Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Terlemek Için
TERLEMEK İÇİNSınavda tıp öğrencisine sordular:- Hastayı hangi yöntemlerle terletirsin?Öğr...

TERLEMEK İÇİN

Sınavda tıp öğrencisine sordular:
- Hastayı hangi yöntemlerle terletirsin?

Öğrenci bildiklerini söyledi.
- Başka?
Belleğini yokladı, anımsadığı başka yöntemleri de anlattı.
- Başka?

Ter icinde kalan öğrenci:
- Bütün bu yöntemlerden sonuç alınmazsa, dedi, buraya getirir, huzurunuzda sınava sokarım!

Asla
birgün bir Meksikali, Iranli, Amerikali oturmuslar Kahvede Cay iciyorlar. Cayini ilk bitiren Meksik...

birgün bir Meksikali, Iranli, Amerikali oturmuslar Kahvede Cay iciyorlar.

Cayini ilk bitiren Meksikali Bardagini havata atar ve derki:

bizim Meksikada Cam o kadar cok ki biz asla bir defa ictigimiz
bardakta ikinci bir kez Cay icmeyiz.

Buna özenen Iranli da atar bardagini havaya ve derki:

bizim Iranda okadar cok Kum varki bizde asla birkez ictigimiz bardaktan ikinci kez cay icmeyiz.

ve bunlari gören Amerikali sakin bir sekilde silahini cikarip Meksikali ve Iranliyi cekip vurur ve derki:

bizim Amerikada okadar cok Meksikali ve Iranli varki bizde asla ikinci kez bir Meksikali ve Iranliyla Cay icmeyiz!

Fil Vs Karınca
bir fil bir karınca topluluğunun üstünden geçmiş.karıncaların yarısı ölmüş,yaralanmış...

bir fil bir karınca topluluğunun üstünden geçmiş.karıncaların yarısı

ölmüş,yaralanmış ve sağ kalmış. sağ kalanlardan biri üzgün üzgün

file bakarken üstünde gezinen bir karınca görmüş ve:

- Ez onu ez, ez! diye bağırmış.

Kalıcı Hediye
Karadenizliler, bir konferans duzenlerler. Bu konferansa konusmaci olarak unlu bir Amerikali bilim a...

Karadenizliler, bir konferans duzenlerler. Bu konferansa konusmaci olarak unlu bir Amerikali bilim adami da davet edilir.

Amerikali konuk, bir hafta erken gelir, hem tatil yapar hem de Turkleri yakindan tanima firsati bulur. Karadenizliler ile Amerikali bilim adami hemen her konuda anlasirlar, uyum icinde konferans biter.

ayrilik gunu gelir, Karadenizlileri alir bir dusunce. biz bu degerli bilim adamina ne alalim? Aralarinda toplanirlar, baskan konunun onemini vurgulamak icin der ki:

biz bu Turk dostu, degerli bilim adamina nasil bir hediye alalim ki bizi unutmasin? Hem kullanisli bir sey olsun, hem her eline aldiginda bizi hatirlasin?

Salonda kisa bir sessizlik olur, arka siralardan Temel elini kaldirir:
"Sünnet ettirelim..! "

Viyana Kuşatması
Soru: Viyana Kuşatması Neden Bitmiş??????Cevap: Çünkü atıcak kuş kalmamış :)))))) niehhehh...

Soru: Viyana Kuşatması Neden Bitmiş??????

Cevap: Çünkü atıcak kuş kalmamış :)))))) niehhehhheehhee

Sen Mi, Annen Mi?
Adam arabayı kullanıyormuş, yan koltukta karısı, arkasında kayınvalidesi.. İki kadın da zav...

Adam arabayı kullanıyormuş, yan koltukta karısı, arkasında kayınvalidesi.. İki kadın da zavallı adama sürekli müdahale ediyorlar..

Karısı "Sola geç sola.. Bak tam arkanda araba.." derken arkadan kayınvalidenin "Yavaş sür damat yavaş.." uyarılarını başka başka müdahaleler tamamlamış..

