Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kontak Lens
Adamın birisi iş kazası geçirmiş kaza sonucu kulaklarını yitiren adam yüklü bir tazminat al...

Adamın birisi iş kazası geçirmiş kaza sonucu kulaklarını yitiren adam yüklü bir tazminat almış. Parasıyla iş kurmuş. işe alacağı adamlarla mülakat yapıyor ve onlara kendisinde görülen değişikleri soruyormuş.

1.adama bende bir değişiklik var mı demiş o da kulaklarınız yok demiş
2. adam
3. adam hepsi aynı şeyleri söylemiş
bir gün temel gelmiş

adam temele "bende bir değişklik görüyor musun?" demiş.

temel düşünmüş ve "kontak lens kullanıyorsunuz" demiş.
"adam ne alakası var" demiş.

temel:-kulaklarınız olsa gözlük takrdınız demiş.

Kadının Fendi
Kadının biri kumsalda dolaşırken ayağına bi şey takılmış eğilip bakmış bir lamba üzeri...

Kadının biri kumsalda dolaşırken ayağına bi şey takılmış eğilip bakmış bir lamba üzerindeki tozu eliyle temizlerken birden cin çıkmış.
-Dile benden ne dilersen?fakat sen ne istersen kocana bin fazlasını vereceğim demiş.
Kadın heyacanla 1.dileğini söylemiş dünyanın en güzel kadını olamak istiyorum demiş.
-Cin iyi düşün kocan da bu dünyanın en yakışıklısı olacak
Kadın kendinden emin bi şekilde evet demiş
-Cin 2.dileğini sormuş
Kadın dünyanın en zengin kadını olmak istediğini söylemiş
-Cin kadına şaşırarak bak kocan senden daha zengin olacak demiş
Kadın gene kendinden çok emin bişekilde sen yap demiş
-Cin 3. ve son istediğini sormuş kadına
Kadın: Bana bir Kalp Krizi Öldürmiyecek Derecede

Am Sori
bir ingiliz turisti, türkiyeye geliyor.erkek ve kadin tuvaletleri karistiriyorIngiliz adam, tabiiki...

bir ingiliz turisti, türkiyeye geliyor.

erkek ve kadin tuvaletleri karistiriyor

Ingiliz adam, tabiiki kadinlarin tuvaletlerine giriyor.

Kadinlari gördügü anda,

özür dilemeye basliyor: - I´m sorry. I´m sorry! diyor ve tuvaletten cikiyor

Kadinlar bibirilerine saskin bakiyor

birisi soruyor: - Ne sori? Ne sori?
Öbürü diyor: - Am sori! Am sori!

58 Laz 1 Kayserili
bir uçakta 58 laz ile 1 kayserili yolculuk yapıyorlarmış kaptandan bir ses gelmiş uçaktaki ağ...

bir uçakta 58 laz ile 1 kayserili yolculuk yapıyorlarmış kaptandan bir ses gelmiş uçaktaki ağır eşyaların hepsini atın yoksa düşecez bunun üzerine tüm ağır eşyalar atılmış. 10 dak sonra kaptan tekrar seslenmiş uçağın sağ kanadını koparmak zorundayız yoksa düşecez kanadıda koparmışlar. sonra kaptan tekrar seslenmiş sol kanadıda koparacaz. uçak kanatsız ilerlerken kaptan seslenmiş kusura bakmayın ama uçağın alt kısmını kesmezsek hepimiz ölecez tüm yolcular yukarıdaki tutacaklara tutunmuşlar ve alt kısım kesilmiş. yolculuk devam ederken kaptan bu son isteğim malesef kontrolü sağlayamıyoruz o yüzden icinizden 1 kişinin atlaması lzım der bunun üzerine 58 laz kayseriliye döner kayserili ise şöyle der başını sallayarak tamam tamam anladım ama hani alkış der laz larda alkışlar.

Elektroşok
Cennete kabul odasının kapısı çalınmış, görevli Melek kapıyı açmış, içeri bir adam gi...

Cennete kabul odasının kapısı çalınmış, görevli Melek kapıyı açmış, içeri bir adam girmiş, "Buyrun.." demiş Melek. Adamın "Efendim ben.." demesiyle kaybolması bir olmuş..

Aradan biraz geçmiş, tekrar kapı vurulmuş, Melek kalkıp kapıyı açmış ki aynı adam.. "Esasında şimdi.." demiş ve tekrar kaybolmuş..

bir iki dakika sonra yine kapı vurulması, yine aynı adam daha ağzını açmadan kaybolunca "Yeter ama.." demiş Melek kızarak, "Kardeşim dalga mı geçiyorsunuz benimle?.."

