Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İki Sinek
İki sinek uçuyolarmış...biri : - Dikkat !!! Betonnnnnggggggghhhh !!!Diğeri : - Nerdeeennnnng...

İki sinek uçuyolarmış...

biri :
- Dikkat !!! Betonnnnnggggggghhhh !!!

Diğeri :
- Nerdeeennnnnggggghhhhh !!!

Şişir Şişir
bir gün bır adamla bır kadın evlenirler. kadın daha once cocuk pıpısı gormustur o kadar. ger...

bir gün bır adamla bır kadın evlenirler. kadın daha once cocuk pıpısı gormustur o kadar. gerdek odasında erkek *ikini cıkarmırır kadın ben bunu alamam der ve babasının evıne kacar.

tabı damatta pesınden... kadın olanı bıtenı anlatır babasına.
damatta babasına *ikini gosterır. babası kızına sorar. ne var bunda kızım?
kadın erkege seslenır şişir şişir babamda görsün...

10 Gün Geçti
Uzun bir avdan sonra Temel köyüne geri dönmüş. hiçbirşey getirmediği gibi ağızını bıça...

Uzun bir avdan sonra Temel köyüne geri dönmüş. hiçbirşey getirmediği gibi ağızını bıçak açmıyor. Herkes biliyorki Temel dertli. Kahvede bizimki otururken kadim dostu Dursun yanına yaklaşıyor.

"Temel gözüm neyin var niye böylesin ?" .

Temel biraz ofluyor pufluyor ardından anlatmaya başlıyor

"Dursun avın son gününde bir mağradan geçiyordum , merak ettim içeri girdim"

"eeee??"

"Eesi o ki baktım içeride kocaman bir ayI tabi tam tüfeği
doğrulttum ki ayı uyandı atladı üstüme , elbiselerimi yırttı ve remen bana tecavüz etti yaaa..."

Dursun arkadaşının derdine çok üzülmüş hemen teselliye
başlamış " Vah canım arkadaşım benim merak etme kimseye söylemem boşverceksin unutacaksın..."

Temel şöyle içli içli dönmüş gözler yaşlı.
"İyi diyorsunda Dursunum bak 10 gün geçti ne bir tatlı söz ne bi çiçek ...."

Kanalizasyon
Adamın biri nerede kanalizasyon görürse kendini icine atıyormuş neden?cünkü kendini bir bok z...

Adamın biri nerede kanalizasyon görürse kendini icine atıyormuş neden?
cünkü kendini bir bok zannediyormuş

Topa Dizin
Namık kemal, fransız, alman, ingiliz bi kralın eline esir düşerler.kral kendilerini bir şekild...

Namık kemal, fransız, alman, ingiliz bi kralın eline esir düşerler.
kral kendilerini bir şekilde azad edebileceğini söyler. kızımı önünüzden çıplak geçiricem siki kalkanı öldürücem.

ama kızda sarışın 90-60-90 bişey fransızın önümden geçerken siki kalkıyo kral kurşuna dizdiriyo almandada ingilizdede aynı olay sıra namıkta napsam diye düşünürken aklına .ikini bacağına bağlamak geliyo

kız geçerken ıkınıyo inliyo bacağı doğruluyo kral manalı bi bakışla bagiriyor "topa dizin bu ipneyi!"

Soğan
Köyün birinde bi ağa varmış.. Bigün ağa yumurtalıklardan rahatsızlanmış, doktora gitmiş....

Köyün birinde bi ağa varmış.. Bigün ağa yumurtalıklardan rahatsızlanmış, doktora gitmiş. doktor ameliyat etmiş ağayı çıkarmış yumurtalığı kenara koymuş temizlemiş iltihabı neyse kenarda duran yumurtayı kedi kapmış,doktor tırsmış

tabi hemen gitmiş bi soğan almış cücüğü çıkarım yumurtanın,yerine koymuş kapatmış ertesi gün kaçmış...Aradan on yıl geçmiş doktorun yolu düşmüş köye arabası arıza yapınca köye gitmek zorunda kalmış.