"Yeter yahu!.." diye gürlemiş adam..
"Arabayı kim kullanıyor karar verin... sen mi annen mi?.."

Neler Oluyor
Buyuk sirketlerden birinin patronu, bilgisayar sistemleriyle ilgili onemli bir arızanın acilen gid...

Buyuk sirketlerden birinin patronu, bilgisayar sistemleriyle ilgili onemli bir arızanın acilen giderilmesi icin bilgisayar muhendislerinden birinin evine telefon eder.
Karsi taraftan fisildayan bir cocuk sesi "Alo" der.
Patron sorar "Baban evde mi?
Cocuk fisildayarak cevap verir "Evet"
Patron sorar "Onunla konusabilir miyim?"
Cocuk fisildayarak cevap verir "Hayir"
Patron sasirarak "Peki annen evde mi?"
Cocuk fisildayarak "Evet"
Patron "Peki onunla konusabilir miyim?"
Cocuk yine fisildayarak "Hayir"
Patron saskin "Orada baska kimse var mı?"
"Evet" der cocuk fisildayarak "bir polis memuru var"

Mühendislerinden birinin evinde polisin ne isi olduğuna anlam veremeyen adam sorar "Memur beyle konusabilir miyim?"
"Hayir" der ufaklik , "Su anda mesgul"
İyice meraklanan patron: "Neyle mesgul?"
Cocuk fisildayarak cevaplar "
" Annem babam ve itfaiyeci amcalarla konusuyor"

Meraklanan ve endiselenen patron, telefondan gittikce artan bir gurultu duyar "Bu ses de ne?.." diye sorar.
"Helikopter" der çocuk, hala fisildayarak.
Panikleyen patron "Neler oluyor orada" diye sorar.
Cocuk hala fisildayarak: "Arama kurtarma timi geldi"
Patron endiseli ve neler olduğunu bilememenin kizginligi icinde:
"İyi de neyi ariyorlar...?"

Kucuk cocuk hala fisildayarak ve kikirdayarak cevap verir...
"beni..."

Bizde Yaklasıyoz
Sultan Alparslan 27 bin askeriyle bizans topraklarında ilerlerken, keşfe gönderdiği askerlerden ...

Sultan Alparslan 27 bin askeriyle bizans topraklarında ilerlerken, keşfe gönderdiği askerlerden biri huzuruna gelip telaşla :

"300 bin kişilik düţman ordusu bize Doğru yaklaşıyor" der.
Alparslan hiç önemsemeyerek söyle der :
"biz de onlara yaklaşıyoruz.

Don Al
İki zengin barda oturmuş yılbaşında eşlerine ne alacaklarını konuşuyorlarmış. biri "Geçe...

İki zengin barda oturmuş yılbaşında eşlerine ne alacaklarını konuşuyorlarmış.

biri "Geçen sene araba aldım, ondan önceki sene yat aldım.. Alacak şey kalmadı" demiş..

İkincisi "ben de geçen sene tek taş yüzük, ondan önceki sene yazlık almıştım. ben de bu yıla bir şey düşünemiyorum artık" demiş..

O sırada masayı temizlemeye bir komi yaklaşmış.. biraz da gırgır olsun diye ona sormaya karar vermişler..

"Delikanlı" demişler.. "Yılbaşı geliyor da, karılarımıza alacak hediye bulamıyoruz. sen olsaydın ne alırdın?"

"Don alırdım" demiş, komi..
Adamlar şaşırmış..

"Don mu?.. O da neden?.."
Komi gülmüş..

"Giyer o sevinir, çıkarır ben sevinirim.."

Mısır Patlağı
bir gün deliler hastanesindeki bütün deliler olduğu yerde durmadan zıplıyorlarmış. Doktor ge...

bir gün deliler hastanesindeki bütün deliler olduğu yerde durmadan zıplıyorlarmış. Doktor gelip delilere sormuş: niye zıplıyorsunuz.

