Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sıfırdan Başlarız
Zengin bi kadının kocası vefat eder. Trilyonların sahibi olan kadın bütün dünyayı gezer, he...

Zengin bi kadının kocası vefat eder. Trilyonların sahibi olan kadın bütün dünyayı gezer, herşeyin tadına varır ama marrağın tadına varamadığını fark eder.

Gazeteye bi ilan verir kendisini 50 postayı bi seferde zikebilene bütün servetini vaat eder.ilan gazetede yayınlanır yüzlerce kişi sıraya geçer.

biri gelir 12 diğeri gelir 15 kimse 17 nin üstüne çıkamaz. Kadın zevkten ölmek üzere çok hoşuna gidiyor,ama bunun bi çılgınlık olduğunun farkına varıp herkezi geri gönderir.

Aradan 2 gün geçer eski gazeteyi karıştıran bi yozgatlı ilanı
görür ve adrese gider. Kapıyı çalar kadın karşısındaki yozgatlıya sorar ne vardı. Adam der ben ilan icin geldim kadın tebessümle peki sanada bi şans vericem der.

Yatak odasına giderler.yozgatlı başlar 5 -10 -20 derken otuzbeşinciye gelince kadın korkmaya başlar servet elden gidiyo, hemen çamura yatmaya başlar 27 oldu yozgatlı hemen müdahele eder otuzbeş olurmu der.
Kadın bende sayıyorum 27...
Yozgatlı; olurmu abla otuzbeş...
Kadın sinirlenerek in üstümden der
Yozgatlı;
aman be abla, sorun ettiğin şeye bak sil baştan başlayalım...

Bundan Çok Var
bir kayserili; bir çorumlu; bir ankaralı trende giderken kayserili kalkmış bir top pastirmayi tr...

bir kayserili; bir çorumlu; bir ankaralı trende giderken kayserili kalkmış bir top pastirmayi trenden aşağı atmış.

ula napiyosun pastirma atilirmi? demişler.
kayserili:bizim orda bundan çok demiş.

bunun üstüne çorumlu kalkmış bir sepet leblebiyi trenden aşağı atmış.

ula sen ne yaptin leblebi atilirmi demişler.
çorumlu:bizim orda bundan çok demiş.

bizim ankaralı düşünmüş ben ne atsam diye; kalkmış çorumluyu tuttuğu gibi trenden aşağı atmış.

ula naptin adami niye attın;
ankaralı kendinden emin :bizim orda da bundan çok...

Renkli Cinsal Hayat
Temel ile Fadime evleneli bir kaç ay olmuş. Herşey gayet iyi giderken bir akşam Temel eve yanın...

Temel ile Fadime evleneli bir kaç ay olmuş. Herşey gayet iyi giderken bir akşam Temel eve yanında bir rus kızı ile gelmiş. Fadime ne diyeceğini bilememiş. Sadece bunu neden yaptın Temel diyebilmiş. Temel cevap vermiş: " Fadimeciğim üzülme, ben bu kızı cinsel hayatımız renklensin diye getirdim!" Bunu duyan Fadime rahatlamış.

Sabah olunca kahvaltı masasında Fadime şaşkın şaşkın
" Tamam renkli cinsel hayat falan ama Temel ben bu 169 dan hiç bir şey anlamadım!" demiş.

Okey
Temel imam efendiye sorar.-Okey demek günah mitur?İmam efendi cevap verir.-Herıld yani....

Temel imam efendiye sorar.
-Okey demek günah mitur?
İmam efendi cevap verir.
-Herıld yani.

