Güzel ve anlamlı Aşk sözleri

Allah gücü erkeğe güzelliği kadına vermiş
herşeyi yenen güç güzelliğe yenilmiş

Tetik çabuk düşer amakurşun asla dönmez geri,o zaman parçalarsın sevgi dolu kalbimi,kanlarımyere düşeryazar senin ismini bırakın açık kalsın,sevdiğim kapatsın gözlerimi!...

Sev Ama Mevsimlik OLmasın Yazın Açıp Kışın Solmasın

Sesin kulağımda yankılanır, nefesin ensemde.
Çok özlemişim seni, farketmemişim meğerse.

belki birgün olurda beni ararsan yere bak.çünkü güneş ışınları sana benim gölgemi gösterecektir.

Beyaz dağın karımısın,

yar yaylanın balımısın,

Açan çiçek dalımısın,

Niye bu kadar güzelsin...

Sevmek güzeldir ağlamadıkça
Ayrılmak bile güzeldir ölüm olmadıkça....

Güneş herkes için doğar, ay ise gece uyumayanlar için. Bu gece uyuma, yumma gözlerini, bu gece ben ay olacağım ve yalnız senin için parlayacağım...!

Zaman ellerinden kayar tutamazsın hasretle yanar yüreğin unutamazsın öylesine bendesin öylesine sende olurumki istesende beni unutamazsın

Böyle değildim ben..Bambaşka biriydim seni görmeden önce, seni SeVmeden önce bir düNyam vardı kenDimce.. sensin beni bu hallere koyan sensin..Sevda denen ateşi yüreğime saran sensin..Sana öyle alıştım ki bilsen.Her anım seninle tatlı kız.

Dün gece sana bir melek gönderdim seni izlemesi için umduğumdan da çabuk döndü sordum neden çabuk döndün bir melek bir meleği izleyemezki dedi.

Zaman gelir insan gülerkende ağlarmış
Gözyaşları sel olur kalbine akarmış
Kahkaha bir maske derler bilir misin?
İnsan sevdiğinden ayrılınca
Bu maskeyi takarmış

sen içimde büyüyen heves, zamana tutsak olan umutsun. sen bana hayat veren neges ve alabildiğine mutluluksun!

Sevdiğim özlediğim özlediğimden şiir yazdığımsın
Ağladığım ağladıkça yok olduğum
Sen kelimelere sığdıramadığım
Üzerler diye sakladığım
Severler diye kıskandığım
Sen benim yaşamak isteyipte
Yaşayamadığım büyük aşkımsın...

kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak, öyle zordur ki;
Kurşunu havada SEVGİYİ YÜREKTE TUTMAK!!

HEPİMİZİN hayatı iki kelime; bir varmış bir yokmuş şu alemde...NAZAR değmesin sana eller değmesin sana sensizlik ölüm bana..

Bu gece gözlerini kapatma, gökyüzüne bak. Rastlaycaksın bana! Sevgimi yeryüzünde anlatamadım, belki göklerde anlatırım sana...

Geri