Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maslahat
İzmirin meşhur heccavı şair Eşref aynı zamanda kaymakamlıklarda yapmıştır. Egenin şirin i...

İzmirin meşhur heccavı şair Eşref aynı zamanda kaymakamlıklarda yapmıştır. Egenin şirin ilçelerinden birinde kaymakamlık yaparken devamlı istanbula tel çekmektedir.

"eşkiya kayabayı bastı tez elden asayişin sağlanması icin yardım" Buna mukabil gelen cevap devamlı aynıdır

"İdare-i maslahat ediniz"(hal yolunu kendiniz bulun yada idare edin)
En sonunda eşkiya kaymakamlığı basar bir fırsatını bulan Eşref malum talebi sadrazama iletir. Tabiki gelen cevap aynıdır " idare_i maslahat ediniz.
bizimkinin cevabı ise sadrazama şu olur:
"aman efendim idare elden gitti maslahat ise elimizde kaldı"

mdat
Adam karısıyla sevişirken "seni imdat diye bağırtana kadar sevişeceğim!.." demiş..Ertesi gü...

Adam karısıyla sevişirken "seni imdat diye bağırtana kadar sevişeceğim!.." demiş..

Ertesi gün de aynı sloganla atlamış kadının üzerine..
Üçüncü gün de ayni şeyleri söyleyince karısı yastıktan bir tüy çekip adamın kafasına kafasına dokundurmaya başlamış..

"Ne yapıyorsun?.." demiş adam.
"ben de.." demiş kadın,
"ben de sen imdat diyene kadar kafana vurmaya devam edeceğim..!"

Tokatlamak
Doğru konuş bak seni tokatlarımiyi o zaman ben de amasyalarım...

Doğru konuş bak seni tokatlarım
iyi o zaman ben de amasyalarım

Büyük Ödül
Çok kıymetli bir köpek evden kaçmış. Sahibi oturduğu küçük kentte çıkan yerel gazeteye b...

Çok kıymetli bir köpek evden kaçmış. Sahibi oturduğu küçük kentte çıkan yerel gazeteye bir ilan gönderip, bulana 1000 dolar ödül vaadetmiş. fakat gönderdiği ilan gazetede çıkmamış. Öfkelenen adam doğruca gazete yönetimine gitmiş.

"İlan servisi şefiyle görüşmek istiyorum." Demiş.

Orada danışmada duran bir delikanlı "dışarıda" diye cevap vermiş.

Ya yardımcısı?
O da yok
O halde yazı işleri müdürüyle konuşayım.
O da dışarıda
Peki, ya gazetenin sahibi?
O da burada değil.
İnanılır gibi değil! Nerede bu adamlar?
Köpeğinizi aramaya gittiler, efendim.

İngiliz Sandıydım
Sahile vurmuş çıplak bir kadın cesedini gören Temel cesede uygunsuz birşeyler yaparken polise ...

Sahile vurmuş çıplak bir kadın cesedini gören Temel cesede uygunsuz birşeyler yaparken polise yakalanmış.
Polis- Utanmaz sapık ölmüş insanımı şapıyorsun.
Temel- Uy uşağım haçen ben buni İngiliz sandiydum.

Paramı Yediler
üstsün zekadan kafayı yiyen emekli pilot evinin çatısını tamir ederken iş bitimine yakın pa...

üstsün zekadan kafayı yiyen emekli pilot evinin çatısını tamir ederken iş bitimine yakın parası biter.Çok gururlu olan pilot kimseden borc istiyemez ve düşünür. bir mektup yazar ve postaya verir.Tasnif memuru mektubu görünce çok şaşırır. Çünkü mektup allaha yazılmıştır. Açar ve arkadaşları ile okur. ALLAHIM BU KULUN ÇOK SIKIŞTI ÇATI YARIM KIŞ GELMEDEN BİTİRMEM LAZIM KİMSEDEN İSTİYEMEDİM 350 YTL İHTİYACIM VAR . postacılar üzülür ve aralarında para toplayarak pilota posta havalesi ile göndereiler. Ertesi gün bir mektup daha postacılar yine merakla acıp okurlar ALLAHIM HİKMETİNE SUAL OLMAZ LAKİN BİRDAHAKİ sefer BANKA HAVALESİ YAP POSTACILAR 50 YTL Yİ YEMİŞLER

Temelin 4 Karısı
Temel bir birinden habersiz dört karıyla evleniyor günün birinde kadınların birbirlerinden hab...

