ıslanacaksın, arabanın üstü açık."

Blöb
bir balık yüzerek gelmiş ve: - Blööb, demiş.İkinci balık gelmiş ve: - Blööb, demiş.

bir balık yüzerek gelmiş ve:
- Blööb, demiş.
İkinci balık gelmiş ve:
- Blööb, demiş.
Üçüncü balık gelmiş:
- Blöb, blöb, demiş.
birinci, ikicisine:
- Hadi gidelim bu geveze, demiş.

Karıştırıyorum
bir gün temelle dursun at almaya karar verirler. Bunlar giderler at satan kişiye iki tane at al

bir gün temelle dursun at almaya karar verirler. Bunlar giderler at satan kişiye iki tane at alırlar. Aradan zaman geçer "dursun ula uşagum ben bu atları karıştırıyorum na apabiliriz diye temele sorar ve atlardan birinin kuyruğunu kesmeye karar verirler.

Aradan biraz daha zaman geçer bu sefer temel dusuna ula uşagum ben bu atları karıştırıyorum en iyisi bunlardan birtanasinin kulağını keselim der ve bir atın daha kulagın keserler.

En sonunda dursun dayanamaz temele ula uşagum ben bu atları hala karıştırıyorum, en iyisi sen siyaha bin bende beyaza.

1 Dolar
Amerika'da bir fuar açılmıştı. Fuarda zencileri beyaza dönüştüren bir makine tanıtılıyor...

Amerika'da bir fuar açılmıştı. Fuarda zencileri beyaza dönüştüren bir makine tanıtılıyordu. Denemek 10 dolardı. iki zenci fuarı gezerken bu makineyi gördüler ve denemeye karar verdiler. birinin 11 doları diğerinin ise 9 doları vardı. 9 doları olan arkadaşına dönüp
-sen 1 dolarını bana ver. Gidip birlikte beyaz olalım. dedi. Arkadaşı ise :
-Dur! Önce ben gireyim, deneyeyim. Eğer memnun kalırsam sana 1 dolarımı veririm. sen de beyaz olursun. dedi.
Anlaştılar. Zenci gidip makineye girdi ve bir süre sonra beyaz olarak çıktı. Dışarıda kalan zenci duruma çok sevinmiş olarak arkadaşının yanına gidip :
-Hadi dedi. 1 doları ver ben de beyaz olayım.
-Hadi oradan pis zenci!

Hala Düşmedi
Temel fransız ve ingiliz 6 yıl hapse girerler 6 yıl hapisi yer ve çıkarlar çıktıklarında ne...

Temel fransız ve ingiliz 6 yıl hapse girerler 6 yıl hapisi yer ve çıkarlar çıktıklarında nerede kalacaklarını aralarında tartışırken fransız atılır:

-benim 6 bin katlı binam var isterseniz oaraya gidelim

ingiliz:

-benimde 850 bin katlı binam var isterseniz oraya gidelim demiş

temel:

-haçen uşaklar kavga edeysuz ama benim bir binam var hapse girmeden önce aşagı tükürdüm hala yere düşmedi demiş :))

nargile
bir gün hastaneden bir deli kaçar. Radyolarda anons yapılır çok tehlikeli bir deli kaçmıştı...

bir gün hastaneden bir deli kaçar. Radyolarda anons yapılır çok tehlikeli bir deli kaçmıştır diye. Bunu duyan berber bugün kazanacağım kadar para kazandım en iyisimi ben iş yerini kapatıyım der...

tam o sırada içeri entarili biri girerek müsaitmisin kardeş der.. bizim berber bakarki bu o deli tabi abi der...

Berber deliye sorar abi nasıl traş ediyim der ... delide kafamın tam ortasını kazı der.. berber olurmu ağbi böle der.. deli yap ülen der...Berber delinin kafasının ortasını kazır ve başka bi arzun warmı abi diye sorar...

Deli şu sobanın üzerindeki közden biraz koy der.... berber koyar... deli berbere sorar söyle lan şimdi neye benzedim ben der...

