Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ilk Yardım
Malum 3 kanka olan temel, dursun ve idris felekten bir gece çalalım deyip eksiksiz meze ile sahil ...

Malum 3 kanka olan temel, dursun ve idris felekten bir gece çalalım deyip eksiksiz meze ile sahil de kafaları çekmeye niyetlenmişler. atlamışlar 95 model toros steyşın wagona doğru sahil yolu. inmişler arabadan sofra bezini sermişler bizim uşaklar mezeleri donatmışlar.
TEMEL: haçen dursun raki nereydedur
DURSUN: ula uşağum oraydadur ya
İDRİS: uy daaa. temel kardeş ben koymayi unuttum daa kusura galmayasun ben atlar arabaya getireyrum hemen...
idris bir aragaz toroso atladığı gibi rakı almaya, temel ile dursun da hava sıcak gel biraz denize girelim serinleriz gibisinden denize girmeye karar verirler..........15 dakika sonra..........
idris gelir ve manzara karşısında şoke olur..temel dursunun arkaya geçmiş pompa vaziyetleri..
İDRİS: haçen napaysuz uşaklar ayıp değilmi
TEMEL: dursun ila denize girduk baktım bu tursun kadeş boğuleydu bende ilk yardım yapayrum daa
İDRİS: haçen bu ilk yardum mu nedir ağızdan yapılayru daa..
TEMEL: bizde öyle başlamuştuk daaa....

Haydar Ordamı Idi?
Adamın bir tanesi her gece meyhaneye gider. Gece saat 2-3 lere kadar meyhanede kalır. Gece gelir e...

Adamın bir tanesi her gece meyhaneye gider. Gece saat 2-3 lere kadar meyhanede kalır. Gece gelir evde hatunada birlikte olur. Öyle yatarmış.

Bu her gece devam ettiği icin, kadının canına tak etmiş. Artık. " Artık Bu adama bu gece kapıyı açmayacağım demiş." Adam yine meyhaneye gitmiş, gece saat ikide gelmiş.

Kapıyı açacak kapı içten kilitli. Kapıyı vurmaya başlamış. Gürültüden kadın kapının önüne gelmiş, Adam demiş "hatun kapıyı aç demiş" kadın "açmam bıktım artık senden her gece aynı şey"demiş.

"Ya hatun aç, tamam bi şey yapmıcam, sana anlatacaklarım var" demiş. Kadın yok demiş. sonunda Kadını ikna etmiş kapıyı açtırmış. Kadın "anlat" demiş.

Adam. "Hatun ben Muhtar oldum" demiş.
Kadın "o nasıl oluyor" diye sormuş.
Adam "ya Muhtarlık seçimleri yakın ya, Arkadaşlar Meyhanede seçimi burda yapalım."dediler.

"Yalnız bir yarışma yapacaz. Bu yarışmayı kazanan Mahalleye de Muhtar Olacak"dediler. Kadın sormuş "ne yarışması" Kimin Malı büyükse Mahalleye Muhtar o olacak dediler".

Kadın "eeeeeee" demiş. "ben çıkardım. benimki en büyükleri idi bende muhtar oldum"diye cevap vermiş. Kadın dudağını bükmüş, gülerek sormuş." Haydar ordamıydı?"diye sormuş.

Adam "yoktu" demiş. Kadın "Haydar olsaydı sen Muhtar olmazdın demiş.

Donanım
Isviçre hukukun üstünlügü ile ünlü bir ülke... Ülke kurallarina göreevlerde denetimden uza...

Isviçre hukukun üstünlügü ile ünlü bir ülke... Ülke kurallarina göre
evlerde denetimden uzak alkol ve alkollü içki üretmek yasak.

Kantonun birinde kuskulanilan bir adam var. Rivayet o ya, adam evinde inanilmaz miktarlarda içki üretmekteymis.