Temel bir birinden habersiz dört karıyla evleniyor günün birinde kadınların birbirlerinden haberi oluyor birleşip temele ceza vermek istiyorlar bir evde toplanıyorlar temel geliyor dördü birden saldırıp temeli güzel bir dövüyolar

biri bir diğeri bir kolundan biri bir bacağından diğeri bir bacağından tutup kendinden geçmiş temeli kapıya atmak icin merdivenden sürükliyerek indirirken bizim temel ah kafam ah kafam diye sızlanmaya başlamış

ahhh demiş ne vardı dört karı alacak
keşke beştane alsaydum da oda kafamı tutsaydı.

Vazife Herşeyden Üstündür
Adamin biri birgün kaldirimda yürürken, üst katlarin birinde cam silen kadin dengesini kaybedere...

Adamin biri birgün kaldirimda yürürken, üst katlarin birinde cam silen kadin dengesini kaybederek adamin üzerine düsmüs.

Kadin saskinligini atamadan adam bunu hemencecik soymus ve oracikta herkesin gözü önünde tecavüz etmis.

Bunu görenlerden biri adama çikismis :

-"kardesim sen ne yaptigini saniyorsun?" Diye.
Adamda su cevabi vermis :

-"üzerime düseni yapiyorum"

Yılın Fıkrası
bir Ingiliz doktor diyor ki :Tip bilimi bizde öyle ilerledi ki, biz bir adamin beynini aliriz ve ba...

bir Ingiliz doktor diyor ki :

Tip bilimi bizde öyle ilerledi ki, biz bir adamin beynini aliriz ve baskasina koyariz ve onu alti haftada is arayacak hale getiririz.

Alman doktor diyor ki :
Bu hiç birsey diil; biz bir adamin beynini çikaririz ve baskasina koyariz ve onu dört haftada savasa hazir hale getiririz.

Amerikali doktor da diyor ki :
Beyler siz çok geridesiniz. biz teksastan bir beyinsizi aldik ve beyaz saraya koyduk. Simdi ülkenin yarisi is ariyor, yarisi da savasa hazirlaniyor.

Napolyon Vs Nam-ı Kemal
Nam-i Kemal elciler toplantisina Fransaya gider .Toplanti sirasinda Napolyon kursuye cikar ve karata...

Nam-i Kemal elciler toplantisina Fransaya gider .Toplanti sirasinda Napolyon kursuye cikar ve karatahtaya bir daire cizer, hemen ardindan firlayan Namik Kemal daireyi ikiye boler.

Sinirlenen Napolyon dairenin ortasina kilicini saplar. bizimkide gidip kilicin uzerine iki sise asar. iyice sinirlenen Napolyon toplantiyi hizla terkeder.

Ne oldugunu anlamayan diger elciler Nam-i Kemale ne oldugunu sorarlar. Nam-ı Kemal gulerek anlatir:

"Daireyi cizince dunya bizimdir dedi, ben ikiye bolunce yarisi bizimdir diye cevap verdim. Kilicini saplayinca silah zoruyla aliriz dedi ve ben siseleri asinca -"Tasaklarimi alirsin" dedim.

Spastik Yunus
Zamanın birinde deli bi adam varmış.. akli dengesi zaten yok..adam 30 lu yaşlarda ölmüş eceli...

Zamanın birinde deli bi adam varmış.. akli dengesi zaten yok..
adam 30 lu yaşlarda ölmüş eceliyle.
öbür tarafa gidince melekler bakmışlar amel defterine demişler:
ya bu adam bu zamana kadar boşuna yaşamış ne artısı var ne eksisi
dünyanın hiç bi halinden haberi yok. acıdım adama demiş birisi gelin biz bunu geri gönderelim dünyaya. nasıl birisi olmak istiyosa yapalım; zengin falan yaparıs bi daha yaşasın demişler ve allah katına çıkmışlar.