Berber deliye abi kusura bakma ama nargileye benzedin der... Delide eteğini kaldırıp o zaman şu nargileyi biraz höpürdet der

Çok Severdim
Ülkenin birinde bir ailenin yakını ölmüş. Orada adet olarak ölü yakınından bir kadın doma...

Ülkenin birinde bir ailenin yakını ölmüş. Orada adet olarak ölü yakınından bir kadın domalıp misafirleri öyle karşılıyormuş, her gelen sikini amına sürtüp öyle geçiyormuşmuş. 2 arkadaş oraya başsağlığına gitmiş.

biri oranın adedini bildiği icin ötekine sadece sürtüp geçeceksin fazla ileriye gitmek yok demiş. ama bizimki sıradayken aleti kalkmış, sürterkende canı istemiş dayanamamış geçirmiş

Bunu gören ahali ne yapıyorsun kafayımı yedin çabuk çıkart çabuk deyince bizimki ya ben rahmetliği çok severdim demiş.

Güneş
bir mecliste konuşulurken,Amerikalı :-biz mars'a gideceğiz, demiş.Alman :-biz yakıtsız giden o...

bir mecliste konuşulurken,
Amerikalı :
-biz mars'a gideceğiz, demiş.
Alman :
-biz yakıtsız giden otomobil üreteceğiz, demiş.
Fransız :
-atom bombasını etkisiz hale getirecek projelerimiz var, demiş.
bizim karadenizli de onlardan geri kalmamak icin :
-biz de güneşe gideceğiz, demiş.
-güneşe gidemezsiniz, demişler. güneş yakar.
Karadenizli gülümsemiş :
-o kadar da enayi değiliz, tabi, demiş. akşam serinliğinde gideceğiz

3 Dometez
3 dometez yolda yürüyomuş en arkadaki demiş ki arkamda dometez yok onumde 2 tane var demiş orta...

3 dometez yolda yürüyomuş en arkadaki demiş ki arkamda dometez yok onumde 2 tane var demiş ortadaki demiş ki arkamda 1 tane önümde de 1 tane var demiş en öndekide arkamda 2 tane önümdede 2 tane var demiş bu nasıl olmuş?

-Çünkü en öndeki dometez YALAN SÖYLEMİŞ.

Motorsikletli Temel
Istanbulda motorsiklet yarısları yapılacagını duyan karadeniz halkı hemen oranın en usta moto...

Istanbulda motorsiklet yarısları yapılacagını duyan karadeniz halkı hemen oranın en usta motorcusu temeli gorevlendirmis temel hazırlıgını yapmıs ve geceden motoruyla yola cıkmıs sabaha karsı gunes dogmadan istanbula girerken karsıdan 2 motorlunun geldigini gormus ve sunların arasından hızlı geceyimde istanbullular motor nasıl kullanır gorsunler diye dusunmus ve basmıs gaza temel gozunu hastanede acmıs hastane yetkilileri hemen ailesine haber vermis tum koy orda sormuslar temele nasıl oldu bu usagum "sorma sabaha karsı gun agırmamısdı karsıdan 2 motorlu geliyodu onlara hava atayım aralarından hızlı geceyim dedim ama megerse ortadaki farlarını yakmayı unutmus...

sen Işine Bak
Şoför, yolda giderken tarlalar arasında duruverdi.Erkek sordu :- Neden durduk? Lastik felan mı p...

Şoför, yolda giderken tarlalar arasında duruverdi.

Erkek sordu :
- Neden durduk? Lastik felan mı patladı?
- Hayır. Hanımefendi "Fazla ileri gitme" dedi de...
- O size değildi!...

Abonman
Zengin bir adam kolej yapmaya karar verir. Tanınmış bir mimara bu görevi verir, mimar kolej yap

Zengin bir adam kolej yapmaya karar verir. Tanınmış bir mimara bu görevi verir, mimar kolej yapımını bitirir ama kolej yapımında büyük bir hata yapar, kız öğrenci yatakhaneleriyle erkek öğrenci yatakhanelerini iki ayrı oda halinde yapacağını tek büyük bir oda halinde yapar.