Savciliktan alinan tümüyle yasal arama emri ile adamin evine girilir ve her taraflar didik didik aranir. Sonuçta evde gerçekten içki üretimi icin bir dolu alet, edevat bulunur ama, bir gram dahi içkiye rastlanmaz.

Netice-i kelam, bizim garip Isviçreliyi mahkemeye çikartirlar ve de
hakim adamcagizi yasak içki üretiminden iki yil hapse mahkum eder.

Adam itiraz eder :
- benim evimde bir gram içki yok ki beni nasıl mahkum ediyorsunuz?
der.

Hakim, biraz fazla kendinden emin :
- ama, gerekli her tür donanimi bulduk.

Adamcagiz:
- O halde bi iki yil da tecavüzden verin bari!

Hakim kizgin ve saskin:
- bir de tecavüz suçun mu var?

Adam sakin ve gururlu:
- Hayir ama yeterli her tür donanimim mevcut !

Çuf Çuf
Adamın hayatta hiç şeyi kalkmazmış...İşten anlayan birine gitmiş. İşten anlayan ona senin ...

Adamın hayatta hiç şeyi kalkmazmış...
İşten anlayan birine gitmiş. İşten anlayan ona senin hayatta 3 defa kalkacak demiş, çufçuf deyince kalkacak,hiiiiiihhhhh deyince inecek demiş...

Adam oradan ayrılmış hemen 1.denemesini yapmış....çufçuf demiş, hemen kalkmış....Adam hemen köyün yolunu tutmuş...t rene binmiş tren çufçuf çufçuf deyince adamin şeyi yine kalmış..adam hiiiihhhhhh demiş indirmiş 2. hakkıda gitmiş,

son hakkı kalmış...Adam kulaklarını tıkayarak evin kapısından içeri karısının yanına ulaşmış...Karısı çamaşır yıkıyormuş..Hadi hanım hemen içeri gir soyun demiş..kadın ne oldu herif demiş...Adam yine tekrarlamış....HEMEN SOYUN diye...

Kadın soyunmuş Adam da büyük bir keyifle çufçuf demiş..Kadın kocasının şeyinin ilk defa kalktığını görünce hhhiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhh demiş. :))

Temel Ile Muhabir
Temele bir güm sormuşlar:-"En çok hangi nefesleri seversin?"diyeTemel cevap verir:-"Cigaramın il...

Temele bir güm sormuşlar:
-"En çok hangi nefesleri seversin?"diye
Temel cevap verir:
-"Cigaramın ilk nefesiyle, kaynanamın son nefesi" dimiş.

Bu Akşam
Genç adam karisinin daha ustu ortulmemis mezarinin basinda çok uzgundu.Tanidik biri teselli vermey...

Genç adam karisinin daha ustu ortulmemis mezarinin basinda çok uzgundu.

Tanidik biri teselli vermeye calisiyordu.

”Uzulme,daha cok gencsin,yeni birisini bulursun”

”iyi de ben bu aksam ne yapacagim?"

İki Deli
İki deli havuzun başına gelirler biri hemen havuza atlar suyu içer azcık içdikten sonra tükü...

İki deli havuzun başına gelirler biri hemen havuza atlar suyu içer azcık içdikten sonra tükürür bunu gören öbür deli ne yaptin lan sen der.

Havuzdaki deli geçen gün iki şeker atmıştım tatlı oldumu diye bakıyordum ama olmamış der.

Dışardaki deli : ulen sen delimisin nesin karıştırsana...

Temelin Intiharı
Temel bir gün almanyaya gitmek icin uçağa biner.uçakta bir ingiliz bir fıransız birde almanla...

Temel bir gün almanyaya gitmek icin uçağa biner.uçakta bir ingiliz bir fıransız birde almanla tanışır.uçak havalanmaya başladıktan yarım saat sonra ingiliz ayağa kalkar ve:
__ben atlayacağım.der. neden diye sorarlar.
__benim anam ******.der ve atlar. sonra fıransız kalkar:
__bende atlayacağım. der. neden diye sorarlar.onun bahanesi de aynıdır.daha sonra alman da aynı şekilde atlar. en son temel birden ayağa kalkar ve :
__ben de atlayacağım. der. temele :
__sana ne oldu.diye sorarlar.temel de cevap verir:
__ben ben bu kadar ****** çocuğunun arasında kalamam...

