Güzel ve anlamlı Aşk sözleri

sen likör kadar tatlı tekira kadar çarpıcı viski kadar asil konyak kadar sıcak şampanya kadar özel RAKI gibi de delikanlısın

Sevmeye niyetliysen gülmeyi bilmeli ağlamayı öğrenmelisin aşk kumar gibidir oynadiğin zar değil duygudur bunu bilmelisin

Ne seni unutacak kadar zaman geçecek, Ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek, Bırakıp gitsemde unuturum sanma, Zaman alışmayı öğretir, unutmayı Asla...!

Yaşamak özlemsiz özlem sevgisiz sevgide sensiz olmaz unutma canım sevmek daima birlikte olmak değildir.Sen yokken bile seninle olabilmektir.

Bir yürek ki yanmaz yürek denir mi ona,sevmek haram yüreğinde ateşi olmayana,bir gününü sevgisiz geçirdinse yazık,en boş geçen günün o gündür inan bana

Senin bir kartanesi kadar yumuşak ve beyaz olmanı isterim. Fakat onun kadar soğuk olmanı asla ve asla istemem.

Seni unutmak zor anlatmak ise imkansız.Çünkü sen unutuldukça hatırlanan anlatıldıkça bitmeyensin.AYYÜZLÜM

Hayatta üç yanlışım oldu: birincisi doğmam ikincisi yaşamam üçüncüsü sürüp giden hayatım bir tek doğrum oldu seni sevmem ama ne yazıkki üç yanlış bir doğruyu ***ürüyor

seni düşünmek güzel şey umutlu şey seni düşünmek dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkısını dinlemek gibi birşey,ama ben artık şarkı dinlemek degil şarkı söylemek istiyorum,,,,,bu sana yasak tutku

Bulut gibidir benim kalbim, Başka yüreklerle çarpışır. Yağmurlar yağdırır ama bu yağmurda sadece vazgeçemediklerim ıslanır. Şimdi dokun bak saçlarına mutlaka ıslaktır.

küL oLmuş ateş yanarmı? Buz tutmuş su akarmı? Bu gözLer seni sevdi başkasına bakarmı?

Ressam degilim ki resmini cizeyim sa0r degilim ki siir yazayim en iyisi ben buraya seni seviyorum yazayim..

Gecemi aydınlatan ay gibisin ve ben mehtabında elimde kadeh, kalbimde yanan ateşi söndürmeye çalışıyorum, bu ateş beni öyle sarmış ki, ne yapsam söndüremiyorum.

Bir gün biri,elinde kar taneleri ile güneşe SENİ SEVİYORUM yazarsa bil ki; o seni benden daha çok seviyor demektir...

Bir yürek nelere yeterse ,bir can bir canı nekadar severse ,bir damard

sen;benim yüreğimde hiç bitmeden kanayan,
bir ömür dermanı bulunmayan.
İçimde her an ağladığım yanım,
canım,kanım tek varlığım.
HERŞEYİMSİN

Geri