Demişki kendi kendine nasıl olsa ağa ölmüştür..Girmiş kahveye ordan biri " OOooO doktorum gel hele gel ya beni iyi güzel ameliyat ettin eline koluna sağlık,yanlız anlamadığım bişey var,k imin ağzına versem gözünden yaş geliyor.."

Yaşlı Kalp
Yaşı 90 ları çoktan geçmiş bir kadıncağız hayattan bıkmış. O kadar bıkmış ki kendisin...

Yaşı 90 ları çoktan geçmiş bir kadıncağız hayattan bıkmış. O kadar bıkmış ki kendisini öldürmeye karar vermiş. Düşünmüş , taşınmış ölüm şeklinin kendini vurarak olmasına karar vermiş.

fakat yaşlılık tan kendisini nereden vuracağına bir türlü karar verememiş. Sonunda kendisini kalpten vurursa çabuk ölebileceğine karar vermiş fakat yinede tam olarak kalbinin yerini hatırlamamış ve Aklına doktoruna sormak gelmiş.

ve hemen telfonla doktorunu aramış...

-Doktor bey ben bir şeyi merak ettim.
-Buyrun nedir o?
-Acaba kalbim tam olarak nerdedir. ?
-Sol göğüsünüzün altında hanfendi...
-Teşekkür ederim doktor bey...

Ertesi gün Gazetede bir haber yayınlanmış : "90 Yaşında ki yaşlı kadın kendisini sol diz kapağından vurdu...."

Sağlam Adres...
Küçük bir kasabada bir gün iki Hiristiyan yolda giderken bir kiliseye raslamışlar...birisi di

Küçük bir kasabada bir gün iki Hiristiyan yolda giderken bir kiliseye raslamışlar...
birisi diğerine...

-"Şurda iki dakka beklede bir günah çıkartıp geleyim" demiş.
Diğeri...
-"Tamam..Bekliyorum..." demiş...

Günahkar hiristiyan rahibin perdeli odasına girmiş...
Rahip perdenin arkasından...

-"Anlat evladım ne günah işledin..." demiş..
Günahkar...
-"ben zina yaptım sayın rahip..onun icin geldim..." demiş...
Rahip...
-"Kiminle zina yaptın...Falan adreste bir ****** var onu mu beceriyon..." demiş...
Günahkar...
-"Hayır.." demiş...
Rahip...
-"Falan adreste bir kasap var..onun karıyımı yoksa..." demiş...
Günahkar...
-"Yok..Hayır..." demiş...
Rahip...
-"Falan adreste bir kumarbaz adam var evine gitmiyo..onun karıyımı düzüyon..." demiş...
Günahkar..
-"Sana ne kardeşim ! Çıkar günahımı gideyim.." demiş

bunun üzerine rahip adamı kovmuş...
-"Yürü git günah münah çıkarmıyom " demiş...

Günahkar adam kiliseden çıkmış..Arkadaşı onu görünce...
-"Vay benim temiz arkadaşım tertemiz oldun gelseni bi öpeyim..." demiş
Günahkar
-"Bırak lan ne günah çıkarması !...Günah çıkartamadım ama üç tane sağlam adres aldım !" demiş...

Sınır Kapısı
Sarp sınır kapısı açılıyormuş. Eeee kapıkule de açık. Ya cereyan yaparsa.........

Sarp sınır kapısı açılıyormuş.
Eeee kapıkule de açık.
Ya cereyan yaparsa.....

Kafa Çekelim
Temel ile dursun kafa çekiyorlarmıştemelin kafası kopmuş...

Temel ile dursun kafa çekiyorlarmış
temelin kafası kopmuş

Işte Reçeteniz
Kadının biri eczaneden içeri hışımla dalar ve eczacıdan 1 şişe arsenik ister. Eczacı kadı...