Saman Çöpü
Adamın boğasının aleti birtürlü inmiyormuş. civar köyler dahil atlatmadığı inek kalmamı

Adamın boğasının aleti birtürlü inmiyormuş. civar köyler dahil atlatmadığı inek kalmamış ama ne fayda......
en sonunda vetriner çağırır. vetriner boğayı muayene edtikten sonra çantasından bir cımbız çıkarır ve boğanın *ötünden bir saman çöpünü çıkarmasıyla boğanın aleti yavaşça iner.
vetriner adama saman çöpü şıkışmış ve hareket ettikçe tahrik ediyormuş der...!
bunun üzerine adam şöyle der, bak kardeşim bu aramızda kalacak. benim karı bunu duyarsa *ötüm çöpten kurtulmaz :) :) :)

.mı Gibi
O gün damat, avladığı tavşanla gelir eve.Kayınbaba :-Ee damat nasıl avladın tavşanı? diye ...

O gün damat, avladığı tavşanla gelir eve.
Kayınbaba :
-Ee damat nasıl avladın tavşanı? diye sorar.
Damat İ
-Çalılıkların arasında avlanıyordum. bir baktım çalının arkasında bu tavşan. Baldızın .mı gibi topacık duruyor. Tüfeği doğrulttum, bir patlattım. Kayn****** .mı gibi yayıldı kaldı.
-!!!

Sex Kitabı
bir gün tavukla horoz çiftlikte gezintiye çıkarlar. bir müddet gittikten sonra çiftliğin mutf...

bir gün tavukla horoz çiftlikte gezintiye çıkarlar. bir müddet gittikten sonra çiftliğin mutfağının önünden geçerken horoz masanın üzerinde yumurta yapmanın 100 çeşidi adlı bir kitap görür.

Tavuğa işaret ederek şöyle der ;

- şşşt baksana sex kitabı

138 Kilometre
Adam oğlunu evlendirecekmiş.ilk günneler yapması gerektiğini söylemek istemiş fakat oğlundan...

Adam oğlunu evlendirecekmiş.ilk günneler yapması gerektiğini söylemek istemiş fakat oğlundan
- tamam baba biliyorum yanıtını almış.
bir gün oğlu odasında iken; oğlunun yastıkla birşeyler yaptığını farketmiş.
- hırsla oğlum sen sapıkmısın yastıkla uğraşıyorsun demiş.
bunun karşısında oğlu
- baba yastığı kadının altına koyduğunda 1 santim daha fazla girer demiş.
adamı almış bir düşünce, elinde kağıt kalem ile gören oğlu ne yaptığını sorunca;
- ahh! oğlum bu güne kadar ****** 138 kilometre hakkını yemişim der.

Fotoğraf Belası
birgün okulda ikinci sınıf çocuklar fotoğraf çekileceklermiş.Öğretmenleride onlara çekilec...

birgün okulda ikinci sınıf çocuklar fotoğraf çekileceklermiş.
Öğretmenleride onlara çekilecekleri fotoğrafı anlatıyormuş.
ve şöyle söze başlamış:

-İlerde bu fotoğrafları torunlarınıza, çocuklarınıza göstereceksiniz ve arkadaşlarınızı tanıtacaksınız. Bu Ali,bu ayşe...

O sırada sınıfın fırlama çocuğu Abdi bağırır:
Buda rahmetli öğretmenimiz.
-.....

Avrupa Ve Fenerbahçe
bir gün hakim sanığa sormuş yurtdışına kaçakçılık yaptığın söyleniyor ne diyorsun.Bun...

bir gün hakim sanığa sormuş yurtdışına kaçakçılık yaptığın söyleniyor ne diyorsun.

bunun üzerine sanık:
hakim bey biz fenerbahçeliyiz edirneden dışarıda ne işimiz olabilirki.

İstifa Ediyorum
Çok zengin bir petrol şeyhi oteldeki odasına girer girmez hemen telefona sarılır ve arkadaşın...

Çok zengin bir petrol şeyhi oteldeki odasına girer girmez hemen telefona sarılır ve arkadaşının verdiği bir kadının telefonunu çevirerek: "Bak güzelim ben buraya bir iş anlaşması imzalamaya geldim, telefonunu araba motoru üreticisi bir arkadaşımdan aldım; 2 saat sonra başka bir şehre gidiyorum. benimle 1 saat geçirirsen sana bin dolar, bir araba ve de bir pırlanta yüzük vereceğim" der.