"İnanın niyetim o değil efendim.." demiş adam giderek uzaklaşan bir sesle, "Aşağıda beni hayata döndürmek icin doktorun biri elektroşok yapıyor..!"

Başlık Parası
Günün birinde İstanbullu ve İzmirli iki geç vatani görevlerini Jandarma olarak yapmak üzere G...

Günün birinde İstanbullu ve İzmirli iki geç vatani görevlerini Jandarma olarak yapmak üzere Güneydoğu Anadolu Bölgesine giderler. bir köy karakolunda göreve başlarlar. Karakol Komutanı bu iki genci köy devriyesine gönderir. O çevrenin Ağasının köyüne yaklaştıklarında ağanın evine gidelim diye karar verirler. birde ağanın evine gidince biraz ağa ile dalga geçelim demişler. Ağanın evine geldiklerinde İstanbullu alaycı bir dille ağaya sorar;

-Ağam sizin buralarda başlık parası var mı?

-Hee vardır.

-Kaç liradır ağam?

-On bin liradır.

-Yapmaya demek sizin buralarda karılar on bin lira ha! Ağa dalga geçtiğini anlar.

-He valla on bin liradır. Bu defa ağa İstanbulluya sorar

-sizin oralarda ne kadardır yavrum? İstanbullu gayet kendinden emin

-bizim oralarda başlık parası yoktur ağa der. Ağada

-Yapma yav sizin karılar beleş mi der. Bu arada İstanbullu ile İzmirli bozulurlar. Bu defa İzmirli ağanın oğullarının kapının ağzında ayakta beklediklerini görüp intikam almak icin sorar.

-Ağam bu oğlanlar senin mi? Der.

-Hee valla benim oğlanlardır. Der

-Niye esas duruşta duruyorlar?

-Eee oğlum on bin liralık karıdan böyle çocuk beleş karıdanda sizin
gibi çocuk olur der.

Oruç Ile Dilber
Güzel icin oruç bozulurmu ?Bektaşiye bir gün sormuşlar...Gelse bir dilberi ahuOlsa savmı rama...

Güzel icin oruç bozulurmu ?

Bektaşiye bir gün sormuşlar...
Gelse bir dilberi ahu
Olsa savmı ramazan
Dilber-i ahumu efdaldir ,
yoksa savmı ramazan mı?
Bektaşi cevap verir:
Fırsatı fevketme zinhar...
Sür sefasın dilberin
Olur kazası savmın
Olmaz kazası dilberin....

Sistem Ayni Sistem
Denizaltinda görevli bir binbasi emekli olduktan sonra sakin bir yasam icin köye yerlesir.bir gün...

Denizaltinda görevli bir binbasi emekli olduktan sonra sakin bir yasam icin köye yerlesir.

bir gün köy kahvesinde ihtiyarlala sohbet ederken Ihtiyarin birisi yav binbasim hep merak etmisimdir, denizin altinda giderken düsman gemilerini batirmak icin torpido yani bomba atiyosunuz ya, bombanin ciktigi yerden gemiye su girmiyomu diye sorar.

Binbasi teknolojik olarak anlatacak ama ihtiyarlar anlayamayacagi icin biraz düsünür ve amca sen bizim köyün kenaridaki gölde hic yüzdünmü ?

amcada ohoo evlat cocuklugumuz orda gecti, Peki göldeyken hic sictinmi?

sicmazmiyim cok, peki sicinca ***üne su kactimi? yoo kacmadi.iste sistem ayni sistem be amca..............

Rakı Ağrısı
Temel turist bir hanıma İstanbulu gezdiriyormuş. Kapalı çarşı,Topkapı Sarayı falan derken a...

Temel turist bir hanıma İstanbulu gezdiriyormuş. Kapalı çarşı,Topkapı Sarayı falan derken akşam yemekte Rakıyıda fazla kaçıran turist kadını oteline ***üren Temel nefsine yenilip kadına yapacağını yapmış ama hızını alamayıp....

Temel- Ula haçen şimdi birde arka kapiya dolanayım demiş ve....
Rakıdan sızmış olan hanımı sabaha kadar.....

Ülkesine dönen turist kadın Türkiye seyehatini diğer kadınlara anlatıyormuş.
Turist Kadın- Herşey çok mükemmeldi, Doğa güzel,tarih güzel,boğaz güzel,balık güzel rakıda çok güzel ama fazla içmeyin sabah kalktığınızda Baş ve Kıç ağrısı yapıyor.

Sabırlı Kadın
Kadın arkadaşına anlatır, Vallahi çok sabırlıyım çok sabır ederim ama bir de patlarsam ço...

