Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ÖNEM MESELESİ
bir bankada 5 tane yamyam, programcı olarak görevlendirilirler.Müdürleri onlara hitaben:- ...

bir bankada 5 tane yamyam, programcı olarak görevlendirilirler.
Müdürleri onlara hitaben:
- "Şimdi burada çalışabilirsiniz. Burada iyi para
kazanabilirsiniz. ama yemek yemek icin bankanın kafeteryasına
gideceksiniz ve diğer çalışanları rahat bırakacaksınız"
der. Yamyamlar hiç bir çalışanı rahatsız etmeyeceklerine söz verirler.

1 hafta sonra müdürleri gelir :
- "Çok iyi çalışıyorsunuz. Yalnız katınızdaki temizlikçi kız
kayıp. Ona ne olduğunu biliyor musunuz?"
diye sorar. Yamyamların hepsi hayır derler ve bu işle hiç bir
ilgilerinin olmadığını söylerler. Müdür gidince yamyamların şefi
yamyamlara döner :

- "Aranızdan hangi maymun temizlikçi kızı yedi?" diye sorar. En
arkadaki yamyam alçak bir sesle cevap verir :
- "ben yedim" bunun üzerine şef söyle cevap verir :

- "Ulan aptal! biz 4 haftadır grup müdürleri, bölüm müdürleri,
proje yöneticilerini yiyip duruyoruz ki kimse farkına varmasın diye,
nasıl olsa onların bir işe yaradıkları yok, senin durup dururken
temizlikçi kızı yemen şart mıydı?!"

Bektaşi Ile Ömer
ömerle bektaşi yolun kenarında oturup muhabbet ederlerken önlerinden bir köpek geçer. ömer so...

ömerle bektaşi yolun kenarında oturup muhabbet ederlerken önlerinden bir köpek geçer. ömer sorar bektaşi bu köpek bizdenmidir yoksa sizdenmi?

bektaşi : hele önüne bir tavşan at yerse sizden yemezse bizden.

99 Nolu Sandal
Sandal kiralama servisinde sorumlu müdür, gölün kenarına kadar gelerek megafonu ile gölün ort...

Sandal kiralama servisinde sorumlu müdür, gölün kenarına kadar gelerek megafonu ile gölün ortasındaki sandala doğru bağırmaya başlamış..
"99 numaralı sandal.. Zamanınız doldu.. İskeleye dönünüz..!"

Aradan dakikalar geçtiği halde sandal geri dönmeyince anonsunu tekrarlamış, "99 numaralı sandal. Hemen geri dönün yoksa saat farkı ödemek zorunda kalacaksınız..!"

"Anormal bir şey var patron..!" demiş yardımcısı..
"bizim 75 sandalımız var.. 99 numaralı sandalımız hiç olmadı ki..!"

Kepinin altından başını kaşıyarak "Kahretsin..!" demiş müdür, megafonu tekrar kaldırmış.. "66 numaralı sandal.." diye bağırmış..
"Paniklemeyin.. Kurtarma motoru şimdi yanınıza geliyor..!"

Hangi Okul?
Ahmet okuldan eve cok mutlu bir halde gelir. Annesi bu mutlulugunun belli bir nedeni olup olmadigini...

Ahmet okuldan eve cok mutlu bir halde gelir. Annesi bu mutlulugunun belli bir nedeni olup olmadigini ögrenmek ister ve;

- Okulda neler yaptiniz anlat bakalim, acaip neseli görünüyorsun...

- Patlayici madde imal ettik.

- Peki yarin ne yapacaksiniz okulda?

- Hangi okulda?..

Profesyonel
Amerikanın ıssız bir kasabasında faili meçhul bir zenci cinayeti işlenmiştir. Şerif kalabal

Amerikanın ıssız bir kasabasında faili meçhul bir zenci cinayeti işlenmiştir. Şerif kalabalık bir meraklı topluluğu arasında zenci ceset üzerinde inceleme yapmaktadır.

Maktül zencinin üzerinde 9 kurşun deliği bulunmaktadır.