Karşıdaki ses sevinçle: "Beyefendi ben otelin sekreteriyim. Dışarıyı aramak icin 9 tuşuna basacaktınız.. ama merak etmeyin, sakin olun ben şimdi istifa ediyorum ve hemen yanınıza geliyorum.."

Baba Nerede?
size bir soru..Anne çocuğundan 21 yaş büyük. 6 yıl sonra anne çocuğundan 5 kat daha yaşlı ...

size bir soru..

Anne çocuğundan 21 yaş büyük. 6 yıl sonra anne çocuğundan 5 kat daha yaşlı olacak.
Soru: Baba nerede?
Soru saçma mı?.. Hayır.. Mantıklı ve matematiksel bir çözüm var.
Altta yazdım.. ama hemen bakmayın.. biraz düşünün. Gerekirse kağıt kalem kullanın..

Annenin yaşı = Çocuğun yaşı+21
Annenin Yaşı+6 = 5 (Çocuğun Yaşı+6)

Bu iki denklem çözülürse çocuğun yaşı - 3/4 yıl çıkar.
-3/4 yıl ne demek.. Eksi 9 ay..
Çocuk eksi dokuz aylık ise baba şu anda annenin üstündedir..

Kurt Pozisyonu
Karı-koca doktorlarına hamilelik boyunca seks yapıp yapamayacaklarını sormuşlar.."Tabii yapabi...

Karı-koca doktorlarına hamilelik boyunca seks yapıp yapamayacaklarını sormuşlar..
"Tabii yapabilirsiniz.." demiş doktor..
"Yalnız aylara göre değiştireceğiniz seks pozisyonları vardır..
İlk 3 ay normal seks düzeninizi bozmayacaksınız..
İkinci 3 ayda köpek pozisyonu, son 3 ayda ise kurt pozisyonu..

"Kurt pozisyonu mu?.." diye sormuş adam,"Nedir o?.."

"Çok basit.." demiş doktor:
"Mağaranın kapısının önünde yat ve ulu..!"

Huri-nuri
Temel birgün mahallenin imamına sorarhoca bize cennette 4 huri verecekleri doğru mu?hoca:evet do

Temel birgün mahallenin imamına sorar
hoca bize cennette 4 huri verecekleri doğru mu?
hoca:
evet doğru der
peki bizim hanım cennete giderse ona ne verecekler?
hoca:
onada 4 nuri verirler
temel sinirlenip eve dönmüş
bi bakmış karısı namaz kılıyo
sinirlenip basmış tekmeyi
-****** mu olacan lan sen?

Sapan Delisi
Adamın biri kafayı sapanla bozmuş nerde bir karış lastik görse hemen sapan yapıp evlerin cam

Adamın biri kafayı sapanla bozmuş nerde bir karış lastik görse hemen sapan yapıp evlerin c***** kırarmış.

Komşular dayanamayıp onu deliler hastanesine kapatmışlar gel zaman git zaman bu adam başhekimin yanına gelmiş.

Hasta: -ben iyileştim beni salın.

doktor:
-çıkınca ne yapacaksın

Hasta:
-evleneceğim sonra gerdek gecesine gireceğim
sonra gelinin duağını açacağım, gelinliğini çıkaracağım.
sonrada südyenini ve kilodunu çıkaracağım.

doktor:
-pek güzel. iyileşmiş gibisin. peki sonra ne yapacaksın?
Hasta :

-kilodunun lastiğini alıp sapan yapacağım

Aktör
Şöhret peşindeki genç aktör, babasından kızıyla evlenmeleri icin izin istemiş.."Kızımı ...

Şöhret peşindeki genç aktör, babasından kızıyla evlenmeleri icin izin istemiş..

"Kızımı hayatta bir aktörle evlendirmem.." demiş baba..