Delinin biri demiş: biz mısır patlağıyız.
Aralarından sadece birisi köşede olduğu yerde sırtüstü yatıyomuş. Doktor gelip sormuş: sen de mi mısır patlağısın? deli evet demiş.
doktor sen niye zıplamıyorsun demiş.
deli de demiş :ben tavaya yapıştım.

Nukleer Enerji
Uçağın havalanmasını beklerken adamın yanında oturan diğer yolcu, adamadönmüş ve- Biliyor...

Uçağın havalanmasını beklerken adamın yanında oturan diğer yolcu, adama
dönmüş ve
- Biliyor musunuz, bir yerde okumuştum eğer yolculuk esnasında
yanınızdaki ile sohbet ederseniz, seyahat süresi daha kısa geliyormuş
insana.
Kucağındaki kitabı okumak üzere yeni açmış adam, kitabı yavaşça kapatmış
ve adama;
- Hangi konuda sohbet etmek istersiniz?
- Bilmem ki, nükleer enerji konusunda konuşmak ister misiniz?
- Olabilir, bu ilginç bir konu olabilir ancak nükleer enerji konusuna
girmeden önce size
başka bir soru sorayım. bir at, bir inek ve bir keçi, üçü de ot yiyerek
beslenmelerine rağmen, keçi misket şeklinde, inek sıvı şeklinde, at ise
kurutulmuş ot şeklinde
dışkılar. sizce neden?
Sohbet etmek isteyen adam, hayretle bakmış;
- Hiçbir şey aklıma gelmiyor, bilmiyorum.
Kitabını okumak steyen adam;

- Hiç bir bok hakkında bilgin yoksa ne demeye nükleer enerji konusunda sohbet etmek istedin?

Yeni İş
Uzun zamandan beri görüsmüyorlardi.Yolda karsilastilar.-Hayrola epeydir görüsmedik.Ne yapiyorsu...

Uzun zamandan beri görüsmüyorlardi.Yolda karsilastilar.
-Hayrola epeydir görüsmedik.Ne yapiyorsun?
-iyiyim..yeni bir is kurdum.Kadinlarla ugrasiyorum.
-O nasil is öyle?
-onlari esirler gibi çalistiriyorum.Yemek yemelerine izin vermiyorum,
kizinca bagirip, çagiriyorum, paralarini aliyorum.Sonra da isleri bitince
kovuyorum...
-Ne biçim sey bu böyle?
-Valla güzellik enstitüsü diyor onlar.

Kadın-erkek Sohbeti
öğretmen fen bilgisi dersinde öğrencilere sorar:"bir kadın ile erkek arasındaki en büyük 2 f...

öğretmen fen bilgisi dersinde öğrencilere sorar:

"bir kadın ile erkek arasındaki en büyük 2 fark nedir?"

ali hemen atılarak: 2 erkek sohbet ederken hep birbirlerinden bahsederler fakat kadınlar ise hep 3. bir kişiden bahseder. bu bir

erkekler günde karıcım seni seviyorum demek dışında 500 kelime kullanırlar kadınlar ise toplam bir günde "6732" kelime kullanırlar
buda iki

Alışkanlık...
Genc adam evlenmisti. Ertesi gun arkadaslarindan birine rastladi.Nasil gecti. diye sordu arkadasi.S...

Genc adam evlenmisti. Ertesi gun arkadaslarindan birine rastladi.

Nasil gecti. diye sordu arkadasi.
Sorma birader dedi, damat uzuntuyle basini sallayarak.

Feci birsey oldu.
Ne oldu?
Gece gayet iyi gecti.

Sabahleyin kalkinca nerede oldugumu hatirlayamadim.
Bekarliktan kalma aliskanlikla karimin eline para tutusturup gitmeye kalktim.

Deme. Peki karin yapti?

O da uyku sersemligiyle kalkip paranin uzerini geri verdi...

Eskimo Ve Papaz
eskimo: Tanrı ve günah hakkında bir şey bilmesem cehenneme gider miydim?Papaz: Hayır, bilmiyor ...

eskimo: Tanrı ve günah hakkında bir şey bilmesem cehenneme gider miydim?

