Güzel ve anlamlı Aşk sözleri

Beni sev öğle sevki kalmasın bir damla gurur.Çünkü gururun olduğu yerde aşk ızdırap olur

ayrılık bile ağlardı,

ayrılığı tanısaydı.. utanırdı ettiğinden felek, aşkı tanısaydı..

ayrılığı tanısaydı..

felek, aşkı tanısaydı..

aşkı tanısaydı..

Seni çok seviyorum, yıldızların sonsuzluğu kadar. Seni çok seviyorum, kimsenin cesaret edemeyeceği kadar. Seni çok seviyorum, zamanın durmama olasılığı kadar. Seni çok seviyorum, adını yıldızlarla zamana kazımaya cesaret edip seni her saniye yaşayacak kadar...

Seni sevmek kusursa sana özür borçluyum,seni çok ama çok sevdim ikikere suçluyum.

seni sensiz yaşamaktansa güzelim
ölümü seçerde ecelime giderim
yalnızlığını yaşayıp kahrolmaksa aşk
çeker giderim olurum dağlarda kaçak
eğerki sende seversen herşeyim
o zaman bende herşeyimi sana feda ederim....

Depremle girdin gönlüme,fay hattı çizdin yüreğime,artçılar hala devam etmekte, özlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz şiddetinde.

duygularım peşimi bırakmıyorbu günlerde tutsak edilmiş ruhum kontrolüm ellerinde kulaklarımda bir ses gözlerimde anlatamadığım bir imge adına filiz desem göz yaşlarımla bir dünya çizsem her şeyi bir kenara itip benimle gel desem.

Kalbinde yer yoksa Güzelim ! farketmez ben ayaktada giderim.

Seni dar ağacındaki bir mahkumun ,hayatı sevdiği kadar seviyorum...

Topraklardan kalem; ağaçlardan kağıt yaptım üzerlerine milyonlarca kez SENİ SEVİYORUM yazdım.Ama yanılmışım.Ben seni sevmedim, sana taptım biricik AŞKIM.

Ben seni yüreğimdeki çiçeklerin yaprağına yazdım..ve hergün o yapraklara bir yenisini ekledim..ben seni yüreğimdeki umut kırıntılarına yazdım..ve hergün umut ettmeyi öğrendim..ben seni hücremin en bölünmez parçasına ekledim..ve her nefes aldığımda seni içimde yeşerttim..ben seni hep sevdim..bundan sonra olacağı gibi.

Geri