Güzel ve anlamlı Aşk sözleri

Karakışlarda zemheri ayazda sensizliğin soğuğundayım iliklerime kadar üşüyorum sensizlikle hani ben senin sımsıcacık yüreğinde sonsuza kadar kalacaktım.

Sevgİlerİn en gÜzelİ senİ sevmek.Özlemlerİn en gÜzelİ senİ Özlemek.ve hayatin tadi sabah uyandiĞimda senİn var olduĞunu bİlmek

Gözlerimi kapatmak istemiyorum çünkü o zaman seni göremem, hayir aslinda gozlerimi açmak istemiyorum çünkü bir rüyadayim...

Herşey boşmuş işte candır canandır zaman haklıyıda haksız çıkardı vuslatın yolları çoktaan kapandı unut onu unut gönlüm SEVMEDİM FARZET

Sevmek doyasıya kadar değil , kefeni giyesiye kadardır.ßiz Sevdiğimizi gül gibi yakamıza takmayız hancer gibi yüreğimize saplarız

Ben Seni Unutmak İçin Sevseydim
Adını Kalbime Değil Güneş Çıktığı Zaman
Kaybolacak Olan Buğulu Cama Yazardım...

Senin yanında olmak!
Sevsende sevmesende, ben anca bunu yapabiliyorum...

Dost dediğin demli çay gibi olmalı ne şekeri eksik ne fazla bazen acı bazen tatlı olmalı ama içince insanda bir tat bırakmalı dost dediğin senin gibi olmalı

Derin bir yanlızlık bu yaşadığım şimdilerde, Bir başımayım koskoca evrende, Biri olsun istiyorum , hem dost , hem sevgili , hemde deva dertlerime. Sendin doğacak günüme güneş yerine yanlızlığımı unutacak yanında uçacaktım.Belki birgün biyerlerden duyarsın diye sana sevgimi haykırıyorum...

Ben bir damlayım sen bir denizsın ben gökte yıldızsen bir güneşsin ben aşk isteyen garip sen vermeyen vefasızsın

Seni düşünüyorum. Seni düşünmek gökyüzü olmak gibi bir şey bazen, ya da rotası belli olmayan bir gemiye binip, yeni iklimlere yelken açmak gibi. İnsan olmayan bir adada inip, Robinson gibi insansız bir yaşam kurmak istiyorum. Ve o adada bir ömür yalnız seni beklemek istiyorum...

öpem goncagül kokulu dudağından,
gülşen kokulu yanaklarından.
kulağımda sesin, hayalimde cemalin
hapsetmişim düşünceme seni
seni çok seviyorum hemde deliler gibi
SÜREREYYAM biriciğim

Sen sev seni seveni dağda çoban olsa bile sevme asla seni sevmeyeni şu gördüğün Türkiye'de kral olsa bile

Gül dediğin nedirki solar gider, gün dediğin nedirki yaşanır gider, alev dediğin nedirki kül olur gider bizim dostluğumuz sonsuzdur taki o mezarda biter.

Birgün seni bana sorarlarsa o benim için öldü diyeceğim niçin terk etti deseler başımı öne eyeceğim. adı neydi sorsalar unuttum diyeceğim onu nekadar seviyorsun deseler yüce dağları göstereceğim.zalim. sevildiğini bilmedin.

Dillerde söylenen heryerde dinlenen hüzünlü bir şarkı oldu aşkımız.sevdayı anlatan bu aşkı yaşatan müzikli bir masal oldu oldu aşkımız..........

Geceler karanlık, geceler ıssız çok zor geliyor bana, hele de sensiz hiç çekilmiyor bitanem, gelde sevindir bu garibi...

Hayatta üç yanlışım oldu: birincisi doğmam ikincisi yaşamam üçüncüsü sürüp giden hayatım bir tek doğrum oldu seni sevmem ama ne yazıkki üç yanlış bir doğruyu ***ürüyor

Dünyada birçok insan var;kimi mutlu kimi mutsuz, kimi ağlayıp kimi gülüyor. Ama tüm güzelliklere layık bir insan var o da şu an mesajımı okuyor!...

Benim seni sevdiğim kadar sende beni sevseydin meleğim şimdi keşke yerine mutlu yarınlar olurdu

Geri