"Oyunumu seyreder ve performansımı görürseniz fikrinizin değişeceğinden eminim.. Bu gece bekliyorum efendim.."

Baba daveti kabul etmiş, oyunu seyretmiş, ertesi gün de delikanlıyı aramış, "Haklısın.." demiş, "Fikrimi değiştirdim..

Kızımla evlenebilirsin.. senden aktör falan olmaz!"

Aman Allahım!
Türk Havayolları İstanbul-Viyana seferini yapan uçakta inişe doğru Pilotanons eder;- Sayın yo...

Türk Havayolları İstanbul-Viyana seferini yapan uçakta inişe doğru Pilot
anons eder;
- Sayın yolcularımız 25 dakika sonra Viyana havalimanına iniş yapacağız,
hava parçalı
bulutlu 15 dereceee.........amaN ALLAHIM.............

Anons o anda kesilir. Bütün yolcular panik halindedir. Ortalık çalkalanır...
bir kaç dakika sonra, ki bu yolcular icin yıllar kadar uzun sürmüştür,

pilot :

- Sayın yolcularımız, kusura bakmayın sizleri korkuttum ama Hostes
yanlışlıkla üstüme bir fincan sıcak kahve döktü. Canım çok yandı, hele bir de Pantolonun ön kısmını bir görseniz !!!!!...

Arka sıralarda oturan bir yolcu ise bağırarak;

- O bir şey mi, sen bizim pantolonların arka kısmını bir görsen !!!!!.

Tereyağ
Kadının kocası askere gitmiştir. bu süre icinde kayınpederi sürekli kadına asılmakta, geli...

Kadının kocası askere gitmiştir. bu süre icinde kayınpederi sürekli kadına asılmakta, gelinine sulanmaktadır.
kadın artık dayanamaz ve kayınvalidesine durumu anlatır. Kayınvalidesi "sen de ona karşılık ver, geceleyin odana çağır" der.
Akşam olur, adam çok heyecanlıdır. gecenin olmasını sabırsızlıkla beklemektedir.
ve gece olur. adam o akşam eve gece geç saatte gelir, ışıklar sönmüştür, doğruca gelinin odasına gider, hemen soyunup yatağa girer. ve onunla sevişmeye başlar,
adam o kadar zevk alıyordur ki : "Vay be, bizim oğlan Am, sikmeyomuş, tereyağ sikiyomuş" derken,....
-altındaki kadından ses gelir "ulan 40 yıllık amı, nasıl tanımazsın"

Denizli Tavugu
Temel lokantaya gitmiş ve denizli tavuğu istemiş.Garson bir tavuk getirmiş. Temel tavuğun ***...

Temel lokantaya gitmiş ve denizli tavuğu istemiş.Garson bir tavuk getirmiş. Temel tavuğun ***üne bakmış ve :

- Ula haçen bu ankara tavuğudur.Cidin bana denizli tavuğu getirin
demiş
Garson 2. tavuğu getirmiş.Temel yine tavuğun ***üne bakmış ve :

- Ula uşağum buda bursa tavuğidur cidin bana denizli tavuğu getirun
demis. Garson bir tavuk daha getirmiş.Temel yine tavuğun ***üne bakmış ve :

-Heh ula bu denizli tavuğidur demiş ve yemiş

Temel hesabı ödemeye gitmiş ve garsona:

-Ula uşağum sen nerelisun demiş?

Garson pantolonunu indirmiş ***ünü dönmüş ve :

-sen bak daha iyi anlarsın ! ! !

Senin Yaşındayken
Baba çocuğuna :"Oğlum, Atatürk senin yaşındayken sınıfının birincisiydi." demiş.Çocuk da...

Baba çocuğuna :
"Oğlum, Atatürk senin yaşındayken sınıfının birincisiydi." demiş.

Çocuk da babasına :
"senin yaşındayken de Cumhurbaskanıydı."

Geri