Papaz: Hayır, bilmiyor idiysen gitmezdin.

eskimo: O zaman ne diye bana onları anlattın?.."

Annie Dillard

Dilencinin Duası
Dilenci el açmış dileniyor, hem de dua ediyor.Bektaşi on para vermiş, "Duanı istemem!" demiş....

Dilenci el açmış dileniyor, hem de dua ediyor.

Bektaşi on para vermiş, "Duanı istemem!" demiş...

Dilenci şaşırmış:
"Niye duamı istemiyorsun?"

"Ulan senin duan beş para etseydi, kendini kurtarır, dilenmezdin!"

Dikiş Iğnesi
Iki deli hastahaneden kaçmak istiyormuş.bir tanesi ötekine; 'dikiş iğnesinin arkasına saklan...

Iki deli hastahaneden kaçmak istiyormuş.bir tanesi ötekine;
'dikiş iğnesinin arkasına saklanalım bizi bulamazlar'.demiş
birlikte saklanmışlar ama doktorlar onları bulmuş. öbür deli arkadaşına kızmış;
'hani bizi bulamazlardı!'demiş öteki de ;
'salak sen iğneyi ters tuttun,bizi deliğinden gördüler !'demiş

Uyku Hapı
Adam, uyku hapı icin kendisine sevk yazmasi icin doktorun yanına gider.Doktor bey bana uyku hap

Adam, uyku hapı icin kendisine sevk yazmasi icin doktorun yanına gider.

Doktor bey bana uyku hapı icin reçete yazar mısınız? der.

Doktor: yazayım ama fazla kullanmayın alışkanlık yapar.

ne alaka doktor bey ben 20 yıldır kullanıyorum hiçte alışkanlık
yaptıgını görmedim.

Tepsiler
Kadın 3 adamla berabermiş kapı çalınca kocam geldi diye üçünüde mutfağa saklamış. kocas

Kadın 3 adamla berabermiş kapı çalınca kocam geldi diye üçünüde mutfağa saklamış. kocası gelmiş salona oturmuş adamlar kaçmak istiyorlar fakat salondan geçmek zorundalar üstelik hepside çıplak.

kadının kocası -ya hanım şöyle ekmek arası bişey olsada yesem der demez mutfaktakilerden bitanesi hemen tepsiye ekmek arası bişeyler yapmış ve adamın karşısına geçmiş,

adam şokta -sende kimsin bu ne hal , adam -beni tanrı yolladı ekmek arası bişeyler istemişsin demiş tepsiyi bırakıp kaçmış adam allah allah ne iş ya diye mırıldanmış

aradan biraz zaman geçmiş ya hanım çay olsada içsek der demez ikinci adam hemen çay yapmış tepsiye koymuş adamın karşısına geçmiş koca yine şokta sende kimsin bu ne hal ..beni tanrı gönderdi çay istemişsin deyip tepsiyi bırakmış oda kaçmış

koca...aman ne güzel ne istersem oluyor diye mırıldanmış..

aradan bir saat geçmiş koca bişey istemiyorki 3. adamda kaçsın 2 saat geçmiş yok 3 saat geçmiş yok koca bişey istemiyor ..3. adam bakmış olacak gibi değil dalmış salona koca yine şok sende kimsin bu ne hal ...adam.. beni tanrı gönderdi...koca iyide ben bişey istemedim...

adam : biliyorum ben boş tepsileri almaya geldim:))

Avci
Köy odasinda cemaat toplanmis ordan burdan konusuyorlar birisi sonradan gelmis aralarina nerde kald...

Köy odasinda cemaat toplanmis ordan burdan konusuyorlar birisi sonradan gelmis aralarina nerde kaldin diye sormuslar avdaydim diye cevap vermis...

birisi sormus ne avina ciktin diye, adam hararetli bir sekilde ördek avina ciktim der...

ördegin birisi geliyordu attim onu düsürdüm baktim öteki geliyor onuda vurdum baktim biri daha geliyor onuda vurdum.

ordakilarden biri sorar tüfegi ne zaman doldurdun diye,
adam doldurmaya firsatim olmadiki der

Geri