Kadın arkadaşına anlatır, Vallahi çok sabırlıyım çok sabır ederim ama bir de patlarsam çok kötü olur.

Geçenlerde pazardaydım bir erkek peşime takıldı bir şey demedim,
bakkala girdim arkamdan geldi,
parka gittim geldi,
vapura bindim geldi,
eve gittim geldi içeri girdim geldi,
yatak odasına gittim geldi,
hiçbirşey demedim yalnız giderken çok sinirlendim sabrım taştı demiş.

Neden diye sorulunca "şeyini kiloduma sildi ondan"

Teyze
Kadın yanında bir bebekle çocuk doktorına gider.doktor bebeği muayene eder .'hanfendi bu çoçu...

Kadın yanında bir bebekle çocuk doktorına gider.doktor bebeği muayene eder .

'hanfendi bu çoçuk gıdasız kalmış der. ve kadına soyunmasını söyler .kadın soyunur.kadının göğüslerini inceler.
'evet . tam düşündüğüm gibi hanfendi,hiç sütünüz yok'

kadın gayet sakin "ben teyzesiyim.:))"

Çocuğun Istikbali
Pek saf bir karı koca çocukları olmadığı icin üfürükçü bi hocayagitmişler. Hoca büyü ...

Pek saf bir karı koca çocukları olmadığı icin üfürükçü bi hocaya
gitmişler. Hoca büyü icin hanımla ilişki kurmam gerek demiş.

Hafifçe ilişkide çocuk memur olur, biraz ilerletirsem mühendis olur,
tam ilişkide doktor olur demiş.

Çok şaşıran ama çaresiz kalan karı koca düşünmüş taşınmış, çocuğumuz olsunda memur olsa da olur demişler.

Hoca kadını içeri almış. Soyunmasını söylemiş. Hoca
kadının çok güzel olduğunu görünce kendini kaptırmış.

Kadın hocanın tam ilişkiye geçmeye çalıştığını görünce
telaşla "aman hoca efendi biz memur istiyorduk" demiş.

kendinden geçen hoca gürlemiş:
"çocuğun istikbaliyle oynama be kadın!"

Oley!
bir gün deliler hastanesinde yangın çıkmış .herkes kaçmış ama bir deli iki üç kat yukarı...

bir gün deliler hastanesinde yangın çıkmış .herkes kaçmış ama bir deli iki üç kat yukarıda kalmış inmiyor. e yapsalar aşağı indiremiyorlar. itfaiye nafile! en sonunda iki üç deli kırmızı bi branda getirip germişler. doktorlar sormuş; "neyapıyorsunuz siz?"biri cevap vermiş:"yukarıdaki kendini boğa sanıyor, kırmızıyı görünce aşağı atlıyacak.""vaaay bunlar akıllanıyor galiba "derken yukardaki atlamış. bizim deliler bağırmış:"OLLEEEEY!!"

Satın Alma
Büyük bir şirketin satınalma müdürü 3 aylığına iş seyahatine gitmiş..Her hafta karısın...

Büyük bir şirketin satınalma müdürü 3 aylığına iş seyahatine gitmiş..

Her hafta karısına telgraf çekip "Eve gelemiyorum satınalmalar devam ediyor.." diye haber gönderiyormuş..

Kadıncağız bir müddet bekleyip, dördüncü ay kocasının dönüş icin bir harekette bulunmayacağını anlayınca, o bir telgraf göndermiş:

"sen en iyisi bir an önce evine dön, senin habire para verip satın aldığın şeyi biz burada elaleme bedava verecek duruma geldik!.."

Büyük Hata
Dünya çapında katılımcıların olduğu silahla atıcılık yarışması yapılmış ve elemeler...

Dünya çapında katılımcıların olduğu silahla atıcılık yarışması yapılmış ve elemelerden sonra 3 kişi finallere kalmış.
Hedef dah zor tabi.. bir kişinin ağzındaki sigara..
-birinci yarışmacı silahına koyduğu tek mermi ile hedefe nişan almış ve sigaranın ucundan vurmuş.ve demiş "I am Jhone".

-ikinici yarışmacı öncekinden daha hızlı hareket ederek nişan almış ve ateş etmiş.(Çünkü bu arada sigara yanıyor.)o da hedefi vurmuş ve demiş
I am Smith.