Kolej sahibi açılış gönüne geldiğinde olayı fark eder ve bütün öğrencileri yatakhaneye toplar. Yatakhanenin tam ortasına kalın bir beyaz çizgi çeker.

-Çocuklar bu çizgiyi her geçişinizde 100 ikincisinde 200 (tl) alırım.

Erkek öğrencilerden biri;
-Hocam abonman fiyatları nasıl?

Kıssadan Hisse
Temel İngiltere'ye gitmişti.Arkadaşları Temel'e: - "İngilizce bilmezdin İngiltere'de çok sık...

Temel İngiltere'ye gitmişti.
Arkadaşları Temel'e: - "İngilizce bilmezdin İngiltere'de çok sıkıntı çektin mi?" demişler.
Temel: - "Hayır, sıkıntıyı asıl İnciluzlar çekti..."

------------------------------------------------------------------------

Temel araba sürerken kırmızı ışıkta geçmiş.Tabii bunu gören polis temeli durdurmuş. Polis: - "Ehliyet ve ruhsat beyfendi!"
Temel: - "verdunuzda mi isteysunuz..."

Tenefüs
bir uçakta tam yedi deli varmış... Bunlardan sadece uçağı kullanan birinci pilot normalmiş.. ...

bir uçakta tam yedi deli varmış... Bunlardan sadece uçağı kullanan birinci pilot normalmiş.. İkinci pilot da deliymiş.. Durgun ve normal hava şartlarında yolculuk yaparlarken birden bire uçağın sağa ve sola yattığını hisseden birinci pilot şaşkınlıkla ikinci pilota sorunun ne olduğunu sormuş; o da, "sanırım bu dengesizlik içeriden delilerden geliyor" diye cevap vermiş.
birinci pilot, ikinci pilota emir vermiş: "o zaman git ve rahat durmalarını söyle!". bunun üzerine delilerin yanına giden ikinci pilot onları susturmayı başarmış.

birinci pilot ikinci pilota "nasıl susturdun" diye sorduğunda; "ben öğretmen oldum, onlar öğrenci oldular.. uçağın imdat zilini çaldım şu an tenefüsteler.." diye cevap vermiş.

Dil Sorunu
- bir düsün, dün aksam eve gidiyorum ve karim bir Hollandaliyla yatakta...- Ne dedin peki?- Hiçb...

- bir düsün, dün aksam eve gidiyorum ve karim bir Hollandaliyla yatakta...
- Ne dedin peki?
- Hiçbir sey, Flamanca bilmiyorum ki...

Bana Komaz
Matematikcinin biri kafayi usutmus. kendini diferansiyel operatoru zannetigi icin herkesin onune cik...

Matematikcinin biri kafayi usutmus. kendini diferansiyel operatoru zannetigi icin herkesin onune cikip "ben senin turevini aliyorum" diye bagirip korkutuyormus. bunu timarhaneye kapatmislar.

Hastanede milleti korkutmaya devam ederken, birgun baska bir deliyi korkutmaya calistiginda diger deli hic tepki vermemis. bizimki sinirlenip tekrar soylemis: "senin turevini aliyorum!".

Obur delide tik yok. bizimki iyice sinirlenip avazi ciktigi kadar bagirmis: "senin turevini aliyorum!".

Diger deli sakin sakin yanit vermis:
- Aaaal, bana komaz. ben e uzeri x'im.

Tavşan Avı
O gün damat, avladığı tavşanla gelir eve.Kaynana :-Ee damat nasıl avladın tavşanı? diye sor...

O gün damat, avladığı tavşanla gelir eve.
Kaynana :
-Ee damat nasıl avladın tavşanı? diye sorar.
-Çalılıkların arasında avlanıyordum. bir baktım çalının arkasında bu tavşan. Baldızın .mı gibi topacık duruyor. Tüfeği doğrulttum, bir patlattım. Kayn****** .mı gibi yayıldı kaldı.
-!!!

Geri