Güzel ve anlamlı Aşk sözleri

Yeni bir meyhane buldum mezarın karşısında. Bir gün beni ararsam ya meyhanedeyimdir ya karşısında.

Kalbinde yer yoksa Güzelim ! farketmez ben ayaktada giderim.

Acı veriyor yeni baştan sevmesi ama anladım ki acıyı unutulan değil unutturan veriyor!!!!

Bir yürek ki yanmaz yürek denir mi ona,sevmek haram yüreğinde ateşi olmayana,bir gününü sevgisiz geçirdinse yazık,en boş geçen günün o gündür inan bana

mutlu olmak istiyorsan sevmeyi bileceksin gerçekten seviyorsan ömrünü vereceksin

Doğacak günümün güneşi gecemi aydınlatan yıldızımsın.. günümün sevinci geleceğimin umudusun....AŞKIM....

Onyedi yaşında girsem kara toprağa,
Sevgilim sende eller gibi ağlarmısın?
Dönse yüzüm kara toprağa,
Başka sevgiliye gönül bağlarmısın?

Yolun düşer mezarlıktan geçersen
Kendine otu birikmiş bir mezar seç
Çünkü orada bir ölü yatıyor
Tam onyedi ONYEDİ yaşında

"öLümüne Sevda" Derler ya, Benim Sevdam öLümsüz! Hiç öLmeyecekmiş Gibi Seviyorum Seni. . . Sonsuzluksun Benim İçin. Sanki Sensiz Tek KaLdim Bu Koskoca Dünyada. Dünyamda Sensin AsLında. Herseyim VazgeciLmezimsin!...

Yağmurlu bir günde koşar gelirsem yanına, ıslak saçlarımı düzelt, beni kollarının arasında ısıt, dudaklarını ansızın dudaklarıma değdir ve yalan da olsa seni seviyorum de.

Sana yüzün kadar güzel bacakların kadar düzgün bir söz söylüyorum Seni Seviyorum

Kahvaltı hazırladım sanada gönderiyorum, umut dolu omlet haşlanmış sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum reçeli ve birde yanlızlık demledim kaç şekerli olsun?

İsmin uzaklarda hayalin yakın.
Resmime bakıpta üzülme sakın.
Bu bir hatıradır dikkatli bakın.
Kıymeti yoksa yırtıp atın.
Ateşe atmayın yanmasın.
Güneşte tutmayın solmasın.
Sevmeyenler eline almasın.
Sevenler ömür boyu saklasın.

Bir can bir canı ne kadar severse, bir damardan ne kadar çok kan akarsa, bir yaşam bir ölüme nasıl değerse sen de benim için o kadar değerlisin bitanem...

Gözler ıslanmadıkça gönüllerde gökkuşağı oluşmaz...

Hani hatırlarmısın seninle gökyüzünü seyrederken bir yıldız kaymıştı sen bir dilek tutmuştun bense tutacak bir dilek bulamamıştım çünkü benim dilğim çoktan gerçekleşmişti benim dileğim sendin

Aşk başkasında değil kendimizdedirve onu biz uyandırırız ama uyanması için bir başkasına ihtiyaç duyarız evren sadece duygularımızı paylaşacak biri olduğunda anlam kazanır Uyuyan Güzele

gülüm sen benden bir kum tanesi iste sana kumsalları göndereyim

Benim için seni görmek suya benzer seninle yaşamak ise nefes almaya susuz üç gün yaşarım ama nefes almadan asla canım

Zannetmeki gözlerim sana baktıkça bıkacak
ölsem ruhum daima seninle kalacak
Kapanırsa gözlerim hayata
İnanki son sözüm seni seviyorum olacak....

Bozuyorum aşk orucumu yıllar sonra seninle aşığım hayranım her bir zerrene, bakmaya kıyamadım bir kez yüzüne, nazar değmesin eğilsin alem dizine...

Geri