Sıra Temele gelmiş nişan almış ve hedefdeki adamı alnının ortasından vurmuş ve "I am sorry" demiş

Hayır
yeni evli bir cift karsilikli konusuyormus karisi:"Sana birsey söylemek istiyorum ama yanlis anlama...

yeni evli bir cift karsilikli konusuyormus karisi:
"Sana birsey söylemek istiyorum ama yanlis anlama
seninle iliskiye girmek güzel ama seyin cok büyük(50cm burasi önemli) ve canim yaniyor duyduguma göre ilerdeki ormanda bir göl varmis gölün basinda bir kurbaga yasiyormus bu kurbagaya gidip benimle evlenirmisin diye sorarsan ve sana HayIR derse 10cm kisaliyormus" demis.Adam karisinin dedigini yapmis ve ertesi gün ilk is olarak ormana gitmis ve sözü gecen kurbagayi bulup
"benimle evlenirmisin?" diye sormus
bunun üzerine kurbaga
"HayIR" demis
adam bi kosu eve dönüp kontrol etmis gercektende 10cm kisalmis hemen karisiyla iliskiye girmis her ikiside memnun yatarken karisi
"yarin gitsende bi daha sorsan" demis.adaminda hosuna gittigi icin ertesi gün tekrar kurbagaya
"benimle evlenirmisin?" demis kurbagadan yine "HayIR" cevabini alip 30cm le eve gelmis karisiyla tekrar yatmis.
Bu defa adam "son bir kez daha gidicem ozaman tam istedigim boyda olucak" deyip evden cikmis ve kurbagayi bulmus.Kurbaga:"Yinemi sen?"
"Evet ben,benimle evlenirmisin?"
Kurbaga cok sinirli bir bicimde cevaplamis

"HayIR HayIR HayIR"

Rüzgarın Attığı Adam
RÜZGARIN ATTIĞI ADAM:Hoca bir gün boş bir bostana dalar yolar temizler bostanda ne varsa marulla...

RÜZGARIN ATTIĞI ADAM:
Hoca bir gün boş bir bostana dalar yolar temizler bostanda ne varsa marullar patlıcanlar salatalar. Doldurur bir çuvala tıka basa tam yükü yüklenecekken Çam yarması bir adam peyda olur herif der ne arıyorsun burada hoca bir düşünür ve cevabı bulur Der ki:

-Dün bir rüzgar çıkmıştı ya o attı beni buraya
-Demek seni buraya atan rüzgar peki ya bu patlıcanlar marullar onları da hep rüzgarmı kopardı

-Evet biraz fazlaca esiyordu beni öteye beriye savurdu neye uğradığımı bilemedim bari şunlara tutunayımm dedim neye tutundum sa elimde kaldı.

bunun üzerine bostancı kızar:

-Peki çuvala koyan da mı rüzgar söyle kim doldurdu çuvala bunu?
Hoca tatlı tatlı kaşır burnunu
sonra döner der ki:
-ilahioğlum işte ben de onu düşünüyorum ya..

Ateş
Hayatı boyunca esrar içen adam günün birinde ölür.kendini cehennemde bomboş bir arazinin orta...

Hayatı boyunca esrar içen adam günün birinde ölür.
kendini cehennemde bomboş bir arazinin ortasında bulur fakat hiç ateş yoktur.
Başlar yürümeye uzunca bir zaman yürüdükten sonra adamın canı esrar çeker ve kendikendine ah biesrar olsada içsem der.
Adam tam osarıda yerde esrar bulur ve yanına birazalır.
Adam: ah ulan esrarı bulduk bide bunu saracak çarşaf bulsam ne iyi olur der.
biraz daha yürüdükten sonra bir bakarki yerde OCB paketi hemen alır ve adam cigarayı sarar. fakat adam cigarayı yakacak ateş bulamaz ve başlar yürümeye baya bi yürüdükten sonra ileride büyük bir kalabalık görür ve orayadoğru ilerler
Adamın birine: birader ateşinvarmı?
Adam :
-Yav kardeş sen ne diyosun ateş olsa varya burası CENNET oulr cennet der

Çocuklar Etkilenmesin
biri 95 yaşında biri 92 yaşında karıkoca, boşanmak icin hakimin karşısına çıkmış.Hakim...

biri 95 yaşında biri 92 yaşında karıkoca, boşanmak icin hakimin karşısına çıkmış.

Hakim üzülmüş , yapmayın ya demiş yetmiş yıllık evlisiniz niye boşanacaksınız?

yok demiş adam biz çoktan boşanmağa karar verdikte te çocuklar
etkilenmesin diye, Ölmelerini bekledik.

asetilsalisilik
Adam eczaneye gitmiş: -sizde asetilsalisilik asit var mı? Eczacı adama dönmüş: -Yani Aspirin ...

Adam eczaneye gitmiş:
-sizde asetilsalisilik asit var mı?
Eczacı adama dönmüş:
-Yani Aspirin istiyorsunuz değil mi?
-Evet,evet,şu meredin adını bir türlü ezberleyemedim de !!

Geri