Maç Durumu
Temel ile Dursun maç sahasının önünde köfte satarken Temel bilet bulur. Dursun'a şöyle der. ...

Temel ile Dursun maç sahasının önünde köfte satarken Temel bilet bulur. Dursun'a şöyle der. -Ula Dursun bu bileti al maçı öğren de gel der.

Dursun gider ve maçı öğrenip gelir durumu Temel'e anlatır:

-Direk dikiyler ortaya bir kabak koyiyler. 21 avanak peşine koşiyler. 2 direğin arasına girince gool diye bağıriyler bir de utanmadan kısa don giyiyler.

3.2.1
Adamın biri doktora gitmiş.Doktor tahlil sonuçlarını ve röntgen filmlerini uzun uzun incelemi

Adamın biri doktora gitmiş.Doktor tahlil sonuçlarını ve röntgen filmlerini uzun uzun incelemiş ve adama ‘’malesef beyefendi’’ demiş .’’Fazla ömrünüz kalmamış’’.

Adam üzündütden düşecek gibi olmuş,
‘Peki ne kadar yaşayacağım doktor’
‘On’
‘Doktor çıldırtma adamı On ne? On ay mı , On hafta mı, On gün mü?
‘Dokuz, sekiz, yedi , altı...’

Kel Oğlan
Keloğlan birgün dünyanın enbüyük çölüne gitmiş.tabela görmüş cimlere basmayın yazıyo...

Keloğlan birgün dünyanın enbüyük çölüne gitmiş.tabela görmüş cimlere basmayın yazıyor muş.saçını başını yolmuş...

Hasta Fenerli
Hasta fenerli gerçektende hasta olur ölüm dösegine düser. Her zaman maçlara gittigi fanatik ar...

Hasta fenerli gerçektende hasta olur ölüm dösegine düser.
Her zaman maçlara gittigi fanatik arkadaslari ziyaretine gelirler.
Son defa görelim derler.
" Allahin takdiri,elden birsey gelmez ama bir son istedigin varsa bari onu yerine getirelim
" O zaman beni galatasaraya üye yapin!
Herkes birbirine bakar:
"Yaav sen doguştan fenerli degil misin? Ne yapiyorsun sen?
Hasta fenerlinin birden yüzü güler: ulen bu sene burada cok cektilerya ahirette direk cennete gideceklermiş "ya ondan benimde cok günahım var...

Tuvalet Kağıdı
Fadime ile Temel büyükada da dolaşıyorlarmışbir martı Temel`in kafasına pislemişFadime: -Te...

Fadime ile Temel büyükada da dolaşıyorlarmış
bir martı Temel`in kafasına pislemiş
Fadime:
-Temel git şu tuvaletten tuvalet kağıdı al
Temel:
-Gerek yoktir kuş çoktan uçup gittu

Tren Yolculuğu
Üç kişi tren garına doğru yola koyulurlar. birinin elinde bavullar falan var. Yalnız tren kalk...

Üç kişi tren garına doğru yola koyulurlar. birinin elinde bavullar falan var. Yalnız tren kalktı kalkacak, bunun icinde endişe ediyorlar.
İki kişi hemen trene doğru koşarlar ve görevlinin yardımıyla trene binerler ama elinde bavulu olan adam trene binemez.

bunun üzerine elinde bavulu olan adam kahkaha atmaya başlar. Gardaki diğer insanlar bu olaya çok şaşırır ve
-Be adam treni kaçırdığın gibi aklını da mı kaçırdın. Neden gülüyorsun.

bunun üzerine adam
-Trene sonradan binen iki kişi aslında beni yolcu edeceklerdi ama kendileri yolcu oldular. beni de burada bıraktılar. ben buna nasıl gülmeyeyim

Kanatlı Orkid
Şişman adamın biri bir gün yolda yürürken karşısına bir cin çıkmış. Bu cin hemen adam

Şişman adamın biri bir gün yolda yürürken karşısına bir cin çıkmış. Bu cin hemen adamın yanına yanaşıp adama: "Dile benden ne dilersen! Üç isteğini yerine getiricem!" demiş.