üst makamda onaylamış ve deliye sormuşlar: biz seni geri göndericez ikinci hayatında ne olmak istersin?

deli : ben yunus olcam demiş

melek: ney? manyakmısın olum para verelim şöhret verelim herşeyi verelim sana güzel bi hayat yaşa işte?

deli: yok banane anuna goyum ben yunus olcam demiş...

melekler : iyi peki napalım demişler

bunu yunus yapıp akdenizin güzel sularına bırakmışlar.
aradan iki dakka geçmiş kapı çalmış.

melekeler açmış kapıyı bi bakmışlar yine bizim deli, ya noldu biz seni daha 2 dakka önce gönderdik niye hemen öldün ?

deli : boğuldum anuna goyum...

Dememiş Miydim
Kadının biri bir giyim mağazasına gelir. alacağı elbiseleri üzerinde deneyerek beğendikleri ...

Kadının biri bir giyim mağazasına gelir.
alacağı elbiseleri üzerinde deneyerek beğendikleri ile kasaya gelir.

tam ücretini ödemek üzereyken kasanın yanındaki papağan kadına ağıza alınmayacak küfürler etmeye başlar;

- "Or.spu, k.ltak, şırfıntı"

bunun üzerine kadın sinirlenerek mağazayı terk eder, adam papağanı uyarır. birkaç gün sonra aynı kadın mağazaya
tekrar gelir ve kasaya geldiğinde aynı küfürlere mağruz kalır. Kadın mağazayı derhal terk edince mağaza sahibi
papağanı papağan eğitim merkezine gönderir ve papağan burada ingilizce ve fransızca güzel sözler iltifatlar
üzerine eğitim alır.

aynı kadın bir süre sonra tekrar mağazaya gelir alışverişini yapar ve kasada parasını öder ama papağanda tık yok.
Kadın şaşırır tabii. Adama sorar:

- "Ya hayırdır bu papağana ne oldu?"

adam olayı anlatır ve:

- "Eğer sağ bacağınızdan eteği hafif açarsanız İngilizce, sol bacağınızdan eteği biraz açarsanız Fransızca
iltifatlar edecektir." der

Kadın şaşkınlıkla denemek ister. Gercekten kadın sağ bacağından eteği kaldırdığında papağan İngilizce:

- "Çok güzelsiniz" vs iltifatlar etmeye başlar

aynı şekilde sol bacağından eteği aralayınca aynı iltifatları Fransızca duyar. Bu olay kadının çok hoşuna gitmiştir:

- "İkisini birden aralasam ne olur acaba" diye sorar mağaza sahibine

Papağan dayanaz ve patlar:

- "Patron, ben sana dememiş miydim; bu kadın or.spu!"

Çavuş Bekliyor
Temel ! Askerlik yaptigi bölük`de hic anlasamadigi cavus la basi oldukca dert de,cavusu ,Temele .....

Temel ! Askerlik yaptigi bölük`de hic anlasamadigi cavus la basi oldukca dert de,cavusu ,Temele ..Sunu yap bunu yap, ama makbule gecmezmis!..

Sonra birgün cavusu;Temele demiski.. Git nizamiyenin kapisina, bugün karakol komutani gelecek, gelir gelmez mutlaka haberim olsun der!..

ve Temel gider 1-2`saat bekler ! Kapidan iceriye makam araci girer! Temel sorar askerlere bu kim!.. Derlerki karakol komutani...

Hemen makam arabasinin yanina varir ve cami tiklar!... Komutan; Otomatik cami indirir ve sorar!.. Buyur asker!.
Temel sorar siz komutan misiniz!..
Evet der komutan...
Temel derki, vallahi yaragi yedin, Cavus seni bekliyor...

Tava Ve Budha
Adamın birinin suratına tavayla vurmuşlar bişey olmamış .Niye..?Adamda mahkeme duvarı gibi su...

Adamın birinin suratına tavayla vurmuşlar bişey olmamış .Niye..?

Adamda mahkeme duvarı gibi surat varmış da ondan .!

--
Adamın biri yolda yururken basına BUDHA heykeli düşmüş. Adam ne demiş ?

'Başıma budamı gelecekti'

Sarışın Sinemada
Sarı$ının biri sinemaya girip, filmi seyretmek istiyodu.Gi$eden biletini aldı. birkaç dakika so...

Sarı$ının biri sinemaya girip, filmi seyretmek istiyodu.
Gi$eden biletini aldı.
birkaç dakika sonra geri dönüp bir tane daha aldı.
Sonra bir bilet daha, bir daha...
Gi$edeki görevli dayanamadı;
"Hanfendi karaborsa yapıyorsun galiba. Bu kaçıncı bilet alı$ın?"
Sarı$ın: "İçeride bir deli var." dedi.
"tam kapıdan girince biletimi yırtıyor. bende gelip yenisini almak zorunda kalıyorum!"