Şerif şöyle bir düşünür ve kafasını sallar :

EveT evet... profesyonel bir intihar......

Zor Soru
Ögrencinin biri sinavda sorulari yanitlamak icin zar atiyormus.1 gelirse A,2 gelirse B,3 gelirse C...

Ögrencinin biri sinavda sorulari yanitlamak icin zar atiyormus.
1 gelirse A,
2 gelirse B,
3 gelirse C,
4 gelirse D,
5 gelirse E,
6 geldigi zaman ise tekrar zar atiyormus. bir atmis 6 gelmis, bir daha atmis
yine 6 gelmis,bir kaç defa daha atmis yine 6 gelince :
- Bu soru çok zor, ben en iyisi bir sonraki soruya geçeyim, demis...

Yanılsama
bir kadınla erkek araba icinde gitmektedirler. birbirlerine çok sokulmuşlardır. İkisi de aş...

bir kadınla erkek araba icinde gitmektedirler. birbirlerine çok sokulmuşlardır. İkisi de aşırı derece heyecanlanıp adeta kendilerinden geçmişler.

bir ara kadın elini aşağı doğru uzatarak sorar: - Baksana, bu sert şey ne? Vites kolu mu, yoksa yanılıyor muyum?

Kullanılmayan Kalp
Kati yürekliligiyle ünlü sadrazam pasadan söz ediliyordu. Pasa hastalanmis,o sirada yanlarinda b...

Kati yürekliligiyle ünlü sadrazam pasadan söz ediliyordu. Pasa hastalanmis,
o sirada yanlarinda bulunan ünlü bir doktor kendisini tedavi etmisti.
Içlerinden biri doktora sordu :
- Simdi nasil?
- Iyilesiyor. Masallah, kalbi, yirmi yasinda bir gencin kalbi gibi.
Konusmalari dinleyen Tevfik Fikret kis kis güldü :
- Elbette öyle olacak. O kadar az kullanildi ki...

Şahit
yeni evli çift balayına amazon ormanlarına gitmişler. belirli birsüre sonra ölü bulunmuşlar ...

yeni evli çift balayına amazon ormanlarına gitmişler. belirli birsüre sonra ölü bulunmuşlar tek şahit olarak maymun varmış.
maymuna somuşlar

- olayı gördünmü ?
- maymungördüm diye kafa sallamış
- olay esnasındda kadın ne yapıyordu ?
- maymun kadın hareketleriyle aahh aahh demiş
- adam ne yapıyordun demişler ?
- maymun oh oh oh oh demiş
- peki sen ne yapıyordun demişler ?
- 31 hareketini göstererek uu uu u uu uuuh demiş

Oynamıyorum
İngiliz, Fransız ve Temel golf oynamaya karar verirler.- İngiliz:Golf sopa, top ve delikle oynan

İngiliz, Fransız ve Temel golf oynamaya karar verirler.
- İngiliz:Golf sopa, top ve delikle oynanır.
- İngiliz; bende bir sopa var.
- Fransız; bendede bir top var.
- Temel; ben Oynamıyorum.

Bomboş
Adam yatmış karısı tekne...

Dogum Sancisi
Fakir bir cobani koyluleri fakir bir kizla evlendirirler ama bunlar oyle fakirlermiski yatmaga yatak...

Fakir bir cobani koyluleri fakir bir kizla evlendirirler ama bunlar oyle fakirlermiski yatmaga yataklari dahi yokmus bu aradada kadin hamile kalir dogum yapma zamani yaklasir evlerinde bir kilim bile olmayan coban disaridan biraz kul eleyerek kadinin altina serer.

cocuk yumusak yere dussun bari der. kadin dogum sancisiyla kivranir kimseleride olmadigi icin coban dogumu kendisi yaptirmaya calisir ve bu ara kadin bagirir heriiif bak cocuk geliyormu diye coban egilip bakarken kadin ossurur ve yerdiki kuller adamin gozune dolar

adamcagiz gozlerini ufeleyerek tekrar kadinin dedigini yapar ama kadin yine ossurur ve yine gozlerine kul dolar adam oyle kizmiski gozlerini ufelerken kadin yine bagirir heriif bak cocuk geliyormu

diye adamin gozleri kan canagi olmus ufelemekten,

ikerim cocugunuda senide ***unun firtinasinda goz gozu gormuyor ki ben cocugu nasil goreyim der

Sabaha Müdür
Disi aslan bir agacin altinda uyurken tilki gizlice gelip disi aslani becerir. Aslan uyaninca erkek ...