Adamda sevinmiş ve dileklerini sıralamış,
"1)İnce olmak istiyorum!
2) Yıllardır hep kadınlardan uzak kaldım! Kadınlara yaklaşmak istiyorum. ve son olarak ta
3) kanatlarım olsun ki uçayım!" demiş!

bir iki saniye sonra adam kanatlı orkid ped olmuş!

Acemiyim Abi
Temel Almanya'ya işçi olarak çalışmaya gider. Uçaktaki koltuğunun hemen yanında dünya tük

Temel Almanya'ya işçi olarak çalışmaya gider. Uçaktaki koltuğunun hemen yanında dünya tükürük şampiyonu oturmaktadır.

Adam bir tükürür ve tükürük Temelin kulağının yanından mermi gibi geçer.
Adam:-"ben 96 olimpiyatları dünya şampiyonu Almanya'dan Hans" der. Temel tabi şaşırır.

bir müddet sonra adam bir daha tükürür ve tükürük Temelin kafasını sıyırarak gider.
Hans:
-"ben 2000 dünya tükürük şampiyonu hans"der.

Temel artık dayanamaz veHans'ın suratının ortasına tükürür.
Temel: "Daha acemiyim." der.

Soyulmuş
Temel ava çıkmış, eli boş dönmemek icin kasaptan bir tavşan almış. Fadime,- Ha pu netur, s...

Temel ava çıkmış, eli boş dönmemek icin kasaptan bir tavşan almış. Fadime,

- Ha pu netur, soyulmuş tavşanı nasıl avlaysun?
- Sevişirken yakaladum, çiyinmeye firsatu olmadu vurdimm onuuu.....

Uy Paralar
Temel banka soymak suçundan yargılanıyormuş , son celsede hakim delil yetersizliğinden temelin ...

Temel banka soymak suçundan yargılanıyormuş , son celsede hakim delil yetersizliğinden temelin tahliyesine karar vermiş . temel bunu duyunca çok sevinmiş ve bağırarak hakime ;
- uy cözünü sevdigumun hacim beyi , yani şimdi bu paralar penim oldu değil mu .....?

Foto
Kaza yerinin etrafını önce polis kordonu sonra da büyük bir meraklı kalabalığı çevirmişti...

Kaza yerinin etrafını önce polis kordonu sonra da büyük bir meraklı kalabalığı çevirmişti.. Gazetesine,iyi bir kaza fotoğrafı yetiştirmek isteyen uyanık foto muhabiri çemberleri aşamayınca

"Yol verin.. Yol verin.. ben kaza kurbanının oğluyum" diye bağırmağa başladı. Kenara çekilip yol verdiler.. Foto muhabiri yaklaştı.

Arabanın önünde bir eşek yatıyordu. :-))))

Üç Beş
bir anne çocugu 5 yasına gelince ona ciş yapmasını öğretiyormus ve bunları sıralamıs1 kilo...

bir anne çocugu 5 yasına gelince ona ciş yapmasını öğretiyormus ve bunları sıralamıs

1 kilodunu indir
2 pipini cıkar
3 pipinin derisini çek
4 çişini yap
5 pipinin derisini indir
6 kilodunu çek

bir akşam herkes uyurken annesi çocuğun sesiyle uyanmış çocuğu gülerek birseyler sayıklıyormus annesi bunları dinlemek icin yaklaşmış ve bunları duymuş : " üç beş üç beş üç beş ohhhhh"

Geri