Güzel ve anlamlı Aşk sözleri

Farzet ki bir rüzgardım, esip geçtim hayatından yada bir yağmur.. Sel oldum sokağında sonra toprak çekti suyu, kaybolup gittim.Belkide bir rüyaydım senin için.Uyandın ve ben bittim...

Sana seni sevdiğimi tekrar sölersem, benden tekrar nefret etmenden korkuyorum ve bu büyük aşkı içime gömüyorum...

Gecemi aydınlatan ay gibisin ve ben mehtabında elimde kadeh, kalbimde yanan ateşi söndürmeye çalışıyorum, bu ateş beni öyle sarmış ki, ne yapsam söndüremiyorum.

Bir yürek ki yanmaz yürek denir mi ona,sevmek haram yüreğinde ateşi olmayana,bir gününü sevgisiz geçirdinse yazık,en boş geçen günün o gündür inan

aklım almıyor hala gidişini
dün müydü bin yıl mı oldu yoksa
anlayamadım gülüm

sınırsız sanırdım yüreğimi
ama sığmıyor acın yüreğime
sığdıramadım gülüm

bir boşluk ki geride kalan
dolmuyor hiçbir şeyle
dolduramadım gülüm

maskemi takıyorum da ara sıra
uymuyor üzerime dikilen elbiseler
uyduramadım gülüm
biliyor musun pes etmedim hala
ama yine de diyorum ki bazen
acaba gelsem mi yanına

Sensizliği gecelere sordum birdaha gündüz olmadı

gecemidir insani huzunlendiren yoksa insanmidir huzunlenmek icin geceyi bekleyen,gecemidir seni bana dusunduren yoksa benmiyim seni düsünmek icin geceyi bekleyen

unutmak zor anlatmak imkansİz. çünkü sen unutuldukça hatırlanan anlatildikça hiç bitmeyensin...

SEN: Çamlı dağlarda ağaran şafak ,Duru gönüllerin nilüferisin ,Engin ovada sararan başak Umut kaynağı, alınterisin,Gökte yıldızsın, uykularda düş Gönlümde saplı aşk hançerisin Sen benim helalimsin bir tanem..

yüreğimin kıyısına vurdu minicik bir dalga. susmalıydım tutamadım kendimi bin canım var feda etsem sevdamı bilemezsin bir acım var anlatsam önünü göremezsin herkes unuttu gitti bende unuttum herşeyi bari sen unutma beni...

Ağlamayı bil gülmeyi unutma,sevmeyi bil sevilmeden sevme,güller bülbüllerin yıldızlar gecelerin,mutluluklar sadece ama sadece senin olsun

Sakın büyüme bebek, hayat senide harcar eger büyürsen dert cekersin hasretle yasarsın gecen gün dünden daha beter. Sakın büyüme bebek bu halinle daha güzelsin. Ask denen sey kapını calıverir farkında olmadan senide alıverir. Sakın büyüme bebek kalbin tas olsada o an gülmek istersin gülemezsin yasamadan ölmek istersin ölemezsin.Dost dediklerin düsman oluverir sevemezsin. Sakın büyüme bebek bu halinle daha güzelsin..!

ne yıldızları istiyorum gece yarılarıma nede güneşi istiyorum sabahlarıma zor değil be ergin sadece seni istiyorum şu kahrolası yalnızlığıma

Öyle özlüyorum ki sen ol, hep ol, benimle ol, bende ol.. sendeyim ben, yüreğimi koydum yüreğinin üzerine aşk bu başka isim arama hemde en koyu, en deli, en tutkulu...özgürce

bizim buralarda her yıldız kaydığında birisi ölür sizin orada ise dilek tutulur.sizin dileklerinizin gerçekleşmesi için bizim buradan birinin ölmesi gerekir!!!

Ölüm dediğin nedir dalda bir kuru yaprak bin senede yaşasak sonu kara toprak

mutluluğu ararken kalbinde ummanda kaybolan martıya döndüm artık biliyorumki haykırışlarım nafile artık yoksun ne bu günde nede gelecekte

Seni sevdiğimi haykırırken gökyüzüne bütün yıldızlar şahidim oldu. Ay henüz aydınlatmadan yüreğimi senin sevginle doldu. Şimdi o güzel yüzün benim hasretim oldu.

Bu dünyada sakin sevme sevsende belli etme! seven sevilmez kıymeti bilinmez. seven ne kadar severse sevsin, sevilen daima nankör değmez!

Saat gece yarısını gösterdiginde yıldızların bile kayboldugu zaman gökyüzüne bak ismini göreceksin sakın kendini arama çünkü sen kainata sığmayacak kadar güzelsin

Geri