Ortak Soru
Amerika birleşik devletlerinde, tröst noktasına gelmiş bir yazılım şirketinin insan kaynaklar...

Amerika birleşik devletlerinde, tröst noktasına gelmiş bir yazılım şirketinin insan kaynakları departmanında yapılan bir iş görüşmesidir :

-"İş icin başvuranlara aynı soruyu soruyorum hep"

-"bir tilkiyle iki tavuğun var. Irmakta karşı kıyıya geçireceksin. Her kerede kayığa sadece birini alabilirsin. Tilki yalnız kalırsa tavukları yer..."

-"Hmmmm. Hayat sigortası yaptırır, tavukları kızartır yer, suçu tilkiye atarım."

-"Bu gün başlayabilirmisin?"

Tedi Tütü It
Çocuk peltekmiş. Öğretmeni tahtaya kaldırmış ve tahtadaki "kedi sütü iç" yazısını okuma...

Çocuk peltekmiş. Öğretmeni tahtaya kaldırmış ve tahtadaki "kedi sütü iç" yazısını okumasını istemiş.

Çocuk "tedi tütü it" demiş.

Öğretmen bağırmış "doğru söyle" demiş.

Çocuk yine "tedi tütü it" demiş.

Öğretmen acayip sinirlenmiş ve çocuğu dövmüş, "doğru oku dedim sana şunu" demiş.

Çocuğun artık canına tak etmiş ve bağırmış :"anatını tittimin tediti ittene tu tütü!...

Fırsatçı Çapkın
Adamın biri bir gün felç geçirmiş olan arkadaşını ziyaret etmiş. Sohbet sırasında felçli...

Adamın biri bir gün felç geçirmiş olan arkadaşını ziyaret etmiş.
Sohbet sırasında felçli arkadaşına adam : - Terliklerim yukarıda kalmış, onları bana getirir misin lütfen...

Adam yukarı çıkmış, bir de ne görsün? Felçli adamın afet gibi dipdiri iki kızı var. Hemen pratik ve çapkın zekasını çalıştırarak :

- Babanız beni sizinle yatmam icin gönderdi, demiş...
Kızlar : - Nasıl olur!.. Bu imkansız, demişler.

Adam : - İnanmıyorsanız soralım babanıza, demiş ve aşağıya seslenmiş : - İkisini de miiiii?..

Felçli adam bağırmış : - İkisini de, ikisini deeeee...

Cennette Nikah
Evlenme hazirligi icinde olan bir gift trafikkazasinda vl|p cennete g iderler. Damat adayi durumugor...

Evlenme hazirligi icinde olan bir gift trafik
kazasinda vl|p cennete g iderler. Damat adayi durumu
gorevli melege anlatarak evlenip
evlenemeyeceklerini sordu. "bir bakayim" dedi
gvrevli melek. Aradan 3 ay gectikten sonra
gorevli melek magdur cifte sevincli haberi vermek
igin "Hersey ayarlandi. sizi evlendirebiliriz"
dedi.

"Sey... biz dusundukde,Acaba evliligimiz yurumezse
bizi bosayabilirmisiniz ?" dedi damat adayi.
Gorevli melek gok gurultusu sesiyle son derece
kizgin bir sekilde;

"siz Manyak misiniz ??? Cennette bir imam
bulabilmek icin 3 ayimi verdim.
Avukat bulmak ne kadar surer tahmin
edebiliyormusunuz?"...

5 Büyük Yalan
Ölüm döşeğindeki kadın kocasına gider ayak şunu söylemiş,Kocacım, yıllardır sana itiraf...

Ölüm döşeğindeki kadın kocasına gider ayak şunu söylemiş,

Kocacım, yıllardır sana itiraf etmek istediğim bir konu var.
seninle birlikteyken toplam 5 yalan söyledim bun yalanları sana yazdım. al bu mektubu diyerek mektubu verir ve ölür.

Kocası mektubu açar ve 5 yalanı görür.

- Bakireyim.

- Ooo, çok büyük!!

- En iyi arkadasima bunu yapamam!!

- Evlenince sismanlamiyacagim...

- ahh ohh Geliyorum!!! geliyorum!!!

Geri