Kadının biri eczaneden içeri hışımla dalar ve eczacıdan 1 şişe arsenik ister. Eczacı kadına arsenikle ne yapacağını sorar ve kadın

"Kocamı öldüreceğim" diye cevap verir. Eczacı

"Kusura bakmayın ama size bu sebeple arsenik satmam olanaksız" der.

bunun üzerine kadın çantasına uzanır ve icinden kocasıyla eczacının karısının yatakta çekilmiş fotoğrafını çıkarır.

Eczacı fotoğrafa bakar ve "reçeteniz olduğunu neden daha önce söylemediniz!!"....

Miyav!
İki deli, akılhastahanesinden kaçmaya karar vermişler. Gece vakti hızlı bir şekilde duvardan ...

İki deli, akılhastahanesinden kaçmaya karar vermişler. Gece vakti hızlı bir şekilde duvardan atlayarak
boşluktaki tarlaya çıkmışlar. Tellerin arasından sürünerek ilerlerken bir bekçi bunların hışırtısını duymuş.
Hemen bağırmış:
-Kim var orada?
Delilerden biri hemen:
-Miyaw, miyaww diye seslenmiş. Huşırtıyı kedinin çıkardığını zanneden bekçi tam geri dönecekken deliler yine
sürünmeye başlamışlar ve yine bir hışırtılar başlamış. Bekçi hemen dönmüş ve bağırmış:
-Kim var orada?
İyice sinirlenen deli:
Miyaw dedik ya len demiş

TÖRPÜ
KÜÇÜK BİR KANİŞ ve KOCamaN BİR DOBERMANveTERİNER KLİĞİNİĞİNDE KONUŞUYOLARMIŞ.KANİŞ...

KÜÇÜK BİR KANİŞ ve KOCamaN BİR DOBERMANveTERİNER KLİĞİNİĞİNDE KONUŞUYOLARMIŞ.KANİŞ AH SORMA KARDEŞ benİM BURADA ÇÜKÜMÜ KESECEKLER ÇÜNKÜ HANIMIM EĞİLDİĞİNDE DayANIP ARKASINA YAPIŞTIM DEMİŞ PEKİ sen NİYE GELDİN
benDE DayANamaYIP HANIMIMI BECERDİM DEMİŞ DOBERMAN .
DEME senİNDEMİ PİPİNİ KESECEKLER DEMİŞ KANİŞ
YYAHHH SADECE TIRNAKLARIMI TÖRPÜLÜYECEKLER

Bir Bilseniz
Ceza Mahkemelerin iyi tanıdığı bir ganster bilmem kaçıncı kez Mahkeme önüne çıkarılınca...

Ceza Mahkemelerin iyi tanıdığı bir ganster bilmem kaçıncı kez Mahkeme önüne çıkarılınca reis kendine hakim olamaz:

"sen hangi cüretle bir daha karşıma çıkar, nasıl utanmadan bir daha yüzüme bakarsın, hı?"

"Ah, reis bey... bir bilseniz insan nelere alışıyor!"

Kodumun Dünyası
Ali birgün babasıyla yolda yürürken iki köpeği parkta çiftleşirken görmüş. Telaşla babas...

Ali birgün babasıyla yolda yürürken iki köpeği parkta çiftleşirken görmüş. Telaşla babasına sormuş:
Baba bu köpekler ne yapıyor?

Babası cevap vermiş;
üstteki köpeğin ayağı kırılmış, alttaki köpek ona yardım ediyor...

Ali şaşkınlıkla babasına dönerek söylenmiş;
Vay kodumun dünyası, hem yardım et hemde s....

Görmek Istemem
Kayserilinin biri berbere gitmiş.Sırtını aynaya dönerek berber sandalyesine ters oturmuş.Berbe...