Disi aslan bir agacin altinda uyurken tilki gizlice gelip disi aslani becerir. Aslan uyaninca erkek aslanin yanina gider ve ona sorar.
Erkek aslan hemen emir verir :
- "Bütün hayvanlari toplayin, suçluyu bulup onu mahfedecegim"

Bütün hayvanlar toplanir,
aslan "kim yaptiysa bunu elini kaldirip öne ciksin" diye kükrer ama hiçbiri ses çikarmaz.

Derken toplantiya geciken çakal kosarak gelip arka siralara yerlesir ve tilkiye "ne oluyor" diye sorar. Tilki de "Aslan kral ormana bir müdür ariyor talip olan elini kaldirip öne çiksin diyor" deyince zavalli çakal hemen elini kaldirip öne çikar.

Aslan herkesi gönderir ve akabinde çakali sabaha kadar becerir. Çakal sabah perisan halde yalpalaya yalpalaya yürürken tilkiyle karsilasir.

Tilki hafif gülümser ve ekler: - "Ulan, aksam müdür oldun sabaha yürüyüsün degisti.."

Iyi Haber
Doktorun biri hastasinin yanina gelir ve konusmaya baslar :- size bir iyi, bir de kötü haberim var...

Doktorun biri hastasinin yanina gelir ve konusmaya baslar :
- size bir iyi, bir de kötü haberim var. Önce kötü haberi soyleyeyim
isterseniz... Himm, maalesef yanlis bacaginizi kesmisiz... Çok üzgünüz... ama iyi habere sevineceksiniz!..
Öteki bacaginiz iyilesiyor...

Zenci Varmı
Seyyar satıcı bir mahallede domates satarken 7. kattan bir bayan seslenmiş. - Domatesciii ban...

Seyyar satıcı bir mahallede domates satarken 7. kattan bir bayan seslenmiş.

- Domatesciii bana bir kilo domates getirirmisin.

Seyyar satıcı bakmış kadın yedinci katta gözü merdivenleri çıkmayı kesmemiş.

- Hanfendi bir kilo domates icin yedinci kata çıkamam. İp sarkıt yollayım.

Kadın, dekolte elbisesinden taşan göğüslerini bir sallamış, bizim satıcı anında yedinci katta. Satıcı hemen soyunup işe koyulmuş tam kadını düzeceği sırada gardroptan bir zenci çıkıp bizim satıcıyı gözelce düzmüş.
Aradan bir hafta geçmiş. Yine aynı apartmandaki kadın bir kilo domates istemiş.

Seyyar satıcı

- Zenci varmı?

Kadın.
- Hayır yok demiş.

Seyyar satıcı bir çırpıda yedinci kata yine çikmiş. tam kadını düzeceğinde yine zenci gardroptan çıkıp seyyar satıcıyı güzelce becermiş.

Aradan yine bir hafta geçmiş. Seyyar satıcı aynı aparmanın önünden geçerken. Dekolte elbisesi ile aynı kadın.

- Heeeey satıcı bir kilo dometes getirsene.

Satıcı
- Zenci varmı ?

Kadın
- Hayır bu sefer gerçekten yok.

Satıcı
- Zenci yoksa ne işim var yedinci katta....

Derste Uyuma
Din dersinde öğrencilerine ödev veren hoca bir ara oturduğu yerde uyumuştur. Bunu fark eden afa...