Kayserilinin biri berbere gitmiş.Sırtını aynaya dönerek berber sandalyesine ters oturmuş.
Berber :
-Efendim nicin ters oturuyorsunuz? diye sorunca şu cevabı vermiş :
-Zabah zabah Gayserili yüzü görmeğ istemem de!

Işte Böyle
Adamın biri kayseri meydanında ayakkabı boyatıyormus ayakkabısı nı boyayan cocukla dalga gecm...

Adamın biri kayseri meydanında ayakkabı boyatıyormus ayakkabısı nı boyayan cocukla dalga gecmek istemiş
-kayserililer esseği boyayıp satarlarmıs olemi ? demiş

cocukta ole demiş yarı hidetli adam daha dalgalı bi şekilde nasıl yapıyorsunuz deyince boyacı cocuk elindeki fırcayı daha hızlı ayakkabıya sürterek

-işte böyle efendim demiş (bu olay yasanmıştır)

Dişçinin Karısı
Temelin dişi agrımıs agrısını gidermek icin dişçiye gitmişdişçi - "ben evde karımın ko...

Temelin dişi agrımıs agrısını gidermek icin dişçiye gitmiş

dişçi - "ben evde karımın koynuna giriyorum dişimim agrısı şıp diye kesiliyor" demiş.

temel : - "ha şimdu karun evdemidur?"

Malum
Kayserilinin biri kumarbazmış, bir gün her şeyini kaybetmiş, elinde bir eşek kalmış...Önce ...

Kayserilinin biri kumarbazmış, bir gün her şeyini kaybetmiş, elinde bir eşek kalmış...Önce sol ön, sonra sağ ön, daha sonra, arka sol, her üc ayağa da zar atmış, kaybetmiş, sıra dördüncü ayağa gelmiş, tam o sırada eşek
hazin hazin anırmaya baslayınca, Kayserili :
-Vah karagözlüm vah!, demiş.
-Sana da mı malum oldu!

Benden Başka
Köyün birinde bir çoban ve çokta güzel bir karısı varmış. Köyden biri devamlı karıya as

Köyün birinde bir çoban ve çokta güzel bir karısı varmış. Köyden biri devamlı karıya asılırmış. Karı da devamlı adamı reddedermiş. birgün dayanamayıp kocasına her şeyi anlatmış. Kocasıda yarın akşam onu ahıra çağırmasını söylemiş.

Kadın adama haber göndererek yarın akşam koyunlar otlaktan gelince ahıra gelimesini söylemiş. Ertesi gün çoban koyunları otlaktan getirip ahıra koymuş. Adam gizlice ahıra girer ve süt sağmakta olan kadını ellemeye başlar ve bu arada pantolonunu da çıkarır.

tam bu sırada ahırın kapısı açılır ve kadının kocası ahıra girer. Kadın adama eyvah kocam geldi bizi yakalarsa öldürür der ve kenarda duran koyun postunun altına girmesini ve koyunlar gibi durmasını söyler. Adam çaresiz yarı çıplak postun altına girer ve koyunların arasına dalar ve koyun gibi gibi domalarak durur.

Çoban karısına seni ahırda yapmak istiyorum der kadında olmaz der. Çoban o zaman ben bir koyun sikeyim der. Koyunlar arasında duran adamı bulur ve onu düzer. Adam korkusundan sesini çıkaramaz.

Aradan zaman geçer ve çoban yine karısını öpmeye çalışır. Karısı olmaz der. Çoban ben bir koyun daha sikeyim der. Koyunların arasında gezerek postun altında koyun gibi duran Adamı bulur ve yine düzer.

Yarım saat sonra çoban karısına seni ahırda düzeyim der. Kadın bu akşam sana vermeyeceğim der. Çoban ben bir koyun daha sikeyim der ve adamı koyunların arasında bulur ve tam düzecekken adam kalkarak postu çıkarır ahırın tabanına vurur ve eliyle koyunları işaret ederek "Ulan bu ahırda benden başka koyun yok mu" der.

Geri