Din dersinde öğrencilerine ödev veren hoca bir ara oturduğu yerde uyumuştur. Bunu fark eden afacan:
-Hocam, sen uyuyorsun! diye ikaz da bulunur.
O an kendini toparlayan hoca efendi:
-Haşa, haşa... der. ben derste hiç uyurmuyum. Sadece biraz kendi ruh derinliklerime dalıp Hazreti Muhammed efendimizin yanına kadar uzandım.

bir sonra ki derste uyuma sırası afacandadır. Bunu fark eden hoca efendi hemen paralar:
-benim dersimde uyumak kimin haddine, ha?

Afacan hemen yanıtlar:
-Haşa, hocam. Uyumak benim neyime. Şöyle biraz kendime dalıp Hazreti Peygamber efendimizin yanına kadar uzanmıştım. Ha! Peygamber efendimiz sizi çok uzun zamandır görmediğini de söyledi.

Buradan Girilir
Kayserili Tuhafiyeci dükkanindan geçimini saglayabiliyor, bir kösede üç bes kurus da biriktireb...

Kayserili Tuhafiyeci dükkanindan geçimini saglayabiliyor, bir kösede üç bes kurus da biriktirebiliyordu.

Günün birinde sagindaki dükkan bosaldi, derken orasi da tuhafiyeci oldu. Sonra solunda bir tuhafiyeci daha... Rekabet basladi, isleri
kötüye gitti.

ama sonunda bir çözüm yolu buldu :

Sagindaki komsusu, dükkaninin üzerine, gerçek ucuzluk burada yazdirmisti.

Solundaki, en büyük tuhafiye magazasi, yazili bir bez asmisti.

bizimki,
ikisinin ortasina su yaziyi koydurdu :

Magazaya buradan girilir.

Sen Ne Yaptın
Hoca içkinin yasak oldugu zamanda hacı ile icki içmiş ve yakalanmış kadı huzuruna çıkarılm...

Hoca içkinin yasak oldugu zamanda hacı ile icki içmiş ve yakalanmış kadı huzuruna çıkarılmış kadı önce hacıya sormuş içkinin yasak oldugunu biliyorsun neden içtin hoca'şeytana uydum kadı efendi'demiş.

kadı vurun kellesini demiş.hocaya dönmüş sen demiş.hocada'kadı efendi ben gayrimüslümüm bana yasak değil'demiş. yalnız bir şey söyleyebilirmiyim demiş.

kadıda söyle demiş.'ben gayrimüslümüm yalnız müslüman olursam arkadaşımı affedermisin'demiş. kadıda bir kafiri müslüman yapmış olmak icin tamam demiş. hocada kelimeyi şehadet getirmiş ve çıkmışlar.

arkadaşı hocaya'ya hoca sen nasıl adamsın bir müslüman
oluyorsun bir kafir oluyorsun günaha giriyorsun'demiş. Hoca
'daha ne yapayım kafir oldum kendi başımı, müslüman oldum
senin başını kurtardım, peki sen ne yaptın'demiş.

Doğrucu Papaz
Iki genc kadin, vapurla seyahatlari sirasinda bir papazla tanisirlar. Iskeleye geldiklerinde gumruk ...

Iki genc kadin, vapurla seyahatlari sirasinda bir papazla tanisirlar. Iskeleye geldiklerinde gumruk kontrolunun cok siki oldugunu
ogrenirler. Papazi aramadiklarindan, ellerindeki kacak esyalari
saklamasi icin papaza yalvarirlar.

Papaz: -beni aramazlar ama ben de yalan soylemem,der. Sonunda
kadinlarin yalvarmasina dayanamayarak paketi alip, pantolonunun icine saklar.

Gumrukten cikarlarken memur sorar:
-Sayin peder sizde bir sey var mi?
-Var evladim.
-Nerede? -Pantolonumun icinde.
-Gorebilir miyiz o nedir?
-Olmaz gosteremem, o kadinlara aittir.
Gumruk memuru kahkahayi basar:
-oyle mi? cok sakacisiniz sayin peder. Gecebilirsiniz.

Budha
Adamin biri Hindistan sokaklarında gezerken balkonun birinden başına budha heykeli düşmüş."Ba...

Adamin biri Hindistan sokaklarında gezerken balkonun birinden başına budha heykeli düşmüş.

"Başıma budha mı gelecekti" demiş

Geri